5 dakika kaynatın yaıodu benim emziklerde sonrada kurutun iice falan filankızlar bebisin biberon ve emziklerini tencereye attim kaynatıyorum bişi olmaz dimi
oyyy bgeçmiş olsuunn canım.inşallah doğuma kadar bir çözüm bulurusunuz:18::18:
kızlar ben bitlendimmmbirkaç haftadır kafam,saçım kaşınıyordu deride yara ve sivilceler vardı.ben doğum stresi diye önemsemedim ama bol bol kaşındım cart cart .bugün eltim gördü neden kaşınıyosun dedi ne bilim stres herhalde doğum korkusu dedim
onun kızı dün bit ve sirke olmuş mu saçınnda.sanada bakayım dedi..o da ne saçlarım sirke ve bitle doluşmuş.
neyse ilaç kullanır geçer herhalde dedi yarın gelir seni temizlerim dedi eve gitti.benim içim sıkıldı daraldı.eczaneye sordum bit ilacı gebe kulllanamaz.eee ne olacak doğuma kadar bitle mi gezicem:18:
herkes ben kaşındıkça bana bakıyordu demek boşuna degilmiş pehhhh
yarın aile hekimine sorucam o da olmadı cildiyeye giderim.
yazdıklarım virüs taşıyor yaklaşmayın bulaşıcıdır dermişiim
bir bitim eksikti bende bıktım bitttim offf
eşim bana bu akşam yaklaşmadı öyle kaçışı vardı ki...
neyse zaten biz uzun zamandır ayrı odada ayrı yatakta yatıyorduk:44::44:
bu halimede çok güldüm
yarın evide dezenfekte etmeli herşeyi yıkamalı.temizlik yapıcaz eltimle....
kaşınıyorummmm bennnn.kaşıyın beni....
maşallah tam bir tosuncuk olmuş senin bebişherkese merhaba. uzun zamandır giremiyordum. internetimiz yoktu. yavaş yavaş doğumlar başlamış.
bizde 37+5 olduk. Ve arkadaşlar göbeğimi görseniz ikiz üçüz falan sanırsınız. inanılmaz büyük. iki gündür kaburgalarıma da baskı yapmaya başladı.
kızımız 36+4 de kontrolde 3,500 kg çıkmıştı. Dün tekrar kontrol vardı. Ve 3900 kg dı. daha 3 hafta var. doktor diyor iri bir bebek. benim ki sezeryan olacak sanırım. Nst ye girdik biraz kasılma veya gerilme var dedi. Ne anlama geliyor bilmiyorum ama top gibi oldum, hiç durmuyorum hareket halindeyim ama yine de ayaklarım şişiyor. Sanırım 39. haftada sezeryan yapılacak 40. haftaya bırakmayız dedi doktor.
Tombiş tombiş bir bebek doğacak. Doktor kilo alımı son haftalarda yavaşlamazsa 4,500 kg falan doğar sanırım dedi. 37+4 de bebeğimiz 40+6 haftalık görünüyordu.
iyi büyütmüşüm dimi:)
benim eşim şuan gece cam actırmıyo , çorapla yatıo üşüyomuş
sabaha karsı uyanıyourm kan ter içinde cam acıyorum , uyanıyo hemen orasi burası agrimiş , üşümüş müş müş
çcuk olunca fanusa koyarıza artık ikisini
:18::18:
kızlar ben bitlendimmmbirkaç haftadır kafam,saçım kaşınıyordu deride yara ve sivilceler vardı.ben doğum stresi diye önemsemedim ama bol bol kaşındım cart cart .bugün eltim gördü neden kaşınıyosun dedi ne bilim stres herhalde doğum korkusu dedim
onun kızı dün bit ve sirke olmuş mu saçınnda.sanada bakayım dedi..o da ne saçlarım sirke ve bitle doluşmuş.
neyse ilaç kullanır geçer herhalde dedi yarın gelir seni temizlerim dedi eve gitti.benim içim sıkıldı daraldı.eczaneye sordum bit ilacı gebe kulllanamaz.eee ne olacak doğuma kadar bitle mi gezicem:18:
herkes ben kaşındıkça bana bakıyordu demek boşuna degilmiş pehhhh
yarın aile hekimine sorucam o da olmadı cildiyeye giderim.
yazdıklarım virüs taşıyor yaklaşmayın bulaşıcıdır dermişiim
bir bitim eksikti bende bıktım bitttim offf
eşim bana bu akşam yaklaşmadı öyle kaçışı vardı ki...
neyse zaten biz uzun zamandır ayrı odada ayrı yatakta yatıyorduk:44::44:
bu halimede çok güldüm
yarın evide dezenfekte etmeli herşeyi yıkamalı.temizlik yapıcaz eltimle....
kaşınıyorummmm bennnn.kaşıyın beni....
