2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Günaydınlar günaydınlar :)

Şükürler olsun ki dün gecenin körüne kadar oradı senin burası benim gezdikten sonra bu gece güzel uyumuşum. Ben de bu halimle işi sevmeyenlerdim, en çok da tuvalet prob oluyodu, dün bi ara "anaaa yarın okul var" diye geçti icimden sonra hemen fark ettim ki tatildeyiz

Ne guzel herkeslerin bebisleri tekerreker geliyo, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Hoş ben kızımın ramazan bebegi olmasını çok istiyordum ben de ramazan bebegiyim, artik ramazana girdik Allahın izniyle.

Herkese mutlu bi gün diliyorum. Birazdan arkadslarla disari kahvaltiya gidicez, ben bu gidisle sokakta dogururum

kadına bak yaa kafasında kurmuş senaryoyu. kimbilir onun gibi kimler vardır
hakkaten bitmiyor çevrenin söyledikleri. kulakları kapamak lazım

günaydin canim :))

biz kahvalti yaptik bidaha acıktık

iş yok okul yok , tatil varrr hihi bende bugun pazara gidicem orda dogurmam inş , düşünemiom pazarcılarin yanında dogurdugumu , gel abla gelll kiraza gel diyenler pöfff

geçenlerde iş yerinde bir sıkıntı oldu bende gittim. bikaç saat durdum personelle konuştum vs. nasıl özlemişim işimi o an anladım insan alışınca işsiz duramıyor. doğum izni bitince sevincez belki
bugun gezmiycem yarinda gezmiycem yufka siparisi verdim , oglenden sonra gelicek sanirim , bşeyler yapip atcam buzlıuga inş , sahurlukta yapicam amann :)))

hamur ygurmayi bilmiyom ben o yuzden hazır yufka böregi yapabilcem sadece
bende hazır yufka böreği yaptım. hazırı varken ne gerek var uğraşmaya hem günlük taze yufka miss gibiydiii

günaydıınnn.
gez tabi geezzz
ben bugün evde durmak istiyorum yaa hiç bi yere gidesim yook.
ama bakalım bugün yapılcak ne çıkçak karşıma

özlüyo dimi :))
bende özledim tırlairmi şöförlerimi şimdidenn annem dio zaten sen kırkın cıkınca işe gidersin die :))

dogru dion hazır yapmiş insanlar ne gerek var biz tekrar yapalim , sar at buzluga iştee

günaydıınnn.
gez tabi geezzz
ben bugün evde durmak istiyorum yaa hiç bi yere gidesim yook.
ama bakalım bugün yapılcak ne çıkçak karşıma

evde otrulmuyo ılla bıyer batıo ınsann gozune bızde bgn teysemde toplanıp baklava burmac fln acıcak annmle teysem bna saolsunlar mısafrler ıcın yarında kontrlmuz varr dr amcamızı cok ozledıkkk yalan tabıkıde oğlusmu cokkkkkkkk ozledımmmmmmmmmmmmmmmhergn bse cıkıo yha ayaklarım artk ınmıyo şiş bı sekılde dolanıorummm

benimde ellerim ayaklarım tombiş tombiş oldular. bakıp bakıp hayret ediyor nasıl böyle oldular diye
sen dr amcamızı özledik deyince ben içimden yalannnnn diye haykırdım meğer sende itiraf etmişsin

Kızlar yaa Admen den haberi olan var mı??
işten çıktığından beri pek giremedi.face tende ekleyememiştim ben onu. acaba geldi mi onunda oğluşu

Herkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa
rabbim hakkında hayırlısını versin canım var ya benim sezeryana girerken bi fotomu çekmiş kardeşim çocuk gibi ağlıyorum korkudan
kesilip biçilme korkusu beni çok germişti bide normal doğuran kadınların çığlıkları arasında 4 saat bekleyince kabus gibi bi doğumdu benimki yani biliyosunuz

herkese merhaba. çok uzun zamandır takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. kısmetse ben de temmuz annesiyim. bugün 40. haftaya girdim. çok bunalıyorum. saatler geçmiyor. artık doğsun bu nazlı kızzzz

saat gecsin biraz bende tlfonu var cnm ararım haber veririm
çok sevindim canım selam söylersin benden
herkese merhaba. çok uzun zamandır takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. kısmetse ben de temmuz annesiyim. bugün 40. haftaya girdim. çok bunalıyorum. saatler geçmiyor. artık doğsun bu nazlı kızzzz
biraz geç bir üyelik olmuş ama olsun geçte olsa aramıza hoşgeldin

çok sevindim canım selam söylersin benden

biraz geç bir üyelik olmuş ama olsun geçte olsa aramıza hoşgeldin

evet farkındayım. hep okudum ama yazmak aklıma gelmedi :)
bu hafta doğururum değil mi ne diyosunuz :) ben artık çıldırıcam çünkü ağlamak istiyorum sabah akşam çok bunaldım..

suzan6638 den habeeerrleriim varrr

kızlar suzan bugün doğuma gitti biliyosunuzdur sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
konuştum az önce kociş serumu tutuyomuş o da dolaşıyomuş
sancı 80 lerde dedi sesi gayet güzeldi
dualarınızı bekliyooomuuş hepinize slmı var

Hayırlı kolay doğumlar olur inşallah sağlıkla alsın bebişini kucağına sonra darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…