Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))
Gerceltemcok tatlı maşallah sizesizeÇok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
hoşgeldinizz. bak kadına birde kaçtı dion sen geç doğuracan die gidip gelem demiş meğersemmmbiz geldikkkk ,
nasilsiniz oglumun teyzeleri ve minikleri ? biz babamiza borek sarıyoruz sahur için , babamiz yattı .) sahuru bekliycez biz , kv geldi ona gittik geldik bu arada
allahım analı babalı büyütsün inşallah...Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Belinden karnına vuran sancıysa gerçek sancıdır,,,sadece bu cümleyi biliorum arkadaşım,,tecrübesiz bir anne adayı olarak:):):)
o dert bende de var öğlenden beri . halıları kaldırdım ondan sanıyorrum ama doğumda olabilrmi aklımdan geçmio değil:18::18::18:
benim sol daha çok ağrıo ama. ayağa kalkınca özelllikle bişi sokuluo gibi oluo. sende yordunmu kendini bugün acaba
nasılsınız canlar.galiba sizde uyku sorunu yaşıyorsunuz.bugün hiç uyayamıyorum uykum var ama uykuya geçemiyorum.benim akşam arada bir kasılmam var ama uzanınca geçenlerden.buğün çok su içtim.sizde var mı yeni durum.daha henüz doğumadım ama kendimide tuhaf hissediyorum.
,,babamıza sahur hazırlamaya kalktıkkk bi bakalım dedik.
herkesin ramazan ayı mübarek olsun. hayırlısıyla bu mübarek ayda normal normal doğururuz inşallahh...
Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
arkadaşlar bugün ağrım var. ağrı bacaklarıma kadar vuruyor. böyle aynı adet ağrısı gibi bir şey. acaba doğum sancısı falan mı bu. randevumuz perşembe günü onu bekliyorum. gitsem mi acaba doktora
günaydın canımgunaydınnnnnnnnnn bız geldık yıne sabah sabah
coookkkkk mutluyuz dr amcamıza gdcezzzzzcokta heycnlıyım sankı bna hemn senı hastnye yatırıoruz dıcek gbi gelıo bna cok ta korkuyorum ama tabı bole bse olmuck inşşş
suzanda dogurdu artk sırayı bıze devrettıler bızde dgursaydık hayırlısıyla bızde ftlarımızı koyardkkkk bızde cok degısık bıseymıs dıe yazardık ama napalım hayırlısı
bızm hastnye gtme vaktımız gelıo sabah erkendenaldık randvumuzu babmz oruclu sınırlenmesn dıe hadıııı sızı kocamnnnnnnnnnnn optuk teyselerrriii gelnce gorusuruzzz byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?