kızlar ikinci meleğimiz, 2 temmuz da aramıza katıldı.. normal oldu.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..
kızlar doğum yaptım.çarşamba günü kontorle gittiğim anda beni hemen doğuma aldılar suyum bitmiş tersti zaten sezeyanla hemen aldılar.3 kilo doğdu oğlum fakat yoğun bakım küvezinde .erken olduğu için sadece 5 dakika görebiliyorum.duanızı esirgemeyin lütfen.sizin duanıza ihtiyacım var.iyiyegidiyo çok şükür ama erken doğumda olduğu için bide bebek olmadığı için sütümde yok inş.düzelir bebişimde sütümde allah sizede doğumlarınızı nasip etsin en kısa zamanda :)
Biz ikisiyle de aynı şehirdeyiz, çok feci şanslıyım yani :) neyse idare ederiz inşallah ama şimdiden karar aldım kimseye bebegimi baktırıp hizmet etmicem; yazık görumcemin 10 gunluk bebegi eline gecmiyo. Mesela Kvsi almis bebegi hastane cikisinda gorumcem ayri arabada gitmis eve bebek ayri arabada. Yok altini degistirelim yok uyutalim uyuyan bebege huzur vermiyolar. hayir yani amac ne ?
Biz ikisiyle de aynı şehirdeyiz, çok feci şanslıyım yani :) neyse idare ederiz inşallah ama şimdiden karar aldım kimseye bebegimi baktırıp hizmet etmicem; yazık görumcemin 10 gunluk bebegi eline gecmiyo. Mesela Kvsi almis bebegi hastane cikisinda gorumcem ayri arabada gitmis eve bebek ayri arabada. Yok altini degistirelim yok uyutalim uyuyan bebege huzur vermiyolar. hayir yani amac ne ?
Hey Allahım yaw gecenin bu vakti burdayım :) kızımla erkenden uyuyup kalınca akşam bakamamıştım topiğe şimdi uyandım bakayım dedim :) Öznurda doğum yapmış, Allah analı babalı, sağlıkla ve huzurla büyütmek nasip etsin inşallah. Benim için huzur çok önemli, kendi çocukluğum pek huzurlu değildi o yüzden heralde :) Bebekleriniz hep huzurlu ve mutlu bi ailede büyüsün inşallah diyorum. Benim kızım öyle büyüyor şimdilik umarım da hep öyle olur :) Bu arada ikiziz pek görünmedi heralde bugün, o da sankim kontrole mi gitcekti, doğum mu var acaba :)
kızlar doğum yaptım.çarşamba günü kontorle gittiğim anda beni hemen doğuma aldılar suyum bitmiş tersti zaten sezeyanla hemen aldılar.3 kilo doğdu oğlum fakat yoğun bakım küvezinde .erken olduğu için sadece 5 dakika görebiliyorum.duanızı esirgemeyin lütfen.sizin duanıza ihtiyacım var.iyiyegidiyo çok şükür ama erken doğumda olduğu için bide bebek olmadığı için sütümde yok inş.düzelir bebişimde sütümde allah sizede doğumlarınızı nasip etsin en kısa zamanda :)
günaydın annişler ve tosbikler ilk defa topişi ben açıyom normalde kapayan olurum
aslında benim horul horul uyumam gerekiyor ama temizlikçi bayağnnn gelicek onu bekliyoruz
karnımı kapının jilet gibi keskin koluna bi çarptım çekilim derken çok daha şiddetli çarptım sabah sabah acısı yüreciğime oturdu
hadi birazcık iş yapim görüşürüz
dün yürüyüşten dönerken bendede oldu o baskı çıkacak şimdi herhalde dedim. hayırlı haberlerle inşallahh..imdi geriye doğru okudumda ne kadar gusel seyler paylasılmıs herkes o duragandan bı kosusturmaya gırmıs Allah hepimize yasatsın bu guzel duyguları bızımde yarın dr kontrolu var bakalım kesın tarıh verıcekmı dr muz bnde bıran once oğlumu gormek ıstıorum..çok merak edıyorumm onu kasılmalrım var makatımda baskı genital bölgemde baskı hıssedıorum ozellıkle cok oturunca bunlar normal herhalde..umarım yrn hersey hepimiz için gusel olur opuoruz sizi:)
allahım analı babalı büyütsün inşallah...kızlar ikinci meleğimiz, 2 temmuz da aramıza katıldı.. normal oldu.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..
