Dogum yapan annişler sizn gobekler ne durumda? Ben 17 kilo almstm suanda 5 kilosu anca gttı yuh yanı. Toparlanan var mı yoksa cıvık cıvık mı sıznkı de :/
yupppii kardeşim geliooo. aradım az önce baktım çatır çutur ses gelio adet olmuş sabahtanbişiler tıkınıomuş
dedim öle tek başına tadı çıkmaz yer içer gezeriz gel yamacıma dedim. 2 otobüsüyle gelecek 4 gibi burda olur ohhh çok mutlu olduk:119::119::118::118::118::118::118:
Çok ilginç yaf benim heyecanım gitti bugünn yerini garip bir sessizlik ve hissizlik aldı,,ne olakiii
bız geldıkkk
oğlusmmm 3.700 gr boyunu alamadı ultrasndo dr dgnca ogrenıcez artkkk
oğlusumn hıc gelesı yok bıkere sadce 60 sancı cıktı daha zorlasamda cıkmadı
drmuzda suyu fln herseyı normal ddı bole gderse allahtan bı aksılık cıkmazssa normal inş
egerkı 4 kıloyu gecerse rıske atmıcaz ve sezryna karar verdk ama 4 kılo olursa tam normal yıne cunku ultrsn net bıse veremedıgı ıcın norml olur ddı drmuz
gelrkende ananemz besıgımızı aldı bze kucuk heryere gden besıklerden cok tatlı ftsunu kurunca koyarm teyselerı odasını bıtrebılırsek ıns onuda cekıp koymak ıstıoruzz
coookkkk heycnlandık yneee bız dgsada sevsekkkk
ahhh yerm bn onn totosunuu tosbam bnmmm
canım burda doğuramayanlar kaldıkdoğum yapanlar pek uğrayamıyor
günaydın kızlar nasılsınız bakalım??bayadır yoktum geçmiş almış başını gitmiş maşallah sizeumarım iyisinizdir.
okadar doğum yapan olmuşki onların adına çok sevindim..hepsinin gözü aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısıda bize inşallah..
sıcaklar iyice zorlar oldu beni evim serin gerçi ama yinede çok sıcak..gündüzleri işim olmadıkça çıkmıyorum dışarı...akşam 8 den sonra 1 saat yürüyorum okadar oda yetiyo zaten...
bu arada hernekadar biz tutamasakta herkesin mubarek ramazan ayını kutlarım..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım??bayadır yoktum geçmiş almış başını gitmiş maşallah sizeumarım iyisinizdir.
okadar doğum yapan olmuşki onların adına çok sevindim..hepsinin gözü aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısıda bize inşallah..
sıcaklar iyice zorlar oldu beni evim serin gerçi ama yinede çok sıcak..gündüzleri işim olmadıkça çıkmıyorum dışarı...akşam 8 den sonra 1 saat yürüyorum okadar oda yetiyo zaten...
bu arada hernekadar biz tutamasakta herkesin mubarek ramazan ayını kutlarım..
hoşgeldinizz. bak kadına birde kaçtı dion sen geç doğuracan die gidip gelem demiş meğersemmm
allahım analı babalı büyütsün inşallah...
hain tonton teyzee küstük sana biz
kendini çok özlettin sana ceza bütün gün burdan cıkmıcan
Günaydınn canlar bızde dr dan geldık nstye grdık sancı 0 ama maalesef bı ara kızım kalp atışları 70lere düştü sonra çok sukur duzeldı ama nerdeyse sezersyana grıodum hakkımızda hayırlısı olsun normal ıstıyorum kısmetse ama daha gelecegı yok gıbı dr da bekleme taraftarı değil güunu doldugu gıbı alacak herhalde ;( dua edıorum ınss kendı sancılarımla baslar dıe bu mubarek gunlerde szde dualarınızı esırgemeyın allah hepımızn yardımcısı olsuN bılmeden beklemek cok zor
Günaydınn canlar bızde dr dan geldık nstye grdık sancı 0 ama maalesef bı ara kızım kalp atışları 70lere düştü sonra çok sukur duzeldı ama nerdeyse sezersyana grıodum hakkımızda hayırlısı olsun normal ıstıyorum kısmetse ama daha gelecegı yok gıbı dr da bekleme taraftarı değil güunu doldugu gıbı alacak herhalde ;( dua edıorum ınss kendı sancılarımla baslar dıe bu mubarek gunlerde szde dualarınızı esırgemeyın allah hepımızn yardımcısı olsuN bılmeden beklemek cok zor
aaa küsmüyüz olmadı bu ama teyzesi oğlum istedi anne gezelim biraz dedi yani benim suçum yok...oğluşumada küsemessin heralde dimisöz canım bugün burdyım...çamaşır yıkıcam birsürü birikti ara ara onları yıkarım asarım ..iftarada annem çağırdı oraya gitcez yani 5 e kadar sizlerleyim
aaa nolduki cnm yaa???bende birimi üzdü diye soracaktım...eşinde üzmediyse ne olaki bu??işte yine en büyük sorunumuz hormonlar ne geliyosa başımıza ondan canım...Ya kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz bi ağlama krizi geldi bana hiç böyle olmadım 1 saat ağladım neden de yok niye böyle oldum bilmiyorum eşim de yazık sakinleştirmek için yapmadığı kalmadıbebeğimi de üzdüm
kuzeyim küstü oglusunadaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi öle olsun bakalim :)) biz daha kendimize gelemedik bile 4 de yattık sabah
ayy ne güzel çok az kaldı 15 de benimde kontrolüm var vakit kalırsa belki hastaneye seni ziyarete gelirim artık sorarım herkese kk ya üyemisin diye:)) seni bulmak için
Ben karnımda ne kadar daha kalırsa o kadar mutlu olacaklardanım canımmmbak sende erken demeye basladin
aaa nolduki cnm yaa???bende birimi üzdü diye soracaktım...eşinde üzmediyse ne olaki bu??işte yine en büyük sorunumuz hormonlar ne geliyosa başımıza
Gelsene gerçekten sevinirim
neden gunu dolunca aliyomus ??? tıpbi bi sorun yoksa almamasi gerekir 40-41-42 haftaya kadar yolu var bu işinn
bende korkuyomrum 40 da dogmazsa benim doktor sezeryani hic sevmiyo , kesin bekleriz normal dogurtana kadar
allah gönlüne gmre versin canim hakkinizda hayırlısı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?