2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canim ,

tombiş olmasi o kadar iyi ve saglikli oldugu anlamina gelmiyoki , usd lerde tam ölçemeyebiliyo , sebze ve et yemeye calıs annesi alir inş cnm , hem almasada dogunca sen sütünce beslersin

Hayır bırde anlamadığım bu hafta o kadar guzel yedim kı :)))gorunce dumur oldum resmen :))) saolun kızlar benı rahatlattınız :)

Merhaba kızlar, ben yeni üye oldum, şu anda 37+2 haftalık hamileyim, geçen hafta ilk kez nst ye bağlandım, doktor çok vakti kalmamış, her hafta kontrole geleceksin demişti. Dün gittim, doktor yoktu, doğumhanede ebe nst ye bağladı, ağrı görünüyor ama açılma yok dedi. Hatta bu nst sonucuna göre yatırmam gerek sizi, ancak imza karşılığı çıkabilirsin yarına kadar gelebilir dedi, biz de bebek geliyor diye panik olduk ama ben hiç sancı hissetmiyorum, çıktım eve geldim ama hala birşey yok bende, bugün doktora sorduk açılma yoksa merak edilecek birşey yok demiş, siz de böyle bir durum yaşayan var mı, doğumu ne zaman oldu, benim şu anda neler yapmam gerekiyor bir danışmak istedim.

şuanda normal doğum görünüyor, 18 temmuza kadar normal doğumu bekleyeceğiz dedi doktorum ben de bekliyorum işte heycanla, dua ederek:)

Benımde sat a gore 18 temuz du ama 1 hafta gec dollenmeden dolayınsarkacak demıstı doktrm.yanı herkes adetten tarıhınden hemen sonra hamıle kalmıor dedı ..hakkında hayırlısı olsun cnm bır avaz da ınslh:))

kızlar buğday çorbası bebeğe kilo aldırıyor ben soğuk taze naneli yapıyorum içiyorum bebişim 3 kiloya yakın oldu bizimkinde fiziksel gerilik olabiilirdi korkumdan hep yedim.
bulgurda bebeğe çok yarıyor soğand bol bol yiyin süt yapıyor.ben soğanlı salata sarımsaklı şeyler yiyorum hep.
üzmeyin kendiniz son haftalarda bebekler çok kilo alırmış bunlarıda yerseniz doğuma kadar kilo alır bebişleriniz...

Hayır bırde anlamadığım bu hafta o kadar guzel yedim kı :)))gorunce dumur oldum resmen :))) saolun kızlar benı rahatlattınız :)

annesi , bazi bebekler minyon oluyo genlerle ilgili :)) ve doktorum bana dediki anne kaç kilo dogduysa bebek ona yakin dogma ihtimali cok yuksek ben 3900 dogmusum aman dedim o kadar iri olmasin nasil cikicak :) boyumda uzun dogmusum benim bebiste öle ayaklari agzimdan cıkıcak sanki , hepsi ayni degil işte , üzme kendini saglikli olsun yeter

ve guzel guzel yediklerimiz sadece bize yarıyooo mesela ben 1 haftada 1800 gram almiş

bizimde yarın kontrolumuz var bakalim kaç kilo olmusuz

ya sen benim yediklerimi bir görsen varyaa bebeğmin 5 kilo filan olması lazımdı o yemelere içmelere:))) neler nelerrrr kaç şişe pekmez günde kaç tane muz kaç bardak süt kaç kilo ceviz et ohoooooooo haddi hesabı yokk inan doktora da dedim hatta çok iyi besleniyorum dedim... istersen kuş sütü iç istersen omega banyosu yaptır bebek vücut yapısı kadar kilo alır, 160lık bir insanı 180 yapabilir misin dedi... çok mantıklı:)))

ya az bi sancı çıktı diye yatış verenlere de hastayım valla:))) 37. haftaya gelmişin heraldeki kasılmaların olacak amma evhamlandırıyolar yav:)) bana da yatış veriyodu devlet hastanesi, neymiş bebişim hareket etmiyomuş nasıl etmiyor yav ben hissediyorum 10 dk lık nst sonucuna göre kadının koyduğu tanı bu, hareket etmiyomuş evet o 10 dk da hareket etmedi ama gün içinde çok hareketli yani

düzenli sancı yoksa yatış da yok bence hiç endişelenme:))

Son düzenleme:

evet ben hep diyorum eskiler folik asitler elevitler gynefronlarmi içti bu kadar saglikli nesiller yetişti die :))

çok besleyici ve saglikli bugday , bulgur drlarda tavsiye ediyor , ben bu kış hiç grip olmadim salatarımda hep kuru sogan vardi , cok faydasini gördüm ,

Doğru soyluorsun cnm. Ben ve kocam neyız kı bebekten ne beklıoruz bırde bu tarafı var :)))ben 54 kılo ıle hamıle kaldım suan 67 olmusum :))boyum da 1.64 babamızda cok ırı sayılmaz yanı :))

dr 2 günde 1 yapabilirsin dedi.genelde market gezmelerimiz oluyor annemle yada teyzemlere yürüyoruz.
benim evle iş araso 10 dakikaydı. işe gidip geliyordum yürüyerek öğle aralarıda yemeğe gidip geliyordum toplamda 40 dakikaa ediyordu. ekstra yürümüüyordum. 2 gündür evdeyim dün rapor vermye gitttim bugünde çarşıya. yarına allah kerim

nst ye girerken ağzıma tarçınlı akide şekeri almıştım görmeliydiniz kıpır kıpır kalp atışları odayı inletiyordu .
sizde tatlı şeyler yiyin nst ye girerken.

ben bugun carsidayken kadinlarin hakimda yaptiklari yorum : kadina bakya şurda dogurcak halen gezme derdinde

hayırlı olsun evladın canım ikinci cocukta geneli yasıyor yasadıklarını zannedersem insallh kızcende oğluna alısıverır hemen

,

amin canım inşallah kazasız belasız gecer ,ayrı ayrı zamanlarda gelseler hem sen daha cok faydaanmıs olursun neden ole yapıyorlarkı,gercı bız ıkı tarafada uzagız sırayla gelecekler 40ımız cıkana kadar

Keşke birazcık anlayışlı olsalar da sonra gelseler, bence en hassas dönemde kayınvalide kayınpederin işi ne öyle bi zamanda. Önce kendi annemiz olsa, ona hertürlü nazımız geçer, bi durum varsa o zaman kayınvalideler gelse, ya da onlar daha sonra gelseler.. Çok şükür bizde hiç böyle bişey yok, eşimin ailesi bayramdan sonra bikaç günlüğüne gelip gidecekler. Allah razı olsun ne anlayışlılar diyorum...

canım ben daha yeni okuyabıldım sımdı sen bebegın nasılsınız Allah sanada bebeğinede şifa versin umarım hersey gecıp gıtmıtır:) bana dr 16 temmuzu verdı cocuk cerrahıda 3-5 gun kalır dedı oğlum için okadar çok üzüldümki ilk onu orda bırakıp gitmk yannda olamamk bnmle paylasırsan deneyımlerını cok mutlu olurum tesekkurederım..

Biz ikisiyle de aynı şehirdeyiz, çok feci şanslıyım yani :) neyse idare ederiz inşallah ama şimdiden karar aldım kimseye bebegimi baktırıp hizmet etmicem; yazık görumcemin 10 gunluk bebegi eline gecmiyo. Mesela Kvsi almis bebegi hastane cikisinda gorumcem ayri arabada gitmis eve bebek ayri arabada. Yok altini degistirelim yok uyutalim uyuyan bebege huzur vermiyolar. hayir yani amac ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…