2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ne güzel cevap vermişsin bunu bende kullanayım bana çok söylüyorlar hatta söylerken kararı da vermişler tüp olduğuna ikizmi veya kaç tane diyorlar beni kedi sanıyorlar herhalde :) bazen çok moralim bozuluyor bazen gülüp geçiyorum tüp ama benim bebeğim sonuçta çok şükür rabbime

Kızlar yaa Admen den haberi olan var mı??
işten çıktığından beri pek giremedi.face tende ekleyememiştim ben onu. acaba geldi mi onunda oğluşu

bende onu merak ediyorum ses soluk çıkmadı ya gezmelerde yada doğurdu vakit bulamadı yazmaya birde şu face olayı nasıl bende katılmak istiyorum haber verirseniz sevinirim

dr yapmaya karar verdık teysesı gobegını tıp ın bahcesıne atıcaz

aynn ole cnm bı yıkayıp utulyıp cantaya koyma işi kaldı 2 canta yapıorum zatn bebgm kendı cntası bnm kendı cntam

ay cnm yıkadm utuledm de ben canytayı hzrlmaya usnyorm smdıde annemler vardı kac gunduz temzlik filan bıde cok uzanamdm bu aralar tembellik yapıyorm
baslada sende yıkmaya benm 3 gun surdu camasrlar
evet cnm yha kavussak benmkı asagılarda oynayıp duruo cıkı verm surdan demıoda

cıkcak cıkcak az kaldı senn bende bı sen kadr daha beklcem

Herkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa

cnm korkma serzeryanda kolay oldu artık hem herkez korkulcak bısı yok dyor bebısnı alcan gelcen ısde ne guzel

herkese merhaba. çok uzun zamandır takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. kısmetse ben de temmuz annesiyim. bugün 40. haftaya girdim. çok bunalıyorum. saatler geçmiyor. artık doğsun bu nazlı kızzzz

hosgeldn cnm hayurlısıyla gelir cimcimen ınsallah

aleykum selam canım ınsallah rahatca dogrur alperende gelcek ne guzel

ayy benımdeeee su halimle standa gecıp onume kım gelirse boyayıp gondrsım var :)))))))
afiyet olsn bol bol yeslillk ye cnm.
bızımde cuma catı muanemyz var bende cuma aldrmsdım ozamn kucuk kucuk cıkmaz ınsallah amaan cıksada bakmasın dyorm kendı kendmede bı yandan

Naber kızlar ben geldim sicaktan mayismis bir halde.suzan doguma gitmis hemencecik doğurur ınş. Benmde evllk yıldönümüm bugun ben ankarada kocis fethiye de kizimis icin diorus katlaniyoruz gerci ben gelmeden kutlamstk kalpli kekk buketmde geldi bugun ama olsun birlkte olmayi isterdm.. birde dun kontrolmz vqrdi kizcem daha gelmzms 1 2 hafta bizde haberler bole iste

evet malesef canim turk kulturunde bu varr , ne nerede nasil ne zaman kşim demis ne demis vs vs vsss :)))))

ama bizim komsu teyze abartip tüp bebekmi mevzusuna kadar girme haddini kendinde bulduu işte

tüp bebekse ne oluyosa? Bi de sanki herkes onlar gibi evlenir evlenmez çocuk yapmak zorundaymış gibi..yahu belki ben tadını çıkaracam evliliğin sonra yapacam bebek cık cık cık önyargılar önyargılar...

