2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

şimdiden nica saglikli yaşalara canim çekirdek ailenle birlikte :)))

kizinin ismi hayirli olsun , ismi ile yaşasin inş , senin cimcime gibi benim tosuncukta ayaklarini yukari ittirip duruyo nefes alamiyorum , hele yere egildigim zaman yuzum kıp kırmızı oluyo :)) ,

Allah yardimcimiz olsun , sen sona kalmadin en sonda ben avrimn inş , hep dua ediyorum zamaninda dogsun die , inşallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz bebislerimizi

yıne sen soleyebılıosun cnm.. soleyıpte alıcaklarına hıc almasınlar daha ıyı bnm ıcın hıc bırı degerı olmuyo valla soledıkten sonra

bakma ben de söyleyemezdim ama bunu gurur meselesi yaptım, paraları pek kıymetli ama bizi yolarken parayı hiç düşünmüyorlar, o ya da bu şekilde ceplerinden o para çıksın ve canları yansın istiyorum, yoksa ihtiyacım yok çok şükür ki :) ama seni çok iyi anlıyorum normal şartlarda senle aynı düşüncedeyim

acenu teşekkürler cnmmm aslında benimde 40 haftaya daha var ama bana nedense bugünlerde doğar gibi geliyordu,nerden çıkardıysam :)

tosunun zamanında sağlıkla gelsin inş. annesi

canım yarınki doğum günün kutlu olsun.kızın ismiyle güzel bahtı olsun.sizde doğduktan sonra beraber doğum günü kutlarsınız.böylece telafi olur kızınla.nice güzel yaşlara kızınla

Teşekkür ederim kızlar hepinize .
Şurda kaç kişi kaldık ,hala birbirimize destek veriyoruz olmamız çok güzel.
Ben eskisi gibi sık giremiyorum ama aklım sizde.
Hala totomu toplamaya çalışıyorum :))) ev paklandı bitti çok şükür ama benim hala bir hastane terliğim bile yok ((
Nişanlar var akrabaların.davul gibi ayaklarımla gitmeye ,gönül koymamalarını sağlamaya çalışıyorum ama zor oluyor gerçekten.oturamıyorum,kalkamıyorum v.s.
Yoğunluk var hep bu şekilde.antalya sıcağı berbat zaten 3 günlüğüne yaylaya kaçtım iyi geldi.

canım yarınki doğum günün kutlu olsun.kızın ismiyle güzel bahtı olsun.sizde doğduktan sonra beraber doğum günü kutlarsınız.böylece telafi olur kızınla.nice güzel yaşlara kızınla

cnmm çok teşekkürler..o dünyaya sağ salim gelsin de dediğin gibi beraber kutlarız sorun değil

Hay Allah seni ne yapsın kız kahkahalardan resmen karnım çatladı eşimde bana bakıyo bizim hanıma ne oldu diye.

napalım hayat müşterek

canım ben veet almıştım ama hiç memnun kalmadım yani hiç doğru düzgün almıyor

çok sağolun kızlar tavsiyeleriniz için, denemekten zarar gelmez sanırım en azından şu epi markasından alıp bi deniyim eğer iyi almazsa kol ve bacakta kullanırım dediğniz gibim

isminiz hayırlı olsun.. evasude doğurduğuna göre seninki de her an gelebilir bence :))) kızlar erken doğuyor sanırım ben hala beklemedeyim

sağol cnm zaten evasudenin atağından sonra heran beklemedeyim.bizimkide aniden gelmeye falan kalkar :)

yaşasin kötülükkkk

kızçeler buğün bitler için dra gittim bit ilacı kullanmamı önermedi yinede ben kullandım.ne yapacagım öylede gezemem ki .öyle kaşınıyordum ki artık saçımı kesin gitsin dedin.eltim saçımı kulak altında kesti sonra bit ilacını sürüp teker teker tellerinden aldı.ooohh sonrasında bayağı kurtuldum kaşıntıdan.kaynar su ile saçlarımı yıkadım arıtmak için.yarın yine ilaçlatacağım.benim hayatımda en son çocukken bulaşmıştı birde hamilelikte.hiç aklıma gelmezdi acaba hastaneden mi bulaştı ki...artık temizlendim paklandım misss gibi oldu saçlarım .hastanede falan dikkat edin kızlar!!!!

