2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ohh bu sıcaktaa bide gezdiniz maşallah canım size o sinirden orada doğurmada canım

48 yaşında canım arada bakar ne örgüler var ne indirimler var falan öyle bazıları batıyor öylesi daha iyi boşver

ben ıgne oyasını yaptrdım pılelerını kurdelesını yengmle yaptk cnm makınede dıktk kızm olsaydı daha susulu puslu yapıcaktık ama abartmayalım ddk

masallahhh bnm kv kendnı dusunuo ben kıcımı yırtıorum afedersınz cevız kıralım dıe eşime annm tatlı acıcak aha dgurcam hala eşm bna koyden cevız getırıcek kvdede bzm alt komsuya getrmıs acsın dıe baklavayı ramaznda yerım dıe bn mısafırlerı dusunım cevızı nası kırcam dıe dusunım bna kırmams kendıne kırmıs sadece saolsun.

ah ah ahhhh keske ole bı kv olsa var yha kv mısafr gelır bn yapar gnderrm pastasını boregnı kv gdnce yemeklerıde bn yaparım. gercı kp bnm yemeklerıme alıştı bnden ıstıoda

Kızlar doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın kuzularınızı.kurtuldunuz darısı başımıza inşallah.
Benim de dünden beri kasılmalarım oluyor.kimi düzenli kimi düzensiz.
Ağda randevumda pazar günü valla bu korkutuyor en çok beni.hazırlıksız gitmek.sezeryan günümüz belli ama böyle kasılmalar olursa bilmiyorum :) durum ne olur.karnımda öyle çok inmedi ama bu kasılmalar neyin nesi bilemedim.doktorda düzenli değil beklenen durum bu zamanda dedi.her kasılmada aklıma kıl tüy geliyor :)))
Sizler de iyisinizdir umarım topik sakinleşti.doğum yapan kaçıyor topikten haklı olarak.aylardır bekledikleri kuzularına vakit ayırsınlar artık.birbirimize çok vakit ayırdık ,dertleştik,yeni birşeyler öğrendik birbirimizden.Allah razı olsun hepinizden.

dogurmam dimi inş :18::18::18:

biz sıramızı bekleriz
bizim oğlanlar söz dinler annesinin kuzusu onlar günü gelince onlarda gelir
vay ben görmedim işitmedim diyenin vay haline

Eki Görüntüle 749612
aayyy bak aklıma geldi kardeşime yapardık biz böyle. çok keyif alırdım ben bundan annem bana izin verirdi bende yapardım ama biz zeytinyağıyla yapıyorduk. oğlumada öyle yapıcam kuzenim saf zeytinyağı verdi katkısız onla masaj yapıcam sıpamaaa
kızz mınıcık bebeklerede yapılırmı acaba bu bırazcık tosun da
yapılır yapılır
selam canımm. ne zamandır yoktun doğurdun sandım ben seni yine
bende de düzensiz kasılmalar var ama bugün gittik doktora daha doğum kanalına girmemiş bebişm bol bol yürüde gelsin dedi dr
kıl tüy olayını ben hallettim büyük rahatlıkmış yaa sıkılmadan gidiyorum doktora

amin canım inşallah bizde kurtuluruz ,bende kasılmalar olunca hemen hallettim korkudan darısı sana inşallh burda doğuramayanlar kaldık

benim kayganada telfonla konustugunda kim o ne dio vs vs sanki tanıo herkesi :)

meraklı Melahat yaa:))

ben de pazartesi günü eşime ağda yaptıracağım bi o kalmıştı yapmadığım napalım onu da yaparız artık diyor inşallah becerebilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…