2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar ilk sayfadaki listeye dogum yapanlari da eklesek nasil olur :)

1 saat oldu uyanalı geçmişi okumaktan anca yazabildik. amma kaynatmışınız yine haa
kahvaltımızı bile etmedik gidelim hemmen görevimizi yerine getirdik nasılsa
happymother doğurdumu acaba yaa hayırlısından

kızlar bebisin biberon ve emziklerini tencereye attim kaynatıyorum bişi olmaz dimi
5 dakika kaynatın yaıodu benim emziklerde sonrada kurutun iice falan filan
temizlikçidende memnun kalmadın demek canım tühh anneye müraacat artıkın

oyyy bgeçmiş olsuunn canım.inşallah doğuma kadar bir çözüm bulurusunuz
maşallah tam bir tosuncuk olmuş senin bebiş

Doğuran doğurana herkesin bebişi hayırlı olsun,doğuracaklarada sabır diliyorum,beklemek çok zormus yarın sabah 8.30 da gideceğim
kızıma kavusmaya inş,basıma agrılar giriyor stresten sanırım bu gece nasıl gececek bilmiyorum,doğum yapanlara dualarımı eksik etmedim sizde etmeyin lütfen hepimiz sağlıcakla kucaklayalım melekleriizi..

Kızlar çok karmaşık duygular içerisindeyim.hem normal doğumdan tırsıyorum hem normal doğurmak istiyorum.hem kızıma kavuşmak istiyorum hemde biraz daha beklesin daha erken gibi düşünüyorum.40. Haftaya kalırsa çok beklicekmişim gibide geliyor. Noluyo bana bi düşüncem bi düşüncemi tutmuyor

Hahahha benim eşimi tarif ettin.aynı dert bendede var adam ne ter kokar ne terler.keşke bende öyle olsaydım.

Hemen gidiyosun kulak arkalarına lavanta yağı sürüyosun bit lavanta yağını sevmezmiş hatta bir yerde duydum okula giden çocuklara birer kez kulak arkalarına sürün bit bulaşmasın derler.pasaklı anne seni.

Aaaaa bu kadar olur bende aynı şeyleri düşünüyorum hatta gece rüyamda alttan muayenem varduı bana normal doğum dedi dr bende eminmisiniz diye soruyodum. yani normal istiyorum ama bilmiyorum o an ne olacak.

mayalı poğaçaya yağını koymadan yoğurdum kızlar hemde iki ölçü yapmıştım moralim çok bozuk

Yağsız hamuru toparlayabildiysen yumuşak yumuşak sorun yok. Öyle olsun varsın, ekmek gibi poğaça olur :) Ama bence sonradan ekleyip iyice yedirirsen yağını, tekrar beklşersen tekrar mayalanır gibime de geliyo.

Hadi bakalım allahım sağlıkla kavuştursun sizi..Doğum tarihlerimiz aynı görünüyo,,ben 39. haftanın dolmasını istiyorum hatta mümkünse doğum işaretleri gelirse bebeğime kavuşmak istiyorum bakalım bu akşam konuşcas ne diycekk

Herşey yolundaysa bekle ve normal doğum yap bence canımm,,her yönden daha güzell,,sen düşünme bunları bence,vücut saatin ne olacağını ne zaman olacağını gösterir zatenn..bu kadar bekledin bir iki haftayı da beklersin

tünaydın kızlar
hastane için bebk şekerlerim geldi çok şirinlerr
resimlerini koyarım sonra

lovelypink geçmiş olsun cnm yaa hamile hamile arkadaşların dedikleri inş fayda eder

ssvvnn gözün aydın cnm bgüzel haberlerinizi resiminiz bekliyoruz

Sezeryan için bu haftayı beklemenin yeterli olduğunu söyledi dr um,birde benim sancılarımda var düzenli,bebekte gelişimini tamamlamıs 3700 olmus beklemesekte olur bu tarihten sonra dedi,bebeğin gelişimi,suyun, senin durumun herşey etkiler tabi tarihi hangisi hayırlı olacaksa senin için ona karar verilir umarım.

Birde sezeryana giderken gece 12 den sonra yemek yenmemeliymiş die duydum bileniniz varmı ben dün sormayı unuttum

Son düzenleme:
gunaydınn guzel annıslerr

anca gelebıldım gecmısı okumaktan

bız ıyıyz mirzam la bıraz agrılarım olsada dgm sancıları bızı alıstıro heralde hayırlısıyla bebslermızı kucagmıza alıp koklasak allahtan baska bıse ıstemıorum hepımızn yardmcısı olsun rabbm

suzan dgurdmu acep kızlar habernız varmı ?

Birde sezeryana giderken gece 12 den sonra yemek yenmemeliymiş die duydum bileniniz varmı ben dün sormayı unuttum

evt cnm gece 12-1 den sonra su bile içme dedi bana dr bende sezeryan olucam allah kısmet ederse

az önce yanlış yazmışım pc ğretmeni yerien ahppymother yazmışım
hayırlısından kucağına alırsın inşallah..
günaydın canı bilgisayarı tamirdeydi en son olmadığından giremiyordur. doğumumu arkadaş haber verecek demişti.

yaa kızlar bu poğaça tarifinde yaş maya dio şu bulyon gibi paketlrde olanlardanmı bu bi paket kuru maya koysak nolurki şimdi sırf onun için marketemi gideyim

Son düzenleme:

canım yaş mayayı önce süt şekrle dağıtıyosun içinde ben öyle yaptım dün çok güzel oldu ppoğaçalarım inan ; ama kuru maya olurmu bilmem

Öyle canım ben böyle düşnüyorumda doktor ne diycek bakıcas:)): hayrlısı neyse herkes için o olsunn
Sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeee inşallaaahh

Kızlar günaydın diyicem ama çoktan tünaydın olmuş saat,benim oğluşum sağolsun düngece 3e kadar uyutmadı beni,tepikleriyle mideme mideme çalıştı,haliyle anca kalktık ve kahvaltımızı yaptık ve kızkardeşimle gezmelere çıkıcaz yinee :))

buaralar gezerken doğurucam diye çok korkuyorum, amannn napiyimm bi sebep olsun yürüyimde oğlumun gelmesini kolaylaştırıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…