Anneler bugün kontrolümüz vardı doktora gittik ben ilk defa doktoruma açık açık normal doğumda tamamenn açılmam olsa hiçbir yırtık olmasa da kesi atıyor musunuz ya da şöyle söyleyeyim ufakta olsa bi kesi olmasını önerir misiniz diye sordum, ufakta olsa kesi yapılması daha iyi oluyor dedi ve detaylı bi açıklama yapmadı.
...
Tansiyonum hep 9-5 ya da 9-6 çıkıyor doktor da sürekli tuzlu ayran iç diyor sizlerinde tansiyonu böyle mi?
valla yarın sölicem doktora yine kem küm ederse yazdım ilacın adını direk gidip alıcam...dayanamıorum artık batmalara...
birde yanlış hatırlamıyosam bu magnezyumu 36 haftaya kadar iç sonra bırak demişti...erken doğumamı yol açıyomuş ne...aman erkenimi kaldı daha olursada olur napıym
kızlar sahurda nişanım geldi. ben şimdi ne yapmalıyım? doktora gitmelimiyim yoksa sancıyı beklemeli miyim? ayrıca nişandan ne kadar zaman sonra doğum başlar? bilgilendirirseniz sevinirim...
nişandan hemen sonra doğum olmayabiliyormuş doktorunu ara istersen o yönlendirsin en iisikızlar sahurda nişanım geldi. ben şimdi ne yapmalıyım? doktora gitmelimiyim yoksa sancıyı beklemeli miyim? ayrıca nişandan ne kadar zaman sonra doğum başlar? bilgilendirirseniz sevinirim...
allahım gönlünüze göre versin inşallhhvejeteryan cnm bir doktora görün bence
kızlar haftaya eşimin tayin işleri var.hamilelerin duası kabul olur bizim için bir kez dua edin bu sefer istediğimiz yere gidebilelimmmm
amanınnnnbenim takvim gözükmüyoooo nerelere gitti çok tedirgin oldum
bugün teravihi zor kıldım kızlar belim gitti
yarın 16.15 de randevum varbirazdan duşa girecem
valla yarın sölicem doktora yine kem küm ederse yazdım ilacın adını direk gidip alıcam...dayanamıorum artık batmalara...
birde yanlış hatırlamıyosam bu magnezyumu 36 haftaya kadar iç sonra bırak demişti...erken doğumamı yol açıyomuş ne...aman erkenimi kaldı daha olursada olur napıym
.Anneler bugün kontrolümüz vardı doktora gittik ben ilk defa doktoruma açık açık normal doğumda tamamenn açılmam olsa hiçbir yırtık olmasa da kesi atıyor musunuz ya da şöyle söyleyeyim ufakta olsa bi kesi olmasını önerir misiniz diye sordum, ufakta olsa kesi yapılması daha iyi oluyor dedi ve detaylı bi açıklama yapmadı.
...
Tansiyonum hep 9-5 ya da 9-6 çıkıyor doktor da sürekli tuzlu ayran iç diyor sizlerinde tansiyonu böyle mi?
vejeteryan cnm bir doktora görün bence
kızlar haftaya eşimin tayin işleri var.hamilelerin duası kabul olur bizim için bir kez dua edin bu sefer istediğimiz yere gidebilelimmmm
Anneler bugün kontrolümüz vardı doktora gittik ben ilk defa doktoruma açık açık normal doğumda tamamenn açılmam olsa hiçbir yırtık olmasa da kesi atıyor musunuz ya da şöyle söyleyeyim ufakta olsa bi kesi olmasını önerir misiniz diye sordum, ufakta olsa kesi yapılması daha iyi oluyor dedi ve detaylı bi açıklama yapmadı.
...
nasılsınız bakalımm.
biz kahvaltımızı yaptık.. şimdi oturma odasının koltuklarını sileceğiz halılarımızda geldi tekrar bi süpür silden sonra artık temizlik duymak istemiyoruzpark yatağımızıda odamızxa kurdukmu hazırızzz
günaydınn kızlar nasılsınız bugün??biz oğlumla uyuandık kahvaltı yaptık ve yanınnıza geldik...kimseler yok yine doğumamı gittiler yoksa:18::18::18:kaç gecedir uyku uyuyamıyordum ama dün sahurdan sonra bir yatmışım sabah uyandım deliksiz çok ii geldi...
bel ağrım hala var ama dünkü kadar şiddetli değil..bakalım bugün doktora gitcem o magnezyum ilacını isticem vermesse kendim gidip alıcam benim içtiğim ii gelmiyo napıymm
evet canım takvim görünmüyo artık..hadi artık gelsin ama sen doğurmadan bize sıra gelmiyo biliyosunallahım hayırlısını nasip etsin canım...yariminde son günü dolmuş takvim silinmişti ve ertesi gün doğumu olmuştu seinde öle olur belki..ve bu çok rastlanan bi durum değilmiş...çok az bebek tam gününü doldurduğunda doğarmış yani 40+ da...
inş canım benim ya bakalım bugün dr ne diyecek bakalım :26:
canım istermisin kontrole gitmişken doğurup gelbenimde kontrolüm var birazdan çıkıcaz...sanki doktor yatışını yapalım diycekmiş gibi geliyo ..töbe töbe yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?