suzan6638 den habeeerrleriim varrr
kızlar suzan bugün doğuma gitti biliyosunuzdur sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
konuştum az önce kociş serumu tutuyomuş o da dolaşıyomuş
sancı 80 lerde dedi sesi gayet güzeldi
dualarınızı bekliyooomuuş hepinize slmı var
Kızlar okadar çok işim varki bugün ama kolumu kaldırasım yok.buzdolabını temizleyip yerleştiricem.çamaşır yıkayıp asıcam evi silip süpürücem kileri toplamam da lazım bide yufka aldım bende börek yapıp atmak için buzluğa.
dün kızıma konuşuyorum annecim bu gece sakın gelme yarın çok işimiz var onları bitirelim sonra ne zaman istersen gelebilirsin diye beni dinledi dün gece için ama ben bügünde totomu kaldıramazsam pasaklı anne olucam.
dogurmamiş canimmm , oglusu göbüşünde duruyo ama gezmelerdeymiş bizim hatunn
hurma aldım ama yemek aklıma gelmiyor yafffIyi aksamlar kizlar,pc basinda zorlandigim icin telden takip ediyorum ama gundemi hic kacirmadan takip ediyorum.. IYRE nin normal dogumuna sastim canim benim rabbim evladini sana bagislasin..PC OGRETMENI evladin hayirli olsun.. OZNUR yavrun hayirli olsun..PARADOKS seni ve ecemizi cok merak ediyorduk duyduklarim beni cok sevindirdi dualarimiz hala seninle canim..SUZAN sen cok yiprandin fakat buna ragmen hep guclu kaldin seni takdir ediyorum hadi bakalim yarina suni sanciya gerk kalmadan kavusursn evladina ins...EVASUDE kizceni sana benziyor ve ayrica ayse fatma olayina cok guldum mutlulugn daim olsun..YARIM seni hepten takdir ediyorum normal dogum diye tutturdun sonuna kadar bekledin aylizimizde seni uzmedi annesi Allah nazarlardan korusun..O kadar cok dogum oldu ki unutuyorum yaff atladiklarimada ayni sekilde dileklerim Rabbim evlatlarinizi bagslasin.. benm gibi bekleyenlere Allah guc kuvvet versin bir avazda kurtarsin(amin) ACENU her defasnda vaktinde gelsin diyorsun ya sabrina hayranim canim Allah gonlune gore versn.NESLIHAN oglusunum cicileri cok guzel annesi..ADIYEF oglu cok tatli Nazar degmesin insallah.. NDD herkes senin dogurmani bekliyor artik sanirsam sira sende gerci sirami kaldi..NISAY bol bol yuru kuzum hurma ye bakalim bebisin iyice asagi insin..GELELIM BANA benimde onumuzdeki c.tesi kontrolum var fakat yarin gidecegim sanirim suyum damla damla geliyor zatn acilma vardi yinede gidip kontrolumu erkn yaptrcm... sezeryan gununude verir belki yarin.. artik cok zor :-( gercektn cok zor bende artik bebegimi kollarima almk istiyorum..Ismini sayamadigim her kim varsa hepinizi Allah kurtarsin diyorum gonlunuze gore versin saglik diliyorum.. ne konustum be optumm
Son durum
bebis uyuyo ben yayiliom birazdan emzirme partisi
stop.
ben düşünmüyorum yaakimsecikler yok mu kızlar çok sıkıcı günler dimisalı günü de ramazan giriyor, oruç tutmayı düşünen var mı?
teravih fikri iimiş gerçekten ama giderken giymek için etekim yok benim. 2 pantolan 2 tunik kaldı giyebileceğim direniyorum bişi almamak içinhaklısın bebişle de ne konuşacağımı şaşırdım artık konuşacak bişey kalmadıkonu bulamıyorm
ben de tutmak istiyorum bir yandan ama açlığa ve susuzluğa da nası dayanıcam diye düşünüyodum eşimin de ilmihal bilgisi iyidir ona sordum o da tabiki tutmicaksın diyor.. bebeğin sağlığnı etkiler mi bilmiyorum ama ben bir öğün yemeği geciktirince bile perişan oluyorum ter boşalıyor halsizlikten..
