2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Sağolun kızlar.Allah razı olsun hepinizden.
İyiyim işte bekliyoruz.
İnsanın beklemediğinden böyle şeyler görmesi üzüyor insanı.
Allah eşimden razı olsun.yüzümün gülmesi için elinden geleni yapıyor.Allah başımdan eksik etmesin inşallah.

Ohh süpermiş,,beni de iftara çağırsınlarr,annem de gelsin artık yemek yapmak istemiorummGündüzleri de yalnız oturmak istemiorum artıkk
bendeeeee ev ısı yapmakdanda sıkıldm off calsnca bole herseyı gormyodm ne guzel smdı ıkı otur ıkı kalk poofff

evet canım garip bi rüya olmuş artık zaman yaklaştıkça rüyalarımız bile bi tuhaf oluyo...hayırlısıyla zamanımız bi gelsede kurtulsak bu ryalardan
sanada hayırlı ramazanlar canım

hemde ne garip:
saol cnm

sıcaklardan bu garip rüyalar
aslnda klmalı klmalı fıldır fılıdr yatyom ama sanırım fazla rahattan ozaman

tabı cnm 3 gunun varr sakası kalmadı bu ısınn

hadi gözün aydın canimm :))) yusufu giderken evde bırak ama
ahaha cok guldum bunabızım yusuflar her dakka tepemızdesen relaxsın ama tabııı

AMİN CANIM

insaalllaaaah........

Hepiniz için dua ediyorum kızlar merak etmeyin.
Hepimiz bir avazda kurtuluruz inş Allah ın izniyle.

Evet evet bol keseden atıp tutuomuşum bende onu farkettim,,iş ciddiye binince tedirginlik geldi valla,,ama yine de belli etmiycem çevreme,,sağlam durmak lasım,aramızdaa İnşallah kolay güsel doğumlarımız olur,,bebişlerimizi görünce herşeyi unuturuss

sendemiiiiiiiii:2::2::2::2::2:

kuzum merak etme sen doğurmadan ben doğurmıcam inat ettim sen hep sıraya göre diyodunya bende beklicem oyüzden

ben kendim dogmamişim vaktinde 43-44 haftaya yakın dogmusum :)) oglumda bana cekerse yandiniz sizzzz

evet halen diyorum vakti gelinceee dogsun dieee

kızlarrrrrrrrrrrben size bi haber verecektim bak unuttum görüyomusunuz

sıkı durunnnn

kv gelmiyo doğuma..bayramdan sonra gelecekmiş.kp ve oğlu evde yanlız ramazanı tek geçiremezler demiş

öyle bi rahatladımki anlatamam

kızlar afedersınız ama surekli cısım var gıbı gdyorm azck bısı bazendee hıc ckmıyo puff

ohh yandannn şappi şapiii

Geliim çok güsel olurrrYaf normalde severim yemek yapmayı yine de yapıorum ama zorunluluktan yapıyorum,,evde yalnızlığa gelince bende 4 senedir gündüzleri yalnızım,seviyorum da dediğin gibi ,de bu hafta bi farklılaştım,,başkalaşım geçirdimm,,kafamı dağıtmak istiyorum birileri olsun istiyorum yanımda sevdiğim

ben kendim dogmamişim vaktinde 43-44 haftaya yakın dogmusum :)) oglumda bana cekerse yandiniz sizzzz

ay aman sana cekmesn mumkunse ben catlarım valla

bence tam yernde bı karr olmus

aman de canım yaa eğer öle olursa sen sıranı bana ver ben 40 dan sonra beklemek istemiyorum..daha şimdiden bunaldım iyice...

Kızlar,
Bende bugün öğlen uyudum o arada rüya gördüm bebeğime bebek kurabiyesi alacaktım kadın ne kadar kaldı doğuma diyor 10 gün diyorum.erkekmi diyor kız diyorum karnıma bakıyor çok şaşırıyor.bian acaba erkekmi doğucak diye düşünüyorum.buarada sepetimiz geldi dün bide bugün huggıes ten numune bebek bezimiz geldi çok şaşırdım beklemiyordum doğrusu 4 tane 2 numara.hiç yoktan iyidir hemde denemiş oluruz. Prima almıştım çünkü ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…