2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tüh gene ben açamadım topişi
taze anne açmış olsun
gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Allah kolaylık versin canım oda hem zor hem güzel aslında inşallah en rahat şekilde geçirirsin,annem şimdiden diyor çoçuğunla ilgilen uyuyuncada dinlen hizmet etme kimseye bi kere yaparsan hep beklerler diye bakalım nasıl olacak ,ben ikisinede uzagım sıra ile gelecekler hayırlısı ile geçse zaman alışıverip çekirdek ailemiz kalsak

buarada görümcenede çok üzüldüm canım ben sinirden ağlar ortalığı yıkardım cok zormus işi Allah sabır versin

diğer topiklere bakıyorum doğumlardan sonra bu sattlerdede yazısmalar olmus hep

canım hayırlı olsun güzel evlat olsun ,insallh biran önce rahatlar bebeğin ve evinize gidersiniz

günaydın canım cok dikkat et kendine gerci koca karınlarla mesafe ayarlayamıyoruz artık ama... kolay gelsin size

günaydın hanımlar biz sabah sabah erkenden uyandık gerçi oğlum bile daha uyuyo ama artık fazla uyuyamıyoruz bugun topik sessiz olur zannedersem herkes gezmelere gider

dün yürüyüşten dönerken bendede oldu o baskı çıkacak şimdi herhalde dedim. hayırlı haberlerle inşallahh..
kızlar ikinci meleğimiz, 2 temmuz da aramıza katıldı.. normal oldu.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..
allahım analı babalı büyütsün inşallah...
hemen okuyoruz..
allahım analı babalı büyütsünndarısı başımız hayırlısıyla

günaydın canım amman dikkatttt

uyuyamayanlardan mısınız ben gibi erkenden kalktınız. tatil olunca öğlene kadar yatılmalı die bir kural var sanki bana göre
kayganacığım gelecek diemi ne heyecan yaptım herhalde. evi süpüreceğim toz falan filan kayganam titiz değildirde içim rahat etmez.
sabah karşı sanki ılık ılık bişiler akıyormuş gibi hissettim aha dedim suyum galiba değilmişson zamanlara doğru psikoloji bozuluo herhalde iice

günaydın canım benimde rüyamda nişanım gelmişti uyanır uyanmaz koştum lavobaya gelen giden yok kolay gelsin sana

günaydınlarrr....herkese iyi haftasonları.herkes bir bir doğuruyor.bizde son haftaya girdik.ben en son doğuracağım galiba.çok şükür bir sıkıntım yok.salı günü kontrolüm var.doktor teyzemiz görsün bizi bakalım.

ben doğumun başladığını nasıl anlayacağım.sancı birden mi giriyor.artık eskisi gibi sancım yok.sadece bebiş bir yerlerini dayadıkça canımı acıtıyor.sığamıyor artık

günaydın canım benimde rüyamda nişanım gelmişti uyanır uyanmaz koştum lavobaya gelen giden yok kolay gelsin sana
günaydın canım sağolasın...
günaydıın. rivayetlere göre kiminin önce nişanı gelirmiş kiminin sancısı tutarmış düzenli olarak tabi.
bu arada en son acenu doğuracak

günaydın canım sağolasın...

günaydıın. rivayetlere göre kiminin önce nişanı gelirmiş kiminin sancısı tutarmış düzenli olarak tabi.
bu arada en son acenu doğuracak

bu belirtiler anlaşılmıcak gibide değilmiş :18:
en son ben doğuraydım iyiydi sezr.olucağı için çrş günü pırtpırttt :18:

gunaydın annişler ve onların tosbalarıbızde erkenden uyandık bugn acıktık sanırım oğlusum kordonu çekıp durdu bızde kalkıp kahvaltımızı yaptık oğlusum uyudu ama bızı ayaga dıktı alştrıo heralde annesını

dun yengemn mukabelesı basladı oraya gttm geldım oğlenden snra eve bı geldım dudadgm ucuklamıs aksam oldu yatıcaz bnde bı bas agrısı snır stres eşime yalandan yere bagrmalar eşim dokunamıo bna uyuymadam tabı kalktım dus al yasın oku nazar duası oku bırazdaha ıyı hıssettm kendmı uyuyabıldım en sonnda sabah bı kalktım dudaklarımn ıkı tarafıda acıo kabarmıs ıyıce mıllette ne goz var anlamadımkı .. masallh zaten bı gttm ıkızemı hamılesın ekek bellı cok sıvrı karnn daha bısuru sey gorsenız masallh deyın daha bı bende cok ınanırım nazara krem kullanıorum ama bı zararı olmaz heralde yha :26::26:

gaz sorunndan bolece kurtulurz ıns

sen uzme kendnı cnm sutunde oyuzden kesılır ınş en yakın zamnda kvzdn cıkar bebgn

gunaydın cnm dıkkat et kendıne gobuslerı hesap edemıoruz bı ıs yaparken

tatıl deyınce uyuklama mıskınlık olur tatlım o su ışı zaten dun gece kalktım dus aldım oturdm yasın okucam yarısındayım ama sankı bı ıslaklık altımda yok cnm dıorum kendıme snrada bıtrdm hemn baktım dustan cıknca ıyı kurulammsm totomu

Kızımın kardeşine yaptığı kurabiyeler ve bebek şekerleri tamamlandı. Evdeki sepetleri süslemesi, şekerlerin dizaynı, kurabiyeleri benim de yardımım olsa da hepsi ablamızın marifeti. Pazartesiyi bekliyoruz artık...

anne olmak tarif edilecek bişey değilmiş çok farklı çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın minik meleğim kızımı kucağıma aldım inşallah doğumu bekleyen annelerde kolayca bir avazda kucaklarlar yavrularını rabbim kolaylık versin bu arada nddd ve suzan doğurdular mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…