Merhaba teyzoslar biz bugun uykusuzluk ve yorgunluk nedeniyle biraz uyuduk.. bugun kontrolumuze gittik ilk defa nst baglandim yarim saatAllahtan esim yanimdaydi.. hersey iyi bir aorun yok biyikli amcamiz sezeryan gununu soyledi 20 temmuz sabah 9 ya bunu ogrenmk hem iyi hem tuhaf degisik bir duygu.. neyse belli oldu sonunda simdi son hazirliklari yapariz kizimizi bekleriz kilosu 3200 gr boyu 51 cm olmus cok sukur hersey normal.. simdi biraz daha dinlenelim aksam gorusmek uzere kizlar
bebeğin adı: Furkan Emre
doğum günü ve saati: 02.07.2013 saat 16:16
bebegin boy ve kilosu: 51 cm 3.810 gr
doğum şekli: Spinal Sezeryan
Kızlar doğum yaptık ama hikayemizi yazamadık henüz emrem kollarımda yalnız yardımınıza ihtiyacım var doğum yaptıktan sonra sütlerim gelmedi ve benim meme ucum hiç yok batıktan bile kötü denemediğim şey kalmadı göğüs aletlerine yatırım yaptım resmen2 gece hastanede kaldık ama sürekli mama yedi bebeşim sabrettim eve çıkar çıkmaz doktorun 2 gün sonra banyo yapabilirsin demesine rağmen ben hemen yaptım sütlerim belki gelir diye ama nafile içmediğim kalmadı 3 litre su içiyorum günde ama çok çok az geliyo sütüm oğlumda memeyi tutamıyor ve sinir oluyor bugün 6 günlük ve mama ile beslemek zorunda kalıyorum çünkü aç kalıyor lütfen yardım edin etrafınızda duymuşsunuzdur ben şimdi napıcam ne uyku ne bişey harap oldum resmen sabırla bekliyorum
Merhaba teyzoslar biz bugun uykusuzluk ve yorgunluk nedeniyle biraz uyuduk.. bugun kontrolumuze gittik ilk defa nst baglandim yarim saatAllahtan esim yanimdaydi.. hersey iyi bir aorun yok biyikli amcamiz sezeryan gununu soyledi 20 temmuz sabah 9 ya bunu ogrenmk hem iyi hem tuhaf degisik bir duygu.. neyse belli oldu sonunda simdi son hazirliklari yapariz kizimizi bekleriz kilosu 3200 gr boyu 51 cm olmus cok sukur hersey normal.. simdi biraz daha dinlenelim aksam gorusmek uzere kizlar
Gidilir tabi canımcım. biz de önümüzdeki hafta gidiyoruz memleketimize. 40 ını falan bekleyin diyor o malum bazı bilgiç insanlar hatta onlara göre 40 ına kadar evden dışarı çıkmamamız gerektiğini söylüyorlar ama biz dayanamayız öyle şeylere, bunaldık bile evde oturmaktan
Kizlar ne marka alsiniz sut pompaasini nette arastirsim da medela mini elektieikli bide aventin manuel pompasini oneriyolar hamgisi iyi siZce
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
Maşallahh prensesine canımm
Hiç belli olmaz canımcım o. Bir anda nişanın ya da suyun gelir doğum yapmaya gidersinBenim de ne sancım vardı ne de bir belirti bir anda kanamam gelip 3 saat sonra doğurdum Sağlıkla gelsin paşacın inş.
sırf tarih belli olsun diye sezeryen olasım var böyle beklemek çok zorluyor beni. 9 ay bekledim şu birkaç gün geçmiyorMerhaba teyzoslar biz bugun uykusuzluk ve yorgunluk nedeniyle biraz uyuduk.. bugun kontrolumuze gittik ilk defa nst baglandim yarim saatAllahtan esim yanimdaydi.. hersey iyi bir aorun yok biyikli amcamiz sezeryan gununu soyledi 20 temmuz sabah 9 ya bunu ogrenmk hem iyi hem tuhaf degisik bir duygu.. neyse belli oldu sonunda simdi son hazirliklari yapariz kizimizi bekleriz kilosu 3200 gr boyu 51 cm olmus cok sukur hersey normal.. simdi biraz daha dinlenelim aksam gorusmek uzere kizlar
bende bundan alıcam ihtiyaç halindehttp://www.e-bebek.com/gogus_pompalari/lansinoh/lansinoh_affinity_elektrikli_gogus_pompasi/LSI-93781
biz bunu aldık çok hızlı ve kullanışlı
bende istiyorum albüm ama henüz bir fotoğraf makinamız yok. telefonla çekicez artık fotolarıohh ne güzel doğuran doğurana; bi kaç saat girmedim bi baktım hoopp bebişler gelmiş :))
allah analı babalı büyütsün kızlar, darısı başımıza inş..
bugün bi arkadaşımda çok güzel bi hediye almış bebişimize; bebek albümü çok güzel ayak izini falan koyuyosun,
ebebekte bakmıştım ben,eşim sonra bakarız alırız falan diyodu bugün hediye olarak alınca çok mutlu oldum :))
Baby Memory Prints Deri Hatıra Albümü Mavi - e-bebek.com
benıde bu korkutuyor bıde bebk kakasnı flan yaparsa dıye ınsallah 40.haftada dogar bıkac gunun dhaa var cnm
maşallah tosun paşamızaSUZANla konuştuk maşallah sesi çok güzeldi vıcır vıcır sanki hiç doğum yapmamış gibi
oğluşu 3.500 kg 52 cm doğmuş
3-4 tanecik dikişi varmış
kızlara söyle suzan ÇATIR ÇATIR doğurmuş de dedi
nasıl kolaymıydı dedim''son iki saat ortalığı yıktım '' dediçünkü serumu son ayarlamışlar
şükürler olsunki kazasız belasız atlattı darısı size olsun inşallah sizlerde hayırlısıyla meleklerinize kavuşursunuz
kendinize iii bakın cicişş anneler ve adayları
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
kızlar belim fena ağrıyor sağ bel boşluğum ağrıyor bayağı...
ne ola ki bu :26:
o dert bende de var öğlenden beri . halıları kaldırdım ondan sanıyorrum ama doğumda olabilrmi aklımdan geçmio değil:18::18::18:kızlar belim fena ağrıyor sağ bel boşluğum ağrıyor bayağı...
ne ola ki bu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?