Biz geldik kızlar biz diyorum çünkü artık oğlumda benle çok şükür :) ,1 haftalık olduk bile cuma günü 8.50 de doğdu yavrum spinal sezeryanla doğum yaptım 3.725 kg 53 cm sıpamen kısa zamanda foto paylaşcam,doğumuma gelince doğumum yani ameliyatım cok rahat fakat sonrası sancılı bi süreç oldu benm için ama suan daha iyiyim ve hemen size yazmak istedim umarım herkes iyidir,buarada kimler doğum yaptı ??
yanında şimdi demi seninki. benimki çok yapar ya hep diyorum ya gelmiş olsa mutfaktan çıkamıyoruz herşeyden yapayım derdindedir ama bende onunla ayaktayım tabisenin kv ne iyimiş öyle benimki öyle zora gelemez hayatta düşün yani dışarda yemek yiyoruz hep evde daha yemek pişrmedi nasıl gidecek bakalım ramazanda napıcak bakalımhee buzluk börek dir dolmadır hepsini kendi annem yaptı iki çekmeceli o da doldu hiç de yapmasında hiçde teklif etmedi zaten
yarın kayganam gelecek memleketten az önce aradı. komşularını toplamış sarma yapmış kutulamış canın bişi istiomu die sorduyoh didi. vee pazar kp le dönecekmiş haftaya pazara falan tekrar gelecekmiş çok sevindirik oldum yaff gitmeyecek die biliodum:119::119::119::119::118::118::118::118::118:1 hafta 1 haftadır. haftaya gelirkende kurabiye ve poça eder getirim dedi gelene gidene verilir dedi tamam dedim nasıl istersen
yanında şimdi demi seninki. benimki çok yapar ya hep diyorum ya gelmiş olsa mutfaktan çıkamıyoruz herşeyden yapayım derdindedir ama bende onunla ayaktayım tabi
Kızlar benim doktor iyi hoşta hiç bişi söylemiyor bugün 5te randevumuz var. Geçen hafta baktı 2700dedi kilosu için zayıfmı dedim aman napcan şişman bebeği dedi nst ya giriyorum iyi iyi çok güzel diyo tamam.yani sancı çıkıyormu çıkmıyormu neyi güzel anlamadım.doğum kanalına girmişmi girmemişmi hiç bişi bilmiyorum saf saf gidip geliyorum.üstelik geçen hafta çatı muayeneside oldum sadece normal doğum için müsait dedi okadar.
Sor aklına takılanları ben her gidişimde soruyorum yoksa sormadan o da söylemiyor
Kızlar benim doktor iyi hoşta hiç bişi söylemiyor bugün 5te randevumuz var. Geçen hafta baktı 2700dedi kilosu için zayıfmı dedim aman napcan şişman bebeği dedi nst ya giriyorum iyi iyi çok güzel diyo tamam.yani sancı çıkıyormu çıkmıyormu neyi güzel anlamadım.doğum kanalına girmişmi girmemişmi hiç bişi bilmiyorum saf saf gidip geliyorum.üstelik geçen hafta çatı muayeneside oldum sadece normal doğum için müsait dedi okadar.
hmm yanımda yaw sabah kalkıyorum şimdi bi bakmışım int başında yaw mübarek çayı koy ben kalkana kadar demlenir sonra ben kalkınca çayın demlenmesini bekliyoruz sonra ben kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum sonra topla ben hemen int başına geçiyorum oda görümceme bolero örüyobaşka birşey yapmıyo yaw banamı bakmaya mı geldi yoksa tatilemi anlamadım yani bakalım halıları verdik geçen onlar gelene kadar inceden temizlik yapacakmı merak ediyorum kendi annem olsa kendini yorar yok şunu yapayım yok şunu derken öldürü kendini kv tam tersi hiçç yormaz kendini
hamileliğim boyunca 7 tane doktor değiştirmiş birisi olaraktansana tavsiyem kasmayan doktor her zaman iyidir, boş yere evhamlandırsa seni daha mı iyi... ben öyle doktorları da gördüm, nst de bir tane sancı çıksa hemen yatış veriyor bazıları... doktorun rahat olursa sen de rahat olursun, rahat doğurursun bence zaten çok az kaldı bir problem olsaydı illaki söylerdi sana:)
kızçeler kuzenimde fazla beşik vardı bana getirmiş bunun pembesi üst katta kullanıcam ama mavi kumaş diktiricem
Yonca Bambam Beşik / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
çiko boy şekerlerimde geldi işte bırdaa
Eki Görüntüle 749548 Eki Görüntüle 749549 Eki Görüntüle 749550
hmm yanımda yaw sabah kalkıyorum şimdi bi bakmışım int başında yaw mübarek çayı koy ben kalkana kadar demlenir sonra ben kalkınca çayın demlenmesini bekliyoruz sonra ben kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum sonra topla ben hemen int başına geçiyorum oda görümceme bolero örüyobaşka birşey yapmıyo yaw banamı bakmaya mı geldi yoksa tatilemi anlamadım yani bakalım halıları verdik geçen onlar gelene kadar inceden temizlik yapacakmı merak ediyorum kendi annem olsa kendini yorar yok şunu yapayım yok şunu derken öldürü kendini kv tam tersi hiçç yormaz kendini
Sende ince bir ses tonuyla anne çayı koysaydın keşke deo direk torun sevmeye gelmiş canım
bende şimdi paçangalarımı sarmaya başladım yarında poğaçalarımı yapıcam. sonrada sigara börekiiiSelam kızlarr... sonunda benide poğaca kervanına kattınız.. şimdi fırına attım bakalım becermişmiyim..:44: sıgara böreğide yaptım can sıkıntısı malum bebekleri öyle boş boş beklemek olmaz ...az önce tırsa tırsa markete gittim aslında dışarı çıkmam yasak birşey olmadı çok şükür :26:biz gelsinler dedikçe bizim minikler naza çekiyor çekeceğimiz var bunlardan
beşik aynı benimkindenkızçeler kuzenimde fazla beşik vardı bana getirmiş bunun pembesi üst katta kullanıcam ama mavi kumaş diktiricem
kızçeler kuzenimde fazla beşik vardı bana getirmiş bunun pembesi üst katta kullanıcam ama mavi kumaş diktiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?