Tabi ki ya tüp bebek olup olmadığını öğrenince ellerine ne geçiyor ben onu anlamıyorum.

kızlar bu emzirme yastığı nasıl Casual Nest Pratik Emzirme Minderi GittiGidiyor'da 85906105 alan varmı yastık bi tavsiye kv alayım diyo alayım demişken bi araştırayım dedim

Benim kayınvalidem de sana alayım diye tutturmuştu, ben istememiştim :) Ben de fazla mı kanaatkarmışım ne :) Ne bileyim kucağımda tutmak istemiştim kızımı emzirirken, gerçi büyüyünce ve meme aşığı olup sürekli emmek isteyince kucağımda baya yorucu olmaya başladı artık yatarak emzirmeye başlamıştım.
Bi yakınımız kullanıyodu, çok güzel olduğunu söylemişti. Ben de onda gördüm ama bebek büyüyünce pek kullanılcak bişey değil gibi en fazla 3 ay filan kullanılır. Ama o 3 ayda seve seve kucağımda tutmuştum ben :) Karar size kalmış. Kullanan kişi çok rahat olduğunu söylemişti.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

slm şekerler önce geçmişi okuyayım dedim ama bittim yahu belim koptu oturmaktan azıcık uzanayım yine gelicem bu arada hepimize hayırlı ramazanlar inşallah bu güzel ayda bütün dualarımız ve dileklerimiz kabul olur meleklerimiz ve eşlerimizle güzel bir ömür nice ramazanlar yaşarız inşallah öpüldünüz

cnm uzulme esın ruhen senın yannda Allah onların yuregının sıcagklıgını ıcımızden eksık etemsın. sevgı ve aradı tutku en onemlısı. daha nıce mutlu senelere dılıyorum ınsallah sonsuz kzın esın ve gelecekdekı cocuklarnınz ıcın:)

saol cnm hepmıze hayırlı ramazanlar olur ınsallah zten dogurmayanlar ramazana denk geldık ınsallah bundan daha hayırlısımı olur sukurler olsun rabbime:)

merhabalar güzel anneler ve bebişleri
biz geldik beyzam'la
doktor kontrolümüze gittik nst girdik sancımız yok
son ıkı haftamız
artık her an gelebilirmiş
sizlerde durumlar nasıl
hayırlısından gelirler inş.
ohh afiyet olsun..bizede annenemiz bisürü meyve yolladı kvlerle şimdi saymayayım..bolbol onlardan yiyoruz
yaa ben önce bi eldiven deneyeceğim baktım olmuo galiba ağdacı gözükecek banada:18::18::18:
sen aklıma geldin hatta yaa. 1 gün kaldılar askılı şortla dolaşan ben uzun eşofman falan giyince çatladım resmen tabi birde sütyen takmak zorundasın skandalll. iiki kp yanımda değil dedim. allahım senasr ye sabır ver dedim
nice senelereee. uzaktada olsanız hatırlamış en azından. benimki yanımda olduu halde hatırlamadı

günaydıınn
sona kalanlar olarak iyice sıkılmaya mı başladık ne beklemekten

kızlarrr walla bende o sabırsız annelerdenim;çok istiyorum oğluşumu kucağıma almayı;
helede burda resimleri doğuranları gördükçe daha bi heyecan basıyo bana :))
eşim de diyoki ne acelen var az daha dur gününü bekle,yürüyelim dedikçe sen erken doğurmaya mı çalışıyosun diyoo :))
erkenimi kaldı şurda kalmış 20 gün :) napiyim hayırlısıyla istiyorummmmm
zaten bide benim sat' a göre 15 temmuz, usg ye göre 28 temmuz, allttaki takvimide ben usg ye göre ayarladım;
sizin takvimler neye göre kızlar yaaa:))
)

:))) canim ya ne olursa olsun dedigin gibi senin senin bi parcan , kime neki ya , sankiii varyaaa millet işte ...

bide bana bunu soran komsu teyzemiz o kadar namazinda abdestinde itikatina duskun bir kadin pardesü bile giymiyor gunah die çarşaf giyyor ama işin bu boyutunu düşünmeden konusuyo işte

bacakalrim az uzasin die bekliom , cıkmıyolarrrr ama aldirsam cikmasin desem 2 gunde ormana dönerim

nice senelere canim :)

aaaaasuzanda doğuruyorsa artık benim sıpada gelebilir. Alpereni bekliyordu çünkü benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…