2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ben bu kıza aşık oldum kızlar.
Spinal olacaktım ameliyathanede migrenim nedeniyle vazgeçildi genel anestezi ile oldum.
Kilolu sandığımız 2800 oldu ama sağlıklı ve uslu kizim sabah 10 gibi oldu. Sonra uzunca yazar foto koyarim.

oy hadi gözün aydın fotoyu sabırsızlıkla bekliyorum

geçmiş olsun gözünüzaydın canım
fotonu ve hikayeni heyecanla bekliyoruz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
ALPEREN PAŞA TEŞRİİF ETMİŞler SONUNDA
suziiii doğurmuş normal doğum ile
darısı sizlere olsun inşalllahhh
ALLAHIM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN
kendisiyle daha konuşmadım eşi açtı telefonu o söyledi sesi çok mutlu geliyodu
canlarım benim 4yıldan sonra kavuştular allahım nazarlardan korusun onları
ARTIK ONLARDA 3 KİŞİ OLARAK DÖNECEKLER EWLERİNE

Çokk güseeeellllll,,maşallah onlara allah mutluluklarını daim etsinnn:119::119::119::119::119:

ohh ne güzel yaaa suzancımda kavuştu şükür paşasına çook sevindim çookk

hadi hayırı haberler inşallah suni ile 80ne dayandıysa olacak bu iş allahın izni ile ben 35lerde fert oldum epüdüral olmasa halim niceydi gerçi ebe de şaşırdı bu sancı bu kadar zor değildir asında diye

8e düşünce tehlikeli miymiş, doğumdan önce ne kadardı senin? benim şuanda 9.8 ama doktor kanla ilgili bişey demedi ilaca devam dedi sadece, o zaman benim de tehlikeli :44:

hayırlı uğurlu olsun bebeğin

gerçekten çok sevindim, istediği gibi normal olmuş, son zamanlarda çok sıkıntılıydı suzan ne güzel kurtuldu sağ salim.
darısı başımıza inşallah rabbim bizleri de kurtarsın tez zamanda...

kızlar bir arkadaşımın bebeği kilosu çok iyi olmasına rağmen solunum sıkıntısıyla küvezde kalıyor şuan bugün 3. günü küvezde dualarınızda aklınıza gelirse o bebeğimizi de katar mısınız duanıza.. moralimiz epey bozuk, arkadaşım gece gündüz ağlıyor..

Allah kolaylık versinn,,bebişe de tez zamanda küvezden çıkmayı nasip etsin canımm,,adapte olur inşallah bebiş yeni hayatına en kısa zamanda,,

suzanımız kavuşmuş alpereninee hamdolsun...
diğer doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın olsun.
hepsi birbirinden tatlı maşaallah

bende kızımı görüp ona aşık olmak istiyorummmmmmmmm

üzmeyin kendinizi canım. atlatır inşallah. hem ağlamasın birde sütü kesilirse daha çok üzülcek sonra. inşallah atlatırlar bu sıkıntıyı kısa zamanda

üzmeyin kendinizi canım. atlatır inşallah. hem ağlamasın birde sütü kesilirse daha çok üzülcek sonra. inşallah atlatırlar bu sıkıntıyı kısa zamanda

arayıp teselli etmeye çalışıyorum ama ne fayda ben de kahroldum burda.... süt alamıyormuş bebek, mideden serumla besliyorlarmış... inşallah en kısa zamanda sağlığna kavuşur

ay ne güzel kavuşmuş mutlular inş

yemekleri yaptım salatamı da yaptım bi tek eşimin gelmesi kaldı gelsede yesek tosun açıktı kv de sağolsun son anda sena yapılacak birşey varmı dedi tam salataya başlamıştım yok dedim bende neysee eşim gelsede can sıkıntım gitse kimseciklerde kalmıyo topikte bende miss oğluşumu görmek ve koklaşıp emişmek istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…