2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

slm cnm ben doğum yaptım hemde normal
depresyon zamanlarında kuranın mealini okumak insanı çok rahatlatıyor fırsta bulursan oku bence
allah yardımcın olsun geçicek cnm bu günler azcık sabır

yarımcım medipolde 10 tl fark ödeniyor diye biliyorum arkıdıs cocuğunu götürüyor memnunda bi arastır ıstersen ben avrupadayım bagcılar medipol bu sekılde

canım benim tansiyonda hep düşüş yerlerde 8/4 9/5 falan yükselme yok bu kesi olaynı sordum aynı şekilde açılman ne kadar olursa olsun kesmek daha sağlıklı dedi ben kesmesem bile bazı yerlerden kendilinden açılır yine dikiş atmak zorundayız dedi netice kesicekler yani normal doğuralımda sağlıklısıyla cocumuza alalım bunlar sıkıntı olmaz bize inşallah

evet aynen 100den düştük diye sevinirdik..:)

canım kontrol amaçlı değil arkadaşımınki ne yazıkki ciğerler gelişmemiş 6 gün oldu küveze gireli ve doktorlar 1 hafta-10gün daha küvezde kalacak diyorlar bu arkadaşımın önceki bebeği de sezeryandı ama hiç böyle bi sorun yaşamamıştı... rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

spinalin baş ağrısı yaptığını bilmiyordum :S başağrısının ne demek olduğunu bilirim iğrenç bişey, ben kafamı yastığa bile koyamıyordum yumuşacık yastık taş gibi geliyordu o bile canımı yakıyordu, rabbim şifa versin sabır versin inşlaah biran önce atlatırsın bu zorlukları...

slm cnm ben doğum yaptım hemde normal
depresyon zamanlarında kuranın mealini okumak insanı çok rahatlatıyor fırsta bulursan oku bence
allah yardımcın olsun geçicek cnm bu günler azcık sabır

okudum doğum hikayeni ve çok özendim normal doğum yapmana alperen beklerken egehan olmuş imi çokda güzel olmuş ismi ile yaşasın canımcım:)

cnm operasyon sonrası bol su ya da nescafe içmedinmi :44:

canım Allah arkadaşının çoçuğuna şifa versin inşallah o daha farklı bi durummus üzüldümAllahım çoçuklarımızı doğar doğmaz kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı ile inşallah

biraz önce kontrolden geldik. Haftaya doktorumuz izinde olacakmış. yarın saat 10 da sezeryanla doğum yapacağım. bebeğin kafası aşağı fazla inmemiş. açılma da yok. doktor 41. haftayı beklerseniz geldiğimde normal doğum yapabilirsin. çatın geniş ama bebek iri olduğu için zor bir doğum olur dedi. Zaten bebeğin kilosundan dolayı %90 sezeryan görünüyordu. Bizde 41. haftaya bırakıp riske atmayalım dedik. Sonuç olarak şu anda kızımız 3900 gr ve yarın saat 10 da sezeryan olacağım.

Allah kavuştursun.

İnşallah ne olduğunu anlamadan hemencecik kavuşursun bebişine sağlıkla,,kavuşup koklaşıp emişirsinizAma şimdi zaman geçmezkii,,benim de pazartesi olcak inşallah,,bir haftadır zaman nasıl geçio daha doğrusu geçmio bana sor:):)Allahım sağlıkla problemsiz kucağımıza almayı nasip etsin bizedee

maşallah canım kızına sanada sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Mrb kizlar dun yaZmistim spinal sezeryan oldum oglum iyi ama benim cok sancim agrim oldu yurumwde bile zorlandim bas agrum olmadi henuz ama sutum yok meme uclarim yok gibi hemsireler ceke ceke canimi yaktilar dayanamiyom mama veriyoruz cok canim sikiliyo ama ne yapabilirim baska. Benim gibi olan varmi aranizda

geçmiş olsun canım allah evlatlrımızı korusun

tekrar hayırlı olsun tatlım rabbim bağışlasın

kız ben sürdüm hastanede her yeri kokuttum rezil oldum yara yok da henüz bebek çektikce acı var

bu spinal herkeste farklı etki gösteriyor demek ki. benim çevremde spinal anestezi olan arkadaşlar çok memnunlardı. sezeryan olcaksa kesin spinal yaptır dediler bana hep. kısmet işte ne olacağını bilemiyorsun. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ben de spinal oldum demek ki etkileri farklı gercekten.benim de ilk 3 gün basagrım oldu ama dayanılmayacak gibi degildi bide turk kahvesi kola ve bol su içtim 4. Gunün sonunda hem bas ağrılarım hem de dikiş ağrılarım büyük ölçüde geçmişti. Bol su için kızlar bide hareket etmeye çalışın yavaş yavaş.

herkese sevgıler oncelıkle.
benım ıkız kızlarım var.8 yasına gırdıler sımdı ıse 3. bebegı dusunuyrum ama korkuyrum dıgerlerıde ıkız olur mu dıe. lutfen cvp beklıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…