hayırlı ugurulu olsun cnm zor gunler gerıde kaldı ınsallah bebısn yannda ne guzel
gıtmesenmıkı sıtres yapcaksn gıbı
esın halletsın bence sen kednnı yıpratma cnm
ohh masallah bugun ıkınızede kutlu olsun ınsallah
ınsallah cnm gerek kalmaz
ınsallah cnm Allah herkese gonlune gore versn
benm de bugün kontrolüm vardı.. sancı çıkmadı.. doktor da eğer haftaya perşembeye kadar doğum başlamazsa, sabahtan gel yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi... suni sancıylaumarım suni sancıya gerek kalmadan bebişim kendiliğinden gelirrr .... artk çok yaklaştık kızlarr
allahım analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende doğum yaptım sezeryanla...Bebişim 2850 gr zayıf dogdu,bir gün küvezde kaldı ama simdi iyi sükürler olsun.Cok zor 3 gün geçirdim.Sükürler olsun simdi iyiyiz.5. günümüz.Darısı sizlerin başına,sonra hikayemi paylaşıcam..Öpüldünüz.
oyy canım yaa takma boşver. allahından bulsunlaryarın mahkememiz var sevgili hırsızlarimizlaa ,
az once kuzenleri gelmişşş konusmayaaa , hemen polisi aradım bu sefer gecen seferde gelmişlerdi polisler o sekilde yapin demişlerdi , bakalim ne olcak yarin , benim zararımı karsılayacaklarmiş pehhhh kapimi kırdılar ya onu :)))) dedim hangi parayla baskasindan caldiklarinizlamiii ????
karıı dogurcakmiş vs vs basladilar yine , o an eşim geldi haber vermiştim onada elim ayagim kesildi sinirden , bu gece dogurmazsam daha bişey olmaz inşş yarin mahkemeye giderim
anamm.. hayırlısı inşallah. suziyide öle aldılardıbenm de bugün kontrolüm vardı.. sancı çıkmadı.. doktor da eğer haftaya perşembeye kadar doğum başlamazsa, sabahtan gel yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi... suni sancıylaumarım suni sancıya gerek kalmadan bebişim kendiliğinden gelirrr .... artk çok yaklaştık kızlarr
ayy boşver ye üstünden büyük bi yük kalkcak :)) iyi yapmışsın;artık bebişle uğraşma zamanı zaten :))
iftar o kadar geçki baklava bile açsan yetişir yani iftar saatıne :))
off canım yaa bu halde nelerle uğraşıyosunyarın mahkememiz var sevgili hırsızlarimizlaa ,
az once kuzenleri gelmişşş konusmayaaa , hemen polisi aradım bu sefer gecen seferde gelmişlerdi polisler o sekilde yapin demişlerdi , bakalim ne olcak yarin , benim zararımı karsılayacaklarmiş pehhhh kapimi kırdılar ya onu :)))) dedim hangi parayla baskasindan caldiklarinizlamiii ????
karıı dogurcakmiş vs vs basladilar yine , o an eşim geldi haber vermiştim onada elim ayagim kesildi sinirden , bu gece dogurmazsam daha bişey olmaz inşş yarin mahkemeye giderim
keyifli bir akşam olucak inşallah ben bile özendim keşke biride bana böyle sürpriz yapsaaaYatağımızı kurdukAkşamki planı da yaptımm,,pastane evlere getiriomuş pastayı dedim iftardan sonra şu adrese gönderinn,,hihi,,notumu da yazdırdım,,şaşırcak benim aşkım
İftar da yaklaştı,,herşeyimiz hazır sofra kurulcak bi tek,,çok hamaratım çookkk
allah kolaylık versn cnm ama korkma kasma kendını sezryn daha ıyı yha grıosun agrı yok sancı yok cıkıosun tatlım kendnı kasarsan tabı korkarsın yapma bole tatlım hayırlısı senn ıcın buymus
doğum anında sancıyla bile döndüğü söyleniyor. bi sorundan kaynaklanacağını düşünmüyorum içini ferah tut. hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar, ben 37+4 günlük hamileyim. Malesef bebeğim dönmemiş, kafası hep kaburgalarımın altındahep normal doğum istiyordum ve Allahın izniyle yapabilceğime inanıyordum. Doktorum artık dönmesi çok zor dedi, sezeryan olcak büyük ihtimalle. Kızlar sizce dönme şansı yokmu hiç? Yeri daraldığı için çok zormuş artık dönmesi. Bir de dönmemesinin sebebei ya benim rahmimde kaynaklanıyomuş, ya da bebek de sorun olabilirmiş, ya da hiç bir neden olmayabilirmiş. Dua edin kızlar inşallah bebeğim sağlıklıdır. Allah herkesin bebeşini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
