biz seni beklicez canım ondan sonra gelcek benim sıpamSuzandan iyi haberler beklioruuss...Sırada nddd
azıcık yuvarlandık oğlumla yatakta teyzesi ondan yoktukBen burda kendi kendime konuşuyorum zaten iki saattirrŞimdi çıkıcam herkesin gevezelği tutar yaneee
Ben bu kıza aşık oldum kızlar.
Spinal olacaktım ameliyathanede migrenim nedeniyle vazgeçildi genel anestezi ile oldum.
Kilolu sandığımız 2800 oldu ama sağlıklı ve uslu kizim sabah 10 gibi oldu. Sonra uzunca yazar foto koyarim.
Spinal olacaktım ameliyathanede migrenim nedeniyle vazgeçildi genel anestezi ile oldum.
Kilolu sandığımız 2800 oldu ama sağlıklı ve uslu kizim sabah 10 gibi oldu. Sonra uzunca yazar foto koyarim.
geçmiş olsun gözünüzaydın canımBen bu kıza aşık oldum kızlar.
pazar pazar evin neşesi olucak yani. biz doldurucaz 40 ı çok sevdik yerimiz sımsıkı tutunduk gelmiyoruzBenimki pazar gelcek bi kere,,hhaa sen diosunki ben 40 dolduktan sonra yapıcam
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
ALPEREN PAŞA TEŞRİİF ETMİŞler SONUNDA
suziiii doğurmuş normal doğum ile
darısı sizlere olsun inşalllahhh
ALLAHIM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN
kendisiyle daha konuşmadım eşi açtı telefonu o söyledi sesi çok mutlu geliyodu
canlarım benim 4yıldan sonra kavuştular allahım nazarlardan korusun onları
ARTIK ONLARDA 3 KİŞİ OLARAK DÖNECEKLER EWLERİNE
ohh ne güzel yaaa suzancımda kavuştu şükür paşasına çook sevindim çookkkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
suzan6638 den habeeerrleriim varrr
kızlar suzan bugün doğuma gitti biliyosunuzdur sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
konuştum az önce kociş serumu tutuyomuş o da dolaşıyomuş
sancı 80 lerde dedi sesi gayet güzeldi
dualarınızı bekliyooomuuş hepinize slmı var
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
hadi gözümüz aydın
8e düşünce tehlikeli miymiş, doğumdan önce ne kadardı senin? benim şuanda 9.8 ama doktor kanla ilgili bişey demedi ilaca devam dedi sadece, o zaman benim de tehlikeli :44:
hayırlı uğurlu olsun bebeğin
gerçekten çok sevindim, istediği gibi normal olmuş, son zamanlarda çok sıkıntılıydı suzan ne güzel kurtuldu sağ salim.
darısı başımıza inşallah rabbim bizleri de kurtarsın tez zamanda...
kızlar bir arkadaşımın bebeği kilosu çok iyi olmasına rağmen solunum sıkıntısıyla küvezde kalıyor şuan bugün 3. günü küvezdedualarınızda aklınıza gelirse o bebeğimizi de katar mısınız duanıza.. moralimiz epey bozuk, arkadaşım gece gündüz ağlıyor..
üzmeyin kendinizi canım. atlatır inşallah. hem ağlamasın birde sütü kesilirse daha çok üzülcek sonra. inşallah atlatırlar bu sıkıntıyı kısa zamanda
kızlar bir arkadaşımın bebeği kilosu çok iyi olmasına rağmen solunum sıkıntısıyla küvezde kalıyor şuan bugün 3. günü küvezdedualarınızda aklınıza gelirse o bebeğimizi de katar mısınız duanıza.. moralimiz epey bozuk, arkadaşım gece gündüz ağlıyor..
üzmeyin kendinizi canım. atlatır inşallah. hem ağlamasın birde sütü kesilirse daha çok üzülcek sonra. inşallah atlatırlar bu sıkıntıyı kısa zamanda
inşallaharayıp teselli etmeye çalışıyorum ama ne faydaben de kahroldum burda.... süt alamıyormuş bebek, mideden serumla besliyorlarmış... inşallah en kısa zamanda sağlığna kavuşur
hadi gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?