slm güzel annişler bikaçgündür giremiyorum size haberlerimi vereyim hemencecik
4gün önce kızım ECE'mi evimize getirdik sonunda :81:
birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik bi düzenimiz yok daha
ama sağlığı yönünden bi sıkıntımız kalmadı rabbime binlerce kez şükrediyoruz karnındaki dikişlerinide 2 gün önce aldırdık haftayada kalp ekosunu çektirmeye kontrole götürücez hastaneye artık rutin şeyler için gidicez dr.a
kızımındurumu iyi çok şükür teyzoşları ama ben pek iyi değilim göğüslerim çok pis yara oldu sezeryanın acısı yanında devede kulak kalır emzirirken mahfoluyorum sütümde fazla yok zaten doyuramıyorum kızımı, o yüzden uyuyamıyor yavrucak, benimde iştahım kesildi, aldığım 16 kilonun 10unu verdim.
uykusuzluk problemim var kız uyurken uykuya dalamıyorum aklım hep onda nefesini dinlemekten kendimi alamıyorum,
gece uyku yok, gündüz uyku yok 4 gündür toplasanız 8 saat uyumamışımdır. inş. şu yaralarımda iyileşir, bi düzene gireriz.
mavişimi sağ sağlim evimize getirdik ya hastane köşelerinden kurtulduk ya inş bunlarda hallolur
eminim doğum yapan ark.lar olmuştur rabbim hepinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
giremiyorum ama aklım hep sizde hepinize dua ediyorum hepinizi öpüyorum güzel annişleerrr
4 temmuz sabah 5 te kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor
kızlar...
kızımız için yaptığımız alışverişteki en kıymetlileri kullandıkça paylaşıcam sizlerle...
bu reflü yastığı muhteşem bişey... bebeği yan yatırmak durumundayız ilk zamanlarda... bu inanılmaz faydalı ve çok kullanışlı bi yastık aklınızda bulunsun derim...
Baby Jem Reflü Yastığı - e-bebek.com
gecelıgmz sabahlıgımz takımımz kızlar oğlşmada zıbınlar
Selam bayanlar. Ben lyre nin arkadaşıyım. Kendisi bugün süpriz bir şekilde normal doğum yapti :) bebişi çarşamba gününü bekleyemedi :) B]
Eki Görüntüle 750320
Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi
Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
Nasilsiniz kizlar ben daha dogurmadim dun bugun dr gitik sancinyok acilma birazdaha artmis kg onde oldugu icin bebegin dr en son pazartesi yani 40+2 de suni sanci ole dogumu baslatacak geldi geldi yoksaaa sabah 6 da yatis yapilacak bugun muayene oldugimdan midir nedir kasiklarim batiyooo ama dusenli olmasi gerek hakkimizda hayirlisi telden bakamiyorum tamm da yoksa sizi cok ozledikk oglumla dua ile insl gecmise bakabilirim hayirli gunler diliyorum pasamla saglicakala kolau dogum lar sira ile inssll
Iyi aksamlar kizlar,pc basinda zorlandigim icin telden takip ediyorum ama gundemi hic kacirmadan takip ediyorum.. IYRE nin normal dogumuna sastim canim benim rabbim evladini sana bagislasin..PC OGRETMENI evladin hayirli olsun.. OZNUR yavrun hayirli olsun..PARADOKS seni ve ecemizi cok merak ediyorduk duyduklarim beni cok sevindirdi dualarimiz hala seninle canim..SUZAN sen cok yiprandin fakat buna ragmen hep guclu kaldin seni takdir ediyorum hadi bakalim yarina suni sanciya gerk kalmadan kavusursn evladina ins...EVASUDE kizceni sana benziyor ve ayrica ayse fatma olayina cok guldum mutlulugn daim olsun..YARIM seni hepten takdir ediyorum normal dogum diye tutturdun sonuna kadar bekledin aylizimizde seni uzmedi annesi Allah nazarlardan korusun..O kadar cok dogum oldu ki unutuyorum yaff atladiklarimada ayni sekilde dileklerim Rabbim evlatlarinizi bagslasin.. benm gibi bekleyenlere Allah guc kuvvet versin bir avazda kurtarsin(amin) ACENU her defasnda vaktinde gelsin diyorsun ya sabrina hayranim canim Allah gonlune gore versn.NESLIHAN oglusunum cicileri cok guzel annesi..ADIYEF oglu cok tatli Nazar degmesin insallah.. NDD herkes senin dogurmani bekliyor artik sanirsam sira sende gerci sirami kaldi..NISAY bol bol yuru kuzum hurma ye bakalim bebisin iyice asagi insin..GELELIM BANA benimde onumuzdeki c.tesi kontrolum var fakat yarin gidecegim sanirim suyum damla damla geliyor zatn acilma vardi yinede gidip kontrolumu erkn yaptrcm... sezeryan gununude verir belki yarin.. artik cok zor :-( gercektn cok zor bende artik bebegimi kollarima almk istiyorum..Ismini sayamadigim her kim varsa hepinizi Allah kurtarsin diyorum gonlunuze gore versin saglik diliyorum.. ne konustum be optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?