ohh ne rahat bea ben ağdacıya gidemiyorum eşim izin vermiyobacaklarımı kendim makine ile alabiliyorum da bikini bölgesini bayanlara özel jilet kullanıyorum
hahah bitcekmi saniyosun cevresin vıdı vıdısı , dogucak mevlutu , mevlutu olucak sunneti o olucak yası vs vs yasini gecicek 2. yi sorcaklar
dün annemde kalmiştik , sabah yuruyus yapayim hemde ekmek alayim dedim komşu gördü beni , ay cok sevindim vs vs tüp bebekmi diye sordu :))) bende evet piknik tüpü dedim kadin kaldi öle 8 sene cocuk yapmadik ya tüp bebek mi die soruyo kadin ,milletin derdine bak işte :)))o yuzden takmican
Kızlar yaa Admen den haberi olan var mı??
işten çıktığından beri pek giremedi.face tende ekleyememiştim ben onu. acaba geldi mi onunda oğluşu
dr yapmaya karar verdık teysesı gobegını tıp ın bahcesıne atıcaz
aynn ole cnm bı yıkayıp utulyıp cantaya koyma işi kaldı 2 canta yapıorum zatn bebgm kendı cntası bnm kendı cntam
evet cnm yha kavussakbenmkı asagılarda oynayıp duruo cıkı verm surdan demıoda
Herkesler doguruyo bende carsamba sabah sezeryan olucm ins ama cok korkuyorumnmm kizlar yaaaa cok heycan yapicam bennnn yaaaaa
herkese merhaba. çok uzun zamandır takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. kısmetse ben de temmuz annesiyim. bugün 40. haftaya girdim. çok bunalıyorum. saatler geçmiyor.artık doğsun bu nazlı kızzzz
suzan6638 den habeeerrleriim varrr
kızlar suzan bugün doğuma gitti biliyosunuzdur sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
konuştum az önce kociş serumu tutuyomuş o da dolaşıyomuş
sancı 80 lerde dedi sesi gayet güzeldi
dualarınızı bekliyooomuuş hepinize slmı var
Yaaaa bende özledim işimi hemde çokbirde çok erken izne ayrıldım 32 haftada o nedenle daha bi özledim şu halimle gidip çalışasım var :)) bebiş doğsun da işte ozaman ne iş ne güç kalır gözümüzde :)))
afiyet olsn bol bol yeslillk ye cnm.gundyn cnm ,
iiz sen nasilsin ? pazara gittik geldik oglumlayeşillik aldik bol bol
bizimde ev işlerimiz bittide agdamiz kaldi , perş cuma gideyim diyorum artık tüm cesaretimi toplayip yapcak bişi yok napalimmm ,
c.tesi cati muaynemiz var doktor hazirlikli gel didiiiii :18::18:
evet malesef canim turk kulturunde bu varr , ne nerede nasil ne zaman kşim demis ne demis vs vs vsss :)))))
ama bizim komsu teyze abartip tüp bebekmi mevzusuna kadar girme haddini kendinde bulduu işte
ne güzel cevap vermişsin bunu bende kullanayım bana çok söylüyorlar hatta söylerken kararı da vermişler tüp olduğuna ikizmi veya kaç tane diyorlar beni kedi sanıyorlar herhalde :) bazen çok moralim bozuluyor bazen gülüp geçiyorum tüp ama benim bebeğim sonuçta çok şükür rabbime
kızlar bu emzirme yastığı nasıl Casual Nest Pratik Emzirme Minderi GittiGidiyor'da 85906105 alan varmı yastık bi tavsiye kv alayım diyo alayım demişken bi araştırayım dedim
Naber kızlar ben geldim sicaktan mayismis bir halde.suzan doguma gitmis hemencecik doğurur ınş. Benmde evllk yıldönümüm bugun ben ankarada kocis fethiye de kizimis icin diorus katlaniyoruz gerci ben gelmeden kutlamstk kalpli kekk buketmde geldi bugun ama olsun birlkte olmayi isterdm.. birde dun kontrolmz vqrdi kizcem daha gelmzms 1 2 hafta bizde haberler bole iste
slm şekerler önce geçmişi okuyayım dedim ama bittim yahu belim koptu oturmaktan azıcık uzanayım yine gelicem bu arada hepimize hayırlı ramazanlar inşallah bu güzel ayda bütün dualarımız ve dileklerimiz kabul olur meleklerimiz ve eşlerimizle güzel bir ömür nice ramazanlar yaşarız inşallah öpüldünüz
hayırlısından gelirler inş.merhabalar güzel anneler ve bebişleri
biz geldik beyzam'la
doktor kontrolümüze gittik nst girdik sancımız yok
son ıkı haftamız
artık her an gelebilirmiş
