şu iğrenç magnezyum ilacindan içiomusun o çok iyi gelio bana
canım magnezyum kullanıyor musun
göriciiizzzz
yaa sorma babasıyla bir oldular kaldırtmıolar beşikten
kesssssssssssinlikleeeeeeeeeeeeee
sen yinede hareketsiz kalmamaya çalış mümkün olduğunca yürü. hem gece uyumakta daha kolay oluyor çok yorgun olacağın içincanım benim ağrım olmasa bende durmıcam ama dedimya yürümek işgenceye dönüşüyo...hele sonrası oturup dinlenince çekiyorum ağrısını...
bravoooookızlar eşime zorla sigarayi bıraktırdım sanirim :))
sanirim diyorum bugun 2. günümüz inş tiksinirde içmezzz ,
çekirdek yioruz her akşam ortalik batıo ama deger :) dua edin nolur baslamasin oda
canlar anlatmıştım size bana verdiği magnezyum hiçbir işe yaramadı..söledim doktora ama normal hamilelikten dedioysaki bu ağrıları çoğu kişi çekiyomuş ve bazıları ilacın hemn ağrıyı kestiğini sölüyolar..
yarın kontrolüm var bakalım bidaha diycem...acenu cnm hangi ilacı içiyordun sen?
ayyy bak renk dedin de aklıma ne geldi.ben internetten oğluşuma bi pantolon almıştım. hatta aynı modelden 3 tane farklı renk almıştım. bir tanesi sarı lacivertmiş internette siyah gibi görünüyordu ondan seçmiştim ben onu. eşim ben giydirmem bunu oğluma diyor nasıl aldın sen bunu diyorhalbuki onada göstermiştim alırken oda anlayamamış. ben size göndereyim onu çokta sevimli bişey
erkekler genelde takım konusunda babasının peşinden gidiyor. başka takım tutmaz seninkide.
benim oğlanın seçme şansı bile yok eve sokmam diyor babası
daim olur inşallahhh....kızlar eşime zorla sigarayi bıraktırdım sanirim :))
çekirdek yioruz her akşam ortalik batıo ama deger :) dua edin nolur baslamasin oda
kendi drum osteocare verdi ,
ama bi sancım oldu acile gittim baska doktor nisay'in bayılarak içtigi iğrenç MAGNORM die bi ilaç verdi ,ben kendi druma sölemedim ve içiyorum , çok iyi gelio , geçen yine dedim kendi druma agrim oluyo böle böle diee normal dedi , ilaç sevmio benim hatun :))
vermese bile sen al hamişlere bi zarari yok , gunde 2 defa dedi bana dr ama ben agrim olunca içiom 2 defa deilbazen 1 bazen hiç .
ayyy bak renk dedin de aklıma ne geldi.ben internetten oğluşuma bi pantolon almıştım. hatta aynı modelden 3 tane farklı renk almıştım. bir tanesi sarı lacivertmiş internette siyah gibi görünüyordu ondan seçmiştim ben onu. eşim ben giydirmem bunu oğluma diyor nasıl aldın sen bunu diyorhalbuki onada göstermiştim alırken oda anlayamamış. ben size göndereyim onu çokta sevimli bişey
erkekler genelde takım konusunda babasının peşinden gidiyor. başka takım tutmaz seninkide.
benim oğlanın seçme şansı bile yok eve sokmam diyor babası
kızlar eşime zorla sigarayi bıraktırdım sanirim :))
oyy bak aklıma getirdin bugün içmemiştim hemen gidip içeyim meyve suyumuu
evet genelde babalarının takımını tutarlar inşallahhhh oğluşum bi hata yapmaz çünkü kocişimin çok güzel hayalleri var fb ve yiğit alp le ilgiliadam çöker valla
ohhh gözünüz aydın canım darısı başımıza inşallahhhh...bebeğimiz olduğunda napcak bakalım şimdi mutfakta içiyo sadece ozman orda bile içirmem ....
