2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
iyice sessizleşti topic herkes aldı kuzusunu biz burda bekleşiyoruz

Merahaba canlarım bız geldik kızımlaaa

Sizi çok özledim aklım hep sizdeydi en son bıraktıgımda 2220. sayfadaydınız anam 3000leri geçmişiniz şimdi nasıl okuyacam bilmem malum 1 aydır giremiyorum

Hala dogum yapmadım beklemedeyiz biz prensesim teşrif edemedi daha dört gözle bekliyoruz teyzeleri sizler nasılsınız kimler doğum yaptı neler oldu biri bana özet geçebilirmi acaba........

Son düzenleme:
allahım analı babalı büyütsün inşallah..
ohh süpermişşş

allahım analı babalı büyütsün

oyyyy sonundaa çok şükürrr...
allahım acil şifalar versin
ohh hadi yiyelim çok açız babamızda geç gelecek zati

Merahaba canlarım bız geldik kızımlaaa

Sizi çok özledim aklım hep sizdeydi en son bıraktıgımda 2220. sayfadaydınız anam 3000leri geçmişiniz şimdi nasıl okuyacam bilmem malum 1 aydır giremiyorum
hoşgelddiiiiiiiiinnn..
daha erken annesi du bakalım daha suzi yeni doğurduu

hoşgelddiiiiiiiiinnn..
daha erken annesi du bakalım daha suzi yeni doğurduu

Hoşbuldum canımm..........

Ayyy maşallahhh suzi ye

Evet erken daha tahmini doğumumuza 2 gün kaldı çarşamba kontrolümüz var bakalım neler olacak :26::26::26::26:

Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik 38.haftanada girmişin artık

bizde iyiyiz şükür. perşembe ayrıldık izne evdeyiz. erken olmamış ii bari doktorumuz yoktu geçen hafta. çatı muayenesi falan yaptımı yaa bana bişi demedi cumartesi gidecem bende

bizde iyiyiz şükür. perşembe ayrıldık izne evdeyiz. erken olmamış ii bari doktorumuz yoktu geçen hafta. çatı muayenesi falan yaptımı yaa bana bişi demedi cumartesi gidecem bende

Aman iyi ol canım bende gitmedim iznimden beri boyuna geziyom evet izindeydi doktor gidemedim o yüzden bilmem yaparmı çatı muayenesi 40.haftamız doluyo çarşamba günü yapar sanırsam......:26::26::26:

Aman iyi ol canım bende gitmedim iznimden beri boyuna geziyom evet izindeydi doktor gidemedim o yüzden bilmem yaparmı çatı muayenesi 40.haftamız doluyo çarşamba günü yapar sanırsam......:26::26::26:
ohhh gez tabi doğduktan sonra zorlaşacak biraz daha. bayadır gitmemişin doktora. bizim doktoru nasıl biliyolar hiç duydunmu sezaryancı mıdır acaba merak ediyorum. normal istiyorum ben. korkutmasın beni

ben hiç öslemedim 34+5de ayrıldım ucretsize alacam insallh,hatta eşime diyorum ki ilerde iyi kazan bende çalışmayayım yada klınık ac bende yanında kafama gore calışayım

bebeğin adı: Furkan Emre
doğum günü ve saati: 02.07.2013 saat 16:16
bebegin boy ve kilosu: 51 cm 3.810 gr
doğum şekli: Spinal Sezeryan

Kızlar doğum yaptık ama hikayemizi yazamadık henüz emrem kollarımda yalnız yardımınıza ihtiyacım var doğum yaptıktan sonra sütlerim gelmedi ve benim meme ucum hiç yok batıktan bile kötü denemediğim şey kalmadı göğüs aletlerine yatırım yaptım resmen 2 gece hastanede kaldık ama sürekli mama yedi bebeşim sabrettim eve çıkar çıkmaz doktorun 2 gün sonra banyo yapabilirsin demesine rağmen ben hemen yaptım sütlerim belki gelir diye ama nafile içmediğim kalmadı 3 litre su içiyorum günde ama çok çok az geliyo sütüm oğlumda memeyi tutamıyor ve sinir oluyor bugün 6 günlük ve mama ile beslemek zorunda kalıyorum çünkü aç kalıyor lütfen yardım edin etrafınızda duymuşsunuzdur ben şimdi napıcam ne uyku ne bişey harap oldum resmen sabırla bekliyorum

gözün aydin canimm Allah bagislasin

helaal suzana cok guzle bı mutluluk ya eve 3 ksıı donmek hadı daırısı basımza tebrık ederım

aynen bende 22 gun nolcak gelıverse dyorm:) hatta esıme dedımkı ben bı onmzdekı hafta sonu hamamı gıtsem kolaylasr belkıdıyede nasıp kısmet Allah ne dedıyse o bız ne desek bos:)

oww senn bebek 20gun olmus masallah bzm daha doguma 20gun var. ıyı gezmeler bakalım cıcısınıde gıysn yerm ben onu

atlatmssınız ufak problemlerı masallah. masallahj ogluna mısıl mısıl ultrason fotosuna nasılda benzıyor ya cok tatlı Alllah bagıslasın cnm

beklıyroz cnm hayırlı olsun bızde asık olsak artık bebıslerımıze ınsallah

arayıp teselli etmeye çalışıyorum ama ne fayda ben de kahroldum burda.... süt alamıyormuş bebek, mideden serumla besliyorlarmış... inşallah en kısa zamanda sağlığna kavuşur

ınsallah saglıgına kavusur bebek

çok şükür :))

maşallah onlara allah bagislasin bekliyoruz en kisa zamanda resimleri

Allah bebgını sana bagıslasın cnm bole bı tecrube yasamadgım ıcnde ne dyeblrm bılmıyorm ama kendnı yıpratma sen elınden gelenı yapıyosun sonucda takdır ı ılahı. ınsallah tez zamanda duzelır bol bol sutun gelır. ama kendnı harap etme oglunun sana ıhtyacı var

allah yardımcın olsun, göğüs ucu çıkartıcı nın faydası olmadı mı? sabırla çabalarına devam et, bebek de alışır zamanla tutmaya...

allahım analı babalı büyütsün. kolaylık versin inşallah..

kızlar nasılsınız.sağlık ocağına gittim bugün.ebe muayene etti.benimkinin gelmeye niyeti yokmuş.bu hafta geleceğe benzemiyor dedi.41.haftaya sarkarsa ne olacak?

Merhaba teyzoslar biz bugun uykusuzluk ve yorgunluk nedeniyle biraz uyuduk.. bugun kontrolumuze gittik ilk defa nst baglandim yarim saat Allahtan esim yanimdaydi.. hersey iyi bir aorun yok biyikli amcamiz sezeryan gununu soyledi 20 temmuz sabah 9 ya bunu ogrenmk hem iyi hem tuhaf degisik bir duygu.. neyse belli oldu sonunda simdi son hazirliklari yapariz kizimizi bekleriz kilosu 3200 gr boyu 51 cm olmus cok sukur hersey normal.. simdi biraz daha dinlenelim aksam gorusmek uzere kizlar

kızlar nasılsınız.sağlık ocağına gittim bugün.ebe muayene etti.benimkinin gelmeye niyeti yokmuş.bu hafta geleceğe benzemiyor dedi.41.haftaya sarkarsa ne olacak?

benıde bu korkutuyor bıde bebk kakasnı flan yaparsa dıye ınsallah 40.haftada dogar bıkac gunun dhaa var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…