ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyoruminş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...
buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii
Eki Görüntüle 750320
Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi
sanırım son hazırlıklarımdı btrdım teyselerı gecelıgımı sabhlıgımı eve gelınce gycegm pjma takımımı atletımdı sutynmdı bttı sanırım heaa bı terlgm kaldı onuda bulamadık
cokkk yorulduk ama deydı ıcımız rahatladı artk
ftgrflarını atarm bakalım begnıcekmısnz
Son durum
bebis uyuyo ben yayiliom birazdan emzirme partisi
stop.
ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyoruminş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...
Ahhh kuzuumm herkesler doğurdu bir ben kaldım galiba topikte sen bile aldın bebişini kucağına. kaç günlerdir giremiyorum topikte hamiş kalmamış yahuucnm ikiside doğurmamıştı henüz nddd benden izinsiz doğursamaz zaten
svem tekrardan hayırlı uğurlu sağlıklı evladın olsun
gözünaydın canım. sende kavuştun demek oğluşunaKızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım.Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr
canım en son topikte sancılarının başladığından konuşmuştuk çok şükür kızını kucağına almışsın resminide gördüm bayıldım minik prenseseee maşallahhhhMerhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.
bol bol masaj o zaman. doğuramamış annişler hadi bakalımsabırsız anneleeeerbende doğsun istiyorum sağsalim kucaklamak istiyorummmm özellikle bu hafta doğsunnnn, dua ettim evrene enerjiyi de gönderdim hadi bakalım . Benim dr dedi ki doğum sancısı oxytocin denen bir hormonun çok salgılanmasıyla oluyormuş bende bu aralar bu hormonu uarmaya çalışıyorum, dr günde 5 kez göğüs ucu kremiyle meme ucu masajı yap dedi özellikle eş yapsa daha iyi oluyormuş, bu hormon emzirirken de salgılanıyormuş hem rahimi kasarak daha çabuk toparlanmasını sağlıyormuş hemde sakinleştirici etkisi bebeğin emzdikten sonra daha kolay uykuya geçmesini sağlıyormuş.. Bu hormonun çok üretildiği kişilerde empati yeteneği dsha çok oluyomuş vs vs
bu ne güzellik yarabbim maşallah
çookk şükür evinize gelmişsiniz. o kadar çok sevindimki bunu duyduğumaslm güzel annişler bikaçgündür giremiyorum size haberlerimi vereyim hemencecik
4gün önce kızım ECE'mi evimize getirdik sonunda :81:
birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik bi düzenimiz yok daha
ama sağlığı yönünden bi sıkıntımız kalmadı rabbime binlerce kez şükrediyoruz karnındaki dikişlerinide 2 gün önce aldırdık haftayada kalp ekosunu çektirmeye kontrole götürücez hastaneye artık rutin şeyler için gidicez dr.a
kızımındurumu iyi çok şükür teyzoşları ama ben pek iyi değilim göğüslerim çok pis yara oldu sezeryanın acısı yanında devede kulak kalır emzirirken mahfoluyorum sütümde fazla yok zaten doyuramıyorum kızımı, o yüzden uyuyamıyor yavrucak, benimde iştahım kesildi, aldığım 16 kilonun 10unu verdim.
uykusuzluk problemim var kız uyurken uykuya dalamıyorum aklım hep onda nefesini dinlemekten kendimi alamıyorum,
gece uyku yok, gündüz uyku yok 4 gündür toplasanız 8 saat uyumamışımdır. inş. şu yaralarımda iyileşir, bi düzene gireriz.
mavişimi sağ sağlim evimize getirdik ya hastane köşelerinden kurtulduk ya inş bunlarda hallolur
eminim doğum yapan ark.lar olmuştur rabbim hepinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
giremiyorum ama aklım hep sizde hepinize dua ediyorum hepinizi öpüyorum güzel annişleerrr
ooyyy yerimki ben onnuuuu.buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii
canımm bende bekliyorum sıpam gelsin diye. ama bizimki yerini çok sevdi gelmiyor halaa.Iyi aksamlar kizlar,pc basinda zorlandigim icin telden takip ediyorum ama gundemi hic kacirmadan takip ediyorum.. IYRE nin normal dogumuna sastim canim benim rabbim evladini sana bagislasin..PC OGRETMENI evladin hayirli olsun.. OZNUR yavrun hayirli olsun..PARADOKS seni ve ecemizi cok merak ediyorduk duyduklarim beni cok sevindirdi dualarimiz hala seninle canim..SUZAN sen cok yiprandin fakat buna ragmen hep guclu kaldin seni takdir ediyorum hadi bakalim yarina suni sanciya gerk kalmadan kavusursn evladina ins...EVASUDE kizceni sana benziyor ve ayrica ayse fatma olayina cok guldum mutlulugn daim olsun..YARIM seni hepten takdir ediyorum normal dogum diye tutturdun sonuna kadar bekledin aylizimizde seni uzmedi annesi Allah nazarlardan korusun..O kadar cok dogum oldu ki unutuyorum yaff atladiklarimada ayni sekilde dileklerim Rabbim evlatlarinizi bagslasin.. benm gibi bekleyenlere Allah guc kuvvet versin bir avazda kurtarsin(amin) ACENU her defasnda vaktinde gelsin diyorsun ya sabrina hayranim canim Allah gonlune gore versn.NESLIHAN oglusunum cicileri cok guzel annesi..ADIYEF oglu cok tatli Nazar degmesin insallah.. NDD herkes senin dogurmani bekliyor artik sanirsam sira sende gerci sirami kaldi..NISAY bol bol yuru kuzum hurma ye bakalim bebisin iyice asagi insin..GELELIM BANA benimde onumuzdeki c.tesi kontrolum var fakat yarin gidecegim sanirim suyum damla damla geliyor zatn acilma vardi yinede gidip kontrolumu erkn yaptrcm... sezeryan gununude verir belki yarin.. artik cok zor :-( gercektn cok zor bende artik bebegimi kollarima almk istiyorum..Ismini sayamadigim her kim varsa hepinizi Allah kurtarsin diyorum gonlunuze gore versin saglik diliyorum.. ne konustum be optumm
