2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Gunaydın :)
Benim tansiyonum normalde 10/7 falan şu an 7/5 geziyorum aylardır böyle. Ebe hep iyi oldugunu söylüyor, aşırı düşmedigi surece bence yuksek olmasindan iyi. Tabi benimki 7/4 oluverince başım fır fır dönmeye başlıyor, bence seninki iyi

Bildigim kadariyla magnezyumu erken dogumu onlemesi icin veriyorlar. 36. haftadan sonra kesilmesi de dogumu geciktirmemesi icin olmali. Agrilarini tam tarif et bence doktora, olmazsa baska bir doktora daha danisarak al ilaci. Eminim cok zorluyordur, Allah sifa versin.

kızlar sahurda nişanım geldi. ben şimdi ne yapmalıyım? doktora gitmelimiyim yoksa sancıyı beklemeli miyim? ayrıca nişandan ne kadar zaman sonra doğum başlar? bilgilendirirseniz sevinirim...

Bence doktoruna ulasma sansin varsa ara ve durumdan haberdar et. Hic sancin yok mu? Nisandan birkac gun sonra da dogum olabilirmis ancak bebegin hareketlerini dikkatlice takip et mutlaka, belirgin oranda azalma varsa onemli olan o, hic vakit kaybetme bi kontrole git, sorun yoksa eve gonderirler zaten.

kızlar sahurda nişanım geldi. ben şimdi ne yapmalıyım? doktora gitmelimiyim yoksa sancıyı beklemeli miyim? ayrıca nişandan ne kadar zaman sonra doğum başlar? bilgilendirirseniz sevinirim...
nişandan hemen sonra doğum olmayabiliyormuş doktorunu ara istersen o yönlendirsin en iisi
vejeteryan cnm bir doktora görün bence

kızlar haftaya eşimin tayin işleri var.hamilelerin duası kabul olur bizim için bir kez dua edin bu sefer istediğimiz yere gidebilelimmmm
allahım gönlünüze göre versin inşallhh

nasılsınız bakalımm.
biz kahvaltımızı yaptık.. şimdi oturma odasının koltuklarını sileceğiz halılarımızda geldi tekrar bi süpür silden sonra artık temizlik duymak istemiyoruz park yatağımızıda odamızxa kurdukmu hazırızzz

günaydınn kızlar nasılsınız bugün??biz oğlumla uyuandık kahvaltı yaptık ve yanınnıza geldik...kimseler yok yine doğumamı gittiler yoksa:18::18::18:kaç gecedir uyku uyuyamıyordum ama dün sahurdan sonra bir yatmışım sabah uyandım deliksiz çok ii geldi...
bel ağrım hala var ama dünkü kadar şiddetli değil..bakalım bugün doktora gitcem o magnezyum ilacını isticem vermesse kendim gidip alıcam benim içtiğim ii gelmiyo napıymm

amanınnnnbenim takvim gözükmüyoooo nerelere gitti çok tedirgin oldum
bugün teravihi zor kıldım kızlar belim gitti
yarın 16.15 de randevum var birazdan duşa girecem

evet canım takvim görünmüyo artık..hadi artık gelsin ama sen doğurmadan bize sıra gelmiyo biliyosunallahım hayırlısını nasip etsin canım...yariminde son günü dolmuş takvim silinmişti ve ertesi gün doğumu olmuştu seinde öle olur belki..ve bu çok rastlanan bi durum değilmiş...çok az bebek tam gününü doldurduğunda doğarmış yani 40+ da...

Canım senı yanıltmak istemm ama bnımde bıldugım magnezyum ılacıdoğumu gecıktrıo kasılmaları kestıgı için bnde hamılelıgın 20lı haftalarında falan kullanıodm ama kestım bı arastr istersen

.

Canım bnmde hep dusuk 8/6 son kontrollerde 7/4 oldu ama yuksek olmasından ııdr dıo dr dusuk olması hamılelıkte bklenen bırseymıs

vejeteryan cnm bir doktora görün bence

kızlar haftaya eşimin tayin işleri var.hamilelerin duası kabul olur bizim için bir kez dua edin bu sefer istediğimiz yere gidebilelimmmm

Cnm allah gonlunuze gore versın inş

benim de 10-6 çıktı en son doktor normal sınırlar içinde dedi aramızda çok fark yok sana neden öyle demişki:44:

bugün kimsecikler yok sanırım.. senasr doğurdu mu acaba? belki de gece doğurmuştur :))))

doğum sayacını 100 den dştüğümüz günleri hatırlıyorumda 99a gelen bi mutlu oluyordu . şimdi herkesin 10 dan aşağı günleri ne çabuk geçti zman bebişlerde böle hızlı mı büyücek yaa ... gerçi şuan bana zaman geçmek bilmiyo hiç ağrım sızım yok. bebiş gelmek istemiyo gibi sanki

kolay gelsin canım

inş canım benim ya bakalım bugün dr ne diyecek bakalım :26:

Kızlar iyi haberlerle dönersiniz inşallah:):) Sena sen bebişinle dönersin inşallah

Benim de yarın anestezi yapacaklarla falan götüşmem var,tahlil falan yapıcaklar anladığım kadarıyla,,doktorumuzla da son kez görüşces bi bakar herhalde bebeişe falan son bi,,nstye bakar.İnşallah pazartesii gelio bizim isimsiz kahramanımızz 39+2 olcek kısmetse,,

teyzeleri biz çııkıyoruz gidip oğlumu göreyim çok özledimmmmmmm annesnin bitanesiii
dua edin kızlar herşey yolunda olsun...döndüğümüzde anlatırım gelişmeleri...hepinizi çok öptükkkk

canım istermisin kontrole gitmişken doğurup gel benimde kontrolüm var birazdan çıkıcaz...sanki doktor yatışını yapalım diycekmiş gibi geliyo ..töbe töbe yaaa

ağzından ball damlıyor canım benimm hayırlısı artık
sendende güzel haberleri bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…