tın zaten
ben bugun carsidayken kadinlarin hakimda yaptiklari yorum : kadina bakya şurda dogurcak halen gezme derdinde
yaa işe yaradığnı bilsem şu hazır ağda bantlarından alıcam ama pek alamıyormuş heralde o hazır olanlar.. alıp denesemmi ki kullanan var mı çekimi nasıl acaba iyimidir :))))
merhaba kızlar burayı çok özlemişiz.ama girebilmek kolay değil artık.1 temmuzda doğum yaptım.allaha şükür iyiyiz.yalnız ben yine lohusalık bunalımına girdim galiba.niye böyleyim ben ya.önceki doğumumda da sıkıntı çekmiştim.yine aynıyım.hergün bir sinir harbi.kızım da çok kıskançlık yapıyor.baya sorun yaşıyoruz o konuda da.of dua edin kızlar ya.şükrediyorum tabi bebeğime sağsalim kavuştum ama işte böyleyim.kimler doğum yaptı çok merak ediyorum.
Kızlar,
Bizde doktordan geldik.bu sefer keyfi yerindeydi doktorumuzun neşeliydi. bebiş 2800 olmuş nst ye baktı iyi dedi yorum yapmadı varmı ağrın sancın dedi dedim arada oluyo ama düzenli değil onlar yalancıdır dedi.bende biliyorum herhalde öğrendim kk den
Kızımızın yüzünü gördük babasıyla öle şekerdi ki bide dudaklarını büzmüş.iki gece kramp girdi bacağıma onu söyledim magnezyum yazmışmıydım dedi yok dedim niye söylemedin dedi.dedim yeni oldu şimdi yazmayım az kalmış dedi.
suyun gelirse hemen gelcen dedi bide okadar ay bu hafta doğururmuyumkiiiii:26::26::26:
Teşekkür ederim kızlar hepinize .
Şurda kaç kişi kaldık ,hala birbirimize destek veriyoruz olmamız çok güzel.
Ben eskisi gibi sık giremiyorum ama aklım sizde.
Hala totomu toplamaya çalışıyorum :))) ev paklandı bitti çok şükür ama benim hala bir hastane terliğim bile yok((
Nişanlar var akrabaların.davul gibi ayaklarımla gitmeye ,gönül koymamalarını sağlamaya çalışıyorum ama zor oluyor gerçekten.oturamıyorum,kalkamıyorum v.s.
Yoğunluk var hep bu şekilde.antalya sıcağı berbat zaten 3 günlüğüne yaylaya kaçtım iyi geldi.
kızlar benim yeni tedirginliğim doğum sırası ve sonrasındaki anne-kv durumu olmaya başladı. geçen salı görümcem doğum yaptı, aileler arasında sorun oldu, bugün en yakın arkadaşım şehir dışından geldi onunla dertleşme fırsatı bulduk, doğumunda annesi ve kvsi arasındaki tartışmalarda eşi tarafsız kalamamış ve şu anda annesi ile eşi küsler. hem de öyle böyle değil. yok onu yesin bunu yemesin, şunu sürelim bebeğe bunu giydirelim. ve anladığım kadarıyla doğum ve sonrasında annelerimiz önce bizi düşünürken ondan başka herkes önce bebeği düşünecek. aaah ah ağlarsa anam ağlarheralde doğum da düğün kadar riskli. hoş ben eşime güveniyorum o arayı bulur gerginlikleri alır ama tutun ki ben depresyona girdim o zaman ben sakin kalamazsam diye korkmaya başladım. Allahııım kazasız belasız sağ salim bi atlatsak doğumlarımızı ve lohusalığımızı...
Slm kızlar ...bugun doktor kontrolumuz vardı bebğim 1 hafta ıcınde neredeyse hıc kılo almamıs moralım çok bozuldu . Doktor kotu bısey demedı netıcede ama cok uzdum kendımı(( sezeryan tarıhımızı de belırledık 20 temmuz ..yalnız karnımda acayıp kasılmalar var yanı bırden boyle tas gıbı kesılıor karnım sızlerde de oluormu ?? Bebegım suan 2850kg 20 temmuza kadar kılo alırmı sızce???simdiye kadar hep normaldı kılosu ılk defa 1 hafta arayla gıttık doktora sok oldum ya hıc kılo almadığını gorunce ((acayıp takık durumdayım ..zaten gun yaklastıkca ınsan takacak sey arıor kendıne ((
kızlar bugün pek miskindim annem temizlik yaptı bende yemek yaptım yoruldum yürüyüşe bile gidemedim...
