2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah uzun olcak oğluşun allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin inşallah :)

uyurken ortuluo sarılık olmasın dıe sarı oluyo daha cok hem serıosun bebgn besgnn uzerıne altın takmak ısteyen fln takıo ıste normal eşarp ortmektense bnlar daha şık duruo tatlm

kızlar kursta demişlerdiki ilk başta cocuğa sarı kıyafet örtü kullanmayın sarılık olursa anlamazsınız aklınızda ossun

canımm hayırlı olsuunn çok sevindim yaa. oğlumun bir arkadaşı daha gelmiş
bayada iyi doğmuş maşallah paşamaaa

yıne sen soleyebılıosun cnm.. soleyıpte alıcaklarına hıc almasınlar daha ıyı bnm ıcın hıc bırı degerı olmuyo valla soledıkten sonra

face kullanan varmii :)

bnde bnde

kızlar kursta demişlerdiki ilk başta cocuğa sarı kıyafet örtü kullanmayın sarılık olursa anlamazsınız aklınızda ossun

sarı kıyafetı bılıorum da tatlım drlarda ılk bebgı sarı ısıga yatırıolarmıs dıe bılıorum sarılık olmasın dıe oyuzdende sarı ortu sarılık olmasını engellıomus tabı ac kalmadıgı surece

aynı şeyi ben bizimkilere söyledim annemlere yani. olur mu canım yendi doğduğunda örtülür sarı örtü hem anlaşılır rengi çok değişiyor sarılık olunca dediler bana.şimdixden çok karışılcak gibi bana bakalım ne olcak

bugün oğluşumu görmeye gittik kızlar. her zamanki gibi yüzünü göremedik. doğunca görcez artık napalım
bugün çatı muayenesi yapıcaktı dr. muayeneden önce sordu nasıl doğum istiyorsun diye. normal dedim bende.
sonra oğluşuma baktık usg de. kafası aşağıda ama baya yukardaymış benim sıpam. daha doğum kanalına inmemiş yani. zaten nerdeyse ağzıma gircek karnım o kadar yukarda yani 3400 gr olmuş sıpam. şuanda doğsa herşeyi normal dedi dr.bol bol yürüyüş yapki aşağıya insin dedi.suyu herşeyi normal dedi. şuanda nst ye girmene de gerek yok dedi. çatı muayeneside yapmadı bebek yukarıda olduğu için. haftaya kadar bekleyelim o zaman geldiğinde bakarız dedi.
sıpamın henüz gelesi yok yani kızlar. bende artık yürüyüşlerimi arttırıcam ki gelsin sıkıldım ben beklemekten
birde oğluşuma bugün yeni doğan prima bebek bezi aldım. belki bezim bile yok ne gelcem diyodur o eksiğimizi de kapatalım dedim

gerçekten önlüyormuymuş yaa çok ilginç

Ohh iyi yapmışsın,,güzel haberlerle de gelmişsinn,,inşallah istediğin gibi normal bi doğum gerçekleştirirsin canımmDoktorunun da rahatlığını sevdimm

masallah tatlım kılosu ıyı hayırlısı nzmn gelmek ısterse artk. bnm cok asagıda yha oturuyo kucagma resmen hea bde bugn farkettm vajınamn ustu sıs bole kafası orda oldgu ıcın mı acep anlayamadım

gerçekten önlüyormuymuş yaa çok ilginç

valla cnm bızm burlarda yapılır onluyo dıolar sarılıgı alıomus

Ohh iyi yapmışsın,,güzel haberlerle de gelmişsinn,,inşallah istediğin gibi normal bi doğum gerçekleştirirsin canımmDoktorunun da rahatlığını sevdimm
inşallah canımm
bende çok sevdim dr umu hem bana gereksiz yere çatı muayenesi de yapmadı.
az önce kuzenimle konuştum onun bi arkadaşıda bu dr a gitmiş. 41.haftaya kadar beklemiş normal doğum için. sezeryancı bi dr olmaması daha çok rahatlattı beni.

bizde de yapılyıor önlediği söyleniyor. bir gerçekliği var mı onu bilmiyordum işte.
benimde inse göbüşüm çok sevinicem. benimki baya yukarda.

