hahah bitcekmi saniyosun cevresin vıdı vıdısı , dogucak mevlutu , mevlutu olucak sunneti o olucak yası vs vs yasini gecicek 2. yi sorcaklar
dün annemde kalmiştik , sabah yuruyus yapayim hemde ekmek alayim dedim komşu gördü beni , ay cok sevindim vs vs tüp bebekmi diye sordu :))) bende evet piknik tüpü dedim kadin kaldi öle 8 sene cocuk yapmadik ya tüp bebek mi die soruyo kadin ,milletin derdine bak işte :)))o yuzden takmican
inşallah canimbu seferde bir otururmusum pir otururmuşum
kadına bak yaa kafasında kurmuş senaryoyu. kimbilir onun gibi kimler vardırhahah bitcekmi saniyosun cevresin vıdı vıdısı , dogucak mevlutu , mevlutu olucak sunneti o olucak yası vs vs yasini gecicek 2. yi sorcaklar
dün annemde kalmiştik , sabah yuruyus yapayim hemde ekmek alayim dedim komşu gördü beni , ay cok sevindim vs vs tüp bebekmi diye sordu :))) bende evet piknik tüpü dedim kadin kaldi öle 8 sene cocuk yapmadik ya tüp bebek mi die soruyo kadin ,milletin derdine bak işte :)))o yuzden takmican
Günaydınlar günaydınlar :)
Şükürler olsun ki dün gecenin körüne kadar oradı senin burası benim gezdikten sonra bu gece güzel uyumuşum. Ben de bu halimle işi sevmeyenlerdim, en çok da tuvalet prob oluyodu, dün bi ara "anaaa yarın okul var" diye geçti icimden sonra hemen fark ettim ki tatildeyiz
Ne guzel herkeslerin bebisleri tekerreker geliyo, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Hoş ben kızımın ramazan bebegi olmasını çok istiyordum ben de ramazan bebegiyim, artik ramazana girdik Allahın izniyle.
Herkese mutlu bi gün diliyorum. Birazdan arkadslarla disari kahvaltiya gidicez, ben bu gidisle sokakta dogururum
geçenlerde iş yerinde bir sıkıntı oldu bende gittim. bikaç saat durdum personelle konuştum vs. nasıl özlemişim işimi o an anladım99 da basladim 14 sene olmusss :))))
okumaktan nefret ediyorum , kolejde okudum bende ömrümü yediler , uni bitince kurban kestim
evdede duramiyorum ben ama ölebide tezatlık var , şimdi güzel gelio 10 gun sonra işe gitmek isterim ben geri
bende hazır yufka böreği yaptım. hazırı varken ne gerek var uğraşmayabugun gezmiycem yarinda gezmiycem yufka siparisi verdim , oglenden sonra gelicek sanirim , bşeyler yapip atcam buzlıuga inş , sahurlukta yapicam amann :)))
hamur ygurmayi bilmiyom ben o yuzden hazır yufka böregi yapabilcem sadece
günaydıınnn.Günaydınlar günaydınlar :)
Şükürler olsun ki dün gecenin körüne kadar oradı senin burası benim gezdikten sonra bu gece güzel uyumuşum. Ben de bu halimle işi sevmeyenlerdim, en çok da tuvalet prob oluyodu, dün bi ara "anaaa yarın okul var" diye geçti icimden sonra hemen fark ettim ki tatildeyiz
Ne guzel herkeslerin bebisleri tekerreker geliyo, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Hoş ben kızımın ramazan bebegi olmasını çok istiyordum ben de ramazan bebegiyim, artik ramazana girdik Allahın izniyle.
Herkese mutlu bi gün diliyorum. Birazdan arkadslarla disari kahvaltiya gidicez, ben bu gidisle sokakta dogururum
geçenlerde iş yerinde bir sıkıntı oldu bende gittim. bikaç saat durdum personelle konuştum vs. nasıl özlemişim işimi o an anladıminsan alışınca işsiz duramıyor. doğum izni bitince sevincez belki
bende hazır yufka böreği yaptım. hazırı varken ne gerek var uğraşmayahem günlük taze yufka miss gibiydiii
günaydıınnn.
gez tabi geezzz
ben bugün evde durmak istiyorum yaa hiç bi yere gidesim yook.
ama bakalım bugün yapılcak ne çıkçak karşıma
benimde ellerim ayaklarım tombiş tombiş oldular. bakıp bakıp hayret ediyor nasıl böyle oldular diyeevde otrulmuyo ılla bıyer batıo ınsann gozunebızde bgn teysemde toplanıp baklava burmac fln acıcak annmle teysem bna saolsunlar mısafrler ıcın yarında kontrlmuz varr dr amcamızı cok ozledıkkk yalan tabıkıde oğlusmu cokkkkkkkk ozledımmmmmmmmmmmmmmm hergn bse cıkıo yha ayaklarım artk ınmıyo şiş bı sekılde dolanıorummm
rabbim hakkında hayırlısını versin canım var ya benim sezeryana girerken bi fotomu çekmiş kardeşim çocuk gibi ağlıyorum korkudanHerkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa
Kızlar yaa Admen den haberi olan var mı??
işten çıktığından beri pek giremedi.face tende ekleyememiştim ben onu. acaba geldi mi onunda oğluşu
çok sevindim canımsaat gecsin biraz bende tlfonu var cnm ararım haber veririm
biraz geç bir üyelik olmuş ama olsun geçte olsa aramıza hoşgeldinherkese merhaba. çok uzun zamandır takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. kısmetse ben de temmuz annesiyim. bugün 40. haftaya girdim. çok bunalıyorum. saatler geçmiyor.artık doğsun bu nazlı kızzzz
Kızlar yaa Admen den haberi olan var mı??
işten çıktığından beri pek giremedi.face tende ekleyememiştim ben onu. acaba geldi mi onunda oğluşu
çok sevindim canımselam söylersin benden
biraz geç bir üyelik olmuş ama olsun geçte olsa aramıza hoşgeldin
suzan6638 den habeeerrleriim varrr
kızlar suzan bugün doğuma gitti biliyosunuzdur sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
konuştum az önce kociş serumu tutuyomuş o da dolaşıyomuş
sancı 80 lerde dedi sesi gayet güzeldi
dualarınızı bekliyooomuuş hepinize slmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?