2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ben de dün arkadaşta oturduğum yerde bi terlemişim kalktım sandalyeden ,ıslak,,bi terlemiş popom
Hadi bakalım inşallah geçer ağrıların kız daha erken:):)

sağol canım sizinde..
bende olup olmadık ağrılar hisssetmeye başladım sanki yarın halılarımız gelince bizde kuracağız artık parkyatağımızı birde kapımızı süsledikmi hazırız. gece lambası almak istiyorum birde lazım olur herhalde

ohhhh masallh sızee

Gunaydııın
Hayırlı Ramazanlar hepimize
Şimdi doktordan geldik benim minyon Beste kızım 2600 olmuş. Yeter :) doktor amca 2 hafta sonra goruselim didi, nst'ye de girmedim. 2 hafta cok degil mi yahu, neyse artik.

Hepinize guzel bir gun diliyorum, kizim da ellerinizden opuyo

37den sonra tek haftaya dusuruolar ama senn agrn sancın bı prblemn yoksa ondan cagrmamsdr cnm masallhh kızna 3 kılo alur annesı o

maşallah tosunaa..hadi hayırlısından normalinden inşallah...
Ben de dün arkadaşta oturduğum yerde bi terlemişim kalktım sandalyeden ,ıslak,,bi terlemiş popom
Hadi bakalım inşallah geçer ağrıların kız daha erken:):)
demi erken gibide sanki haftaya gelseler fena olmaz...

Eksikler bitmio yaa,,hiç aklına gelmeyen şeyler oluo hala bunu da mı alsak bunu da mı alsak??Hakkaten kapıyı ne zaman süslesekki ama erken daha bi gün önceden süsliim ben,,çikolata siparişi de var unutmamak lasım.

benimkide 2 hafta vermişti 27 sinde gittim cumartesi gidecm birde

yaa belli olmuo işte ne zaman fırtlayacakları evet ya çikolata var birde
tosun olan benm sanırım 25 kılo almşmm.. ama olsun bebgme yarmss:))
ben 2 haftadır hiç kilo almamışım toplamda 17 kilo aldım

Herkeseee iyi günler çok sıcak ya menepozda böyle birşeymiş kv yi şimdi anlıyorum dün kapıda bank var bizim oturuyorum birşey için kalktım o arada eşim oturdu totosu yandı yuhh dedi nasılda ısıtmışsın dedim işte o dışa yansıyan sen birde içimin ateşini bilsen Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben doktorun verdiği doğum tarihine göre yaptım alttaki takvimde iki hafta fazla gösteriyor bende anlamadım neye göre hesaplıyor bu takvim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…