sizlerde durumlar nasıl
ohh afiyet olsun..bizede annenemiz bisürü meyve yolladı kvlerle şimdi saymayayım..gundyn cnm ,
iiz sen nasilsin ? pazara gittik geldik oglumlayeşillik aldik bol bol
bizimde ev işlerimiz bittide agdamiz kaldi , perş cuma gideyim diyorum artık tüm cesaretimi toplayip yapcak bişi yok napalimmm ,
c.tesi cati muaynemiz var doktor hazirlikli gel didiiiii :18::18:
sen aklıma geldin hatta yaa. 1 gün kaldılar askılı şortla dolaşan ben uzun eşofman falan giyince çatladım resmen tabi birde sütyen takmak zorundasın skandalll. iiki kp yanımda değil dedim. allahım senasr ye sabır ver dedimbenimkilerde bu hafta gelselerdi daha ii olacaktı ama olmadı geçen hafta geldi benim kv yerleri süpürdü şimdi viledayla siliyor bana iş yaptırmıyor bende int takılıyorum kp öğlen namazından sonra mukabele varmış camiide oraya gidecek bende bacaklarımı alayım hazır o gitmşken senin görümce ohh silmiş benimki işten kaytardı gelmedi doğuma gelecekk
nice senelereee. uzaktada olsanız hatırlamış en azından. benimki yanımda olduu halde hatırlamadıNaber kızlar ben geldim sicaktan mayismis bir halde.suzan doguma gitmis hemencecik doğurur ınş. Benmde evllk yıldönümüm bugun ben ankarada kocis fethiye de kizimis icin diorus katlaniyoruz gerci ben gelmeden kutlamstk kalpli kekk buketmde geldi bugun ama olsun birlkte olmayi isterdm.. birde dun kontrolmz vqrdi kizcem daha gelmzms 1 2 hafta bizde haberler bole iste
kızlar ben oglumu ozledımmm koklamak ıstyorum ama vakıt cok uzunmus gıbı sankı alttakı takvım benı trbe sokdu
bıde hreketlermız azaldı ya eskısı kadr hsstmyrm onu... hareket yapcak dıye bakıyorm surekli karnıma.
bızde su mutlu sona kavussak artık:)
günaydıınn
sona kalanlar olarak iyice sıkılmaya mı başladık ne beklemekten
ne güzel cevap vermişsin bunu bende kullanayım bana çok söylüyorlar hatta söylerken kararı da vermişler tüp olduğuna ikizmi veya kaç tane diyorlar beni kedi sanıyorlar herhalde :) bazen çok moralim bozuluyor bazen gülüp geçiyorum tüp ama benim bebeğim sonuçta çok şükür rabbime
ohh ne güzel o zaman canım
ay cnm yıkadm utuledm de ben canytayı hzrlmaya usnyorm smdıde annemler vardı kac gunduz temzlik filan bıde cok uzanamdm bu aralar tembellik yapıyorm
baslada sende yıkmaya benm 3 gun surdu camasrlar
cıkcak cıkcak az kaldı senn bende bı sen kadr daha beklcem
cnm korkma serzeryanda kolay oldu artık hem herkez korkulcak bısı yok dyor bebısnı alcan gelcen ısde ne guzel
hosgeldn cnm hayurlısıyla gelir cimcimen ınsallah
aleykum selam canım ınsallah rahatca dogrur alperende gelcek ne guzel
ayy benımdeeee su halimle standa gecıp onume kım gelirse boyayıp gondrsım var :)))))))
afiyet olsn bol bol yeslillk ye cnm.
bızımde cuma catı muanemyz var bende cuma aldrmsdım ozamn kucuk kucuk cıkmaz ınsallah amaan cıksada bakmasın dyorm kendı kendmede bı yandan
Naber kızlar ben geldim sicaktan mayismis bir halde.suzan doguma gitmis hemencecik doğurur ınş. Benmde evllk yıldönümüm bugun ben ankarada kocis fethiye de kizimis icin diorus katlaniyoruz gerci ben gelmeden kutlamstk kalpli kekk buketmde geldi bugun ama olsun birlkte olmayi isterdm.. birde dun kontrolmz vqrdi kizcem daha gelmzms 1 2 hafta bizde haberler bole iste
arada bir uğrasın yahuuu.dogurmamiş canimmm , oglusu göbüşünde duruyo ama gezmelerdeymiş bizim hatunn
aaaaasuzan6638 den habeeerrleriim varrr
kızlar suzan bugün doğuma gitti biliyosunuzdur sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
konuştum az önce kociş serumu tutuyomuş o da dolaşıyomuş
sancı 80 lerde dedi sesi gayet güzeldi
dualarınızı bekliyooomuuş hepinize slmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?