Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))
yine birileri buluşuyomu nedir????
Bilmiorumkı çok sukur bugunk kalp atısımızın 3 5 dk yavaslaması dısında o da sonra duzeldı zaten ama bastan beri beklemek zararlıdıo hemende sezeryana almıycakhaftaya olmazsa gun verecekmıs once bı fıtıl rahım yumusasın dıe sonra sunı sancı sonra sezeryan ama kendısı bıle dıo sunı sancı genelde sezryanla sonuclanıo dıe bılmıorm ama sezeryandan cok korkuorm inş gerek kalamz hakkımızda hayırlısı inş kendı sancılarımla gderım ama sancı adınada hc bı belırtı yok 34. 35. Haftalarda bıle sancım vardı hatta nstde duzenlı bıle cıkıodu ama sımdı tık yok anlamadm gıttı
Biz izmitliler pasif çıktık bu konuda canım da ,,,doğurcaam gün artık belki,, bir ümit doğduu
evet cnm suni sanci bosuna cektiriyolar(((
ama hersey nasip kısmet , ne zaman dunyaya gelmesi nasip ise o zaman dogar annesi birden sancin olur bi bakmıssın hop koşa koşa hastaneye gidiosun
inş hayirlisi ile alirsin kucagina , kafana takarak daha fazla uzme kendinide bebisinide , dualarimiz seninle cnm
Çok saol canım bı konuda da fkrınızı almak istiorm sımdı netten arastırıodumda sancıların baslaması için kendınızı sıcak tutun dıolar sıcak dus alın sıcak suya oturun ama bastan berı zararlı olduguda solenıo sankı ole hatırlıorm acaba denemelımıyım hurma falan yıyorm zaten bırdebunu mu denesemm
canım istanbullularda fazla aktif sayılmaz...acenu ve yarim buluşmuştu hatrladığım kadar...bizde pasif çıktık anlıcannn
Çok saol canım bı konuda da fkrınızı almak istiorm sımdı netten arastırıodumda sancıların baslaması için kendınızı sıcak tutun dıolar sıcak dus alın sıcak suya oturun ama bastan berı zararlı olduguda solenıo sankı ole hatırlıorm acaba denemelımıyım hurma falan yıyorm zaten bırdebunu mu denesemm
gözün aydin :))) bizde kardes yok bişi yok gelcek kimse yokk
biz gelelim şekerim olmaz mı
Çok tatlısınız canım ikinizde.Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Gelsene gerçekten sevinirim
nasıl geçti kontrolünüz çok merak ediyorum. geçen cuma giderken bende hadi gel alalım doğuma der sanıyordum nerdeeee çatı muayenesi bile yapmadı benim sıpa çok yukarda olduğu içingunaydınnnnnnnnnn bız geldık yıne sabah sabah
coookkkkk mutluyuz dr amcamıza gdcezzzzzcokta heycnlıyım sankı bna hemn senı hastnye yatırıoruz dıcek gbi gelıo bna cok ta korkuyorum ama tabı bole bse olmuck inşşş
suzanda dogurdu artk sırayı bıze devrettıler bızde dgursaydık hayırlısıyla bızde ftlarımızı koyardkkkk bızde cok degısık bıseymıs dıe yazardık ama napalım hayırlısı
bızm hastnye gtme vaktımız gelıo sabah erkendenaldık randvumuzu babmz oruclu sınırlenmesn dıe hadıııı sızı kocamnnnnnnnnnnn optuk teyselerrriii gelnce gorusuruzzz byyyy
heyecan stres bilinmezlik..Herkesin ramazanı mübarek olsunn,,biz de gece kalkıp sahur yaptık aşkımla,,inşallah kolaylık versin allahım oruç tutanlara..
Sinem ss kızın çok tatlı yaff maşallahh,,bu bebişler kesin cennetten gelio
Dün de hastane çantama koyacaklarımı koydum nihayet,,henüz tam değil ufak tefek eksik var onları da hallederis,,neler neler halletmedikkii
O değil de zaman yaklaştıkça üzerime bir gariplik çöküo tam tarifi yokk..
maşallahh canımmm oğluşunaabız geldıkkk
oğlusmmm 3.700 gr boyunu alamadı ultrasndo dr dgnca ogrenıcez artkkk
oğlusumn hıc gelesı yok bıkere sadce 60 sancı cıktı daha zorlasamda cıkmadı
drmuzda suyu fln herseyı normal ddı bole gderse allahtan bı aksılık cıkmazssa normal inş
egerkı 4 kıloyu gecerse rıske atmıcaz ve sezryna karar verdk ama 4 kılo olursa tam normal yıne cunku ultrsn net bıse veremedıgı ıcın norml olur ddı drmuz
gelrkende ananemz besıgımızı aldı bze kucuk heryere gden besıklerden cok tatlı ftsunu kurunca koyarm teyselerı odasını bıtrebılırsek ıns onuda cekıp koymak ıstıoruzz
coookkkk heycnlandık yneee bız dgsada sevsekkkk
ahhh yerm bn onn totosunuu tosbam bnmmm
Kızlar nasılsınız?
