Biz geldik kızlar biz diyorum çünkü artık oğlumda benle çok şükür :) ,1 haftalık olduk bile cuma günü 8.50 de doğdu yavrum spinal sezeryanla doğum yaptım 3.725 kg 53 cm sıpamen kısa zamanda foto paylaşcam,doğumuma gelince doğumum yani ameliyatım cok rahat fakat sonrası sancılı bi süreç oldu benm için ama suan daha iyiyim ve hemen size yazmak istedim umarım herkes iyidir,buarada kimler doğum yaptı ??
uyurken ortuluo sarılık olmasın dıe sarı oluyo daha cok hem serıosun bebgn besgnn uzerıne altın takmak ısteyen fln takıo ıste normal eşarp ortmektense bnlar daha şık duruo tatlm
canımm hayırlı olsuunn çok sevindim yaa. oğlumun bir arkadaşı daha gelmişBiz geldik kızlar biz diyorum çünkü artık oğlumda benle çok şükür :) ,1 haftalık olduk bile cuma günü 8.50 de doğdu yavrum spinal sezeryanla doğum yaptım 3.725 kg 53 cm sıpamen kısa zamanda foto paylaşcam,doğumuma gelince doğumum yani ameliyatım cok rahat fakat sonrası sancılı bi süreç oldu benm için ama suan daha iyiyim ve hemen size yazmak istedim umarım herkes iyidir,buarada kimler doğum yaptı ??
Boşver bence söylesin, hiç olmazsa eksik bir şeyler oldugunu, senin dusundugunu bilsinler. Benimkiler dugunde yapmadilar sanki beni uyuttuklarini dusunduler taa ki gorumcemin dugununde ona fazlasiyla yapip benden acik acik duyana kadar. Simdi dogumda bekliyorum, esime de soyluyorum hatirlat bak bu sefer dugun gibi olmaz bi kucuk altinla kurtulamazlar laf soyleyebilirim diye. O da bekleyelim gorelim ben de merak ediyorum diyo. Ben anladim bazen soylemek gerek yoksa sen kirildiginla kaliyorsun onlar keyfini suruyor.
Bu araa dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorun, artik ben de istiyoum ama bi tarafim da daha erken diyo :)
face kullanan varmii :)
kızlar kursta demişlerdiki ilk başta cocuğa sarı kıyafet örtü kullanmayın sarılık olursa anlamazsınız aklınızda ossun
aynı şeyi ben bizimkilere söyledim annemlere yani. olur mu canım yendi doğduğunda örtülür sarı örtü hem anlaşılır rengi çok değişiyor sarılık olunca dediler bana.şimdixden çok karışılcak gibi bana bakalım ne olcakkızlar kursta demişlerdiki ilk başta cocuğa sarı kıyafet örtü kullanmayın sarılık olursa anlamazsınız aklınızda ossun
gerçekten önlüyormuymuş yaa çok ilginçyıne sen soleyebılıosun cnm.. soleyıpte alıcaklarına hıc almasınlar daha ıyı bnm ıcın hıc bırı degerı olmuyo valla soledıkten sonra
bnde bnde
sarı kıyafetı bılıorum da tatlım drlarda ılk bebgı sarı ısıga yatırıolarmıs dıe bılıorum sarılık olmasın dıe oyuzdende sarı ortu sarılık olmasını engellıomus tabı ac kalmadıgı surece
bugün oğluşumu görmeye gittik kızlar. her zamanki gibi yüzünü göremedik. doğunca görcez artık napalım
bugün çatı muayenesi yapıcaktı dr. muayeneden önce sordu nasıl doğum istiyorsun diye. normal dedim bende.
sonra oğluşuma baktık usg de. kafası aşağıda ama baya yukardaymış benim sıpam. daha doğum kanalına inmemiş yani. zaten nerdeyse ağzıma gircek karnım o kadar yukarda yani3400 gr olmuş sıpam. şuanda doğsa herşeyi normal dedi dr.bol bol yürüyüş yapki aşağıya insin dedi.suyu herşeyi normal dedi. şuanda nst ye girmene de gerek yok dedi. çatı muayeneside yapmadı bebek yukarıda olduğu için. haftaya kadar bekleyelim o zaman geldiğinde bakarız dedi.
sıpamın henüz gelesi yok yani kızlar. bende artık yürüyüşlerimi arttırıcam ki gelsin sıkıldım ben beklemekten
birde oğluşuma bugün yeni doğan prima bebek bezi aldım. belki bezim bile yok ne gelcem diyoduro eksiğimizi de kapatalım dedim
bugün oğluşumu görmeye gittik kızlar. her zamanki gibi yüzünü göremedik. doğunca görcez artık napalım
bugün çatı muayenesi yapıcaktı dr. muayeneden önce sordu nasıl doğum istiyorsun diye. normal dedim bende.
sonra oğluşuma baktık usg de. kafası aşağıda ama baya yukardaymış benim sıpam. daha doğum kanalına inmemiş yani. zaten nerdeyse ağzıma gircek karnım o kadar yukarda yani3400 gr olmuş sıpam. şuanda doğsa herşeyi normal dedi dr.bol bol yürüyüş yapki aşağıya insin dedi.suyu herşeyi normal dedi. şuanda nst ye girmene de gerek yok dedi. çatı muayeneside yapmadı bebek yukarıda olduğu için. haftaya kadar bekleyelim o zaman geldiğinde bakarız dedi.
