2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hersey cokk dahada gusel olucak annesıı cok guzel bır kızın var allah sana ona saglık versınn..

kızlar merhaba.bugün doğuran var mı.artık bende gün sayıyorum.pek sancım yok.bebek biyerlerini dayadıkça belime ağrı yapıyor.birde aşağı tarafta adet ağrısı oluyor.bebek inmeye çalışıyor da ondan mı oluyor artık bilemeyeceğim.

hergün kafaya takacak bişey buluyorum.bugünde sütüm gelir mi gelmez mi.kiminin bu vakitlerde geliyor normal mi değil mi....kafaya takacak şeyler buluyorum

kızlar demin aşağı aşağı baskı yaptı kızım karnım sertleşti bir umut ama tık yok :)

kimsecikler yok mu kızlar çok sıkıcı günler dimi salı günü de ramazan giriyor, oruç tutmayı düşünen var mı?

keyfimbilir sıkılma cnm bebişinle konuşş malum bir zaman sonra sıkılmaya vakit olmayacak :)

kimsecikler yok mu kızlar çok sıkıcı günler dimi salı günü de ramazan giriyor, oruç tutmayı düşünen var mı?

ben tutmayı düşünüyordum ama etrafımdakinler tutma diyor çocuğun sağlığı için tutma diyorlar int tutulmaması lazım diyor Hayırlısı artık canım yarin oğluşumla ilk teravih kılmayı düşünüyorum inş bi engel olmazsa :44:

keyfimbilir sıkılma cnm bebişinle konuşş malum bir zaman sonra sıkılmaya vakit olmayacak :)

haklısın bebişle de ne konuşacağımı şaşırdım artık konuşacak bişey kalmadı konu bulamıyorm

ben de tutmak istiyorum bir yandan ama açlığa ve susuzluğa da nası dayanıcam diye düşünüyodum eşimin de ilmihal bilgisi iyidir ona sordum o da tabiki tutmicaksın diyor.. bebeğin sağlığnı etkiler mi bilmiyorum ama ben bir öğün yemeği geciktirince bile perişan oluyorum ter boşalıyor halsizlikten..

teravih fikri süper ama çok hızlı kıldırıyolar yav ben bu göbekle secdeye gidene kadar onlar 2 rekatı bitirir nasıl olacak

Ben de aynıyım, sütüm olmaz benim heralde diye taktım, hatta mamayı nerden alsak onu bile düşündüm, sonra son günlerimizi bebeğimiz hareket etmiyo mu acaba diyerek geçirdim bu takıntılar öldürüyo insanı...

Eki Görüntüle 750320

Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi

çok tatlı maaşallah cnm.Allah sağlıkla büyütsün inş.

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du

Canım ne güzel normal doğurdun en iyisi zaten.
senin çatı müsaitmi değildi niye sezeryan demişti dr.
Allah yavrunu sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah...

bana da bu süt olayı mucize gibi geliyor ya.. şuan hiçbişey olmayan bu göğüsten süt mü akacak diyorum inanasım gelmiyor, Allahın hikmeti işte...

ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum inş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…