Canım ben de sezeryanla dogum yaptım bugün 11. Gün . 20 kg almıştım 10 kg vermişim bugün itibariyle. Ama bende çok ödem vardı sanırım ödem hızlı gitti bol su içtim. Geri kalan nasıl gidecek bakalım
bebegınn saglıklı olması en onemlı ama son gune kadr donen var cnmMerhaba kızlar, ben 37+4 günlük hamileyim. Malesef bebeğim dönmemiş, kafası hep kaburgalarımın altındahep normal doğum istiyordum ve Allahın izniyle yapabilceğime inanıyordum. Doktorum artık dönmesi çok zor dedi, sezeryan olcak büyük ihtimalle. Kızlar sizce dönme şansı yokmu hiç? Yeri daraldığı için çok zormuş artık dönmesi. Bir de dönmemesinin sebebei ya benim rahmimde kaynaklanıyomuş, ya da bebek de sorun olabilirmiş, ya da hiç bir neden olmayabilirmiş. Dua edin kızlar inşallah bebeğim sağlıklıdır. Allah herkesin bebeşini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
ınsallah cnm ya zor gunler gecrmıssınSezeryan hiç kolay gelmedi bana, epidural yapıldı bana, ben o kesilmeleri hissettim, zaten epidural vurulurken de kendimi çok kastım o da çok zor oldu. sonra ay ay karnım ağrıyo dedim, beni hemen bayılttılar, sonra bi uyandım çok kötüydüm. Sonra kalkarken çok kötü oldum, allah a şükür bir günde toparlandım hemen, kalktım ama heralde normal doğumu çok istiyodum ondan mı böyle hissettim dedim bilmiyorum, dikişlerim ağrıyo, hala karnım ağrıyo, karnımın şişliği geçmedi, süt gelmedi, mama vermek zorunda kaldık.. İmkanı olan herkes normal doğum yapsın bence..
hayrlı dogumlar olsn ınsallahhh cnm benım saglıkla geln ıkınızdeYarin sabh dogum yapcam ons kiZlar dua edin ne olur
ogluma ve kendıme olmak uzere ıkı canta yaptım oglumunkıler benmkılerden daha cok oldu kcuuk kucuk ama parca cok
pusetn ustune onuda kapnın onune koyduk hadı baklm hayrlısı
canım meme catlağın ne zaman başladı dikişlerin acıyo mu benim acıyo bakımın nasıl yapıyorsun[/QUOTE
Kuzum meme çatlağım 3.gün başladı memeler süt dolup taşlaşınca acıdı
Şimdi yavaş yavaş geçiyor canım...Dikişlerim de terleyince acıyor canım
1 litrelik suya 2 kapak batikon atıyorum ve her wcden sonra temizliyorum
Duş alırken de aynı şekilde yıkıyorum...Yaz olduğu için zor kaynıyor aslında
terden ötürü ama direnmeye devam:1
evasude
caaannıımmmm çok tatlısınız maşallaah sizeeee
hayalimdeki gibi bi doğum olmuş seniinki
ben sezeryan olduğum için malesef böyle bi anım hiç olmayacak sana çok imrendim gerçekten ve göönüülldeeennn tebrik ediyoruuummmm:81::81:
kızınada sağlık uzun ömürler diliyorum ve son olarak göğüs çatlakları konusundaki görüşüne kesinlikle katılıyorum sezeryan sancısı o karnıma bastırmalar, ilk yürüyüşün sancısı fln yanında hikaye gerçekten
senide kızçenide öpüyoruummm
Kuzum meme çatlağım 3.gün başladı memeler süt dolup taşlaşınca acıdı
Şimdi yavaş yavaş geçiyor canım...Dikişlerim de terleyince acıyor canım
1 litrelik suya 2 kapak batikon atıyorum ve her wcden sonra temizliyorum
Duş alırken de aynı şekilde yıkıyorum...Yaz olduğu için zor kaynıyor aslında
terden ötürü ama direnmeye devam:1
:18::18::18:ogluma ve kendıme olmak uzere ıkı canta yaptım oglumunkıler benmkılerden daha cok oldu kcuuk kucuk ama parca cok
pusetn ustune onuda kapnın onune koyduk hadı baklm hayrlısı
Yarin sabh dogum yapcam ons kiZlar dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?