- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
bendeeeee ev ısı yapmakdanda sıkıldm off calsnca bole herseyı gormyodm ne guzel smdı ıkı otur ıkı kalk poofffOhh süpermiş,,beni de iftara çağırsınlarr,annem de gelsin artık yemek yapmak istemiorumm Gündüzleri de yalnız oturmak istemiorum artıkk
evet canım garip bi rüya olmuşartık zaman yaklaştıkça rüyalarımız bile bi tuhaf oluyo...hayırlısıyla zamanımız bi gelsede kurtulsak bu ryalardan
sanada hayırlı ramazanlar canım
aslnda klmalı klmalı fıldır fılıdr yatyom ama
sıcaklardan bu garip rüyalar
banada çok sıkıntı basıyor. gelsin istiyorum artık ne olcaksa olsun. doğurma fikri biraz tedirgin etmeye başladı birde bu ara.
aslında hiç korkmuyordum ama yaklaştıkça gerçeklerle yüzleşmeye başladım sanırım
ahaha cok guldum bunahadi gözün aydın canimm :))) yusufu giderken evde bırak ama
Sağolun kızlar.Allah razı olsun hepinizden.
İyiyim işte bekliyoruz.
İnsanın beklemediğinden böyle şeyler görmesi üzüyor insanı.
Allah eşimden razı olsun.yüzümün gülmesi için elinden geleni yapıyor.Allah başımdan eksik etmesin inşallah.
düşersin tabi , biz seni merak edip dogurdumu acaba dioz sen yazliklarda gezionnnncısssssss
Sağolun kızlar.Allah razı olsun hepinizden.
İyiyim işte bekliyoruz.
İnsanın beklemediğinden böyle şeyler görmesi üzüyor insanı.
Allah eşimden razı olsun.yüzümün gülmesi için elinden geleni yapıyor.Allah başımdan eksik etmesin inşallah.
banada çok sıkıntı basıyor. gelsin istiyorum artık ne olcaksa olsun. doğurma fikri biraz tedirgin etmeye başladı birde bu ara.
aslında hiç korkmuyordum ama yaklaştıkça gerçeklerle yüzleşmeye başladım sanırım
sendemiiiiiiiii:2::2::2::2::2:
kuzum merak etme sen doğurmadan ben doğurmıcam inat ettim sen hep sıraya göre diyodunya bende beklicem oyüzden
kızlarrrrrrrrrrrben size bi haber verecektim bak unuttum görüyomusunuz
sıkı durunnnn
kv gelmiyo doğuma..bayramdan sonra gelecekmiş.kp ve oğlu evde yanlız ramazanı tek geçiremezler demiş
öyle bi rahatladımki anlatamam
kuzum gel benim misafirim ol yapalım yiyelim hem bununiçin iftarı beklememize gerekte yokbende yemek yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum ne iş olursa olsun ama yemek olmasın yaaa:26::26::26:canım yaa bende evde yanlız olmayı seviyorum valla canımın istediğini yapıyorum..
kızlar afedersınız ama surekli cısım var gıbı gdyorm azck bısı bazendee hıc ckmıyo puff
ben kendim dogmamişim vaktinde 43-44 haftaya yakın dogmusum :)) oglumda bana cekerse yandiniz sizzzz
evet halen diyorum vakti gelinceee dogsun dieee
kızlarrrrrrrrrrrben size bi haber verecektim bak unuttum görüyomusunuz
sıkı durunnnn
kv gelmiyo doğuma..bayramdan sonra gelecekmiş.kp ve oğlu evde yanlız ramazanı tek geçiremezler demiş
öyle bi rahatladımki anlatamam
Aradım doktorumu,, onlar da sonradan konuşmuş 14ü pazar diye,,tamamdır 15i sabah 9 kesinleşti kızlarr[/QUOTE
Gözün aydın canım az kalmış bebişe kavuşmana..bende 20 si ne gün aldım ...Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
amiin canım sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurlaa kucağımıza alalım bebişlerimizi,amiiiiiiinnnnn
ben kendim dogmamişim vaktinde 43-44 haftaya yakın dogmusum :)) oglumda bana cekerse yandiniz sizzzz
evet halen diyorum vakti gelinceee dogsun dieee
hadi gözün aydın canimm :))) yusufu giderken evde bırak ama
Seni de görcem söylemesi kolayyYusuf forever
kızlar afedersınız ama surekli cısım var gıbı gdyorm azck bısı bazendee hıc ckmıyo puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?