Merhaba kızlar, ben yeni üye oldum, şu anda 37+2 haftalık hamileyim, geçen hafta ilk kez nst ye bağlandım, doktor çok vakti kalmamış, her hafta kontrole geleceksin demişti. Dün gittim, doktor yoktu, doğumhanede ebe nst ye bağladı, ağrı görünüyor ama açılma yok dedi. Hatta bu nst sonucuna göre yatırmam gerek sizi, ancak imza karşılığı çıkabilirsin yarına kadar gelebilir dedi, biz de bebek geliyor diye panik olduk ama ben hiç sancı hissetmiyorum, çıktım eve geldim ama hala birşey yok bende, bugün doktora sorduk açılma yoksa merak edilecek birşey yok demiş, siz de böyle bir durum yaşayan var mı, doğumu ne zaman oldu, benim şu anda neler yapmam gerekiyor bir danışmak istedim.
ben bugun carsidayken kadinlarin hakimda yaptiklari yorum : kadina bakya şurda dogurcak halen gezme derdinde
yaaaaaaaaaaaa uykum geldi benimm. hadi ii geceler hepicinizee.. hade yatın sizde çok kaynatmayın kahvaltı etmeden oturuyorum 1 saat sürüoo
yaaaaaaaaaaaa uykum geldi benimm. hadi ii geceler hepicinizee.. hade yatın sizde çok kaynatmayın kahvaltı etmeden oturuyorum 1 saat sürüoo
Kesin bana da diyolardır, pazartesi günü doğuma gideceğiz, bugün piknikteydimHastalık değil ya hamilelik, çok şükür iyi geçirdik napalım
imdi geriye doğru okudumda ne kadar gusel seyler paylasılmıs herkes o duragandan bı kosusturmaya gırmıs Allah hepimize yasatsın bu guzel duyguları bızımde yarın dr kontrolu var bakalım kesın tarıh verıcekmı dr muz bnde bıran once oğlumu gormek ıstıorum..çok merak edıyorumm onu kasılmalrım var makatımda baskı genital bölgemde baskı hıssedıorum ozellıkle cok oturunca bunlar normal herhalde..umarım yrn hersey hepimiz için gusel olur opuoruz sizi:)
imdi geriye doğru okudumda ne kadar gusel seyler paylasılmıs herkes o duragandan bı kosusturmaya gırmıs Allah hepimize yasatsın bu guzel duyguları bızımde yarın dr kontrolu var bakalım kesın tarıh verıcekmı dr muz bnde bıran once oğlumu gormek ıstıorum..çok merak edıyorumm onu kasılmalrım var makatımda baskı genital bölgemde baskı hıssedıorum ozellıkle cok oturunca bunlar normal herhalde..umarım yrn hersey hepimiz için gusel olur opuoruz sizi:)
iyi gelecekse kolada dökeyim
Biz geldik kızlar biz diyorum çünkü artık oğlumda benle çok şükür :) ,1 haftalık olduk bile cuma günü 8.50 de doğdu yavrum spinal sezeryanla doğum yaptım 3.725 kg 53 cm sıpamen kısa zamanda foto paylaşcam,doğumuma gelince doğumum yani ameliyatım cok rahat fakat sonrası sancılı bi süreç oldu benm için ama suan daha iyiyim ve hemen size yazmak istedim umarım herkes iyidir,buarada kimler doğum yaptı ??
merhaba kızlar burayı çok özlemişiz.ama girebilmek kolay değil artık.1 temmuzda doğum yaptım.allaha şükür iyiyiz.yalnız ben yine lohusalık bunalımına girdim galiba.niye böyleyim ben ya.önceki doğumumda da sıkıntı çekmiştim.yine aynıyım.hergün bir sinir harbi.kızım da çok kıskançlık yapıyor.baya sorun yaşıyoruz o konuda da.of dua edin kızlar ya.şükrediyorum tabi bebeğime sağsalim kavuştum ama işte böyleyim.kimler doğum yaptı çok merak ediyorum.
öznurla kübranın dogum hikayesi
kızlar dogum hikayemi paylaştım okumak isteyen varsa buyursunbu arada benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim. Allah sizede bi avazda doğum yapmayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?