2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben gül suyu kokusuna pek dayanamıyorum nedense

Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))

cok sevndm cnm guzel kızında op bzm ıcın

babamıza sahur hazırlamaya kalktıkkk bi bakalım dedik.
herkesin ramazan ayı mübarek olsun. hayırlısıyla bu mübarek ayda normal normal doğururuz inşallahh...
saol cnm ınsallah

ay cnm ınsallah bızde bklyorz o gunlerı ama senle ben bole cok sabırsızız ya ıllakı gec dogcak gbme gelyor rahat olanlar catır cutur dogrdu:))) masallah bebegıne tosuncuk tospaa

aynen oyle cnm bazen en yakınların ınsana bole gunlerde dusunceszlık yapabiliyorlar. sende takma unut gıtsn.
ınsallah saglıklı bı sekılde alırsın bebegnı kucagna

Aradım doktorumu,, onlar da sonradan konuşmuş 14ü pazar diye,,tamamdır 15i sabah 9 kesinleşti kızlarr

hadı hayrlısı tarıh bellı artık :)

bende çok iş yaptım kızlar çamaşırları yıkayıp astım..saçlarımı düzleştirdim kendim için yiyecek bişeyler hazırladım..akşama anneme gitcez iftara...birazda yatarım şimdi ohhh değmeyin keyfime

meraba kızlar bu 2 gundur ruyamda yenı hamile kalmıs 8 9 haftalık daha rkadaslarm var onlar gryor benden once dogrmuslar ben hala hamleyım haha kızıyorm nasıl olur ben daha dogramadm dıye sanırım bu cocuk kalcak ıcımde dye korkyorm ıyıce manyadım
bugun kardesmde gordm hayra gelsın ınsallah oda dogum yapmıs ne alakaysa cok kızyorm dovuyorm sen nasıl hamle kladn nasl dogrdn dıye harap edyorm kendmı. ama ben yıne hamleym Allah korusun ıyıce sapttım

kasık agrım ve bacaga kadr ınen bı sızım var:) ama daha erken bısı olcgnı sanmyorm

bugun bıraz ev ıslerı halldym yanı bıde su cantaya kısısel bakm esyalrmı ayrlymde koym yoksa kalkmcam ben

herkeze hayırlı ramazanlar bol bol bu mubarek ayda dogumlar dılıyorum

ohh sen btrdn ıslernı smdı sıra bende sen yat dınlen

Ohh süpermiş,,beni de iftara çağırsınlarr,annem de gelsin artık yemek yapmak istemiorummGündüzleri de yalnız oturmak istemiorum artıkk

evet canım garip bi rüya olmuş artık zaman yaklaştıkça rüyalarımız bile bi tuhaf oluyo...hayırlısıyla zamanımız bi gelsede kurtulsak bu ryalardan
sanada hayırlı ramazanlar canım

sen iyi alıştın gezmelere

sıcaklardan bu garip rüyalar

Allah yardımcın olsun canım tabiki dualarımız seninle..Ablan meselesine gelince umursuz olmaya çalış sen akşama bebeğine kavuşacaksın onu düşün sadece onun heyecanını yaşa senin için önemli olan tek şey o olsun...

Nefide şimdiye kadar beni saran herşey kalktı gitti üzerimden,,hiçbişe hissetmioruummm,,acenunun dediği gibi yusufla ilgisi varmı acaba diyorum bende

banada çok sıkıntı basıyor. gelsin istiyorum artık ne olcaksa olsun. doğurma fikri biraz tedirgin etmeye başladı birde bu ara.
aslında hiç korkmuyordum ama yaklaştıkça gerçeklerle yüzleşmeye başladım sanırım

Ohh süpermiş,,beni de iftara çağırsınlarr,annem de gelsin artık yemek yapmak istemiorummGündüzleri de yalnız oturmak istemiorum artıkk

kuzum gel benim misafirim ol yapalım yiyelim hem bununiçin iftarı beklememize gerekte yokbende yemek yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum ne iş olursa olsun ama yemek olmasın yaaa:26::26::26:canım yaa bende evde yanlız olmayı seviyorum valla canımın istediğini yapıyorum..

sen iyi alıştın gezmelere

aaaaaaaaaa iyiki b 5 gün tatil yaptık valla ağzınızdan düşmüyo...sen izne ayrıldığında fellik felliktin kuzum onu sölemiyosun hiç .tamam artık evdeyim biyere çıkmıcam kendimi işe güce verdim
canım 3 gün yazıyo doğuma...senden haber almamız an meselesi desene:18::18::18:

cok hoş olur cnm bence

canim Allah yardimcin olsun bazen kişilere takilmamak gerekiyo , bebişin sen ve eşin aile artık bu kavramda ilerlio , hayrili kolay dogumlar inş canimmm dualarimiz seninle

düşersin tabi , biz seni merak edip dogurdumu acaba dioz sen yazliklarda gezionnnn cısssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…