iyice sessizleşti topic herkes aldı kuzusunu biz burda bekleşiyoruzyemekleri yaptım salatamı da yaptım bi tek eşimin gelmesi kaldı gelsede yesektosun açıktı kv de sağolsun son anda sena yapılacak birşey varmı dedi tam salataya başlamıştım yok dedim bende neysee eşim gelsede can sıkıntım gitse kimseciklerde kalmıyo topikte bende miss oğluşumu görmek ve koklaşıp emişmek istiyorummmm
allahım analı babalı büyütsün inşallah..haınmlar bende temmuz annesiyim kk ne arada giriyorum ama buraya sık yazmıyorum
doktor tahmini doğum tarihine önce 28 temmuz demişti son iki aydır 18 temmu diyor sat diye sanırım son adetin başlagıcında hesaplıyorsunuz oda bir ağustos bei iyice kafam karıştı
buğu adet sancısına benzer yerimde duramayacak derecde sancım var doğum sancısı olma ihtimali varmı
ohh süpermişşşGidilir tabi canımcım. biz de önümüzdeki hafta gidiyoruz memleketimize. 40 ını falan bekleyin diyor o malum bazı bilgiç insanlar hatta onlara göre 40 ına kadar evden dışarı çıkmamamız gerektiğini söylüyorlar ama biz dayanamayız öyle şeylere, bunaldık bile evde oturmaktan
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
allahım analı babalı büyütsünBen bu kıza aşık oldum kızlar.
Spinal olacaktım ameliyathanede migrenim nedeniyle vazgeçildi genel anestezi ile oldum.
Kilolu sandığımız 2800 oldu ama sağlıklı ve uslu kizim sabah 10 gibi oldu. Sonra uzunca yazar foto koyarim.
oyyyy sonundaa çok şükürrr...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
ALPEREN PAŞA TEŞRİİF ETMİŞler SONUNDA
suziiii doğurmuş normal doğum ile
darısı sizlere olsun inşalllahhh
ALLAHIM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN
kendisiyle daha konuşmadım eşi açtı telefonu o söyledi sesi çok mutlu geliyodu
canlarım benim 4yıldan sonra kavuştular allahım nazarlardan korusun onları
ARTIK ONLARDA 3 KİŞİ OLARAK DÖNECEKLER EWLERİNE
allahım acil şifalar versin8e düşünce tehlikeli miymiş, doğumdan önce ne kadardı senin? benim şuanda 9.8 ama doktor kanla ilgili bişey demedi ilaca devam dedi sadece, o zaman benim de tehlikeli :44:
hayırlı uğurlu olsun bebeğin
gerçekten çok sevindim, istediği gibi normal olmuş, son zamanlarda çok sıkıntılıydı suzan ne güzel kurtuldu sağ salim.
darısı başımıza inşallah rabbim bizleri de kurtarsın tez zamanda...
kızlar bir arkadaşımın bebeği kilosu çok iyi olmasına rağmen solunum sıkıntısıyla küvezde kalıyor şuan bugün 3. günü küvezdedualarınızda aklınıza gelirse o bebeğimizi de katar mısınız duanıza.. moralimiz epey bozuk, arkadaşım gece gündüz ağlıyor..
ohh hadi yiyelim çok açız babamızda geç gelecek zatiyemekleri yaptım salatamı da yaptım bi tek eşimin gelmesi kaldı gelsede yesektosun açıktı kv de sağolsun son anda sena yapılacak birşey varmı dedi tam salataya başlamıştım yok dedim bende neysee eşim gelsede can sıkıntım gitse kimseciklerde kalmıyo topikte bende miss oğluşumu görmek ve koklaşıp emişmek istiyorummmm
hoşgelddiiiiiiiiinnn..Merahaba canlarım bız geldik kızımlaaa
Sizi çok özledim aklım hep sizdeydi en son bıraktıgımda 2220. sayfadaydınız anam 3000leri geçmişiniz şimdi nasıl okuyacam bilmem malum 1 aydır giremiyorum
hoşgelddiiiiiiiiinnn..
daha erken annesi du bakalım daha suzi yeni doğurduu
bizde iyiyiz şükür. perşembe ayrıldık izne evdeyiz. erken olmamış ii bari doktorumuz yoktu geçen hafta. çatı muayenesi falan yaptımı yaa bana bişi demedi cumartesi gidecem bendeHoşbuldum canımm..........
Ayyy maşallahhhsuzi ye
Evet erken daha tahmini doğumumuza 2 gün kaldı çarşamba kontrolümüz var bakalım neler olacak :26::26::26::26:
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik 38.haftanada girmişin artık
bizde iyiyiz şükür. perşembe ayrıldık izne evdeyiz. erken olmamış ii bari doktorumuz yoktu geçen hafta. çatı muayenesi falan yaptımı yaa bana bişi demedi cumartesi gidecem bende
ohhh gez tabi doğduktan sonra zorlaşacak biraz daha. bayadır gitmemişin doktora. bizim doktoru nasıl biliyolar hiç duydunmu sezaryancı mıdır acaba merak ediyorum. normal istiyorum ben. korkutmasın beniAman iyi ol canım bende gitmedim iznimden beri boyuna geziyom evet izindeydi doktor gidemedim o yüzden bilmem yaparmı çatı muayenesi 40.haftamız doluyo çarşamba günü yapar sanırsam......:26::26::26:
Yaaaa bende özledim işimi hemde çokbirde çok erken izne ayrıldım 32 haftada o nedenle daha bi özledim şu halimle gidip çalışasım var :)) bebiş doğsun da işte ozaman ne iş ne güç kalır gözümüzde :)))
Ben bu kıza aşık oldum kızlar.
