2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım benim geçmiş olsun. Hamilelikte bit ilaçları zararli olabilir.
Saçlarını boyatmani öneririm kizim kreşe giderken bütün kreş ve veliler bitlenmistik. (Universite kresi bi de))) saclarimizi boyatip kurtulmustuk. Bir de aktarlarda kafiru fiye bir şey var ama o önlemek icin mi emin degilim. Hamilelikte zararli mi onu da bilmiyorum. Sorarsan iyi olur. Ama boyatinca emin ol sirkeler bitler kuruyup gidiyorlar.

herkese merhaba. uzun zamandır giremiyordum. internetimiz yoktu. yavaş yavaş doğumlar başlamış.
bizde 37+5 olduk. Ve arkadaşlar göbeğimi görseniz ikiz üçüz falan sanırsınız. inanılmaz büyük. iki gündür kaburgalarıma da baskı yapmaya başladı.
kızımız 36+4 de kontrolde 3,500 kg çıkmıştı. Dün tekrar kontrol vardı. Ve 3900 kg dı. daha 3 hafta var. doktor diyor iri bir bebek. benim ki sezeryan olacak sanırım. Nst ye girdik biraz kasılma veya gerilme var dedi. Ne anlama geliyor bilmiyorum ama top gibi oldum, hiç durmuyorum hareket halindeyim ama yine de ayaklarım şişiyor. Sanırım 39. haftada sezeryan yapılacak 40. haftaya bırakmayız dedi doktor.

Tombiş tombiş bir bebek doğacak. Doktor kilo alımı son haftalarda yavaşlamazsa 4,500 kg falan doğar sanırım dedi. 37+4 de bebeğimiz 40+6 haftalık görünüyordu.
iyi büyütmüşüm dimi:)

herkeslere günaydınlaaaar
telefondan ara ara takip ediyorum da her an girip yazamıyorum. dün konuşulmuş bebişin yattığı odada cam açma mevzusu. ben geçen cuma doğum yaptım, cuma-cts-pazar ankara 35-36 dereceydi. valla ilk günden itibaren (hastane de dahil) ben hep camı açık tuttum. sadece cereyanyapmamasına dikkat ediyorum o kadar. oğlumu da sıkı sıkı giydiriyorum sanmayın bitane kısa kollu çıtçıtlı badi, çorap bide üstüne tek kat ince battaniye. inanın yetiyor. boş yere bebişleri sıcağa alıştırmayın sonra kolay hastalanırlar. biz 1 haftalık olduk bile maşallah bi sorun çıkmadı. şimdi geceleri 12-13 dereceye düştü hava o yüzden gece camları kapatıyorum üstüne de çıtçıtlı badi ve penye pijama altı giydiriyorum. onda bile bazen bunalıyor bebiş hep yattığı için sırtı falan çok sıcak oluyor. hele emerken kafasından ateş çıkıyor. o yüzden kızlar nolur bebeklerinizi bunaltmayın yaz bebeği bunlar. doğumdan sonra yenidoğan doktoru da kontrole geldi üstüne basa basa söyledi sakın fazla giydirme havaleye kadar gidebilir dedi. bide unutmadan söyliyim gödbeğidüşene kadar yıkama demişti bana. ben de yıkamadım bezini nerdeyse saat başı değiştiriyodum pişik olmasın diye buna rağmen dün baktım hafif pişik olmuş. valla dünden beri lavaboda belden aşağısını yıkıyorum her çişinden sonra bebek de acaip rahatladı silmekle olmuyor çünkü gerçekten.

günaydın kızlar nasılsınız en kimin bebişi oldu anlayamadım ama kimin olduysa allah analı babalı büyümek nasip etsin darısı başımıza

canım ictigimiz kola var ya ondan dök sacina ise yaradigini soylediler,dok ve tara sacini

günaydinnn teyzoşlarrr ve tospiliklerrrr

biz geldik , yeni uyandik sersem gibiyiz gözlerimiz balon gibi dünki temizlikden sonra sanirim kendimizi kaybetmişizzz

bugun gesmeye didices oglen oglusumlaaa ,

kahvaltimizi yapalim geçmişi okurken

ay ne zordur o , bide sıcaklar , Allah yardimcin olsun canm

oyyy hayırlısı olsun bakalım canım bana çatı muayenesi yaptı çok zorlandım ben nasıl doğuracan böyle kendini kasarsan dedi offf bayan olmak ne zormuş

ben hiç anlamadım bile canım ya 30 sn sürdü sürmedi canım hiç acımadı kendimi kasamadığımdan olabilir galiba doğumlarımız kolay olsun inş.

Ana ,,kimse yok sadece 4 kişi var topikteGünaydın herkesee,,ilk kez bu kadar erken kahvaltı yaptım da geldim pc başına:) Heyecanlıyım yaf bugünn çok az kaldı kavuşmaya bebişle inanmıyorummm

Ana ,,kimse yok sadece 4 kişi var topikteGünaydın herkesee,,ilk kez bu kadar erken kahvaltı yaptım da geldim pc başına:) Heyecanlıyım yaf bugünn çok az kaldı kavuşmaya bebişle inanmıyorummm

aynen şekerim vakit yaklaştıkça heyecan artıyor bir an önce olsun kavuşayım bebeğime istiyorum hayırlısıyla

mayalı poğaçaya yağını koymadan yoğurdum kızlar hemde iki ölçü yapmıştım moralim çok bozuk

gunaydinn canim :))
neden 4 müş canim , göbüşlerimizi saymıyomusunn ,

hadi az kaldi inş cabucak kolayca alirsin bebişini :18::18:

Anaaaam aynı benim kocam bende ter içinde uyanıp sessizce gidip açıyorum pencereyi sabah bi kalkıyor yok boynu tutulmuş muş yok hasta olacakmış.kışında yorgan kavgası yapıyoruz yok üstümü açtın yok beni hasta ettin.

Off evde oturup agrilari dinlemek cok sikiciii.bi hafta sonra kontrolum var.bebisime kavusacagim gun belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…