teravih fikri süper ama çok hızlı kıldırıyolar yav ben bu göbekle secdeye gidene kadar onlar 2 rekatı bitirir nasıl olacak
allah kolaylık versin:18::18::18:ben yarın sabah erkenden sezeryan için gidiyorum, sanki birazcık korkuyorum, kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyoruminş. hayırlısıyla atlatıp gelirim...
günaydın canım bizede ii geldi ev keyfi yaff...günaydin teyzelerrr ,
sabah sabah burtda herkes yine
babamizla kahvalti yaptik sonra babamizi işe gönderdik, eşimin kıskançliklari ciddi boyuta ulaşti, sanirimbenim göbegim kaşındıkca onunda elleri kaşınıyo alerji olmus gibi ,bi naz bi naz sabah sabah
eee napiyosun , herkes sıkılıyo bebişler gelsin die ben sıkılmadim , zamanını beklesin diorum tırsıyomuyum ondanmi acaba :18::18::18::18::18::18:
bizden böyleeee , ev keyfi iyiymiş yaaa
hoşgeldinherkese merhaba. çok uzun zamandır takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. kısmetse ben de temmuz annesiyim. bugün 40. haftaya girdim. çok bunalıyorum. saatler geçmiyor.artık doğsun bu nazlı kızzzz
allahım kolaylık versin inşallahh..suzan6638 den habeeerrleriim varrr
kızlar suzan bugün doğuma gitti biliyosunuzdur sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
ooo baya iş var kolay gele sanaKızlar okadar çok işim varki bugün ama kolumu kaldırasım yok.buzdolabını temizleyip yerleştiricem.çamaşır yıkayıp asıcam evi silip süpürücem kileri toplamam da lazım bide yufka aldım bende börek yapıp atmak için buzluğa.
dün kızıma konuşuyorum annecim bu gece sakın gelme yarın çok işimiz var onları bitirelim sonra ne zaman istersen gelebilirsin diye beni dinledi dün gece için ama ben bügünde totomu kaldıramazsam pasaklı anne olucam.
haklısın bebişle de ne konuşacağımı şaşırdım artık konuşacak bişey kalmadıkonu bulamıyorm
ben de tutmak istiyorum bir yandan ama açlığa ve susuzluğa da nası dayanıcam diye düşünüyodum eşimin de ilmihal bilgisi iyidir ona sordum o da tabiki tutmicaksın diyor.. bebeğin sağlığnı etkiler mi bilmiyorum ama ben bir öğün yemeği geciktirince bile perişan oluyorum ter boşalıyor halsizlikten..
teravih fikri süper ama çok hızlı kıldırıyolar yav ben bu göbekle secdeye gidene kadar onlar 2 rekatı bitirir nasıl olacak
buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii
buda benim minik ECE'm yoğun bakımda emzirirken gizlice çekmiştiimm
maşallah deyin tosunuma teyzeleriiii
@nddd ve acenu
Nasıl özlediniz işi yaaa, ben sıcaklarda ögrencileri boguverecek gibi oluyordum. Salı gununden beri tatildeyim dadından yenmiyo valla. :)
Bu arada az evvel sabahın körü körü agda isimi hallettirdim. Dogurmaktan degil de temizlenmeden dogurmaktan korkar olmustum, oooooh rahatladım. Ogleden sonra da bacaklarımı kendim hallederim miss misss
Bu araa bu pasta borek isinde beni de heveslendiriyorsunuz. Esim de diyo ki yaptırız bi tepsi su boregi nolcak, ugrasma. Gecen gun duruşamayıp meşhuuur sodalı pogacadan yaptim ama ertesi gun annemin gunu varmis ona gonderdim benim buzluk yine boş :)
Bu arada ben şu simgelerin kısa yollarını bi ogreneyim yaaa boyle telefondan girince bilemiyorum
nasılsınız..
