huhuuu biz geldikk 3 saattir çarşıda dolanıyorum. eve zor geldimm yaa resmen aşağıya doğru baskı oldu kafası çıkacak sandım benim kızın acaba kanala mı girdi daha erken yaff:18::18::18:
anakucumuzu aldık BABY 2 GO 8923 ANA KUCAĞI grili olması az erkek gibi oldu ama aldık geçtik. dandik bi tanede hastane terliği aldım nolur nolmaz die 40 numara normalde 38 im ama neysse. şeker sepetine karar veremedim sadece 1 kilo da hurma aldım yemeye başlayım dedimm
benimkide yapar getirir allah için. yarın gelecekler ya yemeğiyle falan gelir allah razı olsunda sonuç olarak k a y g a n aaaaaaaa işte
aman benimkide öle yaa çatı muayeneside yapmadı daha
oooooooooo şuna bak yaa. dediğin gibi tatile gelmiş resmen ben kaygana bendeyken çay koydumu hatırlamam tabi 10 aydır falan ayrı memleketlerdeyizde. telde pazar günü camları falan siler medine (görümcem) bende koltukları çeker süpürüürm dedi bakalım ama yaptırmam ya haftaya geldiğinde yaparız daha erken sanki
güle güle dağıtın beşikde çok kullanışlı ilk aylar için
ohhh gezenti senidoğursanda bidahakine gidersin bişicik olmaz
yaa çıktığımda baktım beğendim dediğime. resmen naylon gibi kumaşa yapmışlar. benim karşıdan gördüğüm tülbent gibiydi almadım bende çocuk terler onunla yaff..
hoşgeldin.. sendende allah razı olsun.
allahım analı babalı büyütsün. inşallah en kısa sürede atlatırsın
hadi hayırlısından doğğumlar inşallah
kız napıyon sessiz sessizzz
şimdiden böle şeyler düşünüp moralimizi bozmayalım az çok biliyorsundur huylarını eşinde yardımcı oldumu atlatır gidersiniz inşallahhkızlar benim yeni tedirginliğim doğum sırası ve sonrasındaki anne-kv durumu olmaya başladı. geçen salı görümcem doğum yaptı, aileler arasında sorun oldu, bugün en yakın arkadaşım şehir dışından geldi onunla dertleşme fırsatı bulduk, doğumunda annesi ve kvsi arasındaki tartışmalarda eşi tarafsız kalamamış ve şu anda annesi ile eşi küsler. hem de öyle böyle değil. yok onu yesin bunu yemesin, şunu sürelim bebeğe bunu giydirelim. ve anladığım kadarıyla doğum ve sonrasında annelerimiz önce bizi düşünürken ondan başka herkes önce bebeği düşünecek. aaah ah ağlarsa anam ağlarheralde doğum da düğün kadar riskli. hoş ben eşime güveniyorum o arayı bulur gerginlikleri alır ama tutun ki ben depresyona girdim o zaman ben sakin kalamazsam diye korkmaya başladım. Allahııım kazasız belasız sağ salim bi atlatsak doğumlarımızı ve lohusalığımızı...
kızlar benim yeni tedirginliğim doğum sırası ve sonrasındaki anne-kv durumu olmaya başladı. geçen salı görümcem doğum yaptı, aileler arasında sorun oldu, bugün en yakın arkadaşım şehir dışından geldi onunla dertleşme fırsatı bulduk, doğumunda annesi ve kvsi arasındaki tartışmalarda eşi tarafsız kalamamış ve şu anda annesi ile eşi küsler. hem de öyle böyle değil. yok onu yesin bunu yemesin, şunu sürelim bebeğe bunu giydirelim. ve anladığım kadarıyla doğum ve sonrasında annelerimiz önce bizi düşünürken ondan başka herkes önce bebeği düşünecek. aaah ah ağlarsa anam ağlarheralde doğum da düğün kadar riskli. hoş ben eşime güveniyorum o arayı bulur gerginlikleri alır ama tutun ki ben depresyona girdim o zaman ben sakin kalamazsam diye korkmaya başladım. Allahııım kazasız belasız sağ salim bi atlatsak doğumlarımızı ve lohusalığımızı...
