2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

nerde gezion teyzeee sen sabahtan beriiiiiiiiiiiiii

kardeşim geldiiiii.. pazara kadar beraberiz :119::119::119::119::119:
tebrik eden teyzelerimize de teşekkür ediyoruzzz

Evasude çok insafsızsın ama böyle mi anlatılır doğum hikayesiiiMaşallah sana da bebişine de,,ayşeyle fatmaya da acilen şifa diliorum O kadar çok duyguyu bi arada yaşadımki okurkenn..

vah vah gelini düşünmek yerine aklı nerde.neyse galiba böyle senin için daha iyi olmuş.doğumdan önce stres yapıp çıldırmazsın.bayramdada herhalde cümbür cemaat gelirler.oğlu ve eşi ne yapar sonra.
kızıyorum şu bazı sorumsuz kaynanalara.onlar hep kendini düşünür zaten.
bebişinle son günlerin tadını daha rahat çıkarsınız sizdde.kayygana çıldırtmadan geçerrr

Dogum yapan annişler sizn gobekler ne durumda? Ben 17 kilo almstm suanda 5 kilosu anca gttı yuh yanı. Toparlanan var mı yoksa cıvık cıvık mı sıznkı de :/

canım ben 8 almıştım üç gitmiş ve var göbüş çıvıklı hem de üç gün sonra tartıınca 1 daha gitmiş

güle güle büyüt bebişini tatlım her dogum hıkayesı gıbı senınkıde cok ozel,guzeldurun aynı sana benzıyor canım darısı hemencık olanından benım basıma

ben evin yolunun unutmuştumj izne çıktığımda
orda 3 gün kaldı yazıror ama ptesi ikiziz alıcak bebişini kucağına ben onu bekliyorum daha gelmeye niyeti yok benimkinin
tabı cnm 3 gunun varr sakası kalmadı bu ısınn
gelmez 3 güne benim bebiş yaaa
çok rahat yerinde
inşallah bi alalımda kucağımza
aaahh yazıııkkk nasıl üzüldüüüükk topikçeeee
Allah kolaylık versin canım. hamişken doğsun diye bekliyoruz doğuncada biraz büyüsün diye beklicez büyüyüncede başka bişey

Kızçemin AdıURU
Doğum tarihi:01.07.2013
Saat:20.00(Aynı anası gibi)
Kilosu:3370 gr
Boyu:50 cm
Haftalık:38 hafta 3 günlük
Gebeliğim boyunca Medipol Vatan Kliniklerine gittim
Doğumum:Mega Medipol BAğcılar
ooff yaaaa çok ağlattın beniiii.
ne tatlı bir hikayen olmuş canım aynı Duru kızın gibi.
kızına bayıldım yeniden onun o minnak ağzını yerim beeenn
Sevgi içinde büyüsün inşallah. bahtıda kendi gibi güzel olur inşallah.

selam hanımlar,güzel anneler :)))
çok sıcak ve ben çok çabuk yoruluyorum yaaa;

çok mutluyum kızlar,balkonumu işgal eden yawru güvercinler artık uçmayı öğrendi ve gittiler; bende balkonumu temizledim üstümden koca bir yük kalktı walla,mahvediyolardı yyaşasınnnnn çok mutluyum

yemeğimide yaptım nihayet,iftarada daha çok var yaaa kızlar allah tüm oruç tutanlara yardım etsin ; kocamda birazdan aç susuz ve agresif gelcek :)))

geçmişi okumadım şimdi geçmişe bakıyımda doğuran eden varmı ???

nerde gezion teyzeee sen sabahtan beriiiiiiiiiiiiii
çok özel işler peşindeydim canımcım.. akşamdan belim falan ağrıyınca bi tırsaklık geldi 1 aydır yapmam gereken şeyi yaptımeldiven ve ayna eşliğinde kalanlarıda makineye tuttum tamtamına 2 saatimi aldı2 hafta var doğuma çıkarsada tekra makineye müracaatt artık. jilet bana göre değill
ohh bende gönderdim muhabbet kuşumu üzülürüm sandımdı ama rahatladım yaa heryer tüy yem

ben daha yemeğe yeni başladım inşallah iftara yetişir

makine acitmiyomu ??????

Doğumlar yaklaştı meleklerimizi kucağımıza almamıza az kaldı.Manşalllah bir çok arkaddaşımız doğumlarını yaptı meleklerini alıp evlerine gitti darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah. Bende buğün bir tuaflık vardı Arada sancım oluyordu karnım serleşti eşimde gidelim diye ısrar edince doktorumuza gittik çatı muayenemizide olduk.Sancılarım başlamış kızlar doktor eve git dinlen artarsa hemen gel dedi. ama ben eve geldim sancım gitti:) Gün sancısı sanırım. Ve çok heycanlıyım meleğimi istiyorum bennn..

cnm benim karnım hep sert ama sanci cıkmadi nieki acaba

ayy boşver ye üstünden büyük bi yük kalkcak :)) iyi yapmışsın;artık bebişle uğraşma zamanı zaten :))
ben daha yemeğe yeni başladım inşallah iftara yetişir

iftar o kadar geçki baklava bile açsan yetişir yani iftar saatıne :))

Hepiniz için dua ediyorum kızlar merak etmeyin.
Hepimiz bir avazda kurtuluruz inş Allah ın izniyle.

Amin cnm inş....

Canım benim allahım analı babalı büyütsün doğum hikayen harika resmen annemle okuduk sen 38+3 de doğurdun ya annem bana neden seninki öyle olduki diyoo ne bilim anne dedim yaa benim 40 haftaya girdiya o bakımdan yaniiii hepimize böyle güzel doğumlar nasip etsin inş...
Darısı başımıza inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…