canımm nasılsınn görüşmeyeli. tatilin evde günlerin nasıl geçiyor. evdeyken insan hiç bakamıyor dimi netecanim ya ,
sanki veda eder gibi yazmıssın , sanki sabah doguma girceksin
ben cok sabirliyimdir gercekten vaktinde gelsin istiyorum :) bi sürü işim var daha dermişimm
az once yere egildim kalktim belimden kasigima bi sancı girdi aha doguruyorum dedim kalktim çamasir attım makinaya yarini bekleyemedim nolu rnolmaz die sanki ben dogurunca dunya durucakseninde daha vaktin var, Rabbim herkese hayirlisi ile hayirli dogumlar nasip etsin inş , hamilelerin duasi kabul oluyormus ya su son gunleri bol bol dua ile geçirelim bari :)
hersey icin hakkimizda hayirlisi , insallah sabde yarin hayirli haberlerle dönersin canim
hamilelikte ve emzirme döneminde oruç tutulmaz kızlar ben öyle biliyorum çevremdeki herkes öyle söylüyor. detaylı araştırmadım ama duyduklarım bu yönde. ayrıca bebişi sütten keserken 3 aylara girmemiş olmaya da dikkat etmek gerekiyormuş. dediğim gibi net bildiğim şeyler değil araştırmadım ama büyüklerden duyduklarım böyleben tutmayı düşünüyordum ama etrafımdakinler tutma diyor çocuğun sağlığı için tutma diyorlar int tutulmaması lazım diyor Hayırlısı artık canım yarin oğluşumla ilk teravih kılmayı düşünüyorum inş bi engel olmazsa :44:
en yakında ben görünüyorum doğuma son kalanlardan ama bana nedense hiiçç öyle gelmiyor. cumaya kadar beklemedeyiz. bakalım cuma ne diycek drsırada sen varsın artık nddd
hepsi cok guzel , güle güle kullan canim
teyzesi yesin onun steteskoplu bodysiniiii
mınık ecemız senmısın masallah tosunumussun sen yaww:) Allah bagıslasın canım gozlere bak fıldr fıldr
cok guzel bı bebek masallah cnm
oh cnm benmde bıttı ınsan bı oh cekıyor totosu kaldrsam cantayda yapcam kıyafetlerı koydmda ıvır zıvır koymaya usenyorm
kuzum sen ne rahat anlatyosn ole ınsan hevesnyor yaa hadı bende ıstyorm
hayırlı dogumlar cnm
kızlar ben oglumu ozledımmm koklamak ıstyorum ama vakıt cok uzunmus gıbı sankı alttakı takvım benı trbe sokdu
bıde hreketlermız azaldı ya eskısı kadr hsstmyrm onu... hareket yapcak dıye bakıyorm surekli karnıma.
bızde su mutlu sona kavussak artık:)
Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
günaydıınngunaydınnnnn
bugn bız Acalm ddk topıgımızı sabh sabh yıne
bende cok heycan var dun gecede zor uyudm oğlşm gelse artk bnde koklasam mınık kebegmi
sızde olmasaydınız zamn nası gecıcek mıs yahu :26::26:
ıyıde varsınz bız tosba oğlmla teyselerını cooookkk sevıoruzzzzzzzzzz
Sana tezahurat edîyorum ; Helal olsun sana helal olsun!!!!:). Zaten sen doğuma giderken arkandan konuşmuştuk sezeysn diyo ama inş normal yapar gelir dieKizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
slm güzel annişler bikaçgündür giremiyorum size haberlerimi vereyim hemencecik
4gün önce kızım ECE'mi evimize getirdik sonunda :81:
birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik bi düzenimiz yok daha
ama sağlığı yönünden bi sıkıntımız kalmadı rabbime binlerce kez şükrediyoruz karnındaki dikişlerinide 2 gün önce aldırdık haftayada kalp ekosunu çektirmeye kontrole götürücez hastaneye artık rutin şeyler için gidicez dr.a
kızımındurumu iyi çok şükür teyzoşları ama ben pek iyi değilim göğüslerim çok pis yara oldu sezeryanın acısı yanında devede kulak kalır emzirirken mahfoluyorum sütümde fazla yok zaten doyuramıyorum kızımı, o yüzden uyuyamıyor yavrucak, benimde iştahım kesildi, aldığım 16 kilonun 10unu verdim.
uykusuzluk problemim var kız uyurken uykuya dalamıyorum aklım hep onda nefesini dinlemekten kendimi alamıyorum,
gece uyku yok, gündüz uyku yok 4 gündür toplasanız 8 saat uyumamışımdır. inş. şu yaralarımda iyileşir, bi düzene gireriz.
mavişimi sağ sağlim evimize getirdik ya hastane köşelerinden kurtulduk ya inş bunlarda hallolur
eminim doğum yapan ark.lar olmuştur rabbim hepinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
giremiyorum ama aklım hep sizde hepinize dua ediyorum hepinizi öpüyorum güzel annişleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?