Kızlar çok karmaşık duygular içerisindeyim.hem normal doğumdan tırsıyorum hem normal doğurmak istiyorum.hem kızıma kavuşmak istiyorum hemde biraz daha beklesin daha erken gibi düşünüyorum.40. Haftaya kalırsa çok beklicekmişim gibide geliyor. Noluyo bana bi düşüncem bi düşüncemi tutmuyor
mayalı poğaçaya yağını koymadan yoğurdum kızlar hemde iki ölçü yapmıştım moralim çok bozuk
Doğuran doğurana herkesin bebişi hayırlı olsun,doğuracaklarada sabır diliyorum,beklemek çok zormus yarın sabah 8.30 da gideceğim
kızıma kavusmaya inş,basıma agrılar giriyor stresten sanırım bu gece nasıl gececek bilmiyorum,doğum yapanlara dualarımı eksik etmedim sizde etmeyin lütfen hepimiz sağlıcakla kucaklayalım melekleriizi..
Kızlar çok karmaşık duygular içerisindeyim.hem normal doğumdan tırsıyorum hem normal doğurmak istiyorum.hem kızıma kavuşmak istiyorum hemde biraz daha beklesin daha erken gibi düşünüyorum.40. Haftaya kalırsa çok beklicekmişim gibide geliyor. Noluyo bana bi düşüncem bi düşüncemi tutmuyor
Hadi bakalım allahım sağlıkla kavuştursun sizi..Doğum tarihlerimiz aynı görünüyo,,ben 39. haftanın dolmasını istiyorum hatta mümkünse doğum işaretleri gelirse bebeğime kavuşmak istiyorum bakalım bu akşam konuşcas ne diycekk
Yağsız hamuru toparlayabildiysen yumuşak yumuşak sorun yok. Öyle olsun varsın, ekmek gibi poğaça olur :) Ama bence sonradan ekleyip iyice yedirirsen yağını, tekrar beklşersen tekrar mayalanır gibime de geliyo.
Eki Görüntüle 749282 Eki Görüntüle 749283 Eki Görüntüle 749284
Birde sezeryana giderken gece 12 den sonra yemek yenmemeliymiş die duydum bileniniz varmı ben dün sormayı unuttum
hayırlısından kucağına alırsın inşallah..Doğuran doğurana herkesin bebişi hayırlı olsun,doğuracaklarada sabır diliyorum,beklemek çok zormus yarın sabah 8.30 da gideceğim
kızıma kavusmaya inş,basıma agrılar giriyor stresten sanırım bu gece nasıl gececek bilmiyorum,doğum yapanlara dualarımı eksik etmedim sizde etmeyin lütfen hepimiz sağlıcakla kucaklayalım melekleriizi..
günaydın canı bilgisayarı tamirdeydi en son olmadığından giremiyordur. doğumumu arkadaş haber verecek demişti.gunaydınn guzel annıslerr
anca gelebıldım gecmısı okumaktan
bız ıyıyz mirzam la bıraz agrılarım olsada dgm sancıları bızı alıstıro heralde hayırlısıyla bebslermızı kucagmıza alıp koklasak allahtan baska bıse ıstemıorum hepımızn yardmcısı olsun rabbm
suzan dgurdmu acep kızlar habernız varmı ?
az önce yanlış yazmışım pc ğretmeni yerien ahppymother yazmışım
hayırlısından kucağına alırsın inşallah..
günaydın canı bilgisayarı tamirdeydi en son olmadığından giremiyordur. doğumumu arkadaş haber verecek demişti.
yaa kızlar bu poğaça tarifinde yaş maya dio şu bulyon gibi paketlrde olanlardanmı bu bi paket kuru maya koysak nolurki şimdi sırf onun için marketemi gideyim
Sezeryan için bu haftayı beklemenin yeterli olduğunu söyledi dr um,birde benim sancılarımda var düzenli,bebekte gelişimini tamamlamıs 3700 olmus beklemesekte olur bu tarihten sonra dedi,bebeğin gelişimi,suyun, senin durumun herşey etkiler tabi tarihi hangisi hayırlı olacaksa senin için ona karar verilir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?