2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

masallah cnm cok sevndm hersey cok guzel dualrın ıcınde tesekkurler cnm amin
gogus yaraları korkuttu benı

3610 kg. Dogdu uykucu prens uyanmadi emziremedik

masallah cnm hayırlı olsun. hıkayenı beklyorz anı oldu braz merk edyorm acıkcası:)

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du

gözün aydın tatlım sevindim senin adına çok çekmeden kavuşmuşsun meleğine darısı başımıza bende sezeryan günü bekliyom ama öncesinde bir şey olur mu korkusu sardı beni bakalım hayırlısı inşallah

çok sevindim minik ecenin iyi olmasına sen de tez zamanda iyileşir bebişinle daha rahat ilgilenirsin inşallah artık sitres yapma mevlam sizi korur huzurla uyu uyuki ececikte huzurlu olsun annesi bizede nasip olur yakında inşallah yavrumuzu koklamak

bu arada kızımın boyunu kilosunu hastaneden çıkarken öğrenebildik
3650kg 51 cm doğmuş ama doğduktan sonra fizyolojik kayıp oluyormuş ödemi fln gidince şuan 3500 oldu
sütüm fazla olmuyor işte aptamil aldık mecburen bebek açken uyumuyor çünkü hep huzursuz malesef
inş hemen düzene gireriz
herkese çok selam inş sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınızaa

kızz doğurdun sandık arada ce eee de..
Eki Görüntüle 750320

Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi
oyy maşallah yerim onun pembiş duduşlarını
hayırlısından inşallah kucağına alırsın canım nazlı oğluşunu

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
oooooooooooo maşallahh caanım yaa çok sevindim gerçekten normal normal bi tosun oldu
maşallah annesi.. bizde merak etttik sizi. kötü günler geride kaldı inşallah tombiş kızınla seni öpüyoruz kızımla

buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii

Eklentiler

• $ecoþ.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 27
o kadar sevındım kı tatlım hadı gozun aydın yuvanız hep mutlu olsun :)

ben hem atlet hem sütyen aldım hangisiyle rahat edersem ondan devam ederim diye.
normal doğumdan sonrada üşüdün mü sen çok ?

üşüdüm... hemde çoook...
hele ilk 10 dk içim titredi resmen... belki de o üşüme değil de rahatlama yada heyecana bağlı bi titreme de olabilir...

Bebekle uyuduğunuz odada cam açıyomusunuz? Eşimle onu düşünüyoruz, camı açamazsak fenalık geçirmezmiyiz diye :2:

bebek odadayken açmıyoruz... gün içinde sık sık odadan çıkarıp havalandırıyorz sadece.. ama ceyran yapmadığı sürece tek taraflı olacak biçimde cam açmanın sakıncası olmadığını söylüyolar...

kızlarrrrrrr
kimler doğurdu bi deyiverin
geçmişi okumaya çlışıyorum ama kızımın beslenme saati geliyo... bitiremeyebiliirimm...

no panic!!!!
normal doğum iyidir... doktoruna güveniyosan, bebeğinin ve senin sağlığınla ilgili bi sorun yoksa sezeryanı aklına bile getirme... biz bugün 5 günlük olduk... ikinci çocuğumuz için hesaplamaları yapmaya başladım bile... yine olsun yine doğururum... kaldı ki adet sancılarına dayanamayıp hemen hastaneye koşup iğne vurduran biri söylüyo bunları... dünyanın en tarifsiz duygusu... bebeğin çıktığı anda sana dünyaları veriyolar sanki

ben sana demedim mi cin bu cin şu güzelliğe bak maşaallahhh

yarim cnm pc öğretmeni ve lyre doğurdu.seaside öznur60 doğurdu.valla aklıma gelen yok şuan :)

bende aldım bunlardan 2.5 tlydı ama cok guzeller ama

Eki Görüntüle 750320

Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi

masallh cnm allah nazarlardn saklasın

du
ohhh cnm kurtldun sag salım

cnmmm evınızede gectnz en azndan rahatlamşsndr evnde saglıklı uzun omurlu olsun ecemız kılosuda cok guzel masallahhhh cnmmm sıze .. ama uyumalısın dınlenmeslısın kı sutun gelsınn steres yapma kendıne ltfn

masalhhhhhhhhhhhh

sanırım son hazırlıklarımdı btrdım teyselerı gecelıgımı sabhlıgımı eve gelınce gycegm pjma takımımı atletımdı sutynmdı bttı sanırım heaa bı terlgm kaldı onuda bulamadık

cokkk yorulduk ama deydı ıcımız rahatladı artk

ftgrflarını atarm bakalım begnıcekmısnz

du

şaka gibiiii yaaa, 1 gun girmedim bebis dogmus ,

gözün aydin annesi , Allah bagislasin , fotosunu bekliyoruz tosuncugun ins.

maşallah eşineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…