oohh tam kesinleşti tarih iyice heyecan sarmıştır artık seniAradım doktorumu,, onlar da sonradan konuşmuş 14ü pazar diye,,tamamdır 15i sabah 9 kesinleşti kızlarr
ben gül suyu kokusuna pek dayanamıyorum nedensekızlar saf gül suyunu duydunuz mu bebişi temizlemek için ben nette okumuştum kolonyacıdan aldım hastane çantama koyacağım bebeğin boğaz altlarını kolunu bacağını silmek için çok iyiymiş bebekler için hatta alırken kız ben saf gül suyu var mı dedim oda temizlemek için mi dedi hemen meğer herkes alırmış ben bilmiyordum söylemek istedim isteyen alsın
Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))
saol cnm ınsallahbabamıza sahur hazırlamaya kalktıkkk bi bakalım dedik.
herkesin ramazan ayı mübarek olsun. hayırlısıyla bu mübarek ayda normal normal doğururuz inşallahh...
bız geldıkkk
oğlusmmm 3.700 gr boyunu alamadı ultrasndo dr dgnca ogrenıcez artkkk
oğlusumn hıc gelesı yok bıkere sadce 60 sancı cıktı daha zorlasamda cıkmadı
drmuzda suyu fln herseyı normal ddı bole gderse allahtan bı aksılık cıkmazssa normal inş
egerkı 4 kıloyu gecerse rıske atmıcaz ve sezryna karar verdk ama 4 kılo olursa tam normal yıne cunku ultrsn net bıse veremedıgı ıcın norml olur ddı drmuz
gelrkende ananemz besıgımızı aldı bze kucuk heryere gden besıklerden cok tatlı ftsunu kurunca koyarm teyselerı odasını bıtrebılırsek ıns onuda cekıp koymak ıstıoruzz
coookkkk heycnlandık yneee bız dgsada sevsekkkk
ahhh yerm bn onn totosunuu tosbam bnmmm
Kızlar nasılsınız?
Hastanedeyim.akşam doğum olacak inş.Allahım hayırla sağlıkla,eli ayağı düzgün ,cümlemizi evlatlarımıza kavuştursun inş.
İçim buruk ablamın saçma sapan hareketlerine.canımı sıktı .ağla ağla içim çıktı.eşim beni bu halde görünce ablama çıkıştı.hoş olmadı yani.
Ama 9 ay yanımda olmayan insana ağzımı açmadım,birşey demedim.
O 2 gün tutamadı çenesini beni bu halimle üzdü.yazıklar olsun ona.o hamileyken neler neler yaptım.karşılığını da çok güzel aldım.Allah büyük görüyor herşeyi.
Neyse kızlar...takmıcam.
Dualarınızı esirgemeyin nolur.sona geldik birer birer.hepinizi çok seviyorum.
Aradım doktorumu,, onlar da sonradan konuşmuş 14ü pazar diye,,tamamdır 15i sabah 9 kesinleşti kızlarr
bende çok iş yaptım kızlar çamaşırları yıkayıp astım..saçlarımı düzleştirdim kendim için yiyecek bişeyler hazırladım..akşama anneme gitcez iftara...birazda yatarım şimdi ohhh değmeyin keyfime
oohh tam kesinleşti tarih iyice heyecan sarmıştır artık seni
bende çok iş yaptım kızlar çamaşırları yıkayıp astım..saçlarımı düzleştirdim kendim için yiyecek bişeyler hazırladım..akşama anneme gitcez iftara...birazda yatarım şimdi ohhh değmeyin keyfime
meraba kızlar bu 2 gundur ruyamda yenı hamile kalmıs 8 9 haftalık daha rkadaslarm var onlar gryor benden once dogrmuslar ben hala hamleyım haha kızıyorm nasıl olur ben daha dogramadm dıye sanırım bu cocuk kalcak ıcımde dye korkyormıyıce manyadım
bugun kardesmde gordm hayra gelsın ınsallah oda dogum yapmıs ne alakaysa cok kızyorm dovuyorm sen nasıl hamle kladn nasl dogrdn dıye harap edyorm kendmı. ama ben yıne hamleym Allah korusun ıyıce sapttım
