2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar okadar çok işim varki bugün ama kolumu kaldırasım yok.buzdolabını temizleyip yerleştiricem.çamaşır yıkayıp asıcam evi silip süpürücem kileri toplamam da lazım bide yufka aldım bende börek yapıp atmak için buzluğa.
dün kızıma konuşuyorum annecim bu gece sakın gelme yarın çok işimiz var onları bitirelim sonra ne zaman istersen gelebilirsin diye beni dinledi dün gece için ama ben bügünde totomu kaldıramazsam pasaklı anne olucam.

bizdende selamlar , inşallah kolayca dogurur , Allah yardimcisi olsun dualarimiz onunla inşn

@nddd ve acenu

Nasıl özlediniz işi yaaa, ben sıcaklarda ögrencileri boguverecek gibi oluyordum. Salı gununden beri tatildeyim dadından yenmiyo valla. :)

Bu arada az evvel sabahın körü körü agda isimi hallettirdim. Dogurmaktan degil de temizlenmeden dogurmaktan korkar olmustum, oooooh rahatladım. Ogleden sonra da bacaklarımı kendim hallederim miss misss

Bu araa bu pasta borek isinde beni de heveslendiriyorsunuz. Esim de diyo ki yaptırız bi tepsi su boregi nolcak, ugrasma. Gecen gun duruşamayıp meşhuuur sodalı pogacadan yaptim ama ertesi gun annemin gunu varmis ona gonderdim benim buzluk yine boş :)

Bu arada ben şu simgelerin kısa yollarını bi ogreneyim yaaa boyle telefondan girince bilemiyorum

Yaaaa bende özledim işimi hemde çok birde çok erken izne ayrıldım 32 haftada o nedenle daha bi özledim şu halimle gidip çalışasım var :)) bebiş doğsun da işte ozaman ne iş ne güç kalır gözümüzde :)))

Kizlar ne marka alsiniz sut pompaasini nette arastirsim da medela mini elektieikli bide aventin manuel pompasini oneriyolar hamgisi iyi siZce

hurma aldım ama yemek aklıma gelmiyor yafffhayırlı haberlerle dön inşallah..
Son durum
bebis uyuyo ben yayiliom birazdan emzirme partisi
stop.

kimsecikler yok mu kızlar çok sıkıcı günler dimi salı günü de ramazan giriyor, oruç tutmayı düşünen var mı?
ben düşünmüyorum yaa
teravih fikri iimiş gerçekten ama giderken giymek için etekim yok benim. 2 pantolan 2 tunik kaldı giyebileceğim direniyorum bişi almamak için
ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum inş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...
allah kolaylık versin:18::18::18:
günaydın canım bizede ii geldi ev keyfi yaff...

herkese merhaba. çok uzun zamandır takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. kısmetse ben de temmuz annesiyim. bugün 40. haftaya girdim. çok bunalıyorum. saatler geçmiyor. artık doğsun bu nazlı kızzzz
hoşgeldin
allahım kolaylık versin inşallahh..
ooo baya iş var kolay gele sana

nasılsınız..
1 saat oldu uyanalı bakalım dedik kalkamadık bilgisayar başından
dün kayganaları yolladık kv kalmadı çok sevindimm haftaya gelecekmiş kar kardır dedim görümcem camları sildi salon ve oturma odasının koltuklarını çekip süpürdüler. bugünde halılarımı yıkamaya vereceğim sonrada park yatağımızı kurdukmu hazırız..
tabi ağda işi dışında onada bu hafta içi bi çözümm bulmam lazım

başka camiiye gitme ihtimalin yokmu belki başka camiideki yavaş kıldrır

merhabalar güzel anneler ve bebişleri
biz geldik beyzam'la
doktor kontrolümüze gittik nst girdik sancımız yok
son ıkı haftamız
artık her an gelebilirmiş
sizlerde durumlar nasıl

cnm valla ogrencilerim olmadigi icin ozlemis olabilirim isimi :))))

annemde aynisini dio , eşimde dio ama benim yapasim var ondan dogum bahane , ramazandada geceleri esim seviyo o yuzden birazda :) bakalim sabredip sarabilirsem tabiii

gundyn cnm ,

iiz sen nasilsin ? pazara gittik geldik oglumla yeşillik aldik bol bol

bizimde ev işlerimiz bittide agdamiz kaldi , perş cuma gideyim diyorum artık tüm cesaretimi toplayip yapcak bişi yok napalimmm ,

c.tesi cati muaynemiz var doktor hazirlikli gel didiiiii :18::18:

Aynen öyle canım herkes herşeye karışıyor, sokaktaki teyze bile üzerine giydirdiğine kadar karışıyor çocuun :) hem de bazıları öyle sadece fikir vermek gibi de yapmıyor baya sanki sinirleniyo filan '' A aaa kızım onun üstü ince değil mi giydirsene çocuu'' veya '' A aaa çok giydirmişin yavrum onu sen çıkar üstündekinii'' :) Hoş teyzelere gelene kadar kv kp anne baba hala teyze herkes günde bi kere bişey söylese yetiyo zaten kafa kazan oluyo :) Sonra gece olunca eşinizle yatıyosunuz fısır fısır bazen gülerek bazen sinirli dertleşiyosunuz uyuyosunuz sabaha geçiyo hepsi, sonra yine başlıyo :) Hatta gece bebiş uyanıp ağladığında evde kim varsa tepenizde bitiyo anında ''noldu noldu?'' Kesin gazı var yok yok acıkmıştır yok yok bi yeri ağrıyodur karnına sıcak bez koyalım, altını açalım, masaj yapalım :) Tbi daha zaman geçince bunlara karşı bağışıklık kazanmış olyosunuz Ama daha da sonra dediğin gibi erkek bebekler için sünnet derdi başlıyo, karşı komşum sünnet düğünü yapmak istemiyo mesela, kestirip düğün yapcaam parayla çocuumuda alır mis gibi en güzel yerde tatil yaparım veya geziye giderim diyo, ama analar babalar illa sünnet istiyo. Kendi annesi babasıyla 1 haftadır konuşmuyodu kızcaaz, Ama yine aynı şeyi söylicem öyle böyle yuvarlanıp gidip büyüyo yavrular :)

RNA TASARIM

evet malesef canim turk kulturunde bu varr , ne nerede nasil ne zaman kşim demis ne demis vs vs vsss :)))))

ama bizim komsu teyze abartip tüp bebekmi mevzusuna kadar girme haddini kendinde bulduu işte

ayy hadi hayırlısı alperenimiz geliyor dua ederm tabii inş birşey hissetmeden kavuşur bebişine

benimkilerde bu hafta gelselerdi daha ii olacaktı ama olmadı geçen hafta geldi benim kv yerleri süpürdü şimdi viledayla siliyor bana iş yaptırmıyor bende int takılıyorum kp öğlen namazından sonra mukabele varmış camiide oraya gidecek bende bacaklarımı alayım hazır o gitmşken senin görümce ohh silmiş benimki işten kaytardı gelmedi doğuma gelecekk

ohh ne rahat bea ben ağdacıya gidemiyorum eşim izin vermiyo bacaklarımı kendim makine ile alabiliyorum da bikini bölgesini bayanlara özel jilet kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…