bebişim gelsin diye yürüdük geldik tık yok
forum iyice sakinlemiş herkesler bebişlerin peşinde tabi =)
ben böyle olacağını sonlara kalacağımı biliyordum yaaa
kızlar yarın doğumgünüm ayy kızım bu gece gelse ne güzel olurdu aynı gün doğum tarihli ana kız olurduk,benim kopyam =))
hayırlısı canı ne zaman isterse o zaman gelsin miniğim...
bu arada kızımın adı DİLARA oldu kızlar.yavrumda çok sevdi dilara dedikçe tekmeler atıyor
bu arada benim sağ göğsümün altına sanırım dizlerini dayıyor,yüzüme ateş basıyor nefesim kesiliyor.
kasılma bu mu ?ama bende bayadır var bu?
sanırım bununla aynı anda bel ya da rahimde sancıda düzenli gelirse şüphelenmeye başlamalıyım değil mi
adiyef cnm gözünaydın ama hiç bunaltma kendini tatlım.bol bol dua et,miniğinin kokusunu içine çek.hepsi geçiyor sen bizden daha iyi biliyorsunbugünler bir daha gelmeyecek tadını çıkar...
yıne sen soleyebılıosun cnm.. soleyıpte alıcaklarına hıc almasınlar daha ıyı bnm ıcın hıc bırı degerı olmuyo valla soledıkten sonra
bebişim gelsin diye yürüdük geldik tık yok
kızlar yarın doğumgünüm ayy kızım bu gece gelse ne güzel olurdu aynı gün doğum tarihli ana kız olurduk,benim kopyam =))
hayırlısı canı ne zaman isterse o zaman gelsin miniğim...
bu arada kızımın adı DİLARA oldu kızlar.yavrumda çok sevdi dilara dedikçe tekmeler atıyor
..
canım yarınki doğum günün kutlu olsun.kızın ismiyle güzel bahtı olsun.sizde doğduktan sonra beraber doğum günü kutlarsınız.böylece telafi olur kızınla.nice güzel yaşlara kızınla
Hay Allah seni ne yapsın kız kahkahalardan resmen karnım çatladı eşimde bana bakıyo bizim hanıma ne oldu diye.
Cnm bn kullandm hmde veet falan deil bimden alıorm ama ole reklmda gosterdklerı gıbı elde ısıtıp yapınca hc almıo bn bntları ckmkla ısıtıorm agda tam erıdktn sonra cokta guzel alıo kolayda oluo içinde ozel bolge için boyutlarıda var hepsı için ayrı ayrı paketın içinde
da
canım ben daha önce wettt agda bandı almıştım ama pek işime yaramadı sadece bacağıma iyi gelmişti temizledi diğer bölgelere temizlemedi.geçen hafta da bimden sir ağda bandı aldım 2-3 tl bişeydi.o da aynıydı weet gibi sadece bacağımı temizledim diğer bölgeleri çekmedi bile.sadece bacak için bimden alıp kullanabilirsin.koltuk altını bile iyi almıyor agda bantları.
Evet kesinlikle bebek masajları çok işe yarıyo aklınızda bulunsun, bizim minik koliğimizi bile sakinleştiriyodu. ama bu resimlerde tam anlaşılmıyor. uzman tv yada youtube dan videolardan izleyin. ay güneş masajını çok seviyodu bizimki, ama midesine bastırmadan biraz daha aşağıdan yapıoduk, mideye yapınca kusuveriyo çünkü.
Evet kesinlikle BİM de ''epi'' diye bi marka var hepsine on basar. bence en güzel ağda bantı, ama ben sadece kol ve bacakta kullandım, özel bölgede nasıl olur bilemem.
Eki Görüntüle 749669 Eki Görüntüle 749670 RNA TASARIM
canım ben veet almıştım ama hiç memnun kalmadım yani hiç doğru düzgün almıyor
cnmm çok teşekkürler..o dünyaya sağ salim gelsin de dediğin gibi beraber kutlarız sorun değil
isminiz hayırlı olsun.. evasude doğurduğuna göre seninki de her an gelebilir bence :))) kızlar erken doğuyor sanırım ben hala beklemedeyim
bakma ben de söyleyemezdim ama bunu gurur meselesi yaptım, paraları pek kıymetli ama bizi yolarken parayı hiç düşünmüyorlar, o ya da bu şekilde ceplerinden o para çıksın ve canları yansın istiyorum, yoksa ihtiyacım yok çok şükür ki :) ama seni çok iyi anlıyorum normal şartlarda senle aynı düşüncedeyim
acenu teşekkürler cnmmmaslında benimde 40 haftaya daha var ama bana nedense bugünlerde doğar gibi geliyordu,nerden çıkardıysam :)
tosunun zamanında sağlıkla gelsin inş. annesi
Teşekkür ederim kızlar hepinize .
Şurda kaç kişi kaldık ,hala birbirimize destek veriyoruz olmamız çok güzel.
Ben eskisi gibi sık giremiyorum ama aklım sizde.
