Kızlar doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın kuzularınızı.kurtuldunuz darısı başımıza inşallah.
Benim de dünden beri kasılmalarım oluyor.kimi düzenli kimi düzensiz.
Ağda randevumda pazar günü valla bu korkutuyor en çok beni.hazırlıksız gitmek.sezeryan günümüz belli ama böyle kasılmalar olursa bilmiyorum :) durum ne olur.karnımda öyle çok inmedi ama bu kasılmalar neyin nesi bilemedim.doktorda düzenli değil beklenen durum bu zamanda dedi.her kasılmada aklıma kıl tüy geliyor :)))
Sizler de iyisinizdir umarım topik sakinleşti.doğum yapan kaçıyor topikten haklı olarak.aylardır bekledikleri kuzularına vakit ayırsınlar artık.birbirimize çok vakit ayırdık ,dertleştik,yeni birşeyler öğrendik birbirimizden.Allah razı olsun hepinizden.
yaa işe yaradığnı bilsem şu hazır ağda bantlarından alıcam ama pek alamıyormuş heralde o hazır olanlar.. alıp denesemmi ki kullanan var mı çekimi nasıl acaba iyimidir :))))
merhaba kızlar burayı çok özlemişiz.ama girebilmek kolay değil artık.1 temmuzda doğum yaptım.allaha şükür iyiyiz.yalnız ben yine lohusalık bunalımına girdim galiba.niye böyleyim ben ya.önceki doğumumda da sıkıntı çekmiştim.yine aynıyım.hergün bir sinir harbi.kızım da çok kıskançlık yapıyor.baya sorun yaşıyoruz o konuda da.of dua edin kızlar ya.şükrediyorum tabi bebeğime sağsalim kavuştum ama işte böyleyim.kimler doğum yaptı çok merak ediyorum.
meraklı Melahat yaa:))
ben de pazartesi günü eşime ağda yaptıracağımbi o kalmıştı yapmadığım napalım onu da yaparız artık diyor inşallah becerebilir
merhaba kızlar burayı çok özlemişiz.ama girebilmek kolay değil artık.1 temmuzda doğum yaptım.allaha şükür iyiyiz.yalnız ben yine lohusalık bunalımına girdim galiba.niye böyleyim ben ya.önceki doğumumda da sıkıntı çekmiştim.yine aynıyım.hergün bir sinir harbi.kızım da çok kıskançlık yapıyor.baya sorun yaşıyoruz o konuda da.of dua edin kızlar ya.şükrediyorum tabi bebeğime sağsalim kavuştum ama işte böyleyim.kimler doğum yaptı çok merak ediyorum.
allah yardmcın olsun cnm. lohusalık ddklerı bu olsa gerek sınır stres bunalım
yarım evesude dgrdu en son cnm
ikisini de kutluyorum o zaman çok sevindim.kalanlar da hayırlısıyla kucaklarına alırlar inşallah bebişlerini.
ben almıştım hazır ağda bantlarından pek memnun kalmadım açıkçasıyaa işe yaradığnı bilsem şu hazır ağda bantlarından alıcam ama pek alamıyormuş heralde o hazır olanlar.. alıp denesemmi ki kullanan var mı çekimi nasıl acaba iyimidir :))))
Kızlar,
Bizde doktordan geldik.bu sefer keyfi yerindeydi doktorumuzun neşeliydi. bebiş 2800 olmuş nst ye baktı iyi dedi yorum yapmadı varmı ağrın sancın dedi dedim arada oluyo ama düzenli değil onlar yalancıdır dedi.bende biliyorum herhalde öğrendim kk den
Kızımızın yüzünü gördük babasıyla öle şekerdi ki bide dudaklarını büzmüş.iki gece kramp girdi bacağıma onu söyledim magnezyum yazmışmıydım dedi yok dedim niye söylemedin dedi.dedim yeni oldu şimdi yazmayım az kalmış dedi.
suyun gelirse hemen gelcen dedi bide okadar ay bu hafta doğururmuyumkiiiii:26::26::26:
yaa işe yaradığnı bilsem şu hazır ağda bantlarından alıcam ama pek alamıyormuş heralde o hazır olanlar.. alıp denesemmi ki kullanan var mı çekimi nasıl acaba iyimidir :))))
Cnm bn kullandm hmde veet falan deil bimden alıorm ama ole reklmda gosterdklerı gıbı elde ısıtıp yapınca hc almıo bn bntları ckmkla ısıtıorm agda tam erıdktn sonra cokta guzel alıo kolayda oluo içinde ozel bolge için boyutlarıda var hepsı için ayrı ayrı paketın içinde
dayaa işe yaradığnı bilsem şu hazır ağda bantlarından alıcam ama pek alamıyormuş heralde o hazır olanlar.. alıp denesemmi ki kullanan var mı çekimi nasıl acaba iyimidir :))))
da
canım ben daha önce wettt agda bandı almıştım ama pek işime yaramadı sadece bacağıma iyi gelmişti temizledi diğer bölgelere temizlemedi.geçen hafta da bimden sir ağda bandı aldım 2-3 tl bişeydi.o da aynıydı weet gibi sadece bacağımı temizledim diğer bölgeleri çekmedi bile.sadece bacak için bimden alıp kullanabilirsin.koltuk altını bile iyi almıyor agda bantları.
Arkadaşlar biz geldik, doktor randevumuz ii geçti nasipse haftaya cuma doğum var 12 Temmuz babamızın doğum günü:) tesadüf oldu. Eşim de girecek doğuma heyecan bastı valla :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?