ohh yapsın tebi allalalaaa. benim örümcek de anasının zoruyla yaptı yoksa totoyu kaldıramayanlardan o da aman kızım çekmesin die dua ediyorumbenimkilerde bu hafta gelselerdi daha ii olacaktı ama olmadı geçen hafta geldi benim kv yerleri süpürdü şimdi viledayla siliyor bana iş yaptırmıyor bende int takılıyorum kp öğlen namazından sonra mukabele varmış camiide oraya gidecek bende bacaklarımı alayım hazır o gitmşken senin görümce ohh silmiş benimki işten kaytardı gelmedi doğuma gelecekk
işkolikmiyiz neyiz yahuu. ama napalım canım 28 yaşımdayım 19 dan beri çalışıyorum. benim bir parçam olmuş çalışmak@nddd ve acenu
Nasıl özlediniz işi yaaa, ben sıcaklarda ögrencileri boguverecek gibi oluyordum. Salı gununden beri tatildeyim dadından yenmiyo valla. :)
Bu arada az evvel sabahın körü körü agda isimi hallettirdim. Dogurmaktan degil de temizlenmeden dogurmaktan korkar olmustum, oooooh rahatladım. Ogleden sonra da bacaklarımı kendim hallederim miss misss
Bu araa bu pasta borek isinde beni de heveslendiriyorsunuz. Esim de diyo ki yaptırız bi tepsi su boregi nolcak, ugrasma. Gecen gun duruşamayıp meşhuuur sodalı pogacadan yaptim ama ertesi gun annemin gunu varmis ona gonderdim benim buzluk yine boş :)
Bu arada ben şu simgelerin kısa yollarını bi ogreneyim yaaa boyle telefondan girince bilemiyorum
oohh temizlikte yapılmış missssnasılsınız..
1 saat oldu uyanalı bakalım dedik kalkamadık bilgisayar başından
dün kayganaları yolladık kv kalmadı çok sevindimm haftaya gelecekmiş kar kardır dedimgörümcem camları sildi salon ve oturma odasının koltuklarını çekip süpürdüler. bugünde halılarımı yıkamaya vereceğim sonrada park yatağımızı kurdukmu hazırız..
tabi ağda işi dışında onada bu hafta içi bi çözümm bulmam lazım
tüp bebekse ne oluyosa? Bi de sanki herkes onlar gibi evlenir evlenmez çocuk yapmak zorundaymış gibi..yahu belki ben tadını çıkaracam evliliğin sonra yapacam bebek cık cık cık önyargılar önyargılar...
Tabi ki ya tüp bebek olup olmadığını öğrenince ellerine ne geçiyor ben onu anlamıyorum.
Benim kayınvalidem de sana alayım diye tutturmuştu, ben istememiştim :) Ben de fazla mı kanaatkarmışım ne :) Ne bileyim kucağımda tutmak istemiştim kızımı emzirirken, gerçi büyüyünce ve meme aşığı olup sürekli emmek isteyince kucağımda baya yorucu olmaya başladı artık yatarak emzirmeye başlamıştım.
Bi yakınımız kullanıyodu, çok güzel olduğunu söylemişti. Ben de onda gördüm ama bebek büyüyünce pek kullanılcak bişey değil gibi en fazla 3 ay filan kullanılır. Ama o 3 ayda seve seve kucağımda tutmuştum ben :) Karar size kalmış. Kullanan kişi çok rahat olduğunu söylemişti.
Eki Görüntüle 750758 keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
ben,mki sata göre. usg ye göre 19 u benimkikızlarrr walla bende o sabırsız annelerdenim;çok istiyorum oğluşumu kucağıma almayı;
helede burda resimleri doğuranları gördükçe daha bi heyecan basıyo bana :))
eşim de diyoki ne acelen var az daha dur gününü bekle,yürüyelim dedikçe sen erken doğurmaya mı çalışıyosun diyoo :))
erkenimi kaldı şurda kalmış 20 gün :) napiyim hayırlısıyla istiyorummmmm
zaten bide benim sat' a göre 15 temmuz, usg ye göre 28 temmuz, allttaki takvimide ben usg ye göre ayarladım;
sizin takvimler neye göre kızlar yaaa:)))
a.k.y. hadi bul beniya kızlar ben face de kim kimdi unuttum bu gebelik beyni cokmu çarpti nee:26::26:
ohh hamarat anniş ..sarmayı kaygana getirdide kurabiye ve poçayıda haftaya gelirkene getirem dedi. ama bende poça işine giresim var kısmet canım sıkılırsa yaparım ..işkolikmiyiz neyiz yahuu. ama napalım canım 28 yaşımdayım 19 dan beri çalışıyorum. benim bir parçam olmuş çalışmak
ben buzluğumu baya doldurdum çok mutluyum. poğaçayı yapamadım daha un yok evdeama bi sürü paçangam sigara böreğim ve sarmam var
oohh temizlikte yapılmış missss
hayırlısından gelirler inş.