Hala totomu toplamaya çalışıyorum :))) ev paklandı bitti çok şükür ama benim hala bir hastane terliğim bile yok((
Nişanlar var akrabaların.davul gibi ayaklarımla gitmeye ,gönül koymamalarını sağlamaya çalışıyorum ama zor oluyor gerçekten.oturamıyorum,kalkamıyorum v.s.
Yoğunluk var hep bu şekilde.antalya sıcağı berbat zaten 3 günlüğüne yaylaya kaçtım iyi geldi.
kızçeler buğün bitler için dra gittim bit ilacı kullanmamı önermedi yinede ben kullandım.ne yapacagım öylede gezemem ki.öyle kaşınıyordum ki artık saçımı kesin gitsin dedin .eltim saçımı kulak altında kesti sonra bit ilacını sürüp teker teker tellerinden aldı.ooohh sonrasında bayağı kurtuldum kaşıntıdan .kaynar su ile saçlarımı yıkadım arıtmak için.yarın yine ilaçlatacağım.benim hayatımda en son çocukken bulaşmıştı birde hamilelikte.hiç aklıma gelmezdi acaba hastaneden mi bulaştı ki...artık temizlendim paklandım misss gibi oldu saçlarım .hastanede falan dikkat edin kızlar!!!!
benimkide yapar getirir allah için. yarın gelecekler ya yemeğiyle falan gelir allah razı olsunda sonuç olarak k a y g a n aaaaaaaa iştevaaayyyy ne güzell yaaaöyle kaynanaya can kurban devamlı kalınca boğuyor insanı yaa gelsin tadında tuzunda kalsın bikaç hafta gitsin benim kayınvalidem de çok iyidir o konularda her gelişinde en az bir çanta hazırlar getirir dolabımı doldurur gider sağolsun yemeğimi yapar :)) ama ben onun kadar hayırlı bir gelin değilim maalesef, ben onlara gittiğimde pek yemek felan yapmam, o yaparken ona yardım ederim sadece o kadar arasıra da evi süpürürüm tamamdır benim kv çok hareketli onun hızına istesem de yetişemem zaten ben tuvalete girip çıkana kadar 3 çeşit yemek çıkarır mutfaktan
aman benimkide öle yaa çatı muayeneside yapmadı dahaKızlar benim doktor iyi hoşta hiç bişi söylemiyor bugün 5te randevumuz var. Geçen hafta baktı 2700dedi kilosu için zayıfmı dedim aman napcan şişman bebeği dedi nst ya giriyorum iyi iyi çok güzel diyo tamam.yani sancı çıkıyormu çıkmıyormu neyi güzel anlamadım.doğum kanalına girmişmi girmemişmi hiç bişi bilmiyorum saf saf gidip geliyorum.üstelik geçen hafta çatı muayeneside oldum sadece normal doğum için müsait dedi okadar.
oooooooooo şuna bak yaa. dediğin gibi tatile gelmiş resmen ben kaygana bendeyken çay koydumu hatırlamam tabi 10 aydır falan ayrı memleketlerdeyizde. telde pazar günü camları falan siler medine (görümcem) bende koltukları çeker süpürüürm dedi bakalım ama yaptırmam ya haftaya geldiğinde yaparız daha erken sankihmm yanımda yaw sabah kalkıyorum şimdi bi bakmışım int başında yaw mübarek çayı koy ben kalkana kadar demlenir sonra ben kalkınca çayın demlenmesini bekliyoruz sonra ben kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum sonra topla ben hemen int başına geçiyorum oda görümceme bolero örüyobaşka birşey yapmıyo yaw banamı bakmaya mı geldi yoksa tatilemi anlamadım yani bakalım halıları verdik geçen onlar gelene kadar inceden temizlik yapacakmı merak ediyorum kendi annem olsa kendini yorar yok şunu yapayım yok şunu derken öldürü kendini kv tam tersi hiçç yormaz kendini
güle güle dağıtın beşikde çok kullanışlı ilk aylar içinkızçeler kuzenimde fazla beşik vardı bana getirmiş bunun pembesi üst katta kullanıcam ama mavi kumaş diktiricem
Yonca Bambam Beşik / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
çiko boy şekerlerimde geldi işte bırdaa
Eki Görüntüle 749548 Eki Görüntüle 749549 Eki Görüntüle 749550
ohhh gezenti senibiz geldikkkk
,çok sıcak , su gibi olduk , az soluklanalim duş alcaz ,
bu arada evime giren hırsızlar halen hepisteymiş , karakoldan kagit gelmiş bugun , duruşma için 10 temmuzda mahkeme var , dua edin dogurmayayim o zamana
gezdik tozduk yedik içtik geldik , siz neler yaptiniz biz yokkennn
bide sevmiyon kaygananiii :)))
benimki şehri terk etttiiiiiiiiiii beaaaaaaaaaa
yaa çıktığımda baktım beğendim dediğime. resmen naylon gibi kumaşa yapmışlar. benim karşıdan gördüğüm tülbent gibiydi almadım bende çocuk terler onunla yaff..ben ıgne oyasını yaptrdım pılelerını kurdelesını yengmle yaptk cnm makınede dıktk kızm olsaydı daha susulu puslu yapıcaktık ama abartmayalım ddk
masallahhhbnm kv kendnı dusunuo ben kıcımı yırtıorum afedersınz cevız kıralım dıe eşime annm tatlı acıcak aha dgurcam hala eşm bna koyden cevız getırıcek kvdede bzm alt komsuya getrmıs acsın dıe baklavayı ramaznda yerım dıe bn mısafırlerı dusunım cevızı nası kırcam dıe dusunım bna kırmams kendıne kırmıs sadece saolsun.
