2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evet cnm suni sanci bosuna cektiriyolar (((

ama hersey nasip kısmet , ne zaman dunyaya gelmesi nasip ise o zaman dogar annesi birden sancin olur bi bakmıssın hop koşa koşa hastaneye gidiosun

inş hayirlisi ile alirsin kucagina , kafana takarak daha fazla uzme kendinide bebisinide , dualarimiz seninle cnm

Çok saol canım bı konuda da fkrınızı almak istiorm sımdı netten arastırıodumda sancıların baslaması için kendınızı sıcak tutun dıolar sıcak dus alın sıcak suya oturun ama bastan berı zararlı olduguda solenıo sankı ole hatırlıorm acaba denemelımıyım hurma falan yıyorm zaten bırdebunu mu denesemm

ben henüz o aşamaya gelmedim ama duyduklarim sıcak dus , kan dolasimini hizlandirdigi içn etkili diye biliyorum ve bol bol yürüyüş gerekiyor , başta tahlikeli evet sıcak duş düşük riski olusturuyor benim hamilleimde cok kanamam olmustu dusuk tehlikem vardi sıcak dus alayım dedim çogaldi , dr kızdı bana bilmiyodumki , hurma ye cnm vede bol bol dua , hayırlisi inş

Sıcak suyu bende duydum birde cinsel ilişki ananas diye biliyorum bunlarda doğumu kendiliğinden başlatan şeylermiş.

Kızlar nasılsınız?
Hastanedeyim.akşam doğum olacak inş.Allahım hayırla sağlıkla,eli ayağı düzgün ,cümlemizi evlatlarımıza kavuştursun inş.
İçim buruk ablamın saçma sapan hareketlerine.canımı sıktı .ağla ağla içim çıktı.eşim beni bu halde görünce ablama çıkıştı.hoş olmadı yani.
Ama 9 ay yanımda olmayan insana ağzımı açmadım,birşey demedim.
O 2 gün tutamadı çenesini beni bu halimle üzdü.yazıklar olsun ona.o hamileyken neler neler yaptım.karşılığını da çok güzel aldım.Allah büyük görüyor herşeyi.

Neyse kızlar...takmıcam.

Dualarınızı esirgemeyin nolur.sona geldik birer birer.hepinizi çok seviyorum.

nasıl geçti kontrolünüz çok merak ediyorum. geçen cuma giderken bende hadi gel alalım doğuma der sanıyordum nerdeeee çatı muayenesi bile yapmadı benim sıpa çok yukarda olduğu için
heyecan stres bilinmezlik..
bende bi sürü değişik duygular yaşıyorum.
maşallahh canımmm oğluşunaa
seninkide annesine sımsıkı sarılmış demek bırakmıyor

Canım Allah kolaylık versinn,,sen sadece bebişine odaklan boşver izin verme kimsenin seni üzmesine,,de mutlu mesut kavuşun bebişinle,,

tatlım senin kesin pazar günümü olacak doğumun birde ismin neydi yoksa yakana karanfil takman gerekecek seni tanımam için :) kontrole gitmeden sana gelirim olmazsa pazartesi günü

Pazar ama arayıp pazartesiye aldırcam mümkünse canım burdan yazarım zaten kesinleşince,,yusufta geldi kiii heeyy heeyyy on kere yazarımm

ohhh gez tabi doğduktan sonra zorlaşacak biraz daha. bayadır gitmemişin doktora. bizim doktoru nasıl biliyolar hiç duydunmu sezaryancı mıdır acaba merak ediyorum. normal istiyorum ben. korkutmasın beni

Evet canım aynen öyle geziyom sonra zor olacak zaten mecburen birazda ayaklarım çok şişiyor oturmaya gelmiyor gezince hemen iniyor....Yok canım hakkında hiç kötü bişi duymadım sezeryancı felan gibi şeyler duymadım hiç aksine çok ilgili bir doktormuş yanii valla sorma bende çok fena korkuyorum yarını ipleee çekiyorum resmen

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş darısı başımıza inş helva yemegi dene canım birde oda hemen sütünü getirirmiş....

Aynen canım banada diorlar yok gezersen şimdi gezersin sonra çok arayacaksın diyorlar bende diyom bakın görün kızım uslu olsunda sizi utandırsın diyorum yani

Gözün aydın canım hayırlı olsun inş darısı başımıza helva yemegi dene canım sütü hemen getirir derler denemekte fayda var.....

Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))

Maşşallah canım kızına Allahım analı babalı büyütsün inş....
Amanın bide biz doğuraydıkkk :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

babamıza sahur hazırlamaya kalktıkkk bi bakalım dedik.
herkesin ramazan ayı mübarek olsun. hayırlısıyla bu mübarek ayda normal normal doğururuz inşallahh...

Sanada hayırlı ramazanlar canım inş normal doğururuz hepimizde

son anda sıkıntı yaşamana çok üzüldüm canım. ama bebişini kucağına alınca unutçaksın herbişeyi. üzme hiç kendini.
mutlu haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…