ohh afiyet olsun..bizede annenemiz bisürü meyve yolladı kvlerle şimdi saymayayım..bolbol onlardan yiyoruz
yaa ben önce bi eldiven deneyeceğim baktım olmuo galiba ağdacı gözükecek banada:18::18::18:
sen aklıma geldin hatta yaa. 1 gün kaldılar askılı şortla dolaşan ben uzun eşofman falan giyince çatladım resmen tabi birde sütyen takmak zorundasın skandalll. iiki kp yanımda değil dedim. allahım senasr ye sabır ver dedim
nice senelereee. uzaktada olsanız hatırlamış en azından. benimki yanımda olduu halde hatırlamadı
ben,mki sata göre. usg ye göre 19 u benimki
a.k.y. hadi bul beni
ohh hamarat anniş ..sarmayı kaygana getirdide kurabiye ve poçayıda haftaya gelirkene getirem dedi. ama bende poça işine giresim var kısmet canım sıkılırsa yaparım ..
yıkamaya vereceğim halıları toplayayım dedim. yatakodasındaki halının üstünde sadece komodin var halıyla beraber çekip sonrada gewriye doğru ittiririm die düşündüm. yan tarafında da kullanmadığım bi halı duruo meğer o da halının üstündeymişhalı komadinin üstüne devrildi cam gece lambası vardı o kırıldı bana bisürü iş çıktı
Selam Güzel anneler...Biz geldik kızımla, 2 gecedir uykusuz kaldık, ececiğimin gaz sancısı vardı uyuyamadı yavrucum. biraz önce ilaç verdik emzirip uyuttum. geçmişi fazla okuyamadım. gördüğüm kadarıyla suzan doğuma gitmiş Allah bir avazda kurtarsın ikisini de dualarımız onunla, ikisi de sağlıkla birbirlerine kavuşurlar inş. Bir de paradoksun prensesi eve gelmiş çok şükür. Çok sevindim canımcım zorlukları atlattın şimdi birbirinize alışma zamanı he bir de kızımın bugün 20. günü Ne kadar çabuk geçiyor zaman.... Birazdan banyomuzu yapacağız ve akşam üzeri dışarı çıkacağız. kızımla cicili bicili giyinip gezmelere gitcess
bizde beklemedeyiz canım. son kalan hamişler olarakmerhabalar güzel anneler ve bebişleri
biz geldik beyzam'la
doktor kontrolümüze gittik nst girdik sancımız yok
son ıkı haftamız
artık her an gelebilirmiş
sizlerde durumlar nasıl
ooff bunları düşünmek çook sıktı şuanda beni yaaaaAynen öyle canım herkes herşeye karışıyor, sokaktaki teyze bile üzerine giydirdiğine kadar karışıyor çocuun :) hem de bazıları öyle sadece fikir vermek gibi de yapmıyor baya sanki sinirleniyo filan '' A aaa kızım onun üstü ince değil mi giydirsene çocuu'' veya '' A aaa çok giydirmişin yavrum onu sen çıkar üstündekinii'' :) Hoş teyzelere gelene kadar kv kp anne baba hala teyze herkes günde bi kere bişey söylese yetiyo zaten kafa kazan oluyo :) Sonra gece olunca eşinizle yatıyosunuz fısır fısır bazen gülerek bazen sinirli dertleşiyosunuz uyuyosunuz sabaha geçiyo hepsi, sonra yine başlıyo :) Hatta gece bebiş uyanıp ağladığında evde kim varsa tepenizde bitiyo anında ''noldu noldu?'' Kesin gazı var yok yok acıkmıştır yok yok bi yeri ağrıyodur karnına sıcak bez koyalım, altını açalım, masaj yapalım :) Tbi daha zaman geçince bunlara karşı bağışıklık kazanmış olyosunuzAma daha da sonra dediğin gibi erkek bebekler için sünnet derdi başlıyo, karşı komşum sünnet düğünü yapmak istemiyo mesela, kestirip düğün yapcaam parayla çocuumuda alır mis gibi en güzel yerde tatil yaparım veya geziye giderim diyo, ama analar babalar illa sünnet istiyo. Kendi annesi babasıyla 1 haftadır konuşmuyodu kızcaaz, Ama yine aynı şeyi söylicem öyle böyle yuvarlanıp gidip büyüyo yavrular :)
Eki Görüntüle 750725 Eki Görüntüle 750726 RNA TASARIM
benim alttaki takvim usg ye göre. sata göre benim 19 temmuz. ama benim sıpa en son 3400 dü. 19 temmuza kadar beklemem heraldekızlarrr walla bende o sabırsız annelerdenim;çok istiyorum oğluşumu kucağıma almayı;
eşim de diyoki ne acelen var az daha dur gününü bekle,yürüyelim dedikçe sen erken doğurmaya mı çalışıyosun diyoo :))
zaten bide benim sat' a göre 15 temmuz, usg ye göre 28 temmuz, allttaki takvimide ben usg ye göre ayarladım;
bir ben miyim diyordumya kızlar ben face de kim kimdi unuttum bu gebelik beyni cokmu çarpti nee:26::26:
sarmayı zaten bende kv yle birlikte yaptım. bi tencere pişirdik yedik oohh misssben,mki sata göre. usg ye göre 19 u benimki
a.k.y. hadi bul beni
ohh hamarat anniş ..sarmayı kaygana getirdide kurabiye ve poçayıda haftaya gelirkene getirem dedi. ama bende poça işine giresim var kısmet canım sıkılırsa yaparım ..