ah ah ahhhh keske ole bı kv olsa var yhakv mısafr gelır bn yapar gnderrm pastasını boregnı kv gdnce yemeklerıde bn yaparım. gercı kp bnm yemeklerıme alıştı bnden ıstıoda
hoşgeldin.. sendende allah razı olsun.Kızlar doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın kuzularınızı.kurtuldunuz darısı başımıza inşallah.
Benim de dünden beri kasılmalarım oluyor.kimi düzenli kimi düzensiz.
Ağda randevumda pazar günü valla bu korkutuyor en çok beni.hazırlıksız gitmek.sezeryan günümüz belli ama böyle kasılmalar olursa bilmiyorum :) durum ne olur.karnımda öyle çok inmedi ama bu kasılmalar neyin nesi bilemedim.doktorda düzenli değil beklenen durum bu zamanda dedi.her kasılmada aklıma kıl tüy geliyor :)))
Sizler de iyisinizdir umarım topik sakinleşti.doğum yapan kaçıyor topikten haklı olarak.aylardır bekledikleri kuzularına vakit ayırsınlar artık.birbirimize çok vakit ayırdık ,dertleştik,yeni birşeyler öğrendik birbirimizden.Allah razı olsun hepinizden.
allahım analı babalı büyütsün. inşallah en kısa sürede atlatırsınmerhaba kızlar burayı çok özlemişiz.ama girebilmek kolay değil artık.1 temmuzda doğum yaptım.allaha şükür iyiyiz.yalnız ben yine lohusalık bunalımına girdim galiba.niye böyleyim ben ya.önceki doğumumda da sıkıntı çekmiştim.yine aynıyım.hergün bir sinir harbi.kızım da çok kıskançlık yapıyor.baya sorun yaşıyoruz o konuda da.of dua edin kızlar ya.şükrediyorum tabi bebeğime sağsalim kavuştum ama işte böyleyim.kimler doğum yaptı çok merak ediyorum.
Kızlar,
Bizde doktordan geldik.bu sefer keyfi yerindeydi doktorumuzun neşeliydi. bebiş 2800 olmuş nst ye baktı iyi dedi yorum yapmadı varmı ağrın sancın dedi dedim arada oluyo ama düzenli değil onlar yalancıdır dedi.bende biliyorum herhalde öğrendim kk den
Kızımızın yüzünü gördük babasıyla öle şekerdi ki bide dudaklarını büzmüş.iki gece kramp girdi bacağıma onu söyledim magnezyum yazmışmıydım dedi yok dedim niye söylemedin dedi.dedim yeni oldu şimdi yazmayım az kalmış dedi.
suyun gelirse hemen gelcen dedi bide okadar ay bu hafta doğururmuyumkiiiii:26::26::26:
Arkadaşlar biz geldik, doktor randevumuz ii geçti nasipse haftaya cuma doğum var 12 Temmuz babamızın doğum günü:) tesadüf oldu. Eşim de girecek doğuma heyecan bastı valla :)))))
kızçeler buğün bitler için dra gittim bit ilacı kullanmamı önermedi yinede ben kullandım.ne yapacagım öylede gezemem ki.öyle kaşınıyordum ki artık saçımı kesin gitsin dedin .eltim saçımı kulak altında kesti sonra bit ilacını sürüp teker teker tellerinden aldı.ooohh sonrasında bayağı kurtuldum kaşıntıdan .kaynar su ile saçlarımı yıkadım arıtmak için.yarın yine ilaçlatacağım.benim hayatımda en son çocukken bulaşmıştı birde hamilelikte.hiç aklıma gelmezdi acaba hastaneden mi bulaştı ki...artık temizlendim paklandım misss gibi oldu saçlarım .hastanede falan dikkat edin kızlar!!!!
kız napıyon sessiz sessizzz
Acenu,ndd,msc,ikiziz,parodokss,evasude,nisayy,bebişim,graff sayamadığım herkes hepinizi aylardır takip ediyorum.Parodoks başta olmak üzere sizler için hep dua ettim.Şimdi sıra sizde kızlar..
Benim bebeğimde gelişim problemi varmış.Yani saglıgı yerinde ama 38 haftalık bebek ultrosonda 34-35 haftalık cıkıyor.
Perşembe günü sezeryanla dogacak insallah iyi olur.Nolur sizlerde bana dua edinnnn...
Nolur benim kızıma dua edin saglıkla kavuşalım birbirimize,doktor yanılmış olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?