2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ohh yapsın tebi allalalaaa. benim örümcek de anasının zoruyla yaptı yoksa totoyu kaldıramayanlardan o da aman kızım çekmesin die dua ediyorum

işkolikmiyiz neyiz yahuu. ama napalım canım 28 yaşımdayım 19 dan beri çalışıyorum. benim bir parçam olmuş çalışmak
ben buzluğumu baya doldurdum çok mutluyum. poğaçayı yapamadım daha un yok evde ama bi sürü paçangam sigara böreğim ve sarmam var
oohh temizlikte yapılmış missss

teşekkür ederim canım bakalım alırım artık

ben,mki sata göre. usg ye göre 19 u benimki
ya kızlar ben face de kim kimdi unuttum bu gebelik beyni cokmu çarpti nee :26::26:
a.k.y. hadi bul beni
ohh hamarat anniş ..sarmayı kaygana getirdide kurabiye ve poçayıda haftaya gelirkene getirem dedi. ama bende poça işine giresim var kısmet canım sıkılırsa yaparım ..

sağol canım benim Allah sabrımı versin valla oğluma diyorum gel artıkk

yıkamaya vereceğim halıları toplayayım dedim. yatakodasındaki halının üstünde sadece komodin var halıyla beraber çekip sonrada gewriye doğru ittiririm die düşündüm. yan tarafında da kullanmadığım bi halı duruo meğer o da halının üstündeymişhalı komadinin üstüne devrildi cam gece lambası vardı o kırıldı bana bisürü iş çıktı

Selam Güzel anneler... Biz geldik kızımla, 2 gecedir uykusuz kaldık, ececiğimin gaz sancısı vardı uyuyamadı yavrucum. biraz önce ilaç verdik emzirip uyuttum. geçmişi fazla okuyamadım. gördüğüm kadarıyla suzan doğuma gitmiş Allah bir avazda kurtarsın ikisini de dualarımız onunla, ikisi de sağlıkla birbirlerine kavuşurlar inş. Bir de paradoksun prensesi eve gelmiş çok şükür. Çok sevindim canımcım zorlukları atlattın şimdi birbirinize alışma zamanı he bir de kızımın bugün 20. günü Ne kadar çabuk geçiyor zaman.... Birazdan banyomuzu yapacağız ve akşam üzeri dışarı çıkacağız. kızımla cicili bicili giyinip gezmelere gitcess

oy oy oy kıyamam sana kaldir totoyu hadii

maşallahsize cnmmm

merhabalar güzel anneler ve bebişleri
biz geldik beyzam'la
doktor kontrolümüze gittik nst girdik sancımız yok
son ıkı haftamız
artık her an gelebilirmiş
sizlerde durumlar nasıl
bizde beklemedeyiz canım. son kalan hamişler olarak
2 hafta önce nst de hiç sancım yoktu. cuma yine kontrol var. heyecanla bekliyoruz inşallah bu hafta gelir
ooff bunları düşünmek çook sıktı şuanda beni yaaaa
benim alttaki takvim usg ye göre. sata göre benim 19 temmuz. ama benim sıpa en son 3400 dü. 19 temmuza kadar beklemem heralde yoksa babası gibi tosuncuk oluur 4700 ,
ya kızlar ben face de kim kimdi unuttum bu gebelik beyni cokmu çarpti nee :26::26:
bir ben miyim diyordum bende unuttum inan. kafa gittiiiiii
sarmayı zaten bende kv yle birlikte yaptım. bi tencere pişirdik yedik oohh misss
pööff sıkıntısı beni bile sardı yahuu
oyyy gezmelere bile başlanmıışşş. biz daha ddoğurcaz inşallah

kafalar bu kadar çalışıyor işte
Teşekkür ederiz canımcım..

Canımm senin de çok az kalmış. Ha geldi ha gelecek senin yakışıklı da Sağlıkla gelsinler bebecikleriniz inş. hikayelerinizi en yakın zamanda okumak nasip etsin bize de
inşallah canım. ama benim hiç sancım yok gibi. oğlumda hala çok yukarda hiç inmedi. 19 una kadar beklermiyim acaba :44::44::44:

Kizlar ne marka alsiniz sut pompaasini nette arastirsim da medela mini elektieikli bide aventin manuel pompasini oneriyolar hamgisi iyi siZce

aventin elektrikli pompasını aldım ama daha kullanamadığım için iyi mi kötü mü bilmiyorum, ama yarim lansinoh un göğüs pompasını almış foruma yazmıştı çok iyi çekim gücü diye istersen onu bi düşün..

başka camiiye gitme ihtimalin yokmu belki başka camiideki yavaş kıldrır

senelerdir teravihe gidiyorum, daha yavaş kıldıranı hiç görmedim:) evde kılacağım inşallah dinlene dinlene:)

genellikle sat a göre bekliyor doktorlar usg yi pek önemsemiyorlar

Eki Görüntüle 750320

Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi

Maşallahh prensesine canımm

inşallah canım. ama benim hiç sancım yok gibi. oğlumda hala çok yukarda hiç inmedi. 19 una kadar beklermiyim acaba :44::44::44:

Hiç belli olmaz canımcım o. Bir anda nişanın ya da suyun gelir doğum yapmaya gidersin Benim de ne sancım vardı ne de bir belirti bir anda kanamam gelip 3 saat sonra doğurdum Sağlıkla gelsin paşacın inş.

Canlar ben de lansinohun göğüs pompasını kullandım ilk zamanlar, gerçekten çekim gücü çok iyi ben çok memnun kaldım..

ooff bunları düşünmek çook sıktı şuanda beni yaaaa

Yok bea sıkma canını geçiveriyor hepsi yaşanacaksa yaşanacak bazı şeyler, ama şunu söyleyeyim yavrunuz büyüyüp size anne baba demeye başladığı zaman daha kolay çekiliyor elalem buna emin olun

inşallah bende biranda böyle doğuruveririm
Canlar ben de lansinohun göğüs pompasını kullandım ilk zamanlar, gerçekten çekim gücü çok iyi ben çok memnun kaldım..
bende lansinoh almayı düşünüyorum. şimdiden alsam mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…