2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gözün aydin :))) bizde kardes yok bişi yok gelcek kimse yokk

maşallah canim o koca totolu tospana yerim onu bennn

tünaydın canım sağsalim bizde kurtuluruz insalllh ben iki gündür dışardayım arkadasım gelmişti onu biraz gezdireyım diye mahvoldum berbat sıcak evin içi ne güzel miss gibi esiyo bende artık çıkmam hayırlı ramazanlar sanada

hain tonton teyzee küstük sana biz
kendini çok özlettin sana ceza bütün gün burdan cıkmıcan

Günaydınn canlar bızde dr dan geldık nstye grdık sancı 0 ama maalesef bı ara kızım kalp atışları 70lere düştü sonra çok sukur duzeldı ama nerdeyse sezersyana grıodum hakkımızda hayırlısı olsun normal ıstıyorum kısmetse ama daha gelecegı yok gıbı dr da bekleme taraftarı değil güunu doldugu gıbı alacak herhalde ;( dua edıorum ınss kendı sancılarımla baslar dıe bu mubarek gunlerde szde dualarınızı esırgemeyın allah hepımızn yardımcısı olsuN bılmeden beklemek cok zor

hain tonton teyzee küstük sana biz
kendini çok özlettin sana ceza bütün gün burdan cıkmıcan

aaa küsmüyüz olmadı bu ama teyzesi oğlum istedi anne gezelim biraz dedi yani benim suçum yok...oğluşumada küsemessin heralde dimisöz canım bugün burdyım...çamaşır yıkıcam birsürü birikti ara ara onları yıkarım asarım ..iftarada annem çağırdı oraya gitcez yani 5 e kadar sizlerleyim

Allah gönlüne göre versin canım inş.

Ya kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz bi ağlama krizi geldi bana hiç böyle olmadım 1 saat ağladım neden de yok niye böyle oldum bilmiyorum eşim de yazık sakinleştirmek için yapmadığı kalmadı bebeğimi de üzdüm

neden gunu dolunca aliyomus ??? tıpbi bi sorun yoksa almamasi gerekir 40-41-42 haftaya kadar yolu var bu işinn

bende korkuyomrum 40 da dogmazsa benim doktor sezeryani hic sevmiyo , kesin bekleriz normal dogurtana kadar

allah gönlüne gmre versin canim hakkinizda hayırlısı ne ise o olsun

kuzeyim küstü oglusunadaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi öle olsun bakalim :)) biz daha kendimize gelemedik bile 4 de yattık sabah

aaa nolduki cnm yaa???bende birimi üzdü diye soracaktım...eşinde üzmediyse ne olaki bu??işte yine en büyük sorunumuz hormonlar ne geliyosa başımıza ondan canım...
kuzeyim küstü oglusunadaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi öle olsun bakalim :)) biz daha kendimize gelemedik bile 4 de yattık sabah

canım bende 3.30 da yattım sahur yaptık kocişle ama yattım dediysem sen bakma banaa ne yatması sağa dön sola dön..sivri sinekler sıcak derken uykum çok bölündü...

aaa nolduki cnm yaa???bende birimi üzdü diye soracaktım...eşinde üzmediyse ne olaki bu??işte yine en büyük sorunumuz hormonlar ne geliyosa başımıza

Yok canım eşimle ailemle hiçbirşeyle ilgili sorun yok binlerce kere şükürler olsun şımarıklıkta değil ama dediğin gibi hormonlar sanırım lokmalar boğazıma diZildi tutamadım kendimi ağlamaktan içim geçti böyle

Bilmiorumkı çok sukur bugunk kalp atısımızın 3 5 dk yavaslaması dısında o da sonra duzeldı zaten ama bastan beri beklemek zararlıdıo hemende sezeryana almıycakhaftaya olmazsa gun verecekmıs once bı fıtıl rahım yumusasın dıe sonra sunı sancı sonra sezeryan ama kendısı bıle dıo sunı sancı genelde sezryanla sonuclanıo dıe bılmıorm ama sezeryandan cok korkuorm inş gerek kalamz hakkımızda hayırlısı inş kendı sancılarımla gderım ama sancı adınada hc bı belırtı yok 34. 35. Haftalarda bıle sancım vardı hatta nstde duzenlı bıle cıkıodu ama sımdı tık yok anlamadm gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…