Yok bea sıkma canını geçiveriyor hepsi yaşanacaksa yaşanacak bazı şeyler, ama şunu söyleyeyim yavrunuz büyüyüp size anne baba demeye başladığı zaman daha kolay çekiliyor elalem buna emin olun
Selam Güzel anneler...Biz geldik kızımla, 2 gecedir uykusuz kaldık, ececiğimin gaz sancısı vardı uyuyamadı yavrucum. biraz önce ilaç verdik emzirip uyuttum. geçmişi fazla okuyamadım. gördüğüm kadarıyla suzan doğuma gitmiş Allah bir avazda kurtarsın ikisini de dualarımız onunla, ikisi de sağlıkla birbirlerine kavuşurlar inş. Bir de paradoksun prensesi eve gelmiş çok şükür. Çok sevindim canımcım zorlukları atlattın şimdi birbirinize alışma zamanı he bir de kızımın bugün 20. günü Ne kadar çabuk geçiyor zaman.... Birazdan banyomuzu yapacağız ve akşam üzeri dışarı çıkacağız. kızımla cicili bicili giyinip gezmelere gitcess
bizde beklemedeyiz canım. son kalan hamişler olarak
2 hafta önce nst de hiç sancım yoktu. cuma yine kontrol var. heyecanla bekliyoruz inşallah bu hafta gelir
ooff bunları düşünmek çook sıktı şuanda beni yaaaa
benim alttaki takvim usg ye göre. sata göre benim 19 temmuz. ama benim sıpa en son 3400 dü. 19 temmuza kadar beklemem heraldeyoksa babası gibi tosuncuk oluur 4700 ,
bir ben miyim diyordumbende unuttum inan. kafa gittiiiiii
sarmayı zaten bende kv yle birlikte yaptım. bi tencere pişirdik yedik oohh misss
pööff sıkıntısı beni bile sardı yahuu
oyyy gezmelere bile başlanmıışşş. biz daha ddoğurcaz inşallah
inşallah bende biranda böyle doğuruveririm
bende lansinoh almayı düşünüyorum. şimdiden alsam mı acaba??
20 günlükkekn gezme demek.. o zaman bende bayramda memlekete gidebilirim
inşallah bende biranda böyle doğuruveririm
bende lansinoh almayı düşünüyorum. şimdiden alsam mı acaba??
Canlar ben de lansinohun göğüs pompasını kullandım ilk zamanlar, gerçekten çekim gücü çok iyi ben çok memnun kaldım..
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
merhaba kızlar..
Eki Görüntüle 750891
merhaba kızlar..
Eki Görüntüle 750891
bu son haftalarda geçmiyor bir türlü. artık sabırsızlanıyoruz. geçen hafta perşembe gittiğimde kızımız 3600 gr dı. bir normal bir sezeryan diyor doktor. bugün artık 38+1 deyiz perşembe 38+4 de olacağız bakalım kızımız 4000 olmuş olacak mı. Çatı muayenesi yapacak bu sefer. Nst ye alıyorlar ağrı sızı hiç bir şey yok. öyle dolanıp duruyorum ortada. Sanırım haftaya sezeryan olurum. Normal desede ben sezeryan istiyorum korkudan.
Artık doğsa da rahatlasak.
Karnım çook büyüdü. kaburgalarım acıyor. İnanılmaz bir göbeğim var. gören ya erkek diyor yada ikiz diyor:)
bir uyudum geldim bir doğum haberi dahaamerhaba kızlar..
Eki Görüntüle 750891
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?