nasılsınız...
biz bu vakte kadar uyuduk ohh çok güzel olmuşşş. ev hanımlığı başkaymış. gece biraz ağrılarım oldu adet ağrısı bel ağrısı azda afedersiniz isal gibi olmuşum. biara ıslaklık hissettim anam dedim suyummu gelio. meğer terlemişimbel ağrım hala devam ediyor hayırlısı bakalım
Bu akşam da park yatağımızı kurucasss
sağol canım sizinde..Herkesin ramazanı mübarek olsunn,,biz de gece kalkıp sahur yaptık aşkımla,,inşallah kolaylık versin allahım oruç tutanlara..
Sinem ss kızın çok tatlı yaff maşallahh,,bu bebişler kesin cennetten gelio
Dün de hastane çantama koyacaklarımı koydum nihayet,,henüz tam değil ufak tefek eksik var onları da hallederis,,neler neler halletmedikkii
O değil de zaman yaklaştıkça üzerime bir gariplik çöküo tam tarifi yokk..
nasılsınız...
biz bu vakte kadar uyuduk ohh çok güzel olmuşşş. ev hanımlığı başkaymış. gece biraz ağrılarım oldu adet ağrısı bel ağrısı azda afedersiniz isal gibi olmuşum. biara ıslaklık hissettim anam dedim suyummu gelio. meğer terlemişimbel ağrım hala devam ediyor hayırlısı bakalım
ayhhh bızde aldık ama besgmızı yıkayıp kuralım dıyoruz aksamada bız kurarız heraldee ayhh heycanlandım ynee
Gunaydııın
Hayırlı Ramazanlar hepimize
Şimdi doktordan geldik benim minyon Beste kızım 2600 olmuş. Yeter :) doktor amca 2 hafta sonra goruselim didi, nst'ye de girmedim. 2 hafta cok degil mi yahu, neyse artik.
Hepinize guzel bir gun diliyorum, kizim da ellerinizden opuyo
bız geldıkkk
oğlusmmm 3.700 gr boyunu alamadı ultrasndo dr dgnca ogrenıcez artkkk
oğlusumn hıc gelesı yok bıkere sadce 60 sancı cıktı daha zorlasamda cıkmadı
drmuzda suyu fln herseyı normal ddı bole gderse allahtan bı aksılık cıkmazssa normal inş
egerkı 4 kıloyu gecerse rıske atmıcaz ve sezryna karar verdk ama 4 kılo olursa tam normal yıne cunku ultrsn net bıse veremedıgı ıcın norml olur ddı drmuz
gelrkende ananemz besıgımızı aldı bze kucuk heryere gden besıklerden cok tatlı ftsunu kurunca koyarm teyselerı odasını bıtrebılırsek ıns onuda cekıp koymak ıstıoruzz
coookkkk heycnlandık yneee bız dgsada sevsekkkk
ahhh yerm bn onn totosunuu tosbam bnmmm
demi erken gibide sanki haftaya gelseler fena olmaz...Ben de dün arkadaşta oturduğum yerde bi terlemişim kalktım sandalyeden ,ıslak,,bi terlemiş popom
Hadi bakalım inşallah geçer ağrıların kız daha erken:):)
Çok ilginç yaf benim heyecanım gitti bugünn yerini garip bir sessizlik ve hissizlik aldı,,ne olakiii
sağol canım sizinde..
bende olup olmadık ağrılar hisssetmeye başladım sankiyarın halılarımız gelince bizde kuracağız artık parkyatağımızı birde kapımızı süsledikmi hazırız. gece lambası almak istiyorum birde lazım olur herhalde
fırtna oncesı sessızlıkkkkkk
maşallah tosunaa..hadi hayırlısından normalinden inşallah...
demi erken gibide sanki haftaya gelseler fena olmaz...
Gunaydııın
Hayırlı Ramazanlar hepimize
Şimdi doktordan geldik benim minyon Beste kızım 2600 olmuş. Yeter :) doktor amca 2 hafta sonra goruselim didi, nst'ye de girmedim. 2 hafta cok degil mi yahu, neyse artik.
Hepinize guzel bir gun diliyorum, kizim da ellerinizden opuyo
yaa belli olmuo işte ne zaman fırtlayacaklarıEksikler bitmio yaa,,hiç aklına gelmeyen şeyler oluo hala bunu da mı alsak bunu da mı alsak??Hakkaten kapıyı ne zaman süslesekki ama erken daha bi gün önceden süsliim ben,,çikolata siparişi de var unutmamak lasım.
ben 2 haftadır hiç kilo almamışım toplamda 17 kilo aldımtosun olan benm sanırım25 kılo almşmm.. ama olsun bebgme yarmss:))
tosun olan benm sanırım25 kılo almşmm.. ama olsun bebgme yarmss:))
Bugün aşkımın doğumgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))
kızlarrr walla bende o sabırsız annelerdenim;çok istiyorum oğluşumu kucağıma almayı;
helede burda resimleri doğuranları gördükçe daha bi heyecan basıyo bana :))
eşim de diyoki ne acelen var az daha dur gününü bekle,yürüyelim dedikçe sen erken doğurmaya mı çalışıyosun diyoo :))
erkenimi kaldı şurda kalmış 20 gün :) napiyim hayırlısıyla istiyorummmmm
zaten bide benim sat' a göre 15 temmuz, usg ye göre 28 temmuz, allttaki takvimide ben usg ye göre ayarladım;
sizin takvimler neye göre kızlar yaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?