2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum inş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...

Allah yardımcın olsun tatlım.Sağ sağlim bebişinide alır gelirsin merak ettirme bizi.Bol bol dua et.
doğum anında bizlerin ve yakınlarımızın edeceği duaları oku.
ayetel kürsi felak nas ve araf süresinin 54. ayeti ile amenaresülü bilenlere okuttur ben eşime okutturucam.bildiklerimide kendim okurum.

buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii

mınık ecemız senmısın masallah tosunumussun sen yaww:) Allah bagıslasın canım gozlere bak fıldr fıldr

Eki Görüntüle 750320

Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi

cok guzel bı bebek masallah cnm

oh cnm benmde bıttı ınsan bı oh cekıyor totosu kaldrsam cantayda yapcam kıyafetlerı koydmda ıvır zıvır koymaya usenyorm
Son durum
bebis uyuyo ben yayiliom birazdan emzirme partisi
stop.

kuzum sen ne rahat anlatyosn ole ınsan hevesnyor yaa hadı bende ıstyorm

ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum inş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...

hayırlı dogumlar cnm

Kızlar çok yorgunum uykum geldi hepinizi ööptük kızımla.
bugün e bebek maağazasına gittik libadiyeye mağazada yangın çıkmış itfaiyeler ambulanslar dolmuştu.birşey alamadan döndüm.ama çok gezdim ve ayakta çok kaldım takatim kalmadı artık.

allah yardımcın olsun inşallah rahat bi sezeryan olur :) yarın bebeğine kavuşcaksın bundan daha güzel ne olabilirki:) iyi düşün iyi olsun

kızlar ben oglumu ozledımmm koklamak ıstyorum ama vakıt cok uzunmus gıbı sankı alttakı takvım benı trbe sokdu
bıde hreketlermız azaldı ya eskısı kadr hsstmyrm onu... hareket yapcak dıye bakıyorm surekli karnıma.
bızde su mutlu sona kavussak artık:)

cnm ikiside doğurmamıştı henüz nddd benden izinsiz doğursamaz zaten

svem tekrardan hayırlı uğurlu sağlıklı evladın olsun
Ahhh kuzuumm herkesler doğurdu bir ben kaldım galiba topikte sen bile aldın bebişini kucağına. kaç günlerdir giremiyorum topikte hamiş kalmamış yahuu
gözünaydın canım. sende kavuştun demek oğluşuna
Merhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.
canım en son topikte sancılarının başladığından konuşmuştuk çok şükür kızını kucağına almışsın resminide gördüm bayıldım minik prenseseee maşallahhhh
bol bol masaj o zaman. doğuramamış annişler hadi bakalım
bu ne güzellik yarabbim maşallah
bakmaya kıyamadım. bol dua oku canım n azar deymesin

çookk şükür evinize gelmişsiniz. o kadar çok sevindimki bunu duyduğuma
benim sıpa gelene kadar senin kız kocaman oldu annesi. bakmıycak benim oğluma küçük diye
inşallah bundan sonra evinizde huzurla geçer günleriniz canım. öpüyoruz oğluşumla sizi

buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii
ooyyy yerimki ben onnuuuu.
maviş maviş gözlerine bak bu ne güzellik maşallah
kaşlarıda çatmışşş. anneeee karnım aç beniimmm diyor galibaa

canımm bende bekliyorum sıpam gelsin diye. ama bizimki yerini çok sevdi gelmiyor halaa.
her akşam yürüyüşe çıkıyoruz. ara ara kasılmalarım oluyor ama hemen geçiyor. hiç doğumum yaklaşmış gibi hissetmiyorum. ayın 15inden sonra anca gelir benim sıpa öyle geliyor bana nedense

canımm nasılsınn görüşmeyeli. tatilin evde günlerin nasıl geçiyor. evdeyken insan hiç bakamıyor dimi nete
bende işteyken daha çok gelip bakıyordum sohbet ediyordum. evde insan hiç fırsat bulamıyor. sürekli bir iş var evde. çamaşır bitiyor bulaşık o bitiyor ütü sonra yemek. sonra zaten ev pisleniyor sil süpür. zaten normalden daha fazla yoruluyoruz. az iş yap otur dinlen. bebişler gelince nasıl bu kadar şeye koşturup yetişicez hiç aklım almıyor

hamilelikte ve emzirme döneminde oruç tutulmaz kızlar ben öyle biliyorum çevremdeki herkes öyle söylüyor. detaylı araştırmadım ama duyduklarım bu yönde. ayrıca bebişi sütten keserken 3 aylara girmemiş olmaya da dikkat etmek gerekiyormuş. dediğim gibi net bildiğim şeyler değil araştırmadım ama büyüklerden duyduklarım böyle

hepsi cok guzel , güle güle kullan canim

teyzesi yesin onun steteskoplu bodysiniiii

dr yapmaya karar verdık teysesı gobegını tıp ın bahcesıne atıcaz

aynn ole cnm bı yıkayıp utulyıp cantaya koyma işi kaldı 2 canta yapıorum zatn bebgm kendı cntası bnm kendı cntam

gunaydınnnnn

bugn bız Acalm ddk topıgımızı sabh sabh yıne

bende cok heycan var dun gecede zor uyudm oğlşm gelse artk bnde koklasam mınık kebegmi

sızde olmasaydınız zamn nası gecıcek mıs yahu :26::26:

ıyıde varsınz bız tosba oğlmla teyselerını cooookkk sevıoruzzzzzzzzzz

evet cnm yha kavussak benmkı asagılarda oynayıp duruo cıkı verm surdan demıoda

günaydıınn
sona kalanlar olarak iyice sıkılmaya mı başladık ne beklemekten

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
Sana tezahurat edîyorum ; Helal olsun sana helal olsun!!!!:). Zaten sen doğuma giderken arkandan konuşmuştuk sezeysn diyo ama inş normal yapar gelir die

gözünüz aydın minik kraliçenizi de alıp sarayınıza dönmüşsünüzzzz, buarada ece kız ne kadar güzel öyleeeeee maşşallahh, gıdılı mıdılı canım sende takma sütüm olmuyor dîye takdıkça azalırmış , hastane ameliyat stres korku derken sütünün gelmesî kesilmemesî mucîze, evînize gelmişsiniz biraz daha alışıp rahatladğnda artacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…