2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bende 4 temmuzda kızım defneye kavuştum:) 3035gr ağırlığında 49 cm doğdu kızım.epidural sezeryanla doğdu bebeğim. 4 günlük olduk.ama sütüm yetmiyor bir türlü((mecburen mama takviyesi yapıyoruz yoksa durmadan ağlıyor.inşallah mama verince sütüm iyice gitmez(((((((((

hayırlı olsun evladın canım darısı bizlerin başına ,yavaş yavaş ınıyormus süt stres yapma,cunku sutun azalıyomus o zaman

Canım 6 gündür denemediğim kalmadı avent niplette göğüs ucu çıkarıcı, silikon meme ucu, lansonih göğüs ucu çıkarıcısı ama nafile sorun sütün az olması çok gelse tutacaktır ama sütüm çok çok az inatlaşıyorum ama çok ağlıyor kıyametler kopuyor süt gelmeyince tutmak istemiyor bazen çok çok az sağıyorum manuel pompa ile damla damla biberonla veriyorum şimdi de elektrikli pompa almayı düşünüyorum bu arada tavsiyesi olan varmı elektrikli pompa için gerçekten yardıma ihtiyacım var

canım süt yapıcı besinler ye.bulgur,dereotu,günde 3 litre su,süt.incir,yeşil soğan....valla aklıma gelenler bunlar.sakın umutsuzluğa kapılma etkiler bak.birde malt içeceği al.malt mayası da süt artırıyormuş.sütün artınca içmazsin.eczaneden süt için çaylar var onlardan al.pompayı bilmiyorum.

ben lansınohun elektrıklısını aldım ama daha kullanmadım, arkadaşım kullanıyor cok memnun burda yârimde memnun olduğunu yazmış cekım gücü cok iyiymiş

allahım analı babalı büyütsün inşallahh zamanla olur inşallah bebiş emdikçe olurmuş

maşşalahh bebeğine Gözü aydın olsun.Allah analı bablı büyütsün ,inş.

biz geldikkkk ,

nasilsiniz oglumun teyzeleri ve minikleri ? biz babamiza borek sarıyoruz sahur için , babamiz yattı .) sahuru bekliycez biz , kv geldi ona gittik geldik bu arada

biz geldikkkk ,

nasilsiniz oglumun teyzeleri ve minikleri ? biz babamiza borek sarıyoruz sahur için , babamiz yattı .) sahuru bekliycez biz , kv geldi ona gittik geldik bu arada
Kolay gelsin tatlım
nasıl olalım
buhun muayenemiz vvardı
no sancı No kasılma No açılma
hiç bi şey yyok
alttan üstten muayene daha baya yukardaymış Ahu..
bekliyoruz bakalım
hayırlısı ile...

Kolay gelsin tatlım
nasıl olalım
buhun muayenemiz vvardı
no sancı No kasılma No açılma
hiç bi şey yyok
alttan üstten muayene daha baya yukardaymış Ahu..
bekliyoruz bakalım
hayırlısı ile...

daha vakti var annesi aceleye gerek yok :))) siz acele ettikce ben tırsıyorum vakişt yaklaşti die :)))

Gerçek sancı ille belden mi girer..
benim ön bölgem kasıklarım aağrıyor
ilk doğumum suni ile olunca böyle evde sancı bekleme sürecini ilk defa yasıyorum
bilmiyorum

Gerçek sancı ille belden mi girer..
benim ön bölgem kasıklarım aağrıyor
ilk doğumum suni ile olunca böyle evde sancı bekleme sürecini ilk defa yasıyorum
bilmiyorum

benim de ilk doğumum suni sancıyla olmuştu. Son üç gündür kasılmam ve çok az sancım var çok yoğun bel ağrısı sonrası karnın alt kısmı ve kasıklarda ağrı oluyor... 3 saat önce de nişan geldi ama şu ana kadar sancıda artış yok

Nişan nasıl dı miktarı nasıl bi şey di yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…