benimde toplanmayan bir totom varrrr

ya canim benim ayaklarda aynı durumda , hep diyorumki benim ayaklari gören filller bile cesaretleniyo ayaklarindan

geçmiş olsun canimmmm ,

yazık o halde bi sürü sıkıntı olmus sana

huhuuu biz geldikk 3 saattir çarşıda dolanıyorum. eve zor geldimm yaa resmen aşağıya doğru baskı oldu kafası çıkacak sandım benim kızın acaba kanala mı girdi daha erken yaff:18::18::18:
anakucumuzu aldık BABY 2 GO 8923 ANA KUCAĞI grili olması az erkek gibi oldu ama aldık geçtik. dandik bi tanede hastane terliği aldım nolur nolmaz die 40 numara normalde 38 im ama neysse. şeker sepetine karar veremedim sadece 1 kilo da hurma aldım yemeye başlayım dedimm
benimkide yapar getirir allah için. yarın gelecekler ya yemeğiyle falan gelir allah razı olsunda sonuç olarak k a y g a n aaaaaaaa işte
aman benimkide öle yaa çatı muayeneside yapmadı daha
oooooooooo şuna bak yaa. dediğin gibi tatile gelmiş resmen ben kaygana bendeyken çay koydumu hatırlamam tabi 10 aydır falan ayrı memleketlerdeyizde. telde pazar günü camları falan siler medine (görümcem) bende koltukları çeker süpürüürm dedi bakalım ama yaptırmam ya haftaya geldiğinde yaparız daha erken sanki
güle güle dağıtın beşikde çok kullanışlı ilk aylar için
ohhh gezenti senidoğursanda bidahakine gidersin bişicik olmaz
bide sevmiyon kaygananiii :)))

benimki şehri terk etttiiiiiiiiiii beaaaaaaaaaa

vay ben görmedim işitmedim diyenin vay haline

Eki Görüntüle 749612

yaa çıktığımda baktım beğendim dediğime. resmen naylon gibi kumaşa yapmışlar. benim karşıdan gördüğüm tülbent gibiydi almadım bende çocuk terler onunla yaff..
hoşgeldin.. sendende allah razı olsun.
allahım analı babalı büyütsün. inşallah en kısa sürede atlatırsın

Arkadaşlar biz geldik, doktor randevumuz ii geçti nasipse haftaya cuma doğum var 12 Temmuz babamızın doğum günü:) tesadüf oldu. Eşim de girecek doğuma heyecan bastı valla :)))))
hadi hayırlısından doğğumlar inşallah

kızlar benim yeni tedirginliğim doğum sırası ve sonrasındaki anne-kv durumu olmaya başladı. geçen salı görümcem doğum yaptı, aileler arasında sorun oldu, bugün en yakın arkadaşım şehir dışından geldi onunla dertleşme fırsatı bulduk, doğumunda annesi ve kvsi arasındaki tartışmalarda eşi tarafsız kalamamış ve şu anda annesi ile eşi küsler. hem de öyle böyle değil. yok onu yesin bunu yemesin, şunu sürelim bebeğe bunu giydirelim. ve anladığım kadarıyla doğum ve sonrasında annelerimiz önce bizi düşünürken ondan başka herkes önce bebeği düşünecek. aaah ah ağlarsa anam ağlar heralde doğum da düğün kadar riskli. hoş ben eşime güveniyorum o arayı bulur gerginlikleri alır ama tutun ki ben depresyona girdim o zaman ben sakin kalamazsam diye korkmaya başladım. Allahııım kazasız belasız sağ salim bi atlatsak doğumlarımızı ve lohusalığımızı...

oyyhhh ii bari gözün aydın

canım ne yaptın merak ettim bebeğini kucağna almışsındır inşallah sağlıkla.. allah yardımcın olsun benimkinin de kilosu 2800 şuan, benimki de karın bölgesi 1 hafta geriden geliyor... doktor normal doğumu bekleyeceğiz dedi ama sonu nolur bilmem.. inşallah bebeğinin küveze girmesine gerek kalmamıştır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…