kızçeler kuzenimde fazla beşik vardı bana getirmiş bunun pembesi üst katta kullanıcam ama mavi kumaş diktiricem
Yonca Bambam Beşik / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
çiko boy şekerlerimde geldi işte bırdaa
Eki Görüntüle 749548 Eki Görüntüle 749549 Eki Görüntüle 749550
şikayetini geri almadığın iyi olmuş.
sen doğurmazsın canım hiç merak etme. biz senle en son doğurcaz.benim sıpanında gelesi yok
Hemoroid ilacının ismi neydi doktora gitcem şimdi de bende sorayım
biz geldikkkk
,çok sıcak , su gibi olduk , az soluklanalim duş alcaz ,
bu arada evime giren hırsızlar halen hepisteymiş , karakoldan kagit gelmiş bugun , duruşma için 10 temmuzda mahkeme var , dua edin dogurmayayim o zamana
gezdik tozduk yedik içtik geldik , siz neler yaptiniz biz yokkennn
ohh bu sıcaktaa bide gezdiniz maşallah canım size o sinirden orada doğurmada canım
ay bu kv boğsam doymam takığım hepsine
bizimkide bugun temizlikçi gelicek diye biliyor evide çok yakın ne ses ne soluk başka zaman zırt pırt arar
ne gıcık bir tip ya... eminim onun her hareketi gözüne batıyodur şimdi senin :))) bi de seninkisi bi değişikmiş internet felangenç mi kaç yaşında? benimki ilgilenmez hiç öyle şeylerle internetmiş bilgisayarmış vs kendi halindedir:)
bugun serindi sanki havaaa ,
dogurmam heralde canım :)))
2 sarı bi pembe kızıma bi kırmızıda bana yaptırmış kaygana ama normal yazma desenli yani. beyaz tülbent kenarına seninki gibi süslü gördüm bende ondan istiyorum biyere giderken falan örtmeye
tosuncukkk..maşallahh.. büsürü yürü annesi aşağı insin pırt çıkıversin sonrada hayırlısıyla
yarın kayganam gelecek memleketten az önce aradı. komşularını toplamış sarma yapmış kutulamış canın bişi istiomu die sorduyoh didi. vee pazar kp le dönecekmiş haftaya pazara falan tekrar gelecekmiş çok sevindirik oldum yaff gitmeyecek die biliodum:119::119::119::119::118::118::118::118::118:1 hafta 1 haftadır. haftaya gelirkende kurabiye ve poça eder getirim dedi gelene gidene verilir dedi tamam dedim nasıl istersen
ah ah ahhhh keske ole bı kv olsa var yhavaaayyyy ne güzell yaaaöyle kaynanaya can kurban devamlı kalınca boğuyor insanı yaa gelsin tadında tuzunda kalsın bikaç hafta gitsin benim kayınvalidem de çok iyidir o konularda her gelişinde en az bir çanta hazırlar getirir dolabımı doldurur gider sağolsun yemeğimi yapar :)) ama ben onun kadar hayırlı bir gelin değilim maalesef, ben onlara gittiğimde pek yemek felan yapmam, o yaparken ona yardım ederim sadece o kadar arasıra da evi süpürürüm tamamdır benim kv çok hareketli onun hızına istesem de yetişemem zaten ben tuvalete girip çıkana kadar 3 çeşit yemek çıkarır mutfaktan
bizim oğlanlar söz dinler annesinin kuzusu onlardogurmam dimi inş :18::18::18:
biz sıramızı bekleriz
aayyy bak aklıma geldi kardeşime yapardık biz böyle. çok keyif alırdım ben bundan annem bana izin verirdi bende yapardım
yapılır yapılırkızz mınıcık bebeklerede yapılırmı acaba bu bırazcık tosun da
selam canımm. ne zamandır yoktun doğurdun sandım ben seni yineKızlar doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın kuzularınızı.kurtuldunuz darısı başımıza inşallah.
Benim de dünden beri kasılmalarım oluyor.kimi düzenli kimi düzensiz.
Ağda randevumda pazar günü valla bu korkutuyor en çok beni.hazırlıksız gitmek.sezeryan günümüz belli ama böyle kasılmalar olursa bilmiyorum :) durum ne olur.karnımda öyle çok inmedi ama bu kasılmalar neyin nesi bilemedim.doktorda düzenli değil beklenen durum bu zamanda dedi.her kasılmada aklıma kıl tüy geliyor :)))
Sizler de iyisinizdir umarım topik sakinleşti.doğum yapan kaçıyor topikten haklı olarak.aylardır bekledikleri kuzularına vakit ayırsınlar artık.birbirimize çok vakit ayırdık ,dertleştik,yeni birşeyler öğrendik birbirimizden.Allah razı olsun hepinizden.
Kızlar doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın kuzularınızı.kurtuldunuz darısı başımıza inşallah.
Ağda randevumda pazar günü valla bu korkutuyor en çok beni.hazırlıksız gitmek.sezeryan günümüz belli ama böyle kasılmalar olursa bilmiyorum :) durum ne olur.karnımda öyle çok inmedi ama bu kasılmalar neyin nesi bilemedim.doktorda düzenli değil beklenen durum bu zamanda dedi.her kasılmada aklıma kıl tüy geliyor :)))
Sizler de iyisinizdir umarım topik sakinleşti.doğum yapan kaçıyor topikten haklı olarak.aylardır bekledikleri kuzularına vakit ayırsınlar artık.birbirimize çok vakit ayırdık ,dertleştik,yeni birşeyler öğrendik birbirimizden.Allah razı olsun hepinizden.
benim kayganada telfonla konustugunda kim o ne dio vs vs sanki tanıo herkesi :)
Kızlar doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın kuzularınızı.kurtuldunuz darısı başımıza inşallah.
biraz ses verelim o zaman son kalanlar olarakkkımsecıkler kalmadı vallahı yha nekadan sessz bı topık olduk
inşallah çok canını yakmaz :18::18:meraklı Melahat yaa:))
ben de pazartesi günü eşime ağda yaptıracağımbi o kalmıştı yapmadığım napalım onu da yaparız artık diyor inşallah becerebilir
inşallah çok canını yakmaz :18::18:
hm burası sıcaktıyada ev sıcaktı sen kuzey enes sırasını bekler yaw daha salih enes var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?