Birlikte nice yıllara canım Ne yapmayı düşünüyorsun?
Henüz hiçbişey yok aklımda
bacakalrim az uzasin die bekliom , cıkmıyolarrrrama aldirsam cikmasin desem 2 gunde ormana dönerim
aynen ya bu kıl tüy işi de zor alsan vakit geldiğinde uzamış olacak almasan acil bir durum olur mu korkusu zor yani
yıkamaya vereceğim halıları toplayayım dedim. yatakodasındaki halının üstünde sadece komodin var halıyla beraber çekip sonrada gewriye doğru ittiririm die düşündüm. yan tarafında da kullanmadığım bi halı duruo meğer o da halının üstündeymişhalı komadinin üstüne devrildi cam gece lambası vardı o kırıldı bana bisürü iş çıktı
mutlu mutlu yıllaraa...Bugün aşkımın doğumgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Herkeseee iyi günler çok sıcak ya menepozda böyle birşeymiş kv yi şimdi anlıyorumdün kapıda bank var bizim oturuyorum birşey için kalktım o arada eşim oturdu totosu yandı yuhh dedi nasılda ısıtmışsın dedim işte o dışa yansıyan sen birde içimin ateşini bilsen Allah hepimizin yardımcısı olsun
Karnında bebişini taşıyorsun bundan güzel hediyemi olur
yıkamaya vercektimm aplaiş çıkarmışsın kendine o ayrı birde niye çekiyon itiyon allah korusun bir şey olur dikkat etmek lazım tatlım
yupppii kardeşim geliooo. aradım az önce baktım çatır çutur ses gelio adet olmuş sabahtanbişiler tıkınıomuş
dedim öle tek başına tadı çıkmaz yer içer gezeriz gel yamacıma dedim. 2 otobüsüyle gelecek 4 gibi burda olur ohhh çok mutlu olduk:119::119::118::118::118::118::118:
merhaba kızlar..
3 temmuzda Ahmet Alp imi kucağıma aldım.. ilk günmüz sorunlu geçti hemen sizlerle paylaşamadım ilk gün solunum problemi nedeniyle bebeğim küvezde kaldı, kanım 8 e düştüğü için ayağa ilk kalkmamda bayıldım 3 gün hastanede gözetim altındaydık şükür ki şuanda evdeyiz.. daha detaylı hikayemizi paylaşıcaz şimdilik herkesi öptük buda bnm yakışıklı oğluşum.. 3500 gr 51 cm doğdu şuan 3200 gr
Eki Görüntüle 750891
Paradokss kızına 41 kere maşallahhÇok mutlu oluyorum gelişmeleri duydukçaa,ne güsel eve gelmişsiniz,,kötü günler geride kaldı
Lyre gerçekten çok sevindim canımm tebrik ederimm,,ben hep diyorum yaf normal dersin sezeryan olur,,sezeryan dersin normal olur hiç belli olmaz,,hep hakkımda hayrlısını istiyorum.Allah size sağlık mutluluk huzur ve istediğiniz herşeyi versinn...
Pc öğretmeni kızın çok miniş ,yaf topikte çirkin doğan bebiş yok zaten maşallah hepsineeHepsi birbirinden sevilmelik ve zeki görünüyolar:):)
Deneme sezeryanın kolay geçer inşallah canım yada belkide geçmiştir:):)
Benimde şimdi son haftam artık,,zaman bi farklı geçioo,,ama kaburgam deliyo valla etimi geceleri dönerken falan.ama bebişimde napsınn,,yer mi kaldıkii içerdeŞimdiye kadar hiç endişelenmiodum da bugün farklı uyandım kendimi dinliorumm,,karnım fazla kasılıo falan,,erken gelmez inşallah oğluşum:)
Sabah arkadaşımdaydım kahvaltıdaa,artık ne yemek yapmak ne de yemek istiyorumm:)Böyle biri çağırınca benden mutlusu yok,,söylüorum da ha yüzsüz yüzsüz
Yaf ağda mağda yaptıkta biraz geç çıksalar bu kıllar,, o da kötü şimdi kısa kısa çıkıcaklar bişey de yapamıycaksın:)
Sorma ya geçen hafta aldırdım bende şimdi gözlerini gözlüyorum çıkmasınlar diye,,çıkarlarsa alamam da kısa kısa tek tükk,,o da ayrı bi stres yani,,
Ben bu kıza aşık oldum kızlar.
Spinal olacaktım ameliyathanede migrenim nedeniyle vazgeçildi genel anestezi ile oldum.
Kilolu sandığımız 2800 oldu ama sağlıklı ve uslu kizim sabah 10 gibi oldu. Sonra uzunca yazar foto koyarim.
yupppii kardeşim geliooo. aradım az önce baktım çatır çutur ses gelio adet olmuş sabahtanbişiler tıkınıomuş
dedim öle tek başına tadı çıkmaz yer içer gezeriz gel yamacıma dedim. 2 otobüsüyle gelecek 4 gibi burda olur ohhh çok mutlu olduk:119::119::118::118::118::118::118:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım??bayadır yoktum geçmiş almış başını gitmiş maşallah sizeumarım iyisinizdir.
okadar doğum yapan olmuşki onların adına çok sevindim..hepsinin gözü aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısıda bize inşallah..
sıcaklar iyice zorlar oldu beni evim serin gerçi ama yinede çok sıcak..gündüzleri işim olmadıkça çıkmıyorum dışarı...akşam 8 den sonra 1 saat yürüyorum okadar oda yetiyo zaten...
bu arada hernekadar biz tutamasakta herkesin mubarek ramazan ayını kutlarım..
nasılsınız canlar.galiba sizde uyku sorunu yaşıyorsunuz.bugün hiç uyayamıyorum uykum var ama uykuya geçemiyorum.benim akşam arada bir kasılmam var ama uzanınca geçenlerden.buğün çok su içtim.sizde var mı yeni durum.daha henüz doğumadım ama kendimide tuhaf hissediyorum.
Ben de dün arkadaşta oturduğum yerde bi terlemişim kalktım sandalyeden ,ıslak,,bi terlemiş popom
Hadi bakalım inşallah geçer ağrıların kız daha erken:):)
Gunaydııın
Hayırlı Ramazanlar hepimize
Şimdi doktordan geldik benim minyon Beste kızım 2600 olmuş. Yeter :) doktor amca 2 hafta sonra goruselim didi, nst'ye de girmedim. 2 hafta cok degil mi yahu, neyse artik.
Hepinize guzel bir gun diliyorum, kizim da ellerinizden opuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?