2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım hadi bakalım hayırlısıyla yavrunu kucağına al...canınıda hiçbirşeye sıkma bugün senin en güzel günün kimsenin mutluluğunu bozmasına izin verme...iyi haberlerini bekliyoruz

doktordan geldik şimdi.açıklık hala 1cm.bebek doğum pozisyonunda ama hiç sancı yok.açıklık az.perşembe tekrar gideceğim.Allahım ben ne zaman doğuracağım.bari perşembe günü doğursam.doktorum o gün icapçı.hakkımda hayırlısı olsun ne diyim.Allahım sağ salim sağlıklıca kucağıma almayı nasip etsin

Canım benim dualarımız seninle kazasız sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini inşş...
Ablan ayıp etmiş gerçekten bu zamanda sana destek olucana yaptığına bak
Ama sen takma kafana canım hiç bişiyi bebişine konsantre ol sıkma canını......
Canım bizede dua etmeyi unutma sakınn malum hamile kadın sancı çekerken ne dua ederse kabul olurmuş unutma bizi normal normal doğuralım inşşş....
Müjdeli haberini bekliyoruz tatlım....:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Buldum ne yapıcaamı:) Hiç hatırlamamış gibi yapıcam doğumgününü,,akşam arkadaşını çağırcaktı taşınması gereken şeylere yardım etsin diyee,,bize yakın oturuolar,,zaten yarın iftardan sonrada çaya gideris diye konuşmuştuk.onları ayarlıyım ben ,benim adıma pasta alsınlarr,,orda ben götüriim pastayı aşkıma ,,ışıkları kapatıp,,sürpriz olsunn,,hehe,,olur dimi güsel böylee

canım üzülme boş ver bazen en yakınımız anlamıyor bizi ve maalesef bu anlayışsızlık hiç olmadık zamanlarda ortaya çıkıyor sen takma kafana bu senin özel anın meleğine kavuşacaksın hiçbir şeyin bunu gölgelemesine izin verme daha sonra çıkarırsın acısını

Güzel olur tabi canım olmazmıı

az kaldı canım biraz daha sabır...yeterki sağlıkla gelsinde bugün yarın farketmess...ayyy ben çok heyecanlanıyorum siz böle bekledikçe

güzel olureşinle daha nice senelere canım tabi yavrunuzlada

takma kafana benim
dualarımız seninle

olur tabi hem belki kendi derdinden onu hatırlayamayacağını sanıyordur tam sürpriz olur

Aradım doktorumu,, onlar da sonradan konuşmuş 14ü pazar diye,,tamamdır 15i sabah 9 kesinleşti kızlarr

kızlar saf gül suyunu duydunuz mu bebişi temizlemek için ben nette okumuştum kolonyacıdan aldım hastane çantama koyacağım bebeğin boğaz altlarını kolunu bacağını silmek için çok iyiymiş bebekler için hatta alırken kız ben saf gül suyu var mı dedim oda temizlemek için mi dedi hemen meğer herkes alırmış ben bilmiyordum söylemek istedim isteyen alsın

Sıcak suyu bende duydum birde cinsel ilişki ananas diye biliyorum bunlarda doğumu kendiliğinden başlatan şeylermiş.

İlşşkiyide deNıorm ama hala değişiklik yok maalesef bn bırde sıcak suyu denıyeyım en ıısı saol cnm

Allah kolaylıklar nasıp etsın tatlım sıkma sen canını bak saatler kalmıs bebeğine kavusmana hayırlısıyla agrısız sızısız en kolay sekılde atlatırsın inş darısı bızlere

Evet tam olarak öyle bişe olmalıı,,uuyyyy

Tek tosun sen değilsin bende 25 kg aldım

cokkk sevndmm tek degılmmmmm

maşallah canim o koca totolu tospana yerim onu bennn

ye teysesı ısır

cnm senı cok ıyı anlıorum bnada arada gelıo dızı ızlıoruz eşmle oturdm aglıorum hıc bse yok ortda eşim ne oldu dıyo yok bse dsmde ınanmadı ılk once snra gulmeye basladı halıme ıkı tokat atsaydım en azından bahanen olurdu dedı

allah yardmcın olsun cnmmm. eşin dursun basnda bunaltma strese sokma kendını cnmmm

aynn ole tatlım sıkı sıkı sarıldı babası artk dayanamıo ama babyıda gorsun artk hurmayı dusları yuruyuslerı coğaltalım artk

Ama bebişin mis kokusunu kapatır oo

kızlar selam ıkı gunden berı beyaz akıntı cok gelıyor bırde iç çamaşımırım çok ıslanıyor özellikle çok hareket edince. onun dışında bebek odam için duvarlar çok boş kaldı stıcker fln guzel olurdu ama bulamadım netten bırsey..bebek şekeri falan da almadım...sanırım artık onuda almak lazım..

canlar ben çıkıyorum sohbet çok güzel amma velakin okumam gereken kuranım yapmam gereken yemeğim şişleri inmesi için ilgilenmem gereken bir çift ayağım var öpüldünüz sonra görüşürüz

Kolay gelsinn... Bende yapacaklarımı yapıyorum ara ara ama bu pcyi kapamıyorum bi türlü,,bişi yaptıktan sonra en az yarım saat dinlendiim için oturup Ortalığı topladım,,çamaşır yıkadım astım,,bişiler tıkınıyorum bi taraftan,,Sabahtan beri bunları yaptım:):)

Bi tek yemeğim kaldı onu da yaparım bi araAslında benimde aklımda bugün kuran okusam diye,du bakalım inşallah okurum daha akşama çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…