2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aynen ya bu kıl tüy işi de zor alsan vakit geldiğinde uzamış olacak almasan acil bir durum olur mu korkusu zor yani

Sorma ya geçen hafta aldırdım bende şimdi gözlerini gözlüyorum çıkmasınlar diye,,çıkarlarsa alamam da kısa kısa tek tükk,,o da ayrı bi stres yani,,

iş çıkarmışsın kendine o ayrı birde niye çekiyon itiyon allah korusun bir şey olur dikkat etmek lazım tatlım

Bugün aşkımın doğumgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
mutlu mutlu yıllaraa...
aynen yaa gece tuvalaet kalkıyorum geliyorum yataktan ateş çıkıo hala soğuk taraf arıyorum sonrada

yupppii kardeşim geliooo. aradım az önce baktım çatır çutur ses gelio adet olmuş sabahtanbişiler tıkınıomuş
dedim öle tek başına tadı çıkmaz yer içer gezeriz gel yamacıma dedim. 2 otobüsüyle gelecek 4 gibi burda olur ohhh çok mutlu olduk:119::119::118::118::118::118::118:

Ohh ne güsel senin adına çok sevindimm,,

Dogum yapan annişler sizn gobekler ne durumda? Ben 17 kilo almstm suanda 5 kilosu anca gttı yuh yanı. Toparlanan var mı yoksa cıvık cıvık mı sıznkı de :/

günaydın kızlar nasılsınız bakalım??bayadır yoktum geçmiş almış başını gitmiş maşallah sizeumarım iyisinizdir.
okadar doğum yapan olmuşki onların adına çok sevindim..hepsinin gözü aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısıda bize inşallah..
sıcaklar iyice zorlar oldu beni evim serin gerçi ama yinede çok sıcak..gündüzleri işim olmadıkça çıkmıyorum dışarı...akşam 8 den sonra 1 saat yürüyorum okadar oda yetiyo zaten...
bu arada hernekadar biz tutamasakta herkesin mubarek ramazan ayını kutlarım..

maşşalah bebişine melek gibi baya badere atlatmışsın geçmiş olsun

ayy ne güzel çok az kaldı 15 de benimde kontrolüm var vakit kalırsa belki hastaneye seni ziyarete gelirim artık sorarım herkese kk ya üyemisin diye:)) seni bulmak için

Sorma ya geçen hafta aldırdım bende şimdi gözlerini gözlüyorum çıkmasınlar diye,,çıkarlarsa alamam da kısa kısa tek tükk,,o da ayrı bi stres yani,,

O dert bendede var haziran 28 de aldırdım 29 da doktora gideceğim ne olur ne olmaz diye...işe yaradı çünkü alttan muayene oldum fakat şimdi tek tük çıkışlar başladı ne yapacam bende bilmiyorum:44:

Hatuna bak hala gezme diyor ben bir doktor için çıkıyorum valla hiççç gözüm kesmiyor:44:..Hadi bakalım kardeşine bir an önce kavuşman dileğiyle

Hoşgeldin canımm

yok canim uyumamak için zor duruyorum :)) sahur yapti eşim o yuzden sahur nöbetiydi bizimikisi

gnydn cnm ,

maşallah fıstıga :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…