1 saat oldu uyanalı bakalım dedik kalkamadık bilgisayar başından
dün kayganaları yolladık kv kalmadı çok sevindimm haftaya gelecekmiş kar kardır dedimgörümcem camları sildi salon ve oturma odasının koltuklarını çekip süpürdüler. bugünde halılarımı yıkamaya vereceğim sonrada park yatağımızı kurdukmu hazırız..
tabi ağda işi dışında onada bu hafta içi bi çözümm bulmam lazım
hahah bitcekmi saniyosun cevresin vıdı vıdısı , dogucak mevlutu , mevlutu olucak sunneti o olucak yası vs vs yasini gecicek 2. yi sorcaklar
dün annemde kalmiştik , sabah yuruyus yapayim hemde ekmek alayim dedim komşu gördü beni , ay cok sevindim vs vs tüp bebekmi diye sordu :))) bende evet piknik tüpü dedim kadin kaldi öle 8 sene cocuk yapmadik ya tüp bebek mi die soruyo kadin ,milletin derdine bak işte :)))o yuzden takmican
Aynen öyle canım herkes herşeye karışıyor, sokaktaki teyze bile üzerine giydirdiğine kadar karışıyor çocuun :) hem de bazıları öyle sadece fikir vermek gibi de yapmıyor baya sanki sinirleniyo filan '' A aaa kızım onun üstü ince değil mi giydirsene çocuu'' veya '' A aaa çok giydirmişin yavrum onu sen çıkar üstündekinii'' :) Hoş teyzelere gelene kadar kv kp anne baba hala teyze herkes günde bi kere bişey söylese yetiyo zaten kafa kazan oluyo :) Sonra gece olunca eşinizle yatıyosunuz fısır fısır bazen gülerek bazen sinirli dertleşiyosunuz uyuyosunuz sabaha geçiyo hepsi, sonra yine başlıyo :) Hatta gece bebiş uyanıp ağladığında evde kim varsa tepenizde bitiyo anında ''noldu noldu?'' Kesin gazı var yok yok acıkmıştır yok yok bi yeri ağrıyodur karnına sıcak bez koyalım, altını açalım, masaj yapalım :) Tbi daha zaman geçince bunlara karşı bağışıklık kazanmış olyosunuzAma daha da sonra dediğin gibi erkek bebekler için sünnet derdi başlıyo, karşı komşum sünnet düğünü yapmak istemiyo mesela, kestirip düğün yapcaam parayla çocuumuda alır mis gibi en güzel yerde tatil yaparım veya geziye giderim diyo, ama analar babalar illa sünnet istiyo. Kendi annesi babasıyla 1 haftadır konuşmuyodu kızcaaz, Ama yine aynı şeyi söylicem öyle böyle yuvarlanıp gidip büyüyo yavrular :)
Eki Görüntüle 750725 Eki Görüntüle 750726 RNA TASARIM
suzan6638 den habeeerrleriim varrr
nasılsınız..
1 saat oldu uyanalı bakalım dedik kalkamadık bilgisayar başından
dün kayganaları yolladık kv kalmadı çok sevindimm haftaya gelecekmiş kar kardır dedimgörümcem camları sildi salon ve oturma odasının koltuklarını çekip süpürdüler. bugünde halılarımı yıkamaya vereceğim sonrada park yatağımızı kurdukmu hazırız..
tabi ağda işi dışında onada bu hafta içi bi çözümm bulmam lazım
gundyn cnm ,
iiz sen nasilsin ? pazara gittik geldik oglumlayeşillik aldik bol bol
bizimde ev işlerimiz bittide agdamiz kaldi , perş cuma gideyim diyorum artık tüm cesaretimi toplayip yapcak bişi yok napalimmm ,
c.tesi cati muaynemiz var doktor hazirlikli gel didiiiii :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?