2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Herkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa

günaydin teyzelerrr ,

sabah sabah burtda herkes yine

babamizla kahvalti yaptik sonra babamizi işe gönderdik, eşimin kıskançliklari ciddi boyuta ulaşti, sanirim benim göbegim kaşındıkca onunda elleri kaşınıyo alerji olmus gibi ,bi naz bi naz sabah sabah

eee napiyosun , herkes sıkılıyo bebişler gelsin die ben sıkılmadim , zamanını beklesin diorum tırsıyomuyum ondanmi acaba :18::18::18::18::18::18:

bizden böyleeee , ev keyfi iyiymiş yaaa

Herkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa

allah kolaylık versn cnm ama korkma kasma kendını sezryn daha ıyı yha grıosun agrı yok sancı yok cıkıosun tatlım kendnı kasarsan tabı korkarsın yapma bole tatlım hayırlısı senn ıcın buymus

günaydın canım ben cok zorlandığım için gelsin istiyorum ama bı yandanda rahatız uyuyoruz kafamıza gore gezebılıyoruz bıraz daha dursun dıyorum
ev keyfii mukemmel ev hanımlarına imrenmeye başladım

iyiyiz canim siz nasilsiniz :) ah keşke iş yapıo olsam gezmekten evdeki işleri bıraktım hepsi duruyo halenn dün akşam hafif bi agrim olunca korkuma camasir attım , biraz izin verdim kendime gezme tozma izni ama işlerimiz kalmiş , o yuzden bu sabah erken kalktik , işlerimi bitirmeye niyetliyiz bugun insallahh sonra pazara gidicez bideee , akşama yemek yapicaz vs vs işte , gecede ramazan inş malum

herkese hayırlı ramazanlar inşş , bereketli ve dualarimizin kabul oldugu bi ramazan geçiririz inşallahh

gunaydın cnm allh sana yardm etsın cnm bebsn olnca ne olur bılemıorum eşinde yatar artk besıge ıkısını sallar uyutrsun ne trsması kıs korkulucak bse yok bak herkes nası catr catr dguruyo

evet yaaa, istedigin zaman yat , uyu , cık gel , ohhh valla iyiymiş bu ev hanimlari :)) 13 sene oldu ben halen calısıyorum

evet valla tatlım yha sıkıldık ıyıce bu hafta gelse tosbam keşke
bende gelsin istiyorum bu hafta.1 hafta daha beklemek gözümde büyüyor.
hep diyorlar ya bugünlerinizi özliceksiniz hamileliği özliceksiniz diye. ben artık özlemek istiyorum
benım daha günüme var ben bile basladım sıkılmaya canım
gunaydın bu arada
hergğn doğum haberleri okuyunca insan daha çok sabırsızlaşıyor
ne güzel işte canım minik meleğine kavuşçaksın
günaydıınn.
biz sabırsız sen bol sabırlı anneeee
ben en çokta her hareketimde çevremde noldu bişey mi oldu geliyor mu bebiş denmesinden sıkıldım gelsede rahatlasak.
hem çok merak ediyorum oğluşumu

ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum inş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...

hayislisi ile kurtulucak bebisini kucagina alicaksin ins canim , hepimiz koyunuz :))) hatta ben arada emzirdigimi dusunurken mö gibi hiissedicem sanirim kendimi

ama yasayanlar bunlarin en kıymetli ve özel anlar oldugunu soyluyorlar , inş hakkimizda hayırlısı canim , dualarimiz seninle

inşş ozlıcezzz tosunlarımzdan frsat kalırsa tabı

evet yaaa, istedigin zaman yat , uyu , cık gel , ohhh valla iyiymiş bu evhanimlari :)) 13 sene oldu ben halen calısıyorum

maşallah sana canım ben 2,5 yıldır çalışıyorum çabuk sıkıldım zannedersem okadar okulu nasıl okudum hayret ediyorum şimdi hepsinden bıkmıslık var

gunaydın cnm allh sana yardm etsın cnm bebsn olnca ne olur bılemıorum eşinde yatar artk besıge ıkısını sallar uyutrsun ne trsması kıs korkulucak bse yok bak herkes nası catr catr dguruyo

sanırım benim aldigim besik bize yetmeyecek :))) 2 tosuncugu sıgdırmam zor olucak

ya bilmiyorum dogum yapmak ve sonrasi arada endişelendiriyo beni , bide yapim geregi erkek gibi yetiştirildim , işimden dolatyıda cok oturdu erkek gibi bi yapi üzerime o yuzden sanırım tuhaf gelio bana şimdi kucagimda bebekle gezmek

ilk zamanlar bende gezmekten bişeye fırsat bulamıyordum. şimdi aldı beni bir telaş buzluğa ne koysam diye şaşırdım.bikaç gündür ramazanlık epey bişeyler koydum iyi oldu rahatladım. iftarda kociş pek evde olamıycakta sahurluk en azından bişeyler yaptım rahatladım

Gunaydin kizlar bu gece dogru duzgun uyuyamadim.. simdide babamiz ise gitti hemen geri donecek bizi kontrole goturecek..

hahah bitcekmi saniyosun cevresin vıdı vıdısı , dogucak mevlutu , mevlutu olucak sunneti o olucak yası vs vs yasini gecicek 2. yi sorcaklar

dün annemde kalmiştik , sabah yuruyus yapayim hemde ekmek alayim dedim komşu gördü beni , ay cok sevindim vs vs tüp bebekmi diye sordu :))) bende evet piknik tüpü dedim kadin kaldi öle 8 sene cocuk yapmadik ya tüp bebek mi die soruyo kadin ,milletin derdine bak işte :)))o yuzden takmican

maşallah sana canım ben 2,5 yıldır çalışıyorum çabuk sıkıldım zannedersem okadar okulu nasıl okudum hayret ediyorum şimdi hepsinden bıkmıslık var

99 da basladim 14 sene olmusss :))))

okumaktan nefret ediyorum , kolejde okudum bende ömrümü yediler , uni bitince kurban kestim

evdede duramiyorum ben ama ölebide tezatlık var , şimdi güzel gelio 10 gun sonra işe gitmek isterim ben geri

alırken çift alıcakdınz tatlım

ama sen sonucta bı annesın bnce cok gusel oluck kucagnda bebs. bnde kucuklugmde hep olydım hatta evlenene kadr olydım evlnnce oturustum sende anne olunca otrusursn cnm

bugun gezmiycem yarinda gezmiycem yufka siparisi verdim , oglenden sonra gelicek sanirim , bşeyler yapip atcam buzlıuga inş , sahurlukta yapicam amann :)))

hamur ygurmayi bilmiyom ben o yuzden hazır yufka böregi yapabilcem sadece

alırken çift alıcakdınz tatlım

ama sen sonucta bı annesın bnce cok gusel oluck kucagnda bebs. bnde kucuklugmde hep olydım hatta evlenene kadr olydım evlnnce oturustum sende anne olunca otrusursn cnm

inşallah canim bu seferde bir otururmusum pir otururmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…