2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))

Eklentiler

• $2013-07-08-16-18-18.webp
    9 KB · Görüntüleme: 21
  • $2013-07-09-01-44-19.webp
    11 KB · Görüntüleme: 27
  • $2013-07-09-01-42-25.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 22
nasılsınız canlar.galiba sizde uyku sorunu yaşıyorsunuz.bugün hiç uyayamıyorum uykum var ama uykuya geçemiyorum.benim akşam arada bir kasılmam var ama uzanınca geçenlerden.buğün çok su içtim.sizde var mı yeni durum.daha henüz doğumadım ama kendimide tuhaf hissediyorum.

biz geldikkkk ,

nasilsiniz oglumun teyzeleri ve minikleri ? biz babamiza borek sarıyoruz sahur için , babamiz yattı .) sahuru bekliycez biz , kv geldi ona gittik geldik bu arada
hoşgeldinizz. bak kadına birde kaçtı dion sen geç doğuracan die gidip gelem demiş meğersemmm
Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))
allahım analı babalı büyütsün inşallah...

babamıza sahur hazırlamaya kalktıkkk bi bakalım dedik.
herkesin ramazan ayı mübarek olsun. hayırlısıyla bu mübarek ayda normal normal doğururuz inşallahh...

Belinden karnına vuran sancıysa gerçek sancıdır,,,sadece bu cümleyi biliorum arkadaşım,,tecrübesiz bir anne adayı olarak:):):)

geçti kızlar belimin ağrıı,sağıma yattım pozisyon değiştirdi sanırım rahatladım.
hayırlısı bakalımm :)

ben bu hafta yalnızım evde eşimde bugun nöbetçi olacak psikolojikmen bel ve karın ağrılarımmvar dinlenince geçiyo benimkide

gunaydınnnnnnnnnn bız geldık yıne sabah sabah

coookkkkk mutluyuz dr amcamıza gdcezzzzz cokta heycnlıyım sankı bna hemn senı hastnye yatırıoruz dıcek gbi gelıo bna cok ta korkuyorum ama tabı bole bse olmuck inşşş

suzanda dogurdu artk sırayı bıze devrettıler bızde dgursaydık hayırlısıyla bızde ftlarımızı koyardkkkk bızde cok degısık bıseymıs dıe yazardık ama napalım hayırlısı

bızm hastnye gtme vaktımız gelıo sabah erkendenaldık randvumuzu babmz oruclu sınırlenmesn dıe hadıııı sızı kocamnnnnnnnnnnn optuk teyselerrriii gelnce gorusuruzzz byyyy

kızlar gunaydın hafta sonu yoktuk dogumlar olmus ne guzel Allah bızede nasıp eder ınsallah rahat bır dogum.bende korku ve heyecan hatsafada cok fenayım cook:)))

arkadaşlar bugün ağrım var. ağrı bacaklarıma kadar vuruyor. böyle aynı adet ağrısı gibi bir şey. acaba doğum sancısı falan mı bu. randevumuz perşembe günü onu bekliyorum. gitsem mi acaba doktora

dinlen bi geçip geçmediğine bak eğer düzenli ise git canım ,doğum ağrısı belden baslayıp kasıklara vuruyormus dinlenme ile geçmiyormuş

sütü olmayanlar ve şimdiden depolarını dolduracak olanlar
kızlar bol incir ve hurma tüketin bide mulipanın çayını
ben sezeryan olduğum halde hemencik sütüm geldi
karpuz,marul,semiz otu,sütlü tatlılar üzerine tarçın,
veeeeeeeeeee su en az 2litre
hiç bişeye üzülmeyin pozitif olun buda çok önemli

Herkesin ramazanı mübarek olsunn,,biz de gece kalkıp sahur yaptık aşkımla,,inşallah kolaylık versin allahım oruç tutanlara..

Sinem ss kızın çok tatlı yaff maşallahh,,bu bebişler kesin cennetten gelio

Dün de hastane çantama koyacaklarımı koydum nihayet,,henüz tam değil ufak tefek eksik var onları da hallederis,,neler neler halletmedikkii

O değil de zaman yaklaştıkça üzerime bir gariplik çöküo tam tarifi yokk..

günaydın canım
hayırlı haberlerle gel inşallahh

nasılsınız...
biz bu vakte kadar uyuduk ohh çok güzel olmuşşş. ev hanımlığı başkaymış. gece biraz ağrılarım oldu adet ağrısı bel ağrısı azda afedersiniz isal gibi olmuşum. biara ıslaklık hissettim anam dedim suyummu gelio. meğer terlemişim bel ağrım hala devam ediyor hayırlısı bakalım

bız geldıkkk

oğlusmmm 3.700 gr boyunu alamadı ultrasndo dr dgnca ogrenıcez artkkk

oğlusumn hıc gelesı yok bıkere sadce 60 sancı cıktı daha zorlasamda cıkmadı

drmuzda suyu fln herseyı normal ddı bole gderse allahtan bı aksılık cıkmazssa normal inş

egerkı 4 kıloyu gecerse rıske atmıcaz ve sezryna karar verdk ama 4 kılo olursa tam normal yıne cunku ultrsn net bıse veremedıgı ıcın norml olur ddı drmuz

gelrkende ananemz besıgımızı aldı bze kucuk heryere gden besıklerden cok tatlı ftsunu kurunca koyarm teyselerı odasını bıtrebılırsek ıns onuda cekıp koymak ıstıoruzz

coookkkk heycnlandık yneee bız dgsada sevsekkkk

ahhh yerm bn onn totosunuu tosbam bnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…