2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oh maşallah cnmmm , guzel guzel haberler ne Allah baska dert vermesin cnm

kızlar...
kızımız için yaptığımız alışverişteki en kıymetlileri kullandıkça paylaşıcam sizlerle...
bu reflü yastığı muhteşem bişey... bebeği yan yatırmak durumundayız ilk zamanlarda... bu inanılmaz faydalı ve çok kullanışlı bi yastık aklınızda bulunsun derim...
Baby Jem Reflü Yastığı - e-bebek.com

gecelıgmz sabahlıgımz takımımz kızlar oğlşmada zıbınlar

Eklentiler

• $gecelık.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $hastnede corabı.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $oğlşma aldklarım.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $sabalk.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $takım.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 31

beklıoruz cnm detyları

Selam bayanlar. Ben lyre nin arkadaşıyım. Kendisi bugün süpriz bir şekilde normal doğum yapti :) bebişi çarşamba gününü bekleyemedi :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 750320

Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi

oyyy oyy maşallahh cnm;

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du

süperrr yaa walla çok sevindim senin adına ;maşallah diyelimmm bebişineee :))

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du

valla helal olsun :)))) inşalahh bize de böyle kolayca bi anda doğumlar nasip olur ne diyelim:)) hayırlı uğurlu olsun...:)))

canım hayırlısı olsun bu doğum işleri belli olmuyo eğer salı günü akşam sancım başlamasaydı çarşamba sabah suni sancı ie başlatacaktı doktorum ve biz doktorumla beraber kendinin geleceğine inanmıyorduk saı akşam hafif başladı sancı gittik açıklık 1.5 cm olmuş sabah 6da 8 cm odu 6.55de doğdu

İyi akşamlar kızlar,
Ay ne güzel herkez çatır çatır doğuruyo valaa maşalla
sıra bizede geliyor ohhh çok mutlu heyecanlı ve biraz gerginim ama herkezin bebişi çok güzel fotografları gördükçe özeniyorum Allah isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Iyi aksamlar kizlar,pc basinda zorlandigim icin telden takip ediyorum ama gundemi hic kacirmadan takip ediyorum .. IYRE nin normal dogumuna sastim canim benim rabbim evladini sana bagislasin..PC OGRETMENI evladin hayirli olsun.. OZNUR yavrun hayirli olsun..PARADOKS seni ve ecemizi cok merak ediyorduk duyduklarim beni cok sevindirdi dualarimiz hala seninle canim..SUZAN sen cok yiprandin fakat buna ragmen hep guclu kaldin seni takdir ediyorum hadi bakalim yarina suni sanciya gerk kalmadan kavusursn evladina ins...EVASUDE kizceni sana benziyor ve ayrica ayse fatma olayina cok guldum mutlulugn daim olsun..YARIM seni hepten takdir ediyorum normal dogum diye tutturdun sonuna kadar bekledin aylizimizde seni uzmedi annesi Allah nazarlardan korusun..O kadar cok dogum oldu ki unutuyorum yaff atladiklarimada ayni sekilde dileklerim Rabbim evlatlarinizi bagslasin.. benm gibi bekleyenlere Allah guc kuvvet versin bir avazda kurtarsin(amin) ACENU her defasnda vaktinde gelsin diyorsun ya sabrina hayranim canim Allah gonlune gore versn.NESLIHAN oglusunum cicileri cok guzel annesi..ADIYEF oglu cok tatli Nazar degmesin insallah.. NDD herkes senin dogurmani bekliyor artik sanirsam sira sende gerci sirami kaldi..NISAY bol bol yuru kuzum hurma ye bakalim bebisin iyice asagi insin..GELELIM BANA benimde onumuzdeki c.tesi kontrolum var fakat yarin gidecegim sanirim suyum damla damla geliyor zatn acilma vardi yinede gidip kontrolumu erkn yaptrcm... sezeryan gununude verir belki yarin.. artik cok zor :-( gercektn cok zor bende artik bebegimi kollarima almk istiyorum..Ismini sayamadigim her kim varsa hepinizi Allah kurtarsin diyorum gonlunuze gore versin saglik diliyorum.. ne konustum be optumm

Son durum
bebis uyuyo ben yayiliom birazdan emzirme partisi
stop.

canim ya ,

sanki veda eder gibi yazmıssın , sanki sabah doguma girceksin
ben cok sabirliyimdir gercekten vaktinde gelsin istiyorum :) bi sürü işim var daha dermişimm
az once yere egildim kalktim belimden kasigima bi sancı girdi aha doguruyorum dedim kalktim çamasir attım makinaya yarini bekleyemedim nolu rnolmaz die sanki ben dogurunca dunya durucak seninde daha vaktin var, Rabbim herkese hayirlisi ile hayirli dogumlar nasip etsin inş , hamilelerin duasi kabul oluyormus ya su son gunleri bol bol dua ile geçirelim bari :)

hersey icin hakkimizda hayirlisi , insallah sabde yarin hayirli haberlerle dönersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…