2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

harika anlatmışın şuan göz yaşlarımı tutamıyorum çok kötü oldum Allah nazarlardan korusun durunu resimleri çok güzel maşallah canım

uy canım çok tatlısınız maşallah hayırlı olsun

cnm benim karnım hep sert ama sanci cıkmadi nieki acaba

Aynen karnım çok sık sertleşioo ama sancı falan çıkmıyoo:):)yalancı kasılma onlar yalancııı

Valla benimde ilk bebeğim bilmiyorum kızlar zamanımız var daha aslında bakalım nolcak??? Ben adeet sancısınıda bilmediğim için tuaf bir şey..

canım meme catlağın ne zaman başladı dikişlerin acıyo mu benim acıyo bakımın nasıl yapıyorsun

Kızlar bende doğum yaptım sezeryanla...Bebişim 2850 gr zayıf dogdu,bir gün küvezde kaldı ama simdi iyi sükürler olsun.Cok zor 3 gün geçirdim.Sükürler olsun simdi iyiyiz.5. günümüz.Darısı sizlerin başına,sonra hikayemi paylaşıcam..Öpüldünüz.

yarın mahkememiz var sevgili hırsızlarimizlaa ,

az once kuzenleri gelmişşş konusmayaaa , hemen polisi aradım bu sefer gecen seferde gelmişlerdi polisler o sekilde yapin demişlerdi , bakalim ne olcak yarin , benim zararımı karsılayacaklarmiş pehhhh kapimi kırdılar ya onu :)))) dedim hangi parayla baskasindan caldiklarinizlamiii ????

karıı dogurcakmiş vs vs basladilar yine , o an eşim geldi haber vermiştim onada elim ayagim kesildi sinirden , bu gece dogurmazsam daha bişey olmaz inşş yarin mahkemeye giderim

gözüna ydın canim geçmiş olsun ayrıcaa

Yatağımızı kurduk Akşamki planı da yaptımm,,pastane evlere getiriomuş pastayı dedim iftardan sonra şu adrese gönderinn,,hihi,,notumu da yazdırdım,,şaşırcak benim aşkım

İftar da yaklaştı,,herşeyimiz hazır sofra kurulcak bi tek,,çok hamaratım çookkk

nice nice birlikte yaşlara inş canim ,
totounu kaşı nazar degmesin

Zor günler geride kalmışş bekliorus hikayenii,,mutlu mesut yaşayın gidin böle evli mutlu çocukluuu

nice nice birlikte yaşlara inş canim ,
totounu kaşı nazar degmesin

Kaşıdım aha daNerden nereyyeee,, daha bikaç hafta öncesine kadar totosunu kaldırmayan ben,,bugün totosunu kaşıycak durumdaa
Teşekkür ederim canım hepimiz sevdiklerimizle bir ömür geçirirz inşallah..

Çok stres yapmamaya çalış canım şu mahkeme olayını,herşey olacağına varıyoo,,bebiş erken gelmesin annesii

canım La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil’Aziym oku rahatlarsın canım sağ salim çıkarsın inş :18:

ohh maşallah herşeyi halletmişin tebrikler

evasude
caaannıımmmm çok tatlısınız maşallaah sizeeee
hayalimdeki gibi bi doğum olmuş seniinki
ben sezeryan olduğum için malesef böyle bi anım hiç olmayacak sana çok imrendim gerçekten ve göönüülldeeennn tebrik ediyoruuummmm:81::81:
kızınada sağlık uzun ömürler diliyorum ve son olarak göğüs çatlakları konusundaki görüşüne kesinlikle katılıyorum sezeryan sancısı o karnıma bastırmalar, ilk yürüyüşün sancısı fln yanında hikaye gerçekten
senide kızçenide öpüyoruummm

benm de bugün kontrolüm vardı.. sancı çıkmadı.. doktor da eğer haftaya perşembeye kadar doğum başlamazsa, sabahtan gel yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi... suni sancıyla umarım suni sancıya gerek kalmadan bebişim kendiliğinden gelirrr .... artk çok yaklaştık kızlarr

bende perşembe kontrole gidicem inş o zaman doğum yaprım günüm de doluyor o gün

hayırlı ugurulu olsun cnm zor gunler gerıde kaldı ınsallah bebısn yannda ne guzel

gıtmesenmıkı sıtres yapcaksn gıbı
esın halletsın bence sen kednnı yıpratma cnm

ohh masallah bugun ıkınızede kutlu olsun ınsallah

ınsallah cnm gerek kalmaz
bende perşembe kontrole gidicem inş o zaman doğum yaprım günüm de doluyor o gün

ınsallah cnm Allah herkese gonlune gore versn

ee bugunleri görcekmiydikkk dogru toto kasiycaz nazar olmasin die

stres yapmiom mahkemeyede takılmıomda gelip gidiolar ona ayar oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…