teyzeleri biz çııkıyoruz gidip oğlumu göreyim çok özledimmmmmmm annesnin bitanesiii
dua edin kızlar herşey yolunda olsun...döndüğümüzde anlatırım gelişmeleri...hepinizi çok öptükkkk
Kızlar iyi haberlerle dönersiniz inşallah:):) Sena sen bebişinle dönersin inşallah
Benim de yarın anestezi yapacaklarla falan götüşmem var,tahlil falan yapıcaklar anladığım kadarıyla,,doktorumuzla da son kez görüşces bi bakar herhalde bebeişe falan son bi,,nstye bakar.İnşallah pazartesii gelio bizim isimsiz kahramanımızz39+2 olcek kısmetse,,
slm kızlar yien ebn geldim uzun zamandır bakamıyorum nete kv de kalıyoruz orda net yok telden de okuyamıyorum oğlum devamlı ağladığı için. çok merak ediyorum lyre, adiyef yarim suzan ve diğer arkadaşlardan kimler doğum yaptı var mı yapan. bugün oğlum tam 15 günlük oldu size kısaca yazayım. göbeğei 9. günde düştü bir haftanın sonunda sarılık oldu fakat değeri düşü olduğu için hastaneye almadılar. topuk kanını verdik sarılık için kan verdik o kadar ağladıki ben ve annem giremedik kv ve eşim götürdü kan almaya. birde aklınızda olsun labaratuvarda alamadılar oğlumu delik deşik ettiler bizde çocuk servisinde bebek hemşiresine aldırıdk. devamlı ağlıyor hiç uyumuyor bir tek arabaya binince uyuyor doktor gaz sancısı bu ama yinede tam tahlili yapalım dedi kan idrar aldılar film çektiler oğlunun karnı gaz dolu dedi. gazason diye bir yağ verdi mucize resmen karnına 3 damla damlatıp masaj yapıyoruz. birde metsil ve zinco verdi metsil bir işe yaramıyor ama zinco hem bitkisel hemde gazı çıkartıyor sakinleştiriyor. bu ikisini kullanıyorum. hiç susumuyor komşunun biri ana kucağı al sallandıkça susar dedi gerçektende çok işe yaradı eşim sabah 8 de gidip adama dükkan açtırdı aldı ana kucağı onu çok sevdi.
ve bombo ben lohusa depresyonuna girdim durmadan ağlıorum oğlum ağlıyo ben ağlıyorum herkesten nefret ediyor kimseyi istemiyorum kimi zaman eşimin yaptıkları bile batıyor vs. hamileliek daha kolay geçti fakat lohusalığım kötü geçiyor.
benim de 10-6 çıktı en son doktor normal sınırlar içinde dedi aramızda çok fark yok sana neden öyle demişki:44:
bugün kimsecikler yok sanırım.. senasr doğurdu mu acaba? belki de gece doğurmuştur :))))
ayy çok güldüm yaaa
evasudeninde son zamanlarına doğru enerji patlaması olmuştu:18::18::18:
bende ne ağrı ne sancı hiç bişi yoko kadar çömeliyorum spor yapıyorum tık yok
ciğerlerinin geliştiğini nasıl anladı :S doktorum solunumla ilgili hiçbirşeyi doğmadan anlamayız demişti. bi arkadaşımın bebeği 38+5 te sezeryanla alındı solunum sıkıntısı nedeniyle şuanda küvezde gözünü korkutmak istemem ama inşallah öyle bir sorun yaşamazsın canım...
gördüm ben o tulumuu
bizimde bi sürü beşiktaşlı tulumlarımız badilerimiz var.kardeşinle işin zor canım allah sabır versin. bu kardeşler hep böyle demekkiii
son zamanlar ağrılar iyice artıyor canım.
benimde bir salata yapmam 1 saat sürebiliyor. domatesleri doğrayıp oturuyorum salatayı doğrayıp oturuyorum. o yzden erkenden yemek yapmaya başlamam gerekiyor.
Aaaayyyyyy nee zMdiiirr girememisim En son 26 haziranda Girmisim Forumun.yarisi dogurmustur w heralde
Bende bebisimi oglusumu alim kucgima 3 temmuz 203 st.10: 30 da Normal dogumla geli oglusum 38 +.2 de
Nete.tlf.dan girdigim icin ve.ok yvs oldugu icin. Giermdeim
Eee tabi Bide uykusuzluk yorgunluk Ancak bugun firsatim oldu.
Normal dogum cok.zormus ya hakketen.o dogum.anciai oldum oldum dedirtiyo insana....
Kc kre dogumhneden kaciyordum
Gotuun.beni sezeryan Olcam ben.bu neee bicim.seyy dayanamiyorumm beeeen diye bagirdim
Hatt bagirmktn Cenem Kilitlenmis Halen aciyo Agzimi w cok acamiyorum
Dogum.hikayeleri kismina daha detyli.yazarim .
