kötü gelin olmak istemem yaww gülünü çokk seviyorum dikeninede katlanırım kesin canımm
bende şimdi paçangalarımı sarmaya başladım yarında poğaçalarımı yapıcam. sonrada sigara börekiii
Neyse birlikte yaşamıyorsun ya gidecek elbet azıcık katlan canım benim
Vallahi olmuşş öylede güzel kabarmışlar kisevindirik oldum kendimi bir halt sandım şimdi haa yapp valla doldur dolabını lazım olacak
kokmuştur şimdi sana bir tane ye bari sütün çekilmesinn
biz geldikkkk
,çok sıcak , su gibi olduk , az soluklanalim duş alcaz ,
bu arada evime giren hırsızlar halen hepisteymiş , karakoldan kagit gelmiş bugun , duruşma için 10 temmuzda mahkeme var , dua edin dogurmayayim o zamana
gezdik tozduk yedik içtik geldik , siz neler yaptiniz biz yokkennn
yarın kayganam gelecek memleketten az önce aradı. komşularını toplamış sarma yapmış kutulamış canın bişi istiomu die sorduyoh didi. vee pazar kp le dönecekmiş haftaya pazara falan tekrar gelecekmiş çok sevindirik oldum yaff gitmeyecek die biliodum:119::119::119::119::118::118::118::118::118:1 hafta 1 haftadır. haftaya gelirkende kurabiye ve poça eder getirim dedi gelene gidene verilir dedi tamam dedim nasıl istersen
Biz geldik kızlar biz diyorum çünkü artık oğlumda benle çok şükür :) ,1 haftalık olduk bile cuma günü 8.50 de doğdu yavrum spinal sezeryanla doğum yaptım 3.725 kg 53 cm sıpamen kısa zamanda foto paylaşcam,doğumuma gelince doğumum yani ameliyatım cok rahat fakat sonrası sancılı bi süreç oldu benm için ama suan daha iyiyim ve hemen size yazmak istedim umarım herkes iyidir,buarada kimler doğum yaptı ??
bugün oğluşumu görmeye gittik kızlar. her zamanki gibi yüzünü göremedik. doğunca görcez artık napalım
bugün çatı muayenesi yapıcaktı dr. muayeneden önce sordu nasıl doğum istiyorsun diye. normal dedim bende.
sonra oğluşuma baktık usg de. kafası aşağıda ama baya yukardaymış benim sıpam. daha doğum kanalına inmemiş yani. zaten nerdeyse ağzıma gircek karnım o kadar yukarda yani3400 gr olmuş sıpam. şuanda doğsa herşeyi normal dedi dr.bol bol yürüyüş yapki aşağıya insin dedi.suyu herşeyi normal dedi. şuanda nst ye girmene de gerek yok dedi. çatı muayeneside yapmadı bebek yukarıda olduğu için. haftaya kadar bekleyelim o zaman geldiğinde bakarız dedi.
sıpamın henüz gelesi yok yani kızlar. bende artık yürüyüşlerimi arttırıcam ki gelsin sıkıldım ben beklemekten
birde oğluşuma bugün yeni doğan prima bebek bezi aldım. belki bezim bile yok ne gelcem diyoduro eksiğimizi de kapatalım dedim
yemek yaptık çamaşır astık buzdolabını sildik ee artık uykuyu hakettik. eşimin iş çıkışında da anakucağı falan bakmaya gideceğiz tabi toto kalkarsa
yapıcam yapıcam çok heveslendim bende. inşallah güzel oluurrr
Vallahi olmuşş öylede güzel kabarmışlar kisevindirik oldum kendimi bir halt sandım şimdi haa yapp valla doldur dolabını lazım olacak
şikayetini geri almadığın iyi olmuş.biz geldikkkk
,çok sıcak , su gibi olduk , az soluklanalim duş alcaz ,
bu arada evime giren hırsızlar halen hepisteymiş , karakoldan kagit gelmiş bugun , duruşma için 10 temmuzda mahkeme var , dua edin dogurmayayim o zamana
gezdik tozduk yedik içtik geldik , siz neler yaptiniz biz yokkennn
bakalım Kuzey nasılmıışşmaşallahh canimmmm tosuncuga bizde yarin gidicezzz
ne gıcık bir tip ya... eminim onun her hareketi gözüne batıyodur şimdi senin :))) bi de seninkisi bi değişikmiş internet felangenç mi kaç yaşında? benimki ilgilenmez hiç öyle şeylerle internetmiş bilgisayarmış vs kendi halindedir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?