2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım nasılsın???eceden haberler varmı..anlat biraz neler yapıyosuunuz çok merak ediyorum..

tosuncuk asagi inmeye caliştigi icindir annesii :)) koca kafasıyla bastırıyo öle oluyo

tosuncuk emırım benım

hayır olsn ruyan cnm . bende o numunelerden beklyorm baklm gelcekmı

tüm şeker annelere hayırlı ramazanlar olsun
doğum yapanların evlatlarına uzun uzun ömürler versin, bebeğini hala sabırla bekleyen şekerlerde kuş gibi doğuruversin alsın bebişini kucağına inşaalllaaahhhhh
bizim kızımla hala bi düzenimiz yok uykularımız düzensiz bi mama bi meme manyak oldum bende zombi gibiyim hergün banyo yaptırıyoruz bi güzel duruyoki prensesim hiç gıkı çıkmıyo su dökerken şampuanlanırken, ama sudan çıkınca basıyo yaygarayı zillim
göğüs uçlarımda hala iyileşmedi malesef, çırpına çırpına emziriyorum, silikon uç fln kullanıyorum ama o pompa beni mahvetti gerçekten
neyse rabbim hepimize güç kuvvet versin iyiki annem kardeşim yanımda bana destek oluyolar akşama kadar ama geceler çok uzun gerçekten sabahlar olmuyor valla
herkes 40 ı çıkınca düzelir diyor ama bakalım bugün 15 günlük olduk teyzoşları zaman geçiyor hızlıca, büyüsün prensesimde şöyle keyifle bi anne olduğumun tadına varayım istiyorum

gercekden zaman cabuk gecıyor ama bana neden gecmıyor ne zaman 15gunluk oldu bu fıldır gozlu kız
masallah cnm bı 15 gune kadr gezmelere cıkarsınız gecer hepsı ınsallah

canım iyi olmanıza çok sevindim...herşey yoluna girecek zamanla sizinde güzel bir düzeniniz olacak allahın izniyle...ece 15 günlük oldu haa maşallah zaman nasılda geçiyo...kendine ve ece ye çok ii bak öpüyorumm sizi

canim o kadar sıkıntıyı atlattiniz ecemizle bunlarida kolayca atlatirsiniz inş :)))

Zaman geçtikce hersey daha da iyi olacak kiii bunada şükürler olsun

iyi olmanıza çok sevindim canım ecemiz büyümüz bizim tospaların ablası olmuş maşallah

Kızçemin AdıURU
Doğum tarihi:01.07.2013
Saat:20.00(Aynı anası gibi)
Kilosu:3370 gr
Boyu:50 cm
Haftalık:38 hafta 3 günlük
Gebeliğim boyunca Medipol Vatan Kliniklerine gittim
Doğumum:Mega Medipol BAğcılar