hemen okuyoruz..öznurla kübranın dogum hikayesi
kızlar dogum hikayemi paylaştım okumak isteyen varsa buyursunbu arada benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim. Allah sizede bi avazda doğum yapmayı nasip etsin inş.
allahım analı babalı büyütsünnkızlar doğum yaptım.çarşamba günü kontorle gittiğim anda beni hemen doğuma aldılar suyum bitmiş tersti zaten sezeyanla hemen aldılar.3 kilo doğdu oğlum fakat yoğun bakım küvezinde .erken olduğu için sadece 5 dakika görebiliyorum.duanızı esirgemeyin lütfen.sizin duanıza ihtiyacım var.iyiyegidiyo çok şükür ama erken doğumda olduğu için bide bebek olmadığı için sütümde yok inş.düzelir bebişimde sütümde allah sizede doğumlarınızı nasip etsin en kısa zamanda :)
günaydın annişler ve tosbikler ilk defa topişi ben açıyom normalde kapayan olurum
aslında benim horul horul uyumam gerekiyor ama temizlikçi bayağnnn gelicek onu bekliyoruz
karnımı kapının jilet gibi keskin koluna bi çarptım çekilim derken çok daha şiddetli çarptım sabah sabah acısı yüreciğime oturdu
uyuyamayanlardan mısınız ben gibi erkenden kalktınız. tatil olunca öğlene kadar yatılmalı die bir kural var sanki bana göre
kayganacığım gelecek diemi ne heyecan yaptım herhalde. evi süpüreceğim toz falan filan kayganam titiz değildirde içim rahat etmez.
sabah karşı sanki ılık ılık bişiler akıyormuş gibi hissettim aha dedim suyum galiba değilmişson zamanlara doğru psikoloji bozuluo herhalde iice
günaydın canım sağolasın...günaydın canım benimde rüyamda nişanım gelmişti uyanır uyanmaz koştum lavobaya gelen giden yokkolay gelsin sana
günaydıın. rivayetlere göre kiminin önce nişanı gelirmiş kiminin sancısı tutarmış düzenli olarak tabi.günaydınlarrr....herkese iyi haftasonları.herkes bir bir doğuruyor.bizde son haftaya girdik.ben en son doğuracağım galiba.çok şükür bir sıkıntım yok.salı günü kontrolüm var.doktor teyzemiz görsün bizi bakalım.
ben doğumun başladığını nasıl anlayacağım.sancı birden mi giriyor.artık eskisi gibi sancım yok.sadece bebiş bir yerlerini dayadıkça canımı acıtıyor.sığamıyor artık
günaydın canım sağolasın...
günaydıın. rivayetlere göre kiminin önce nişanı gelirmiş kiminin sancısı tutarmış düzenli olarak tabi.
bu arada en son acenu doğuracak
nemlendirici süt ya da 1 taşım ısıtılmış z yağı sürüyoruz altı ile sekiz hafta sonra göbek bağı düşmüş bebeklere masaj yapılmaya başlanabiliyor cnm
bak burda da güzel bir yazı var
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/11322-bebek-masaji.html
uyuyamayanlardan mısınız ben gibi erkenden kalktınız. tatil olunca öğlene kadar yatılmalı die bir kural var sanki bana göre
kayganacığım gelecek diemi ne heyecan yaptım herhalde. evi süpüreceğim toz falan filan kayganam titiz değildirde içim rahat etmez.
sabah karşı sanki ılık ılık bişiler akıyormuş gibi hissettim aha dedim suyum galiba değilmişson zamanlara doğru psikoloji bozuluo herhalde iice
Kızımın kardeşine yaptığı kurabiyeler ve bebek şekerleri tamamlandı. Evdeki sepetleri süslemesi, şekerlerin dizaynı, kurabiyeleri benim de yardımım olsa da hepsi ablamızın marifeti. Pazartesiyi bekliyoruz artık...Eki Görüntüle 749837 Eki Görüntüle 749836 Eki Görüntüle 749835 Eki Görüntüle 749843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?