kasık agrım ve bacaga kadr ınen bı sızım var:) ama daha erken bısı olcgnı sanmyorm
bugun bıraz ev ıslerı halldym yanı bıde su cantaya kısısel bakm esyalrmı ayrlymde koym yoksa kalkmcam ben
herkeze hayırlı ramazanlar bol bol bu mubarek ayda dogumlar dılıyorum
sen iyi alıştın gezmelerebende çok iş yaptım kızlar çamaşırları yıkayıp astım..saçlarımı düzleştirdim kendim için yiyecek bişeyler hazırladım..akşama anneme gitcez iftara...birazda yatarım şimdi ohhh değmeyin keyfime
meraba kızlar bu 2 gundur ruyamda yenı hamile kalmıs 8 9 haftalık daha rkadaslarm var onlar gryor benden once dogrmuslar ben hala hamleyım haha kızıyorm nasıl olur ben daha dogramadm dıye sanırım bu cocuk kalcak ıcımde dye korkyormıyıce manyadım
bugun kardesmde gordm hayra gelsın ınsallah oda dogum yapmıs ne alakaysa cok kızyorm dovuyorm sen nasıl hamle kladn nasl dogrdn dıye harap edyorm kendmı. ama ben yıne hamleym Allah korusun ıyıce sapttım
kasık agrım ve bacaga kadr ınen bı sızım var:) ama daha erken bısı olcgnı sanmyorm
bugun bıraz ev ıslerı halldym yanı bıde su cantaya kısısel bakm esyalrmı ayrlymde koym yoksa kalkmcam ben
herkeze hayırlı ramazanlar bol bol bu mubarek ayda dogumlar dılıyorum
Kızlar nasılsınız?
Hastanedeyim.akşam doğum olacak inş.Allahım hayırla sağlıkla,eli ayağı düzgün ,cümlemizi evlatlarımıza kavuştursun inş.
İçim buruk ablamın saçma sapan hareketlerine.canımı sıktı .ağla ağla içim çıktı.eşim beni bu halde görünce ablama çıkıştı.hoş olmadı yani.
O 2 gün tutamadı çenesini beni bu halimle üzdü.yazıklar olsun ona.o hamileyken neler neler yaptım.karşılığını da çok güzel aldım.Allah büyük görüyor herşeyi.
Neyse kızlar...takmıcam.
Nefide şimdiye kadar beni saran herşey kalktı gitti üzerimden,,hiçbişe hissetmioruummm,,acenunun dediği gibi yusufla ilgisi varmı acaba diyorum bende
Ohh süpermiş,,beni de iftara çağırsınlarr,annem de gelsin artık yemek yapmak istemiorumm Gündüzleri de yalnız oturmak istemiorum artıkk
Aradım doktorumu,, onlar da sonradan konuşmuş 14ü pazar diye,,tamamdır 15i sabah 9 kesinleşti kızlarr[/QUOTE
Gözün aydın canım az kalmış bebişe kavuşmana..bende 20 si ne gün aldım ...Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
sen iyi alıştın gezmelere
Buldum ne yapıcaamı:) Hiç hatırlamamış gibi yapıcam doğumgününü,,akşam arkadaşını çağırcaktı taşınması gereken şeylere yardım etsin diyee,,bize yakın oturuolar,,zaten yarın iftardan sonrada çaya gideris diye konuşmuştuk.onları ayarlıyım ben ,benim adıma pasta alsınlarr,,orda ben götüriim pastayı aşkıma ,,ışıkları kapatıp,,sürpriz olsunn,,hehe,,olur dimi güsel böylee
Kızlar nasılsınız?
Neyse kızlar...takmıcam.
aaaaaaaaaa iyiki b 5 gün tatil yaptık valla ağzınızdan düşmüyo...sen izne ayrıldığında fellik felliktin kuzum onu sölemiyosun hiç .tamam artık evdeyim biyere çıkmıcam kendimi işe güce verdim
canım 3 gün yazıyo doğuma...senden haber almamız an meselesi desene:18::18::18:
Aradım doktorumu,, onlar da sonradan konuşmuş 14ü pazar diye,,tamamdır 15i sabah 9 kesinleşti kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?