2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

davacı ben görünüyorum canim , mahkemeyi stre yapmiom eve gelen gidenleri yapıom daliyodum kadınlara polisler eve soktu beni bu kiloylada ezer geçerdim zaten uyuzda oldum cita gibi 2 hatun gelmiş

İnş gerekk kalmaz yaa bugun bı stres aldı bnı bu konusmadan sonra netten okuyup okuyup bslatmk için bırseyler yapmya calışıom senn gun içinde sancılarn oluyo mu cnm bnde oda yok nerdeyse 1 2 haftadr gecelerıde rahat yatıom ;( bu son gunler bnde ters teptı hakkımızda hyırlısı olsun

Canım ben de sezeryanla dogum yaptım bugün 11. Gün . 20 kg almıştım 10 kg vermişim bugün itibariyle. Ama bende çok ödem vardı sanırım ödem hızlı gitti bol su içtim. Geri kalan nasıl gidecek bakalım

Ne güzel 10 gün önce çatıya girmiş görememîştik kızı, ama geri çıkmış gîrer daha dedi ama son haftalara geldik suni sancı istemyrm doğuversin 39 ve 39+ larda 3600 doğar dedi ya daha çok alır da sezaryan yaparlarsa diye de son haftaya kalsn istemiyrm. Ah oxitocin hormonu ahhh o kadar göğüs masajı yürüyş hurma Kocacımla canımız sıkıldı kendimizi sinemaya verdik dünyalar savaşı z inşallah güzeldir. Öptük kızmla hepinizi

allahım analı babalı büyütsün inşallah
oyy canım yaa takma boşver. allahından bulsunlar
anamm.. hayırlısı inşallah. suziyide öle aldılardı

ayy boşver ye üstünden büyük bi yük kalkcak :)) iyi yapmışsın;artık bebişle uğraşma zamanı zaten :))

iftar o kadar geçki baklava bile açsan yetişir yani iftar saatıne :))
yetişir hakkaten bende yemekleri yetiştirdim.
tek tüpte yemek yapmaya çalışıyorum ondan zor oluyor benim. doğalgaz bağlanmadı hala. küçük tüple bi sürü bişey yapmaya uğraşıyorum ,
off canım yaa bu halde nelerle uğraşıyosun
keyifli bir akşam olucak inşallah ben bile özendim keşke biride bana böyle sürpriz yapsaaa

Merhaba kızlar, ben 37+4 günlük hamileyim. Malesef bebeğim dönmemiş, kafası hep kaburgalarımın altındahep normal doğum istiyordum ve Allahın izniyle yapabilceğime inanıyordum. Doktorum artık dönmesi çok zor dedi, sezeryan olcak büyük ihtimalle. Kızlar sizce dönme şansı yokmu hiç? Yeri daraldığı için çok zormuş artık dönmesi. Bir de dönmemesinin sebebei ya benim rahmimde kaynaklanıyomuş, ya da bebek de sorun olabilirmiş, ya da hiç bir neden olmayabilirmiş. Dua edin kızlar inşallah bebeğim sağlıklıdır. Allah herkesin bebeşini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

allah kolaylık versn cnm ama korkma kasma kendını sezryn daha ıyı yha grıosun agrı yok sancı yok cıkıosun tatlım kendnı kasarsan tabı korkarsın yapma bole tatlım hayırlısı senn ıcın buymus

Sezeryan hiç kolay gelmedi bana, epidural yapıldı bana, ben o kesilmeleri hissettim, zaten epidural vurulurken de kendimi çok kastım o da çok zor oldu. sonra ay ay karnım ağrıyo dedim, beni hemen bayılttılar, sonra bi uyandım çok kötüydüm. Sonra kalkarken çok kötü oldum, allah a şükür bir günde toparlandım hemen, kalktım ama heralde normal doğumu çok istiyodum ondan mı böyle hissettim dedim bilmiyorum, dikişlerim ağrıyo, hala karnım ağrıyo, karnımın şişliği geçmedi, süt gelmedi, mama vermek zorunda kaldık.. İmkanı olan herkes normal doğum yapsın bence..

doğum anında sancıyla bile döndüğü söyleniyor. bi sorundan kaynaklanacağını düşünmüyorum içini ferah tut. hakkında hayırlısı olsun

ogluma ve kendıme olmak uzere ıkı canta yaptım oglumunkıler benmkılerden daha cok oldu kcuuk kucuk ama parca cok

pusetn ustune onuda kapnın onune koyduk hadı baklm hayrlısı

Merhaba anneler 2 gündür karın ağrısı gibi ağrım var özellikle karnımın alt kısımları erken doğum mu yapıcam ne bilemiyorum bi de acaip halsizim artık tek başıma dışarı çıkmaya korkar oldum. Uyku desen haram oluyor zaten.
Allahım bu mübarek ayın hürmetine bize kolaylık versin.

ohh masallah darııs basmza ınsallah onmzdeki 10gunde dıger onuda gıdr ohh
bebegınn saglıklı olması en onemlı ama son gune kadr donen var cnm

ınsallah cnm ya zor gunler gecrmıssın
Yarin sabh dogum yapcam ons kiZlar dua edin ne olur
hayrlı dogumlar olsn ınsallahhh cnm benım saglıkla geln ıkınızde

ooh herkes teker teker doğuma gidiyo bi ben kalıcam yakında burda artık kendim çalar kendim oynarım

ben hasta oldum yaaa :2: boğazım acıyo, sıcaklarda terle soğu terle soğu üşüttüm galiba:44:

ogluma ve kendıme olmak uzere ıkı canta yaptım oglumunkıler benmkılerden daha cok oldu kcuuk kucuk ama parca cok

pusetn ustune onuda kapnın onune koyduk hadı baklm hayrlısı

hadi hayırlısı bakalım :)) benimde bayadır hazır kapının yanında,bende eşime artık arabaya indirelim diyorum :)))

Canıımmmm benim çok teşekkür ederimmmmm
ECE ile eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmm
Ben de size hastayım senin güçlülüğüne canlarımsınızzz

ayy tüm doğuranlar memelerden şikayetçi,
korkmaya başladım bende,meme ucu için kremlerden almamıştım çatlarsa acırsa alırım diyodum ;
ama galiba kesin ve kesin olan birşey varki acıycak :18::18: ben yarin lansinoh merhemlerden alıyımda atıyım çantama ..
sen ne kullandın cnm ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…