Ekim ayının sürprizleriyle geldi miniğimizin haberi.Anneciğim ameliyat olmuş gayet iyi geçmiş,kardeşim üniversiteden sonra hemen iş bulmuş ve ben de meleğimle ödüllendirilmiştim.
Rüyama giren rahmetli babaannemin bana müjdelediği meleğimi idrar testiyle yinelemiştim.
Babamıza sürpriz yaparak göstermiştik sonucu.Öyle böyle derken 8 şubatta cinsiyeti belli olmuş ve adını koymuştuk.Harika bir gebelik geçirmiştim.Bol enerji yüklemeli,kusmasız,baş ağrısız ve az kilo almamdı…Tam 8 kg almıştım. (Şu an tam 1 haftalık oldu kızçem ve ben 7 kg verdim bile) Eşimin ve ailemin destekleriyle harika bir gebelik süreci geçirmiştim.Mega medipolde 29 haziran’da eğitime katılmış orada da belirtmiştim.Eğer her gebeliğim böyle geçecekse ben 3-4 tane doğururum demiştim…Aslında adını gebe kaldığım anda bulmuştuk erkek ismi bulmak çok zor geliyordu bize.Gel zaman git zaman şu kontrol bu koşuşturma derken 30 haziran akşamı adet sancısı gibi bir ağrı(ki ben hiç adet sancısı çekmediğim için benzetenlerden yola çıkarak ben de adını öyle koydum)
Ve eşime içimde değişik şeyler oluyor dedim.30 haziran günü Kilyos’a kadar gidip,Belgrad ormanlarında bol bol yürüyüş yapmıştık galiba bunun da etkisi çok büyük açılmamın…
01 temmuz çatı muayenem vardı.Sabah 10.00 da idi.Erkenden kalkıp wcye koştuğumda pembe
Renkli sümük gibi akıntı vardı adı ‘’nişan’’olmalıydı:18::18::18::26::26::44::44::44:.Heyecanlandım netten o kadar okumama rağmen
Tekrar araştırdım.Doktor saati gelince bir heyecanla muayene oldum ve 2 cm açılmam var deyince yaşasın dedim kızıma kavuşmama az kalmıştı.Saat 14.00 gibi hastaneye yatış yaparsın dedi doktorum nstye bağlan ben o sonuca göre seni ararım dedi.Kendisi ameliyata girecekti ve son ana kadar doğumuma girip giremeyeceği belli değildi:44::44::44::26::26::26::26::26:.Muayeneden çıkınca eşime müjdeledim ve yüzündeki o ifadeyi asla unutamam şaşkın ördeğim benim…Hastaneden çıktıktan sonra annemi aldık ve evimize geldik.Çantalar son kez kontrol edildi,annem evi süpürdü,ben bulaşık makinesini boşalttım,kahvaltı yapacaktık onun için çay koydum.Sonra sancılarım artmaya başladı.İlk doğumum olduğu için hiç bir şey bilmiyordum.Rabbime güveniyordum nasıl olsa bir şekilde doğurucaktım ama içimdeki ses beni
Tedirgin ediyordu.Sancılarımı kağıda not ettim sıklaşmıştı ve bebişim çok fazla hareketli değildi.
Saat 13.00 gibi hastaneye yattım ve ebe muayene etti 4 cm açılman var gayet iyi gidiyor diyerek yatış yapıldı.Heyecanlıydık hepimiz…Odaya geçtik nstye bağlandım bebişin kalbi,benim sancılarım ekranda belirginleşti..Sancılardan hiç korkmadım taa ki suni sancı verilene kadar.Ama en son sancılarım biraz kuvvetliydi ayakta gezerek,eşimin elini tutarak,annemin belime yaptığı masajla hafifliyordum.Sonra birden yan odadaki kadıncağızın bağrışlarını duydum.Korkmadım diyemem kızçeler çok korktum o an…Kadın bağrışlar içerisinde doğumhaneye gitti ve 5 dakika içerisinde ses kesildi ve doğum oldu…Çok imrenmiştim…Birden şiddetli sancılar tüm belimi kırarcasına arttı sadece o an ‘’anneciğim beni kurtar’’diyebildim.Eşimin suratı sararmıştı…Bu arada doktorum da yola çıkmış geliyordu…’’Yola mı çıkmış’’neden ki???çok heyecanlanmıştım,çok yaklaşmıştım kızçeme…Açılmam artsa da suni sancı yedim çünkü bebişin kalp atışları 100den aşağıya düşünce hemen doğuma aLdılar.Ne bileyim aklımda hep yatakta gidesim vardı.Asansöre binecek vedalaşacaktım annemle,aşkımla…Odadan çıktığımda kardeşim de bankadan çıktığı gibi hastaneye gelmişti ‘’ablacığım ne yapıyorsun’’ dedi(erkek kardeşim)Sence dedim.Doğumhaneye gidiyoruz ‘’dedim ve canım kardeşim bakakaldı bana.Çünkü sancılarım artınca sessiz de olsa beni duymuştu içeride…Ben yürüyerek doğumhaneye girdim tam kapı kapınıyordu ki bana biraz sonra neler olacağını anlarcasına eşime bağırarak ‘’aşkım ben gidiyorum’’ diyebildim ve deli gibi el salladım…(Şu an bunları yazarken ağlıyorum)O sadece bakakaldı ve ellerini göremeden kapı kapandı…İŞTE ARTIK DURU HANIMLA TANIŞMA VAKTİ GELMİŞTİ…Eşime,anneme ve görümceme mektup yazmıştım onları bile teslim edemedim diye düşünürken çatala oturdum.Doğumhane hiç umduğum gibi değildi…Sanki sarayda doğum yapacağım da…Suyum gelmediği için suyumu patlattılar pek bir şey anlamadım sancıları sıklaştı,bacaklarım titredi,terledim,bağırdım,ıkındım(ben hayatımda hiç ıkınmamışım bunu anladım),gözlerimi kapadım ve herşeyi doktoruma bıraktım…40 dakika kadar sürdü doğumum ilk doğumlar daha zor oluyormuş
Ama herşeye değer tam 20.00da dünyaya geldi :80::80::92::92::118::118::119::119::119::122::122::122::124::124::124:kızçem.Ağlamadı ve çok korktummmm ama herşey yolundaydı.Örtüye sarıp götürdüler gözlerim hep onu takip etti annelik şimdiden tavan yapmıştı.Dışarıda bebek doktoru onu kontrol edip bana verene kadar kapı arasından dikizledim…
Ve yanıma gelince çektiğim acı,bağırıp utanmam,ıkınmayı doğumda öğrenmem en güçlüsünden hepsi yaalan oldu…Gözlerini açıp bana bakması yetti bile…Kendi kendime dedim ki ‘’Şükürler olsun yarabbim bugünleri de gördüm.Artık ölsem de gam yemem’’Şimdi diyeceksiniz neden böyle geçirdin diye çünkü ben de kalpte ritim bozukluğu vardı ve ben bunu doktoruma söylemedim.Aşırı stres ve heyecanda çok hızlı atıp ya da yavaş atıp bayıltıyordu…Herşeyi göze aldım,risk aldım…Sorun sadece ıkınmamda ortaya çıktı kalbim 1 kere güçlü ıkınmaya zorlandı ben anca 3 kere ıkınıyordum o da 1 ıkınmaya değerdi….Neyse geçti gitti sonuç güzel ya biz ona bakalım kızçelerimmmm….Herkes gelmişti kayınvalidem,kayınpederim,görümcelerim,eltim,çocukları,kuzenlerim,akrabalar düğünümüz ne kadar kalabalıksa dışarısı da o kadar kalabalıkmış....ALLAH razı olsunlarrr.Kapı açılıp hepsini bir anda görünce gözlerimmmm dennn yaşlar akıverdiiii çok değerli görümcem elinde kamera beni çekip durdu.Harika bir doğum sonrası videosu olmuş oldu….Sedye ile odama girdim ve kızçem de benim arkamdan gelip bir güzel emzirdimmmmm işte hayatın anlamı buydu…38 hafta 3 gündür içimde büyüttüğüm,nefesimle nefeslenen,benimle beslenip benimle sevinip üzülen,gecenin bir vakti hıçkırıklara boğulan,kıpraşık bol enerjili kızçem kollarımın arasındaydı….Daha ne olabilirdi ki….Annemin suratını hiç böyle görmemiştim herkes bebişe koşarken annem ve eşim beni bekliyorlardı kapımda telaşlı bir şekilde…
Annem sen içeride 1 kere doğurdun ben 40 kere deyince anne olmanın nasıl bir duygu olduğunu anladım tekrar tekrar….Kızçemmm gün geçtikçe büyüyor,serpiliyor,topuk kanı,kontrol derken 1 haftayı da yedik..Kirpikleri çıkıyor,kaşları belirginleşiyor ve bu sabah kordonumuz da düştü…
Bu arada normal doğumun bu kadar anormal sayıldığı bir ortamda bunu gerçekleştirdiğim için çok gurur duydum kendimle…Herkesten tebrikler aldım….Bir doğum hikayesinin sonuna gelmiş bulunmaktayız onlar erdi muradına siz giriverin DOĞUMA