Merhabalar, tüm yazılanları okudum şu cam açma muhabbetine çok güldüm ya, sadece bizim evde var sanıyordum . Benim eşim de aynı o kapatıyor ben açıyorum hergüm yok boynum tutulmuş yok boğazım yok şuram yok buram falan ne nazlılar yaaa:) iyi ki kadın değiller!!!!!
Bugün 16:30 da randevum var heyecanlıyım hem de çooook inşallah biraz kilo almıştır çünkü sezeryan tarihi belli olucak bugün. Dönünce yazarım sonuçları öpldünüzzzz

güzel haberlerini bekliyoruz
ben daha oğlumu bekliycem öyle dedi dr

bizde de yapılyıor önlediği söyleniyor. bir gerçekliği var mı onu bilmiyordum işte.
benimde inse göbüşüm çok sevinicem. benimki baya yukarda.

iner hayırlısı ıle annesı yuruyus cok yap merdvn ın cık ınş normal yaparsın tatlım

maşallah alikaanımıza canım yürüyüş ve hurmaya devam güzelim

2 sarı bi pembe kızıma bi kırmızıda bana yaptırmış kaygana ama normal yazma desenli yani. beyaz tülbent kenarına seninki gibi süslü gördüm bende ondan istiyorum biyere giderken falan örtmeye
tosuncukkk..maşallahh.. büsürü yürü annesi aşağı insin pırt çıkıversin sonrada hayırlısıyla

birde oğluşuma bugün yeni doğan prima bebek bezi aldım. belki bezim bile yok ne gelcem diyodur o eksiğimizi de kapatalım dedim

allah iyiliğini versin sen bebişe bez bilem alma bi de gelsin diye bekle niye gelecekmiş hıııhhhh :)))))
bi de o yeni doğan bezleri çok tatlı yaa minicik dimi:))) ben durup durup bezleri açıp bakıyorum çok şirinlerr :))))

dün sizin gazınızla tam bir tencere yaprak sarması sarıp buzluğa attım:)) sigara böreği de haftasonuna kaldı artıkın... kimsecikler kalmadı artık buralarda herkesler doğurdu biz kaldık

Son düzenleme:
yarın kayganam gelecek memleketten az önce aradı. komşularını toplamış sarma yapmış kutulamış canın bişi istiomu die sorduyoh didi. vee pazar kp le dönecekmiş haftaya pazara falan tekrar gelecekmiş çok sevindirik oldum yaff gitmeyecek die biliodum:119::119::119::119::118::118::118::118::118:1 hafta 1 haftadır. haftaya gelirkende kurabiye ve poça eder getirim dedi gelene gidene verilir dedi tamam dedim nasıl istersen

senin kv ne iyimiş öyle benimki öyle zora gelemez hayatta düşün yani dışarda yemek yiyoruz hep evde daha yemek pişrmedi nasıl gidecek bakalım ramazanda napıcak bakalım hee buzluk börek dir dolmadır hepsini kendi annem yaptı iki çekmeceli o da doldu hiç de yapmasında hiçde teklif etmedi zaten

Son düzenleme:
iner hayırlısı ıle annesı yuruyus cok yap merdvn ın cık ınş normal yaparsın tatlım
inşallah iner paşam. normal yoldan gelsin inşallah
maşallah alikaanımıza canım yürüyüş ve hurmaya devam güzelim
aaa hurmayı unutmuştum ben bugün gidip hurma alayım ben
aslında yürüyüş yapıyorum ama arttırmam lazım demekki benim sıpanın gelmesi için
yap tabi tatlım iyi yapmışsın. bende şimdi gideyim de paçangalarımı yapıp atayım buzluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…