2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aa canim biz seni dogurdu sandik :))

yaa işe yaradığnı bilsem şu hazır ağda bantlarından alıcam ama pek alamıyormuş heralde o hazır olanlar.. alıp denesemmi ki kullanan var mı çekimi nasıl acaba iyimidir :))))

hıc denemedm cnm yha okadar gosterıolar reklmmlarını veet ıyı dıolar ama bılemıcemkıı. senn esnde masallh cnm yapıcak yanı bnmkı hayattaaa yapmazzz kıl donmm var ddmde dgurdktan sonra bakarsın ddı

merhaba kızlar burayı çok özlemişiz.ama girebilmek kolay değil artık.1 temmuzda doğum yaptım.allaha şükür iyiyiz.yalnız ben yine lohusalık bunalımına girdim galiba.niye böyleyim ben ya.önceki doğumumda da sıkıntı çekmiştim.yine aynıyım.hergün bir sinir harbi.kızım da çok kıskançlık yapıyor.baya sorun yaşıyoruz o konuda da.of dua edin kızlar ya.şükrediyorum tabi bebeğime sağsalim kavuştum ama işte böyleyim.kimler doğum yaptı çok merak ediyorum.

allah yardmcın olsun cnm. lohusalık ddklerı bu olsa gerek sınır stres bunalım

yarım evesude dgrdu en son cnm

meraklı Melahat yaa:))

ben de pazartesi günü eşime ağda yaptıracağım bi o kalmıştı yapmadığım napalım onu da yaparız artık diyor inşallah becerebilir

Hay Allah seni ne yapsın kız kahkahalardan resmen karnım çatladı eşimde bana bakıyo bizim hanıma ne oldu diye.

gözün aydın canm ;allah bagislasin , allah yardimciniz olsun

yaa işe yaradığnı bilsem şu hazır ağda bantlarından alıcam ama pek alamıyormuş heralde o hazır olanlar.. alıp denesemmi ki kullanan var mı çekimi nasıl acaba iyimidir :))))
ben almıştım hazır ağda bantlarından pek memnun kalmadım açıkçası

Kızlar,
Bizde doktordan geldik.bu sefer keyfi yerindeydi doktorumuzun neşeliydi. bebiş 2800 olmuş nst ye baktı iyi dedi yorum yapmadı varmı ağrın sancın dedi dedim arada oluyo ama düzenli değil onlar yalancıdır dedi.bende biliyorum herhalde öğrendim kk den
Kızımızın yüzünü gördük babasıyla öle şekerdi ki bide dudaklarını büzmüş.iki gece kramp girdi bacağıma onu söyledim magnezyum yazmışmıydım dedi yok dedim niye söylemedin dedi.dedim yeni oldu şimdi yazmayım az kalmış dedi.
suyun gelirse hemen gelcen dedi bide okadar ay bu hafta doğururmuyumkiiiii:26::26::26:

masallh cnm.. bız goremedk yuzunu puf bnmde sancılarm var yalancımıymss ben gelsın ıstıorum artk

aynı tarhlermz ama dgururmuyuz kı:121::121:

Cnm bn kullandm hmde veet falan deil bimden alıorm ama ole reklmda gosterdklerı gıbı elde ısıtıp yapınca hc almıo bn bntları ckmkla ısıtıorm agda tam erıdktn sonra cokta guzel alıo kolayda oluo içinde ozel bolge için boyutlarıda var hepsı için ayrı ayrı paketın içinde

vay ben görmedim işitmedim diyenin vay haline

Eki Görüntüle 749612

Evet kesinlikle bebek masajları çok işe yarıyo aklınızda bulunsun, bizim minik koliğimizi bile sakinleştiriyodu. ama bu resimlerde tam anlaşılmıyor. uzman tv yada youtube dan videolardan izleyin. ay güneş masajını çok seviyodu bizimki, ama midesine bastırmadan biraz daha aşağıdan yapıoduk, mideye yapınca kusuveriyo çünkü.

Evet kesinlikle BİM de ''epi'' diye bi marka var hepsine on basar. bence en güzel ağda bantı, ama ben sadece kol ve bacakta kullandım, özel bölgede nasıl olur bilemem.

RNA TASARIM

da

canım ben daha önce wettt agda bandı almıştım ama pek işime yaramadı sadece bacağıma iyi gelmişti temizledi diğer bölgelere temizlemedi.geçen hafta da bimden sir ağda bandı aldım 2-3 tl bişeydi.o da aynıydı weet gibi sadece bacağımı temizledim diğer bölgeleri çekmedi bile.sadece bacak için bimden alıp kullanabilirsin.koltuk altını bile iyi almıyor agda bantları.

Agda iice ısınıp erımedıgı için almıo olabılırmı bn çakmakla ııce erıtıom yapısıo çok gusel alıo

canım ben veet almıştım ama hiç memnun kalmadım yani hiç doğru düzgün almıyor

Arkadaşlar biz geldik, doktor randevumuz ii geçti nasipse haftaya cuma doğum var 12 Temmuz babamızın doğum günü:) tesadüf oldu. Eşim de girecek doğuma heyecan bastı valla :)))))

bebişim gelsin diye yürüdük geldik tık yok
forum iyice sakinlemiş herkesler bebişlerin peşinde tabi =)
ben böyle olacağını sonlara kalacağımı biliyordum yaaa

kızlar yarın doğumgünüm ayy kızım bu gece gelse ne güzel olurdu aynı gün doğum tarihli ana kız olurduk,benim kopyam =))

hayırlısı canı ne zaman isterse o zaman gelsin miniğim...

bu arada kızımın adı DİLARA oldu kızlar.yavrumda çok sevdi dilara dedikçe tekmeler atıyor

bu arada benim sağ göğsümün altına sanırım dizlerini dayıyor,yüzüme ateş basıyor nefesim kesiliyor.
kasılma bu mu ?ama bende bayadır var bu?
sanırım bununla aynı anda bel ya da rahimde sancıda düzenli gelirse şüphelenmeye başlamalıyım değil mi

adiyef cnm gözünaydın ama hiç bunaltma kendini tatlım.bol bol dua et,miniğinin kokusunu içine çek.hepsi geçiyor sen bizden daha iyi biliyorsun bugünler bir daha gelmeyecek tadını çıkar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…