Eklentiler

• $IMG_4288.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_4297.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $20130706_073811.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $20130706_091813.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 19

söylenecek çok şey var ama ben tıkandim kaldim hikayeni okurken , maşallah ikinizede canim , Allah size bagislasin

Gerçek sancı ille belden mi girer..
benim ön bölgem kasıklarım aağrıyor
ilk doğumum suni ile olunca böyle evde sancı bekleme sürecini ilk defa yasıyorum
bilmiyorum

bende 5cm olana kadar evde çektim sancımı. evet cnm belin ağrıyor.sonra o ağrı ile kasıkklarına ağrı giriyor.. dk. tut 10dk. bi düzenli sancıların olursa doktora gitme zanmanı geldi demektir...hayırlı dogumlar olsun inş.

Çok uslu, Çok güzel bir kızım oldu. Rabbime şükürler olsun)))
Arada suzanla aynı gün dogurduk)))

maşşallahh bebeğine.. gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inş.

Dogum yapan annişler sizn gobekler ne durumda? Ben 17 kilo almstm suanda 5 kilosu anca gttı yuh yanı. Toparlanan var mı yoksa cıvık cıvık mı sıznkı de :/

ben 11 kilo almıştım. 8 kilo gitti..benimde daha toplanmadı göbeğim. ama çok kalmadı.yavaş yavaş toplanır.

41 kere maşallah canım ya
okurken bile ağladım ben doğumda napcam bilmiyorum
rabbım bol uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inş

bizi de tez vakitte kurtarsın inş :)

oh şükür aah analı babalı büyütsün

ikinci kez okuyorum ve aynı duyguları yine yaşadım nekadar güzel bir doğum olmuş canım...sanada kızınzda maşallahhhh.darısı başımıza....

Canlarımjmmm benim yavaş yavaş temmuz anneleri dökülüveriyor
Helal olsun sizlere doğum yapanlara....Doğum sırası bekleyenlere
anneciklerim dualarım sizlerle,hiç korkmayın,tırsmayın,çünkü eninde
sonunda çıkacak o melekler orda
ALLAH'ım göz açıp kapayıncaya kadar elinize versin meleklerinizi
Geçmişi biriktirdiğim için okumaya çalışıyorum ama kızçemin ayşe ve fatma ile
emişme saatiMeme çatlağından sonra doğum ne ki diyor insan?
Yani ben o kadar acıyı seven birisi olarak şaşkınım:44::44::44::44:
Neyse sağlıcakla kalınnnnn sizleri inanın çok seviyorum gece girebilirsem geçmişi
bitireceğimmmmm

doğum tarihi belli olanlar olmuş. allahım sağlıkla alırsınız inşallah kucunuzaa
:124::124::124::124::118::118::118::118:gözün aydınnn canım sevindirik oldum bak
Kızçemin AdıURU
Doğum tarihi:01.07.2013
Saat:20.00(Aynı anası gibi)
Kilosu:3370 gr
Boyu:50 cm
Haftalık:38 hafta 3 günlük
Gebeliğim boyunca Medipol Vatan Kliniklerine gittim
Doğumum:Mega Medipol BAğcılar

maşallah canım yaa ağlattın benide. allahım ömür boyu böle heyecanla yaşarsınız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…