şekerler bu geçmişi okumak çok vakit alıyor yahu sohbete vakit kalmıyor yine gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler
amanınnnnbenim takvim gözükmüyoooo nerelere gitti çok tedirgin oldum
bugün teravihi zor kıldım kızlar belim gitti
yarın 16.15 de randevum varbirazdan duşa girecem
Nabersiniz
bugun dogum oldu mmu. iben forum Bornova da 2 saat yürüyüş üstüne de ılık duş yaptım..
tık yok
bekliyorum
slmm benim de bu ayın sonunda doğum olucak yalnız bişey sorucam epudural sezeryanda baş ağrısı gibi yan etki olabiliyormuş ne yapmak lazım acaba çok ağrı oluyormuş veya başka bi tavsiyesi olan var mı bugün bi afrkadaşım o kadar korkuyırsan komple uyut kendini dedi
son olarak kordon kanı bankasıyla ilgili olan var mı
slmm benim de bu ayın sonunda doğum olucak yalnız bişey sorucam epudural sezeryanda baş ağrısı gibi yan etki olabiliyormuş ne yapmak lazım acaba çok ağrı oluyormuş veya başka bi tavsiyesi olan var mı bugün bi afrkadaşım o kadar korkuyırsan komple uyut kendini dedi
son olarak kordon kanı bankasıyla ilgili olan var mı
inşallah hayırlısıyla doğurursun yarın...
ben de bugün evi temizledim, bolca hurma yiyip sıcak duş aldım sonra da 1 saat yürüyüş... bütün bunlar sadece uykumu getirdi o kadar
bünyeden bünyeye değişiyor, bazılarında da hiç baş ağrısı olmuyormuş canım, yaşamadığım için bilemiyorum
o baş ağrısını bende duydum ama bence bünyeyle de alakalı kordon kanını ben druma sordum biraz pahalı bir işlem dedi tercih sizin ama ben yaptırmadım dedi çocuğun sadece kendisine faydası olma şansı varmış saklanan numuneyle o da sağlıklı olursa saklanan numune dedi benim netten baktığımda da bütün aile fertlerine kullanılabildiği yazıyordu bilmiyorum biz dr la konuştuktan sonra vaz geçtik sende bir konuş istersen doktorunla
Aynen...inşallah hayırlısıyla doğurursun yarın...
ben de bugün evi temizledim, bolca hurma yiyip sıcak duş aldım sonra da 1 saat yürüyüş... bütün bunlar sadece uykumu getirdi o kadar
bünyeden bünyeye değişiyor, bazılarında da hiç baş ağrısı olmuyormuş canım, yaşamadığım için bilemiyorum
sen nasıl düşünüyorsun doğumu
Aynen...
belim ağrıyor ama resmen kendime acı cektirmekten,, sancıdan falan değil yani
Anneler bugün kontrolümüz vardı doktora gittik ben ilk defa doktoruma açık açık normal doğumda tamamenn açılmam olsa hiçbir yırtık olmasa da kesi atıyor musunuz ya da şöyle söyleyeyim ufakta olsa bi kesi olmasını önerir misiniz diye sordum, ufakta olsa kesi yapılması daha iyi oluyor dedi ve detaylı bi açıklama yapmadı.
...
Tansiyonum hep 9-5 ya da 9-6 çıkıyor doktor da sürekli tuzlu ayran iç diyor sizlerinde tansiyonu böyle mi?
Anneler bugün kontrolümüz vardı doktora gittik ben ilk defa doktoruma açık açık normal doğumda tamamenn açılmam olsa hiçbir yırtık olmasa da kesi atıyor musunuz ya da şöyle söyleyeyim ufakta olsa bi kesi olmasını önerir misiniz diye sordum, ufakta olsa kesi yapılması daha iyi oluyor dedi ve detaylı bi açıklama yapmadı.
...
Tansiyonum hep 9-5 ya da 9-6 çıkıyor doktor da sürekli tuzlu ayran iç diyor sizlerinde tansiyonu böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?