2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yok bea sıkma canını geçiveriyor hepsi yaşanacaksa yaşanacak bazı şeyler, ama şunu söyleyeyim yavrunuz büyüyüp size anne baba demeye başladığı zaman daha kolay çekiliyor elalem buna emin olun

herşey onlar için katlanıcaz bazı şeylere napalım

20 günlükkekn gezme demek.. o zaman bende bayramda memlekete gidebilirim

haınmlar bende temmuz annesiyim kk ne arada giriyorum ama buraya sık yazmıyorum
doktor tahmini doğum tarihine önce 28 temmuz demişti son iki aydır 18 temmu diyor sat diye sanırım son adetin başlagıcında hesaplıyorsunuz oda bir ağustos bei iyice kafam karıştı
buğu adet sancısına benzer yerimde duramayacak derecde sancım var doğum sancısı olma ihtimali varmı

hanımlar bende temmuz annesiyim kk ne arada giriyorum ama buraya sık yazmıyorum
doktor tahmini doğum tarihine önce 28 temmuz demişti son iki aydır 18 temmuz diyor sat diye sanırım son adetin başlagıcında hesaplıyorsunuz oda bir ağustos benim iyice kafam karıştı
bugün adet sancısına benzer yerimde duramayacak derecde sancım var doğum sancısı olma ihtimali varmı

inşallah bende biranda böyle doğuruveririm

bende lansinoh almayı düşünüyorum. şimdiden alsam mı acaba??

Canım ben almamıştım göğüs pompası manueli vardı bende. ama ellerim parmaklarım çok acıdı basmaktan. eşim dayanamadı aldı ertesi gün hemen. bana çok lazım oldu 5. günde geldi sütüm, göğüs ucum da küçüktü onun sayesinde bebeğime sütümü verebilmiştim. kişiye göre zorunluluğu değişiyor ihtiyacın olmaz inş.

20 günlükkekn gezme demek.. o zaman bende bayramda memlekete gidebilirim

Gidilir tabi canımcım. biz de önümüzdeki hafta gidiyoruz memleketimize. 40 ını falan bekleyin diyor o malum bazı bilgiç insanlar hatta onlara göre 40 ına kadar evden dışarı çıkmamamız gerektiğini söylüyorlar ama biz dayanamayız öyle şeylere, bunaldık bile evde oturmaktan

inşallah bende biranda böyle doğuruveririm

bende lansinoh almayı düşünüyorum. şimdiden alsam mı acaba??

Canlar ben de lansinohun göğüs pompasını kullandım ilk zamanlar, gerçekten çekim gücü çok iyi ben çok memnun kaldım..

Merhaba kızlar
Artık giremiyorum fazla bebişle ilgilenmekten.
Sadece son sayfayı okudum şimdi göğüs pompasıylailgili
Ben doğumdan önce almamıştım nasıl olsa evde olucam işe gitmicem demiştim ama biraz fazla uyusa hemen göğüsler taş gibi oluyo zonk zonk zonkluyo çok rahatsız edici. Gece uykumdan uyandırıyordu ağrısı bazen. Sonra lansinoh affinity elektrikli pompa aldırdım inanılmaz memnunum çok tavsiye ederim
İnşallah sizin de sütünüz bol olur
Ama boşaltmayınca da taş gibi oluyor ağrılı oluyor

merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr

Paradokss kızına 41 kere maşallahhÇok mutlu oluyorum gelişmeleri duydukçaa,ne güsel eve gelmişsiniz,,kötü günler geride kaldı

Lyre gerçekten çok sevindim canımm tebrik ederimm,,ben hep diyorum yaf normal dersin sezeryan olur,,sezeryan dersin normal olur hiç belli olmaz,,hep hakkımda hayrlısını istiyorum.Allah size sağlık mutluluk huzur ve istediğiniz herşeyi versinn...

Pc öğretmeni kızın çok miniş ,yaf topikte çirkin doğan bebiş yok zaten maşallah hepsineeHepsi birbirinden sevilmelik ve zeki görünüyolar:):)

Deneme sezeryanın kolay geçer inşallah canım yada belkide geçmiştir:):)

Benimde şimdi son haftam artık,,zaman bi farklı geçioo,,ama kaburgam deliyo valla etimi geceleri dönerken falan.ama bebişimde napsınn,,yer mi kaldıkii içerde Şimdiye kadar hiç endişelenmiodum da bugün farklı uyandım kendimi dinliorumm,,karnım fazla kasılıo falan,,erken gelmez inşallah oğluşum:)

Sabah arkadaşımdaydım kahvaltıdaa,artık ne yemek yapmak ne de yemek istiyorumm:)Böyle biri çağırınca benden mutlusu yok,,söylüorum da ha yüzsüz yüzsüz

Yaf ağda mağda yaptıkta biraz geç çıksalar bu kıllar,, o da kötü şimdi kısa kısa çıkıcaklar bişey de yapamıycaksın:)

Bu bebişte çok tatlıııııAynı ultrasondaki haline benzio yaff çok şaşırdım:):):)Ne kadar mutlu uyuyo annesii maşallah onaaa:):)Allah sizin de ailenizinde mutluluğunuzu artırsınn...Kilosu falan iiymiş nie solunum sıkıntısı olduki acaba?Şimdi ikinizde iyisiniz önemli olan da bu

geçmiş olsun canım maşallah oğluşuna canım

geçmiş olsun..Gözünüz aydın .Allah analı bbalı büyütsün inş..bebeğinede maşşallahh

..kızlar pek fazla giremiyorum..mAglüm bebekle ugraşmaktan.ama dogum yapan arkadaşları gördükçe çok seviniyorum. dogum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah analı babbalı büyütsün inş.hamileleri de bi avazda dogurmayı nasip etsin inş.

Kalkıp ortalığı toplamam lasım,,bikaç çamaşır atmam lasım makineye,,yemek de yapmam lasım,Ve de hastane çantamı yerleştirmem lasım...ama sabah kahvaltıya gittik çok yorulduk yerimizden kalkasımız yokk

masallahhhh
çok tatliiiii Allah bagislasin cnmm

bu son haftalarda geçmiyor bir türlü. artık sabırsızlanıyoruz. geçen hafta perşembe gittiğimde kızımız 3600 gr dı. bir normal bir sezeryan diyor doktor. bugün artık 38+1 deyiz perşembe 38+4 de olacağız bakalım kızımız 4000 olmuş olacak mı. Çatı muayenesi yapacak bu sefer. Nst ye alıyorlar ağrı sızı hiç bir şey yok. öyle dolanıp duruyorum ortada. Sanırım haftaya sezeryan olurum. Normal desede ben sezeryan istiyorum korkudan.
Artık doğsa da rahatlasak.
Karnım çook büyüdü. kaburgalarım acıyor. İnanılmaz bir göbeğim var. gören ya erkek diyor yada ikiz diyor:)

Kaburga batması beni de çok yoruoo,,ama bekle yaf bence normali.Aceleden sezeryana karar verme bence,,nacizane fikrim.Ben mecbur sezeryan olcam ama aklım hep normalde..Az kaldı annesii azcık kaldıı bu kadar zaman geçti bi iki hafta mı geçmiycek

bir uyudum geldim bir doğum haberi dahaa
maşallah ne kadarda tatlı. melek gibi uyuyor
kardeşimle ekranı mıncıkladık
sıkıntılarıda atlatmışsnız canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…