kendi drum osteocare verdi ,
ama bi sancım oldu acile gittim baska doktor nisay'in bayılarak içtigi iğrenç MAGNORM die bi ilaç verdi ,ben kendi druma sölemedim ve içiyorum , çok iyi gelio , geçen yine dedim kendi druma agrim oluyo böle böle diee normal dedi , ilaç sevmio benim hatun :))
vermese bile sen al hamişlere bi zarari yok , gunde 2 defa dedi bana dr ama ben agrim olunca içiom 2 defa deilbazen 1 bazen hiç .
valla yarın sölicem doktora yine kem küm ederse yazdım ilacın adını direk gidip alıcam...dayanamıorum artık batmalara...
birde yanlış hatırlamıyosam bu magnezyumu 36 haftaya kadar iç sonra bırak demişti...erken doğumamı yol açıyomuş ne...aman erkenimi kaldı daha olursada olur napıym
Aslında ben de kendi kendime ilk gün kalkıp dolaştım, eve gelir gelmez banyomu yaptım, ama yine de kendimi iyi hissetmiyorum, yatarken rahat yatabiliyo musunuz, dönerken filan eşim beni tutuyo, itiyoİnşallah kendiliğinden gelir bebiş ama mecbur kalıp sezaryen olursan sezaryenden korkma. Benimki tersti mecburen sezaryen olacaktı korkudan uçukladım resmen:) haftalar öncesinden başladı korkusu ama hiç de korkulacak bişe değilmiş çok kolay geçti
İkinci gün evde banyomu kendim yaptım evde hiç yatmadım
Tabii ki her şeyin doğalı güzel ama mecbur kalırsan korkma diye yazdım:))
Aaaayyyyyy nee zMdiiirr girememisim En son 26 haziranda Girmisim Forumun.yarisi dogurmustur w heralde
Bende bebisimi oglusumu alim kucgima 3 temmuz 203 st.10: 30 da Normal dogumla geli oglusum 38 +.2 de
Nete.tlf.dan girdigim icin ve.ok yvs oldugu icin. Giermdeim
Eee tabi Bide uykusuzluk yorgunluk Ancak bugun firsatim oldu.
Normal dogum cok.zormus ya hakketen.o dogum.anciai oldum oldum dedirtiyo insana....
Kc kre dogumhneden kaciyordum
Gotuun.beni sezeryan Olcam ben.bu neee bicim.seyy dayanamiyorumm beeeen diye bagirdim
Hatt bagirmktn Cenem Kilitlenmis Halen aciyo Agzimi w cok acamiyorum
Dogum.hikayeleri kismina daha detyli.yazarim .
3100gr dogdu oglum 50cm
Suanda 3400 oldu
5. Gunun aksami gobegi dustu.oyle iste
Gece.pek uyumuyoruz
Ve iste.biiizzEki Görüntüle 752503
mesela ben :))) cuma günü 40 haftam doluyor.hala tık yok
ben ne yapacağım bilmiyorum.41.haftayıda bekleriz diyor dr.önümüzdeki haftadan sonra izne ayrılacak.Allahın izniyle şu bikaç günde doğursam ne iyi olacak gerçekten....
geç kaldin öğğğ :))
canimm benimkinin kendi odasi var , havalandirma vs vs herseyi var koku gelmio baan ama hırs yaptim , o içince bende içmeye kalktim ki hamilelikte bıraktım ben , o yzuden denioz enkötü bi ilaç var ondan alcaz bi ark bıraktı o ilaçal gunde 2 pkt içiodu.
allahım analı babalı büyütsün inşallahhhAaaayyyyyy nee zMdiiirr girememisim En son 26 haziranda Girmisim Forumun.yarisi dogurmustur w heralde
Bende bebisimi oglusumu alim kucgima 3 temmuz 203 st.10: 30 da Normal dogumla geli oglusum 38 +.2 de
Normal dogum cok.zormus ya hakketen.o dogum.anciai oldum oldum dedirtiyo insana....
Gotuun.beni sezeryan Olcam ben.bu neee bicim.seyy dayanamiyorumm beeeen diye bagirdim
3100gr dogdu oglum 50cm
Suanda 3400 oldu
Gece.pek uyumuyoruz
Aaaayyyyyy nee zMdiiirr girememisim En son 26 haziranda Girmisim Forumun.yarisi dogurmustur w heralde
3100gr dogdu oglum 50cm
Suanda 3400 oldu
Gece.pek uyumuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?