kızlar bende 4 temmuzda kızım defneye kavuştum:) 3035gr ağırlığında 49 cm doğdu kızım.epidural sezeryanla doğdu bebeğim. 4 günlük olduk.ama sütüm yetmiyor bir türlü((mecburen mama takviyesi yapıyoruz yoksa durmadan ağlıyor.inşallah mama verince sütüm iyice gitmez (((((((((
canım benimde ucu yoktu.iki senedir meme uçlarıyla uğraştım.silikon meme ucu al.lansolin'in göğüs ucu çıkarıcı aparatı var.onu deneyebilirsin.kesinlikle pes etme.ucun çıktığında bebeğin ağzını memene yerleştir.bebek çektikçe gelecektir.inatlaş kesinlikle bebeğin memeyi emmesini sağla.uyaracak olan bebeğin emmesi
Canım 6 gündür denemediğim kalmadı avent niplette göğüs ucu çıkarıcı, silikon meme ucu, lansonih göğüs ucu çıkarıcısı ama nafile sorun sütün az olması çok gelse tutacaktır ama sütüm çok çok az inatlaşıyorum ama çok ağlıyor kıyametler kopuyor süt gelmeyince tutmak istemiyor bazen çok çok az sağıyorum manuel pompa ile damla damla biberonla veriyorum şimdi de elektrikli pompa almayı düşünüyorum bu arada tavsiyesi olan varmı elektrikli pompa için gerçekten yardıma ihtiyacım var
Canım 6 gündür denemediğim kalmadı avent niplette göğüs ucu çıkarıcı, silikon meme ucu, lansonih göğüs ucu çıkarıcısı ama nafile sorun sütün az olması çok gelse tutacaktır ama sütüm çok çok az inatlaşıyorum ama çok ağlıyor kıyametler kopuyor süt gelmeyince tutmak istemiyor bazen çok çok az sağıyorum manuel pompa ile damla damla biberonla veriyorum şimdi de elektrikli pompa almayı düşünüyorum bu arada tavsiyesi olan varmı elektrikli pompa için gerçekten yardıma ihtiyacım var
allahım analı babalı büyütsün inşallahh zamanla olur inşallah bebiş emdikçe olurmuşkızlar bende 4 temmuzda kızım defneye kavuştum:) 3035gr ağırlığında 49 cm doğdu kızım.epidural sezeryanla doğdu bebeğim. 4 günlük olduk.ama sütüm yetmiyor bir türlü((mecburen mama takviyesi yapıyoruz yoksa durmadan ağlıyor.inşallah mama verince sütüm iyice gitmez (((((((((
SUZANla konuştuk maşallah sesi çok güzeldi vıcır vıcır sanki hiç doğum yapmamış gibi
oğluşu 3.500 kg 52 cm doğmuş
3-4 tanecik dikişi varmış
kızlara söyle suzan ÇATIR ÇATIR doğurmuş de dedi
nasıl kolaymıydı dedim''son iki saat ortalığı yıktım '' dediçünkü serumu son ayarlamışlar
şükürler olsunki kazasız belasız atlattı darısı size olsun inşallah sizlerde hayırlısıyla meleklerinize kavuşursunuz
kendinize iii bakın cicişş anneler ve adayları
Kolay gelsin tatlımbiz geldikkkk ,
nasilsiniz oglumun teyzeleri ve minikleri ? biz babamiza borek sarıyoruz sahur için , babamiz yattı .) sahuru bekliycez biz , kv geldi ona gittik geldik bu arada
Kolay gelsin tatlım
nasıl olalım
buhun muayenemiz vvardı
no sancı No kasılma No açılma
hiç bi şey yyok
alttan üstten muayene daha baya yukardaymış Ahu..
bekliyoruz bakalım
hayırlısı ile...
Gerçek sancı ille belden mi girer..
benim ön bölgem kasıklarım aağrıyor
ilk doğumum suni ile olunca böyle evde sancı bekleme sürecini ilk defa yasıyorum
bilmiyorum
Nişan nasıl dı miktarı nasıl bi şey di yanibenim de ilk doğumum suni sancıyla olmuştu. Son üç gündür kasılmam ve çok az sancım var çok yoğun bel ağrısı sonrası karnın alt kısmı ve kasıklarda ağrı oluyor... 3 saat önce de nişan geldi ama şu ana kadar sancıda artış yok
Nişan nasıl dı miktarı nasıl bi şey di yani[/. Kırmızı renkli , sümüksü akıntı şeklindeydi. Gebeliğin son zamanlarındaki akıntıdan biraz daha fazlaydı
daha vakti var annesi aceleye gerek yok :))) siz acele ettikce ben tırsıyorum vakişt yaklaşti die :)))
aahh aahhhh o nişan bize de bi uğrasa keşkee :)))))
mübarek peygamber sabrı mı var sende yahepimiz çatladık sen istikrarını hep korudun önünde saygıylan eğiliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?