sıpamın henüz gelesi yok yani kızlar. bende artık yürüyüşlerimi arttırıcam ki gelsin sıkıldım ben beklemekten
birde oğluşuma bugün yeni doğan prima bebek bezi aldım. belki bezim bile yok ne gelcem diyoduro eksiğimizi de kapatalım dedim
gerçekten önlüyormuymuş yaa çok ilginç
inşallah canımmOhh iyi yapmışsın,,güzel haberlerle de gelmişsinn,,inşallah istediğin gibi normal bi doğum gerçekleştirirsin canımmDoktorunun da rahatlığını sevdimm
bizde de yapılyıor önlediği söyleniyor. bir gerçekliği var mı onu bilmiyordum işte.masallah tatlım kılosu ıyıhayırlısı nzmn gelmek ısterse artk. bnm cok asagıda yha oturuyo kucagma resmen hea bde bugn farkettm vajınamn ustu sıs bole kafası orda oldgu ıcın mı acep anlayamadım
valla cnm bızm burlarda yapılır onluyo dıolar sarılıgı alıomus
güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar, tüm yazılanları okudum şu cam açma muhabbetine çok güldüm ya, sadece bizim evde var sanıyordum . Benim eşim de aynı o kapatıyor ben açıyorum hergüm yok boynum tutulmuş yok boğazım yok şuram yok buram falan ne nazlılar yaaa:) iyi ki kadın değiller!!!!!
Bugün 16:30 da randevum var heyecanlıyım hem de çooook inşallah biraz kilo almıştır çünkü sezeryan tarihi belli olucak bugün. Dönünce yazarım sonuçları öpldünüzzzz
bizde de yapılyıor önlediği söyleniyor. bir gerçekliği var mı onu bilmiyordum işte.
benimde inse göbüşüm çok sevinicem. benimki baya yukarda.
2 sarı bi pembe kızıma bi kırmızıda bana yaptırmış kaygana ama normal yazma desenli yani. beyaz tülbent kenarına seninki gibi süslü gördüm bende ondan istiyorum biyere giderken falan örtmeyesıcakta gtme tabı kv getrsınbenm yaptrdgmda namaz bezlerı cnm sarılık olmaması ıcın satı yaptrdm btane yuzune dgrede mavı puffff eksıklerı btıo ama bızmkılerde tık yok bu sıcakta gelıp napıcazmı dıolar artk ne
yarın kayganam gelecek memleketten az önce aradı. komşularını toplamış sarma yapmış kutulamış canın bişi istiomu die sorduallah iyiliğini versinsen bebişe bez bilem alma bi de gelsin diye bekle niye gelecekmiş hıııhhhh :)))))
bi de o yeni doğan bezleri çok tatlı yaa minicik dimi:))) ben durup durup bezleri açıp bakıyorum çok şirinlerr :))))
dün sizin gazınızla tam bir tencere yaprak sarması sarıp buzluğa attım:)) sigara böreği de haftasonuna kaldı artıkın... kimsecikler kalmadı artık buralarda herkesler doğurdu biz kaldık
yarın kayganam gelecek memleketten az önce aradı. komşularını toplamış sarma yapmış kutulamış canın bişi istiomu die sorduyoh didi. vee pazar kp le dönecekmiş haftaya pazara falan tekrar gelecekmiş çok sevindirik oldum yaff gitmeyecek die biliodum:119::119::119::119::118::118::118::118::118:1 hafta 1 haftadır. haftaya gelirkende kurabiye ve poça eder getirim dedi gelene gidene verilir dedi tamam dedim nasıl istersen
inşallah iner paşam. normal yoldan gelsin inşallahiner hayırlısı ıle annesı yuruyus cok yap merdvn ın cık ınş normal yaparsın tatlım
aaa hurmayı unutmuştum ben bugün gidip hurma alayım benmaşallah alikaanımıza canımyürüyüş ve hurmaya devam güzelim
aslında yürüyüş yapıyorum ama arttırmam lazım demekki benim sıpanın gelmesi için2 sarı bi pembe kızıma bi kırmızıda bana yaptırmış kaygana ama normal yazma desenli yani. beyaz tülbent kenarına seninki gibi süslü gördüm bende ondan istiyorum biyere giderken falan örtmeye
tosuncukkk..maşallahh.. büsürü yürü annesi aşağı insin pırt çıkıversin sonrada hayırlısıyla
yap tabi tatlım iyi yapmışsın. bende şimdi gideyim de paçangalarımı yapıp atayım buzluğaallah iyiliğini versinsen bebişe bez bilem alma bi de gelsin diye bekle niye gelecekmiş hıııhhhh :)))))
bi de o yeni doğan bezleri çok tatlı yaa minicik dimi:))) ben durup durup bezleri açıp bakıyorum çok şirinlerr :))))
dün sizin gazınızla tam bir tencere yaprak sarması sarıp buzluğa attım:)) sigara böreği de haftasonuna kaldı artıkın... kimsecikler kalmadı artık buralarda herkesler doğurdu biz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?