Spinal olacaktım ameliyathanede migrenim nedeniyle vazgeçildi genel anestezi ile oldum.
Kilolu sandığımız 2800 oldu ama sağlıklı ve uslu kizim sabah 10 gibi oldu. Sonra uzunca yazar foto koyarim.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
kızlarrr walla bende o sabırsız annelerdenim;çok istiyorum oğluşumu kucağıma almayı;
helede burda resimleri doğuranları gördükçe daha bi heyecan basıyo bana :))
eşim de diyoki ne acelen var az daha dur gününü bekle,yürüyelim dedikçe sen erken doğurmaya mı çalışıyosun diyoo :))
erkenimi kaldı şurda kalmış 20 gün :) napiyim hayırlısıyla istiyorummmmm
zaten bide benim sat' a göre 15 temmuz, usg ye göre 28 temmuz, allttaki takvimide ben usg ye göre ayarladım;
sizin takvimler neye göre kızlar yaaa:)))
oww senn bebek 20gun olmus masallah bzm daha doguma 20gun var. ıyı gezmeler bakalım cıcısınıde gıysn yerm ben onuSelam Güzel anneler...Biz geldik kızımla, 2 gecedir uykusuz kaldık, ececiğimin gaz sancısı vardı uyuyamadı yavrucum. biraz önce ilaç verdik emzirip uyuttum. geçmişi fazla okuyamadım. gördüğüm kadarıyla suzan doğuma gitmiş Allah bir avazda kurtarsın ikisini de dualarımız onunla, ikisi de sağlıkla birbirlerine kavuşurlar inş. Bir de paradoksun prensesi eve gelmiş çok şükür. Çok sevindim canımcım zorlukları atlattın şimdi birbirinize alışma zamanı he bir de kızımın bugün 20. günü Ne kadar çabuk geçiyor zaman.... Birazdan banyomuzu yapacağız ve akşam üzeri dışarı çıkacağız. kızımla cicili bicili giyinip gezmelere gitcess
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
Ben bu kıza aşık oldum kızlar.
arayıp teselli etmeye çalışıyorum ama ne faydaben de kahroldum burda.... süt alamıyormuş bebek, mideden serumla besliyorlarmış... inşallah en kısa zamanda sağlığna kavuşur
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
bebeğin adı: Furkan Emre
doğum günü ve saati: 02.07.2013 saat 16:16
bebegin boy ve kilosu: 51 cm 3.810 gr
doğum şekli: Spinal Sezeryan
Kızlar doğum yaptık ama hikayemizi yazamadık henüz emrem kollarımda yalnız yardımınıza ihtiyacım var doğum yaptıktan sonra sütlerim gelmedi ve benim meme ucum hiç yok batıktan bile kötü denemediğim şey kalmadı göğüs aletlerine yatırım yaptım resmen2 gece hastanede kaldık ama sürekli mama yedi bebeşim sabrettim eve çıkar çıkmaz doktorun 2 gün sonra banyo yapabilirsin demesine rağmen ben hemen yaptım sütlerim belki gelir diye ama nafile içmediğim kalmadı 3 litre su içiyorum günde ama çok çok az geliyo sütüm oğlumda memeyi tutamıyor ve sinir oluyor bugün 6 günlük ve mama ile beslemek zorunda kalıyorum çünkü aç kalıyor lütfen yardım edin etrafınızda duymuşsunuzdur ben şimdi napıcam ne uyku ne bişey harap oldum resmen sabırla bekliyorum
bebeğin adı: Furkan Emre
Kızlar doğum yaptık ama hikayemizi yazamadık henüz emrem kollarımda yalnız yardımınıza ihtiyacım var doğum yaptıktan sonra sütlerim gelmedi ve benim meme ucum hiç yok batıktan bile kötü denemediğim şey kalmadı göğüs aletlerine yatırım yaptım resmen2 gece hastanede kaldık ama sürekli mama yedi bebeşim sabrettim eve çıkar çıkmaz doktorun 2 gün sonra banyo yapabilirsin demesine rağmen ben hemen yaptım sütlerim belki gelir diye ama nafile içmediğim kalmadı 3 litre su içiyorum günde ama çok çok az geliyo sütüm oğlumda memeyi tutamıyor ve sinir oluyor bugün 6 günlük ve mama ile beslemek zorunda kalıyorum çünkü aç kalıyor lütfen yardım edin etrafınızda duymuşsunuzdur ben şimdi napıcam ne uyku ne bişey harap oldum resmen sabırla bekliyorum
allahım analı babalı büyütsün. kolaylık versin inşallah..bebeğin adı: Furkan Emre
kızlar nasılsınız.sağlık ocağına gittim bugün.ebe muayene etti.benimkinin gelmeye niyeti yokmuş.bu hafta geleceğe benzemiyor dedi.41.haftaya sarkarsa ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?