3100gr dogdu oglum 50cm
Suanda 3400 oldu
5. Gunun aksami gobegi dustu.oyle iste
Gece.pek uyumuyoruz
Ve iste.biiizzEki Görüntüle 752503
slm kızlar yien ebn geldim uzun zamandır bakamıyorum nete kv de kalıyoruz orda net yok telden de okuyamıyorum oğlum devamlı ağladığı için. çok merak ediyorum lyre, adiyef yarim suzan ve diğer arkadaşlardan kimler doğum yaptı var mı yapan. bugün oğlum tam 15 günlük oldu size kısaca yazayım. göbeğei 9. günde düştü bir haftanın sonunda sarılık oldu fakat değeri düşü olduğu için hastaneye almadılar. topuk kanını verdik sarılık için kan verdik o kadar ağladıki ben ve annem giremedik kv ve eşim götürdü kan almaya. birde aklınızda olsun labaratuvarda alamadılar oğlumu delik deşik ettiler bizde çocuk servisinde bebek hemşiresine aldırıdk. devamlı ağlıyor hiç uyumuyor bir tek arabaya binince uyuyor doktor gaz sancısı bu ama yinede tam tahlili yapalım dedi kan idrar aldılar film çektiler oğlunun karnı gaz dolu dedi. gazason diye bir yağ verdi mucize resmen karnına 3 damla damlatıp masaj yapıyoruz. birde metsil ve zinco verdi metsil bir işe yaramıyor ama zinco hem bitkisel hemde gazı çıkartıyor sakinleştiriyor. bu ikisini kullanıyorum. hiç susumuyor komşunun biri ana kucağı al sallandıkça susar dedi gerçektende çok işe yaradı eşim sabah 8 de gidip adama dükkan açtırdı aldı ana kucağı onu çok sevdi.
ve bombo ben lohusa depresyonuna girdim durmadan ağlıorum oğlum ağlıyo ben ağlıyorum herkesten nefret ediyor kimseyi istemiyorum kimi zaman eşimin yaptıkları bile batıyor vs. hamileliek daha kolay geçti fakat lohusalığım kötü geçiyor.
Aaaayyyyyy nee zMdiiirr girememisim En son 26 haziranda Girmisim Forumun.yarisi dogurmustur w heralde
Bende bebisimi oglusumu alim kucgima 3 temmuz 203 st.10: 30 da Normal dogumla geli oglusum 38 +.2 de
Nete.tlf.dan girdigim icin ve.ok yvs oldugu icin. Giermdeim
Eee tabi Bide uykusuzluk yorgunluk Ancak bugun firsatim oldu.
Normal dogum cok.zormus ya hakketen.o dogum.anciai oldum oldum dedirtiyo insana....
Kc kre dogumhneden kaciyordum
Gotuun.beni sezeryan Olcam ben.bu neee bicim.seyy dayanamiyorumm beeeen diye bagirdim
Hatt bagirmktn Cenem Kilitlenmis Halen aciyo Agzimi w cok acamiyorum
Dogum.hikayeleri kismina daha detyli.yazarim .
3100gr dogdu oglum 50cm
Suanda 3400 oldu
5. Gunun aksami gobegi dustu.oyle iste
Gece.pek uyumuyoruz
Ve iste.biiizzEki Görüntüle 752503
selaamm kızlarrr.
tahmini doğum tarihimi değiştirdim. çünkü benim canım aşkım oğlum yarın gelmiycekbende ona 1 hafta daha süre verdim kendimce
bebişleri doğan arkadaşlar gaz sancılarıyla meme ucu çatlaklarıyla topuk kanı alımıyla uğraşmaya başladılar.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun kızlar. bebişlerin ilk anları çok zor olucak demek ki burdan bunu anlıyoruz.
hepinizi kocaman öpüyoruz oğluşumla görüşmek üzeree
bu arada dr a giden arkadaşlar bebişleride alıp gelin olur muuu
selaamm kızlarrr.
tahmini doğum tarihimi değiştirdim. çünkü benim canım aşkım oğlum yarın gelmiycekbende ona 1 hafta daha süre verdim kendimce
bebişleri doğan arkadaşlar gaz sancılarıyla meme ucu çatlaklarıyla topuk kanı alımıyla uğraşmaya başladılar.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun kızlar. bebişlerin ilk anları çok zor olucak demek ki burdan bunu anlıyoruz.
hepinizi kocaman öpüyoruz oğluşumla görüşmek üzeree
bu arada dr a giden arkadaşlar bebişleride alıp gelin olur muuu
Anneler bugün kontrolümüz vardı doktora gittik ben ilk defa doktoruma açık açık normal doğumda tamamenn açılmam olsa hiçbir yırtık olmasa da kesi atıyor musunuz ya da şöyle söyleyeyim ufakta olsa bi kesi olmasını önerir misiniz diye sordum, ufakta olsa kesi yapılması daha iyi oluyor dedi ve detaylı bi açıklama yapmadı.
...
Tansiyonum hep 9-5 ya da 9-6 çıkıyor doktor da sürekli tuzlu ayran iç diyor sizlerinde tansiyonu böyle mi?
nasılsınız bakalımm.
biz kahvaltımızı yaptık.. şimdi oturma odasının koltuklarını sileceğiz halılarımızda geldi tekrar bi süpür silden sonra artık temizlik duymak istemiyoruzpark yatağımızıda odamızxa kurdukmu hazırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?