2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slmm benim de bu ayın sonunda doğum olucak yalnız bişey sorucam epudural sezeryanda baş ağrısı gibi yan etki olabiliyormuş ne yapmak lazım acaba çok ağrı oluyormuş veya başka bi tavsiyesi olan var mı bugün bi afrkadaşım o kadar korkuyırsan komple uyut kendini dedi

son olarak kordon kanı bankasıyla ilgili olan var mı

şekerler bu geçmişi okumak çok vakit alıyor yahu sohbete vakit kalmıyor yine gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler

kafa gitti ya bu arada yeni bebişi olanlara da gözleriniz aydın olsun diyorum mevlam sağlıklı büyütmek nasip etsin

amanınnnnbenim takvim gözükmüyoooo nerelere gitti çok tedirgin oldum
bugün teravihi zor kıldım kızlar belim gitti
yarın 16.15 de randevum var birazdan duşa girecem

inşallah hayırlısıyla doğurursun yarın...

Nabersiniz
bugun dogum oldu mmu. iben forum Bornova da 2 saat yürüyüş üstüne de ılık duş yaptım..
tık yok
bekliyorum

ben de bugün evi temizledim, bolca hurma yiyip sıcak duş aldım sonra da 1 saat yürüyüş... bütün bunlar sadece uykumu getirdi o kadar

bünyeden bünyeye değişiyor, bazılarında da hiç baş ağrısı olmuyormuş canım, yaşamadığım için bilemiyorum

o baş ağrısını bende duydum ama bence bünyeyle de alakalı kordon kanını ben druma sordum biraz pahalı bir işlem dedi tercih sizin ama ben yaptırmadım dedi çocuğun sadece kendisine faydası olma şansı varmış saklanan numuneyle o da sağlıklı olursa saklanan numune dedi benim netten baktığımda da bütün aile fertlerine kullanılabildiği yazıyordu bilmiyorum biz dr la konuştuktan sonra vaz geçtik sende bir konuş istersen doktorunla

sen nasıl düşünüyorsun doğumu

dr um olumlu karşıladı ve bi hastasının yaptırdığını söyledi öyle çok pahalı da değil aslında 2000dolar ilk seferde sonra da her yık 100 dolar ödüyorsun ben aslında allah muhtaç ettirmesien 15 yıl saklıyabiliosunn de zaten kızım için saklamayı düşünüyorum zaten 15 sene süresi var

Aynen...
belim ağrıyor ama resmen kendime acı cektirmekten,, sancıdan falan değil yani

slm kızlar
oğluş uyuyor bende doğum hikayemi yazmaya geldim kimler doğum yaptı yazsanız süper olur
suzan doğurdumu

kızlar doğumdan sonra sönük balon gibi sönen karnımda göbek deliğimin etrafında kırmızı bi sürü çatlak oluştu halbusi sıfır çatlaktım bu yeni çıkan bio-oil çatlak yağından kullanmaya başladım inş geçer korsede takmam lazım almaya fırsatım olmadı neyse spor ile çözerim bu işi olmadı ama çatlak geçmeli :18:

Son düzenleme:
Anneler bugün kontrolümüz vardı doktora gittik ben ilk defa doktoruma açık açık normal doğumda tamamenn açılmam olsa hiçbir yırtık olmasa da kesi atıyor musunuz ya da şöyle söyleyeyim ufakta olsa bi kesi olmasını önerir misiniz diye sordum, ufakta olsa kesi yapılması daha iyi oluyor dedi ve detaylı bi açıklama yapmadı.

...

Tansiyonum hep 9-5 ya da 9-6 çıkıyor doktor da sürekli tuzlu ayran iç diyor sizlerinde tansiyonu böyle mi?

cnm daha önce tansiyonunu ölçtürüyor muydun
bunu sormamın sebebi hamile kalmadan önce de sonra benim tansiyonum hep 9-5 ya da 10-6 normalim böyle benim belki seninde öyledir diye sordum
valla benim tam açılmam oldu ona rağmen 3 yeriimde hatırladığım dikişim var

kızlar sahurda nişanım geldi. ben şimdi ne yapmalıyım? doktora gitmelimiyim yoksa sancıyı beklemeli miyim? ayrıca nişandan ne kadar zaman sonra doğum başlar? bilgilendirirseniz sevinirim...

vejeteryan cnm bir doktora görün bence

kızlar haftaya eşimin tayin işleri var.hamilelerin duası kabul olur bizim için bir kez dua edin bu sefer istediğimiz yere gidebilelimmmm

:26:
Benim 6. Ayıma kadar hep böyleydi şimdi 11-7 bazen de 12-8 çıkıyor. Zaten 14-9 gebelik zehirlenmesi işareti oluyor yani düşük olması daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…