2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hoş geldiniz teyzesii
bize gezenti diyene bakk hıhh
anakucagini begendik , güle güle kullansin fistigim ,

kız napıyon sessiz sessizzz

şimdiden böle şeyler düşünüp moralimizi bozmayalım az çok biliyorsundur huylarını eşinde yardımcı oldumu atlatır gidersiniz inşallahh

iyi düşünelim , iyi olsun canim

bizimkiler daha önce çok biraraya geldi ama ya onlar bizimkilere kalmaya geldi ya da bizimkiler onlara kalmaya gitti oyüzden de giden taraf misafir modunda olduğundan hiç sorun çıkmadı ama şimdi dediğin gibi 2 taraf da bizim evde buluşacak 2 taraf da ev sahibi modunda olacak, nasıl olur çok merak ediyorum inşallah sorun yaşamayız:)

bi de annem de kayınvalidem de tam menopoz döneminde ben loğusa onlar menopoz nası geçinecez bilmem

Slm kızlar ...bugun doktor kontrolumuz vardı bebğim 1 hafta ıcınde neredeyse hıc kılo almamıs moralım çok bozuldu . Doktor kotu bısey demedı netıcede ama cok uzdum kendımı(( sezeryan tarıhımızı de belırledık 20 temmuz ..yalnız karnımda acayıp kasılmalar var yanı bırden boyle tas gıbı kesılıor karnım sızlerde de oluormu ?? Bebegım suan 2850kg 20 temmuza kadar kılo alırmı sızce???simdiye kadar hep normaldı kılosu ılk defa 1 hafta arayla gıttık doktora sok oldum ya hıc kılo almadığını gorunce ((acayıp takık durumdayım ..zaten gun yaklastıkca ınsan takacak sey arıor kendıne((

kızlar bugün pek miskindim annem temizlik yaptı bende yemek yaptım yoruldum yürüyüşe bile gidemedim...

canım ya sıkma canını benimki de aynı kiloda, ohooo daha 20 temmuza çoookk varr alır kilo sen hiç canını sıkma:) hem kilo hiç önemli değil önemli olan doğduğunda tam olarak gelişmiş olması, bunun da kiloyla hiç ilgisi yok doktorum öyle söyledi.... bence 20 temmuza kadar seninki 3ün üstüne bile çıkar:))))

kızlar bugün pek miskindim annem temizlik yaptı bende yemek yaptım yoruldum yürüyüşe bile gidemedim...

ben de gidemedim yürüyüşe belki bi yarım saat sonra felan çıkarım :))
ya ben 15 dk yürüyünce kasıklarım belim ağrıyor çok fena anca 15 dk yürüyebiliyorum neden acep

usg her zaman doğru ölçmüo canım belki üzme kendini daha küçük doğan bebişlerimiz var
hergün gidiosan bravo sana YA BEEN ÜŞENİYORUM
nisayycım anakucağı çokgüzelmiş güle güle taşıyın prensesi

teşekkürler teyzemiz

Saol cnm. Tabıkı onemlı olan sağlıklı olması Allahımıza sukurler olsun oyleler de...

Saol cnm. Tabıkı onemlı olan sağlıklı olması Allahımıza sukurler olsun oyleler de...

canim ,

tombiş olmasi o kadar iyi ve saglikli oldugu anlamina gelmiyoki , usd lerde tam ölçemeyebiliyo , sebze ve et yemeye calıs annesi alir inş cnm , hem almasada dogunca sen sütünce beslersin

hiç üzülme boşver... ben kendimi günlerce üzdüm zayıf diye noldu kilo mu aldı yooo yine aynı seyirde devam etti:))) boşuna üzüldüğümle bebeğimi üzdüğümle kaldım, rabbim hangi saatte hangi kiloda doğmasını takdir ettiyse öyle olacak, ne 1 gr fazla ne 1 gr eksik.. sen Rabbine güven gerisini boşver:))

usg her zaman doğru ölçmüo canım belki üzme kendini daha küçük doğan bebişlerimiz var

hergün gidiosan bravo sana YA BEEN ÜŞENİYORUM

teşekkürler teyzemiz

dr 2 günde 1 yapabilirsin dedi.genelde market gezmelerimiz oluyor annemle yada teyzemlere yürüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…