Son durum
bebis uyuyo ben yayiliom birazdan emzirme partisi
stop.
buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii
hersey cokk dahada gusel olucak annesıı cok guzel bır kızın var allah sana ona saglık versınn..slm güzel annişler bikaçgündür giremiyorum size haberlerimi vereyim hemencecik
4gün önce kızım ECE'mi evimize getirdik sonunda :81:
birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik bi düzenimiz yok daha
ama sağlığı yönünden bi sıkıntımız kalmadı rabbime binlerce kez şükrediyoruz karnındaki dikişlerinide 2 gün önce aldırdık haftayada kalp ekosunu çektirmeye kontrole götürücez hastaneye artık rutin şeyler için gidicez dr.a
kızımındurumu iyi çok şükür teyzoşları ama ben pek iyi değilim göğüslerim çok pis yara oldu sezeryanın acısı yanında devede kulak kalır emzirirken mahfoluyorum sütümde fazla yok zaten doyuramıyorum kızımı, o yüzden uyuyamıyor yavrucak, benimde iştahım kesildi, aldığım 16 kilonun 10unu verdim.
uykusuzluk problemim var kız uyurken uykuya dalamıyorum aklım hep onda nefesini dinlemekten kendimi alamıyorum,
gece uyku yok, gündüz uyku yok 4 gündür toplasanız 8 saat uyumamışımdır. inş. şu yaralarımda iyileşir, bi düzene gireriz.
mavişimi sağ sağlim evimize getirdik ya hastane köşelerinden kurtulduk ya inş bunlarda hallolur
eminim doğum yapan ark.lar olmuştur rabbim hepinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
giremiyorum ama aklım hep sizde hepinize dua ediyorum hepinizi öpüyorum güzel annişleerrr
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Sen medline hastanesinde sema soysala mı gidiyordun? Doğumun orda mı oldu? Sezeryan mı, normal mi, biraz bilgi verebilir misin. Ben de kısmetse orda doğum yapacağım da.
Sezeryana karar vermene için için üzülüyordum ama haddim değil diye bi şey diyemiyordum normal doğurmana cok cok sevindim maşallah sizlere...Son durum
bebis uyuyo ben yayiliom birazdan emzirme partisi
stop.
maşallah canım benim ohh ne güzell emişin koklaşın oğluşunlaKizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
Eki Görüntüle 750320
Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi
buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii
Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
kimsecikler yok mu kızlar çok sıkıcı günler dimisalı günü de ramazan giriyor, oruç tutmayı düşünen var mı?
keyfimbilir sıkılma cnm bebişinle konuşş malum bir zaman sonra sıkılmaya vakit olmayacak :)
ben tutmayı düşünüyordum ama etrafımdakinler tutma diyor çocuğun sağlığı için tutma diyorlar int tutulmaması lazım diyor Hayırlısı artık canım yarin oğluşumla ilk teravih kılmayı düşünüyorum inş bi engel olmazsa :44:
kızlar merhaba.bugün doğuran var mı.artık bende gün sayıyorum.pek sancım yok.bebek biyerlerini dayadıkça belime ağrı yapıyor.birde aşağı tarafta adet ağrısı oluyor.bebek inmeye çalışıyor da ondan mı oluyor artık bilemeyeceğim.
hergün kafaya takacak bişey buluyorum.bugünde sütüm gelir mi gelmez mi.kiminin bu vakitlerde geliyor normal mi değil mi....kafaya takacak şeyler buluyorum
Eki Görüntüle 750320
Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi
Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
Ben de aynıyım, sütüm olmaz benim heralde diye taktım, hatta mamayı nerden alsak onu bile düşündüm, sonra son günlerimizi bebeğimiz hareket etmiyo mu acaba diyerek geçirdimbu takıntılar öldürüyo insanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?