2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gözün aydın canim
,
maşallah tospik kiza

canım benimde ucu yoktu.iki senedir meme uçlarıyla uğraştım.silikon meme ucu al.lansolin'in göğüs ucu çıkarıcı aparatı var.onu deneyebilirsin.kesinlikle pes etme.ucun çıktığında bebeğin ağzını memene yerleştir.bebek çektikçe gelecektir.inatlaş kesinlikle bebeğin memeyi emmesini sağla.uyaracak olan bebeğin emmesi

çok biliyo onlar yaa, yok 40 gün annenin mezarı kapanmazmış da bilmem ne, eee hastaneye nasıl gidiliyor o zaman. bana diyorlar ki zaten yorgun olursun gidemezsin, bebek uyumaz fln. ben de görün bak Beste kızım uyuyacak, annesini yormayacak hepinizi utandıracak diyorum

Kizlar ne marka alsiniz sut pompaasini nette arastirsim da medela mini elektieikli bide aventin manuel pompasini oneriyolar hamgisi iyi siZce

http://www.e-bebek.com/gogus_pompalari/lansinoh/lansinoh_affinity_elektrikli_gogus_pompasi/LSI-93781
biz bunu aldık çok hızlı ve kullanışlı

Çok geçmiş olsun. Allah bağışlasın, maşallah çok tatlıymış.

ne kaa güğzel canım masallh sana ilk doğummuydu,hayalım benımde azıcık sancı catır catır normalll hayırlısı ile tabikide

ohh ne güzel doğuran doğurana; bi kaç saat girmedim bi baktım hoopp bebişler gelmiş :))
allah analı babalı büyütsün kızlar, darısı başımıza inş..

bugün bi arkadaşımda çok güzel bi hediye almış bebişimize; bebek albümü çok güzel ayak izini falan koyuyosun,
ebebekte bakmıştım ben,eşim sonra bakarız alırız falan diyodu bugün hediye olarak alınca çok mutlu oldum :))

Baby Memory Prints Deri Hatıra Albümü Mavi - e-bebek.com

sırf tarih belli olsun diye sezeryen olasım var böyle beklemek çok zorluyor beni. 9 ay bekledim şu birkaç gün geçmiyor

bende istiyorum albüm ama henüz bir fotoğraf makinamız yok. telefonla çekicez artık fotoları

SUZANla konuştuk maşallah sesi çok güzeldi vıcır vıcır sanki hiç doğum yapmamış gibi
oğluşu 3.500 kg 52 cm doğmuş
3-4 tanecik dikişi varmış
kızlara söyle suzan ÇATIR ÇATIR doğurmuş de dedi
nasıl kolaymıydı dedim''son iki saat ortalığı yıktım '' dedi çünkü serumu son ayarlamışlar
şükürler olsunki kazasız belasız atlattı darısı size olsun inşallah sizlerde hayırlısıyla meleklerinize kavuşursunuz

kendinize iii bakın cicişş anneler ve adayları

maşallah tosun paşamıza

geçmiş olsun canım alah anaı babalı büyütsün

kızlar belim fena ağrıyor sağ bel boşluğum ağrıyor bayağı...
ne ola ki bu :26:

kızlar belim fena ağrıyor sağ bel boşluğum ağrıyor bayağı...
ne ola ki bu :26:
o dert bende de var öğlenden beri . halıları kaldırdım ondan sanıyorrum ama doğumda olabilrmi aklımdan geçmio değil:18::18::18:
benim sol daha çok ağrıo ama. ayağa kalkınca özelllikle bişi sokuluo gibi oluo. sende yordunmu kendini bugün acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…