canım ictigimiz kola var ya ondan dök sacina ise yaradigini soylediler,dok ve tara sacini
iyi gelecekse kolada dökeyim
Hemen gidiyosun kulak arkalarına lavanta yağı sürüyosun bit lavanta yağını sevmezmiş hatta bir yerde duydum okula giden çocuklara birer kez kulak arkalarına sürün bit bulaşmasın derler.pasaklı anne seni.
Anneler ya ramazan geliyor haftasonu ramazan alışverişi yapıcaz...
İstanbulda da ha bire yağmur yağıyor camları silmeye korkuyorum artık siliyorsun 2 hafta sonra yağmur Allahtan evim temiz ama perdeler ve halılar yıkanacak yaz diye onları da doğum öncesi yıkamaya kafam yatmıyor kapı pencere açık 1 aya kalmaz yine leş gibi olurlar diyorum doğumda ramazana gelecek olmazsa ramazandan sonra eylül başı gibi yıkar sererim zaten bebek görmesine de anca o zaman gelmeye başlarlar gibi geliyor siz ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum? Bebek olunca bu tarz temizlikler hayal mi oluyor yoksa?
Pastalar yapıp buzluğa atayım diyorum eylül gibi misafirlerimin geleceğini düşünürsem erken mi? Deneyimli birileri akıl verse bu kararsızlıklarla hiç bişey yapmadan ölece oturuyorum pufff
az önce yanlış yazmışım pc ğretmeni yerien ahppymother yazmışım
hayırlısından kucağına alırsın inşallah..
günaydın canı bilgisayarı tamirdeydi en son olmadığından giremiyordur. doğumumu arkadaş haber verecek demişti.
yaa kızlar bu poğaça tarifinde yaş maya dio şu bulyon gibi paketlrde olanlardanmı bu bi paket kuru maya koysak nolurki şimdi sırf onun için marketemi gideyim
İstanbulda da ha bire yağmur yağıyor camları silmeye korkuyorum artık siliyorsun 2 hafta sonra yağmur Allahtan evim temiz ama perdeler ve halılar yıkanacak yaz diye onları da doğum öncesi yıkamaya kafam yatmıyor kapı pencere açık 1 aya kalmaz yine leş gibi olurlar diyorum doğumda ramazana gelecek olmazsa ramazandan sonra eylül başı gibi yıkar sererim zaten bebek görmesine de anca o zaman gelmeye başlarlar gibi geliyor siz ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum? Bebek olunca bu tarz temizlikler hayal mi oluyor yoksa?
Pastalar yapıp buzluğa atayım diyorum eylül gibi misafirlerimin geleceğini düşünürsem erken mi? Deneyimli birileri akıl verse bu kararsızlıklarla hiç bişey yapmadan ölece oturuyorum pufff
instant maya varsa o da olur kızlar
oğlusumn yuz ortusu teyselerı bıtanesı sarı bıtanesıde mavı olucak
çok ciciş. kaynanam yapmış benimde ama normal yazmayı iğne oyasıyla yapmış. bende düz beyaza pembe mavi yapmışlar çok hoşuma gitti almayı düşünüyhorum tabi sıcakta gidebiilirsem
evt cnm gece 12-1 den sonra su bile içme dedi bana dr bende sezeryan olucam allah kısmet ederse
uyurken örtülüyor direk değilde hafif kaldırıp. birde anakucağınaa koyduğunda en üstüne örtüolar dışarı çıktığında tozdan falan etkilemesin die herhaldekızlar yüz örtüsü ne işe yarıyor :26:
allahım analı babalı büyütsün çok doğum yuapanımız var yarim evasude en başta gelenler doğum topikimizde var ordanda bakabilrisinBiz geldik kızlar biz diyorum çünkü artık oğlumda benle çok şükür :) ,1 haftalık olduk bile cuma günü 8.50 de doğdu yavrum spinal sezeryanla doğum yaptım 3.725 kg 53 cm sıpamen kısa zamanda foto paylaşcam,doğumuma gelince doğumum yani ameliyatım cok rahat fakat sonrası sancılı bi süreç oldu benm için ama suan daha iyiyim ve hemen size yazmak istedim umarım herkes iyidir,buarada kimler doğum yaptı ??
çok ciciş. kaynanam yapmış benimde ama normal yazmayı iğne oyasıyla yapmış. bende düz beyaza pembe mavi yapmışlar çok hoşuma gitti almayı düşünüyhorum tabi sıcakta gidebiilirsem
kızlar yüz örtüsü ne işe yarıyor :26:
uyurken örtülüyor direk değilde hafif kaldırıp. birde anakucağınaa koyduğunda en üstüne örtüolar dışarı çıktığında tozdan falan etkilemesin die herhalde
allahım analı babalı büyütsün çok doğum yuapanımız var yarim evasude en başta gelenler doğum topikimizde var ordanda bakabilrisin
bana da doktor dokuzda kahvaltını yap, 11 de hastaneye gel dedi :2:Bi kaç kişiye de böyle diyodu, acaba öğleden sonra yapacak ondan mı böyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?