2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canımmm nihayet senden haber alabildik.
alpereni çok merak ediyoruz biz nasıl oldu diyeeee
biran önce olsun senin pc bekliyoruuzz
Doktorum iki hafta once cigerleri tamamen gelismis dedi.o yuzden icim rahat ama ne kadar beklersem de o kadar iyimi acaba diyorum.sancim gelirse diye de korkuyorum.fazla beklemek istemiyorum.sagolun kizlar acaba erken mi diyordum
yok yok erken değil bence tam zamanııı
benimde cuma kontrolüm var hala inmezse benim sıpa sezeryanla alın diyesim var

ayy çok güldüm yaaa
evasudeninde son zamanlarına doğru enerji patlaması olmuştu:18::18::18:
ayy canım ya gerilme geldi geçti. şikayetçiyim dediysen her duruşmaya gitmene gerek yok için rahat etmezse sen bilirsin tabi
kızımın adı:Zeynep Duru
Doğum tarihi:03.07.2013
saati:17.06
kilosu:2870gr
boyu:49cm
doğum şekli: genel anestezi sezeryan
haftası:40+1
hastane:Çakmak Erdem Hastanesi
Spinal anestezi ama agrim var oglum iyi anlaticam ins herkeste agri oluyomu acaba

allahım analı babalı büyütsün tüm bebişleri inşallahhhh

hoşgeldinizzzzçok şükür

biz geldik...
2 de çıktık 7 ye kadar dolaştık vee sonuçççç kardeşim elbise beğenmedi
cuma yaşadığım şehirdeki tek avmye gideceğizinşallah beğenir kokonaa
kızıma fenerbahçeli tulum aldı teyzesi babamızda odasındaki beşiğine serdi. süsledim kızımın odasını dio

Doktorum iki hafta once cigerleri tamamen gelismis dedi.o yuzden icim rahat ama ne kadar beklersem de o kadar iyimi acaba diyorum.sancim gelirse diye de korkuyorum.fazla beklemek istemiyorum.sagolun kizlar acaba erken mi diyordum

ciğerlerinin geliştiğini nasıl anladı :S doktorum solunumla ilgili hiçbirşeyi doğmadan anlamayız demişti. bi arkadaşımın bebeği 38+5 te sezeryanla alındı solunum sıkıntısı nedeniyle şuanda küvezde gözünü korkutmak istemem ama inşallah öyle bir sorun yaşamazsın canım...

ohh yandin sen begenmez daha bişi şimdi

bizim babamizda fb li ben bjk henus takimla iligili bişi almadik oglusuma :)

hırsızların karılarına dedim kk ya gelin ordan görüşelim kapıma gelmeyin zırt ppırt nede olsa sizde hamilesiniz

bende gs emme fb daha çok ailede neysse artık büyüyünce doğru yolu bulur kızım benim
gelsinler döveriz burdan hepbirliktee

hoşgeldiniz canım nihayet kavuştunuz ...zormu geçti doğumun canım..oysaki normal doğumla ilgili kolay olabilcek herşeyide yapıyordun ama belli olmuyo işte...allah bizlerede nasip etsin hayırlı kolay doğumlar...
resim ve hikayeni beklliyoruz canım..allaha eemanet olun

kızlar doğum için bu son haftalar bol bol yürüyün hareket edin derlerya..bırakın yürmeyi hareket etmek bile çok canımı yakıyo benim...işteyken böle değildim koşturuyordum sağa sola ama ağrım bukadar olmuyorduyarım saat yürüyeyim eve gelince belim kopacakmış gibi oluyo ve kalçama vuruyo ağrı ama ne biçim kıpırdayamıyorum...evde iş yapıncada öle bugün bi yeemek yaptım sadece ama şuan fena haldeyim...uzansam yatsam otursam yine geçmiyo yine geçmiyo....napcammmm ben bu ağrıyla yaa..birde kaşıntı başladı...pöfffffffffffffff

gördüm ben o tulumuu
bizimde bi sürü beşiktaşlı tulumlarımız badilerimiz var. kardeşinle işin zor canım allah sabır versin. bu kardeşler hep böyle demekkiii

son zamanlar ağrılar iyice artıyor canım.
benimde bir salata yapmam 1 saat sürebiliyor. domatesleri doğrayıp oturuyorum salatayı doğrayıp oturuyorum. o yzden erkenden yemek yapmaya başlamam gerekiyor.

canım bence kızın sana doğru yolu gösterecek nasıl fb li olunur görürsün ozaman inşallahh
bu işlerr hiiççç belli olmaaazzz bakarsınız sizin bebişler gerçek renkleri büyüyünce anlıycaklar siyahla beyazın aşkınıııııı

gözün aydın canm , Allah kolayliklar versin inş.

bu işlerr hiiççç belli olmaaazzz bakarsınız sizin bebişler gerçek renkleri büyüyünce anlıycaklar siyahla beyazın aşkınıııııı

canım büyük konuşmayayımda ama bu imkansız gibi birşey bzim sülalemiz fb li...hhemde öle sıradan değil bildiğin fanatik bir aileyiz
...bak ben bile lig açılınca en az 4 5 maça gidiyorum...vardiyam uysa hepsine gidicem ama olmuyo işte

oğluşumun şimdiden hemen hemen çoğu şeyi sarı laciverttt...renklerine kurbannnnnnn

canim ben evde hiç durmamaya calişiyorum , hareket etmedikce daha cok zorlasiyooo ,

canım öncelikle doğum hikayeni okurken kendimi tutamadım ağladım ne ğüzel dimi yaşadıkların rabbim banda yakında nasip edicek aynı duyguları inşallah kızının maşşallahı var ikinizede çok tatlı şeker bişi rabbim analı bablı uzun sağlıklı ömür versin hepineze amiiinnnn herkezin yardımcısı olsun öptüm meleğini say bbbyy

canım magnezyum kullanıyor musun
canım bence kızın sana doğru yolu gösterecek nasıl fb li olunur görürsün ozaman inşallahh
göriciiizzzz
yaa sorma babasıyla bir oldular kaldırtmıolar beşikten

Son düzenleme:
ayyy bak renk dedin de aklıma ne geldi.ben internetten oğluşuma bi pantolon almıştım. hatta aynı modelden 3 tane farklı renk almıştım. bir tanesi sarı lacivertmiş internette siyah gibi görünüyordu ondan seçmiştim ben onu. eşim ben giydirmem bunu oğluma diyor nasıl aldın sen bunu diyor halbuki onada göstermiştim alırken oda anlayamamış. ben size göndereyim onu çokta sevimli bişey

erkekler genelde takım konusunda babasının peşinden gidiyor. başka takım tutmaz seninkide.
benim oğlanın seçme şansı bile yok eve sokmam diyor babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…