Hastanedeyim.akşam doğum olacak inş.Allahım hayırla sağlıkla,eli ayağı düzgün ,cümlemizi evlatlarımıza kavuştursun inş.
İçim buruk ablamın saçma sapan hareketlerine.canımı sıktı .ağla ağla içim çıktı.eşim beni bu halde görünce ablama çıkıştı.hoş olmadı yani.
Ama 9 ay yanımda olmayan insana ağzımı açmadım,birşey demedim.
O 2 gün tutamadı çenesini beni bu halimle üzdü.yazıklar olsun ona.o hamileyken neler neler yaptım.karşılığını da çok güzel aldım.Allah büyük görüyor herşeyi.
Neyse kızlar...takmıcam.
Dualarınızı esirgemeyin nolur.sona geldik birer birer.hepinizi çok seviyorum.
tatlım senin kesin pazar günümü olacak doğumun birde ismin neydi yoksa yakana karanfil takman gerekecek seni tanımam için :) kontrole gitmeden sana gelirim olmazsa pazartesi günü
zamankulesi özeline bakıver canımm
ohhh gez tabi doğduktan sonra zorlaşacak biraz daha. bayadır gitmemişin doktora. bizim doktoru nasıl biliyolar hiç duydunmu sezaryancı mıdır acaba merak ediyorum. normal istiyorum ben. korkutmasın beni
bebeğin adı: Furkan Emre
doğum günü ve saati: 02.07.2013 saat 16:16
bebegin boy ve kilosu: 51 cm 3.810 gr
doğum şekli: Spinal Sezeryan
Kızlar doğum yaptık ama hikayemizi yazamadık henüz emrem kollarımda yalnız yardımınıza ihtiyacım var doğum yaptıktan sonra sütlerim gelmedi ve benim meme ucum hiç yok batıktan bile kötü denemediğim şey kalmadı göğüs aletlerine yatırım yaptım resmen2 gece hastanede kaldık ama sürekli mama yedi bebeşim sabrettim eve çıkar çıkmaz doktorun 2 gün sonra banyo yapabilirsin demesine rağmen ben hemen yaptım sütlerim belki gelir diye ama nafile içmediğim kalmadı 3 litre su içiyorum günde ama çok çok az geliyo sütüm oğlumda memeyi tutamıyor ve sinir oluyor bugün 6 günlük ve mama ile beslemek zorunda kalıyorum çünkü aç kalıyor lütfen yardım edin etrafınızda duymuşsunuzdur ben şimdi napıcam ne uyku ne bişey harap oldum resmen sabırla bekliyorum
çok biliyo onlar yaa, yok 40 gün annenin mezarı kapanmazmış da bilmem ne, eee hastaneye nasıl gidiliyor o zaman. bana diyorlar ki zaten yorgun olursun gidemezsin, bebek uyumaz fln. ben de görün bak Beste kızım uyuyacak, annesini yormayacak hepinizi utandıracak diyorum
kızlar bende 4 temmuzda kızım defneye kavuştum:) 3035gr ağırlığında 49 cm doğdu kızım.epidural sezeryanla doğdu bebeğim. 4 günlük olduk.ama sütüm yetmiyor bir türlü((mecburen mama takviyesi yapıyoruz yoksa durmadan ağlıyor.inşallah mama verince sütüm iyice gitmez (((((((((
Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
babamıza sahur hazırlamaya kalktıkkk bi bakalım dedik.
herkesin ramazan ayı mübarek olsun. hayırlısıyla bu mübarek ayda normal normal doğururuz inşallahh...
son anda sıkıntı yaşamana çok üzüldüm canım. ama bebişini kucağına alınca unutçaksın herbişeyi. üzme hiç kendini.Kızlar nasılsınız?
Hastanedeyim.akşam doğum olacak inş.Allahım hayırla sağlıkla,eli ayağı düzgün ,cümlemizi evlatlarımıza kavuştursun inş.
İçim buruk ablamın saçma sapan hareketlerine.canımı sıktı .ağla ağla içim çıktı.eşim beni bu halde görünce ablama çıkıştı.hoş olmadı yani.
Ama 9 ay yanımda olmayan insana ağzımı açmadım,birşey demedim.
O 2 gün tutamadı çenesini beni bu halimle üzdü.yazıklar olsun ona.o hamileyken neler neler yaptım.karşılığını da çok güzel aldım.Allah büyük görüyor herşeyi.
Neyse kızlar...takmıcam.
Dualarınızı esirgemeyin nolur.sona geldik birer birer.hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?