Herkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa
günaydin teyzelerrr ,
sabah sabah burtda herkes yine
babamizla kahvalti yaptik sonra babamizi işe gönderdik, eşimin kıskançliklari ciddi boyuta ulaşti, sanirimbenim göbegim kaşındıkca onunda elleri kaşınıyo alerji olmus gibi ,bi naz bi naz sabah sabah
eee napiyosun , herkes sıkılıyo bebişler gelsin die ben sıkılmadim , zamanını beklesin diorum tırsıyomuyum ondanmi acaba :18::18::18::18::18::18:
bizden böyleeee , ev keyfi iyiymiş yaaa
canımm nasılsınn görüşmeyeli. tatilin evde günlerin nasıl geçiyor. evdeyken insan hiç bakamıyor dimi nete
bende işteyken daha çok gelip bakıyordum sohbet ediyordum. evde insan hiç fırsat bulamıyor. sürekli bir iş var evde. çamaşır bitiyor bulaşık o bitiyor ütü sonra yemek. sonra zaten ev pisleniyor sil süpür. zaten normalden daha fazla yoruluyoruz. az iş yap otur dinlen. bebişler gelince nasıl bu kadar şeye koşturup yetişicez hiç aklım almıyor
günaydin teyzelerrr ,
babamizla kahvalti yaptik sonra babamizi işe gönderdik, eşimin kıskançliklari ciddi boyuta ulaşti, sanirimbenim göbegim kaşındıkca onunda elleri kaşınıyo alerji olmus gibi ,bi naz bi naz sabah sabah
eee napiyosun , herkes sıkılıyo bebişler gelsin die ben sıkılmadim , zamanını beklesin diorum tırsıyomuyum ondanmi acaba :18::18::18::18::18::18:
günaydın canım ben cok zorlandığım için gelsin istiyorum ama bı yandanda rahatız uyuyoruz kafamıza gore gezebılıyoruz bıraz daha dursun dıyorum
ev keyfii mukemmelev hanımlarına imrenmeye başladım
bende gelsin istiyorum bu hafta.1 hafta daha beklemek gözümde büyüyor.evet valla tatlım yha sıkıldık ıyıce bu hafta gelse tosbam keşke
hergğn doğum haberleri okuyunca insan daha çok sabırsızlaşıyorbenım daha günüme var ben bile basladım sıkılmaya canım
gunaydın bu arada
ne güzel işte canım minik meleğine kavuşçaksınHerkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa
günaydıınn.günaydin teyzelerrr ,
ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyoruminş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...
bende gelsin istiyorum bu hafta.1 hafta daha beklemek gözümde büyüyor.
hep diyorlar ya bugünlerinizi özliceksiniz hamileliği özliceksiniz diye. ben artık özlemek istiyorum
hergğn doğum haberleri okuyunca insan daha çok sabırsızlaşıyor
ne güzel işte canım minik meleğine kavuşçaksın
günaydıınn.
biz sabırsız sen bol sabırlı anneeee
ben en çokta her hareketimde çevremde noldu bişey mi oldu geliyor mu bebiş denmesinden sıkıldımgelsede rahatlasak.
hem çok merak ediyorum oğluşumu
evet yaaa, istedigin zaman yat , uyu , cık gel , ohhh valla iyiymiş bu evhanimlari :)) 13 sene oldu ben halen calısıyorum
gunaydın cnmallh sana yardm etsın cnm bebsn olnca ne olur bılemıorum eşinde yatar artk besıge ıkısını sallar uyutrsun ne trsması kıs korkulucak bse yok bak herkes nası catr catr dguruyo
ilk zamanlar bende gezmekten bişeye fırsat bulamıyordum. şimdi aldı beni bir telaşiyiyiz canim siz nasilsiniz :) ah keşke iş yapıo olsam gezmekten evdeki işleri bıraktım hepsi duruyo halenndün akşam hafif bi agrim olunca korkuma camasir attım , biraz izin verdim kendime gezme tozma izni ama işlerimiz kalmiş , o yuzden bu sabah erken kalktik , işlerimi bitirmeye niyetliyiz bugun insallahh sonra pazara gidicez bideee , akşama yemek yapicaz vs vs işte , gecede ramazan inş malum
herkese hayırlı ramazanlar inşş , bereketli ve dualarimizin kabul oldugu bi ramazan geçiririz inşallahh
bende gelsin istiyorum bu hafta.1 hafta daha beklemek gözümde büyüyor.
hep diyorlar ya bugünlerinizi özliceksiniz hamileliği özliceksiniz diye. ben artık özlemek istiyorum
hergğn doğum haberleri okuyunca insan daha çok sabırsızlaşıyor
ne güzel işte canım minik meleğine kavuşçaksın
günaydıınn.
biz sabırsız sen bol sabırlı anneeee
ben en çokta her hareketimde çevremde noldu bişey mi oldu geliyor mu bebiş denmesinden sıkıldımgelsede rahatlasak.
hem çok merak ediyorum oğluşumu
maşallah sana canım ben 2,5 yıldır çalışıyorum çabuk sıkıldım zannedersem okadar okulu nasıl okudum hayret ediyorum şimdi hepsinden bıkmıslık var
sanırım benim aldigim besik bize yetmeyecek :))) 2 tosuncugu sıgdırmam zor olucak
ya bilmiyorum dogum yapmak ve sonrasi arada endişelendiriyo beni , bide yapim geregi erkek gibi yetiştirildim , işimden dolatyıda cok oturdu erkek gibi bi yapi üzerime o yuzden sanırım tuhaf gelio bana şimdi kucagimda bebekle gezmek
ilk zamanlar bende gezmekten bişeye fırsat bulamıyordum. şimdi aldı beni bir telaşbuzluğa ne koysam diye şaşırdım.bikaç gündür ramazanlık epey bişeyler koydum iyi oldu rahatladım. iftarda kociş pek evde olamıycakta sahurluk en azından bişeyler yaptım rahatladım
alırken çift alıcakdınz tatlım
ama sen sonucta bı annesın bnce cok gusel oluck kucagnda bebs. bnde kucuklugmde hep olydım hatta evlenene kadr olydım evlnnce oturustum sende anne olunca otrusursn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?