teşekkürler yuvrimhoş geldiniz teyzesii
bize gezenti diyene bakk hıhh
anakucagini begendik , güle güle kullansin fistigim ,
benimde toplanmayan bir totom varrrr
ya canim benim ayaklarda aynı durumda , hep diyorumki benim ayaklari gören filller bile cesaretleniyo ayaklarindan
kızlar benim yeni tedirginliğim doğum sırası ve sonrasındaki anne-kv durumu olmaya başladı. geçen salı görümcem doğum yaptı, aileler arasında sorun oldu, bugün en yakın arkadaşım şehir dışından geldi onunla dertleşme fırsatı bulduk, doğumunda annesi ve kvsi arasındaki tartışmalarda eşi tarafsız kalamamış ve şu anda annesi ile eşi küsler. hem de öyle böyle değil. yok onu yesin bunu yemesin, şunu sürelim bebeğe bunu giydirelim. ve anladığım kadarıyla doğum ve sonrasında annelerimiz önce bizi düşünürken ondan başka herkes önce bebeği düşünecek. aaah ah ağlarsa anam ağlarheralde doğum da düğün kadar riskli. hoş ben eşime güveniyorum o arayı bulur gerginlikleri alır ama tutun ki ben depresyona girdim o zaman ben sakin kalamazsam diye korkmaya başladım. Allahııım kazasız belasız sağ salim bi atlatsak doğumlarımızı ve lohusalığımızı...
Slm kızlar ...bugun doktor kontrolumuz vardı bebğim 1 hafta ıcınde neredeyse hıc kılo almamıs moralım çok bozuldu . Doktor kotu bısey demedı netıcede ama cok uzdum kendımı(( sezeryan tarıhımızı de belırledık 20 temmuz ..yalnız karnımda acayıp kasılmalar var yanı bırden boyle tas gıbı kesılıor karnım sızlerde de oluormu ?? Bebegım suan 2850kg 20 temmuza kadar kılo alırmı sızce???simdiye kadar hep normaldı kılosu ılk defa 1 hafta arayla gıttık doktora sok oldum ya hıc kılo almadığını gorunce ((acayıp takık durumdayım ..zaten gun yaklastıkca ınsan takacak sey arıor kendıne ((
kızlar bugün pek miskindim annem temizlik yaptı bende yemek yaptım yoruldum yürüyüşe bile gidemedim...
usg her zaman doğru ölçmüo canım belki üzme kendini daha küçük doğan bebişlerimiz varSlm kızlar ...bugun doktor kontrolumuz vardı bebğim 1 hafta ıcınde neredeyse hıc kılo almamıs moralım çok bozuldu . Doktor kotu bısey demedı netıcede ama cok uzdum kendımı(( sezeryan tarıhımızı de belırledık 20 temmuz ..yalnız karnımda acayıp kasılmalar var yanı bırden boyle tas gıbı kesılıor karnım sızlerde de oluormu ?? Bebegım suan 2850kg 20 temmuza kadar kılo alırmı sızce???simdiye kadar hep normaldı kılosu ılk defa 1 hafta arayla gıttık doktora sok oldum ya hıc kılo almadığını gorunce ((acayıp takık durumdayım ..zaten gun yaklastıkca ınsan takacak sey arıor kendıne ((
hergün gidiosan bravo sana YA BEEN ÜŞENİYORUMkızlar bugün pek miskindim annem temizlik yaptı bende yemek yaptım yoruldum yürüyüşe bile gidemedim...
nisayycım anakucağı çokgüzelmiş güle güle taşıyın prensesi
teşekkürler yuvrimhepbirlikte inşalah. sende koyda bizde beğenelim amaa
canım ya sıkma canını benimki de aynı kiloda, ohooo daha 20 temmuza çoookk varr alır kilo sen hiç canını sıkma:) hem kilo hiç önemli değil önemli olan doğduğunda tam olarak gelişmiş olması, bunun da kiloyla hiç ilgisi yok doktorum öyle söyledi.... bence 20 temmuza kadar seninki 3ün üstüne bile çıkar:))))
Saol cnm. Tabıkı onemlı olan sağlıklı olması Allahımıza sukurler olsun oyleler de...
Saol cnm. Tabıkı onemlı olan sağlıklı olması Allahımıza sukurler olsun oyleler de...
usg her zaman doğru ölçmüo canım belki üzme kendini daha küçük doğan bebişlerimiz var
hergün gidiosan bravo sana YA BEEN ÜŞENİYORUM
teşekkürler teyzemiz
Senın doğum ne zaman? Normal doğum mu dusunuorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?