pööff sıkıntısı beni bile sardı yahuuyıkamaya vereceğim halıları toplayayım dedim. yatakodasındaki halının üstünde sadece komodin var halıyla beraber çekip sonrada gewriye doğru ittiririm die düşündüm. yan tarafında da kullanmadığım bi halı duruo meğer o da halının üstündeymişhalı komadinin üstüne devrildi cam gece lambası vardı o kırıldı bana bisürü iş çıktı
oyyy gezmelere bile başlanmıışşş. biz daha ddoğurcaz inşallahSelam Güzel anneler...Biz geldik kızımla, 2 gecedir uykusuz kaldık, ececiğimin gaz sancısı vardı uyuyamadı yavrucum. biraz önce ilaç verdik emzirip uyuttum. geçmişi fazla okuyamadım. gördüğüm kadarıyla suzan doğuma gitmiş Allah bir avazda kurtarsın ikisini de dualarımız onunla, ikisi de sağlıkla birbirlerine kavuşurlar inş. Bir de paradoksun prensesi eve gelmiş çok şükür. Çok sevindim canımcım zorlukları atlattın şimdi birbirinize alışma zamanı he bir de kızımın bugün 20. günü Ne kadar çabuk geçiyor zaman.... Birazdan banyomuzu yapacağız ve akşam üzeri dışarı çıkacağız. kızımla cicili bicili giyinip gezmelere gitcess
maşallahsize cnmmm
oyyy gezmelere bile başlanmıışşş. biz daha ddoğurcaz inşallah
kafalar bu kadar çalışıyor işte:))) canim ya ne olursa olsun dedigin gibi senin senin bi parcan , kime neki ya , sankiii varyaaa millet işte ...
bide bana bunu soran komsu teyzemiz o kadar namazinda abdestinde itikatina duskun bir kadin pardesü bile giymiyor gunah die çarşaf giyyor ama işin bu boyutunu düşünmeden konusuyo işte
inşallah canım. ama benim hiç sancım yok gibi. oğlumda hala çok yukarda hiç inmedi. 19 una kadar beklermiyim acabaTeşekkür ederiz canımcım..
Canımm senin de çok az kalmış. Ha geldi ha gelecek senin yakışıklı daSağlıkla gelsinler bebecikleriniz inş. hikayelerinizi en yakın zamanda okumak nasip etsin bize de
Kizlar ne marka alsiniz sut pompaasini nette arastirsim da medela mini elektieikli bide aventin manuel pompasini oneriyolar hamgisi iyi siZce
başka camiiye gitme ihtimalin yokmu belki başka camiideki yavaş kıldrır
kızlarrr walla bende o sabırsız annelerdenim;çok istiyorum oğluşumu kucağıma almayı;
Eki Görüntüle 750320
Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi
inşallah canım. ama benim hiç sancım yok gibi. oğlumda hala çok yukarda hiç inmedi. 19 una kadar beklermiyim acaba:44::44::44:
aventin elektrikli pompasını aldım ama daha kullanamadığım için iyi mi kötü mü bilmiyorum, ama yarim lansinoh un göğüs pompasını almış foruma yazmıştı çok iyi çekim gücü diye istersen onu bi düşün..
ooff bunları düşünmek çook sıktı şuanda beni yaaaa
inşallah bende biranda böyle doğuruveririmMaşallahh prensesine canımm
Hiç belli olmaz canımcım o. Bir anda nişanın ya da suyun gelir doğum yapmaya gidersinBenim de ne sancım vardı ne de bir belirti bir anda kanamam gelip 3 saat sonra doğurdum Sağlıkla gelsin paşacın inş.
bende lansinoh almayı düşünüyorum. şimdiden alsam mı acaba??Canlar ben de lansinohun göğüs pompasını kullandım ilk zamanlar, gerçekten çekim gücü çok iyi ben çok memnun kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?