gülme kıızzz baksana gelmiyor benim sıpa
hhahah bende bakalım bugün gidicem dr hanım ne diyecek
Kız bi ilke imza attınn,,süpersinn
sabır ve dua tek destekçimiz. başkada yok heralde. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bu mübarek günlerde tek yapabileceğimiz dua etmekslm cnm ben doğum yaptım hemde normal
depresyon zamanlarında kuranın mealini okumak insanı çok rahatlatıyor fırsta bulursan oku bence
allah yardımcın olsun geçicek cnm bu günler azcık sabır
işte bu gibi sebeplerden dolayı soğan olayını ben kimseye söylemedim.birde ben bunu yaparsam çevremdeki herkes tuhaf fikirler üretçekler bebek bakımıyla ilgili onu yaptın bunuda yap vs dicekler. o yüzden biraz daha modern kalmaya çalışıyorum bu konularda kimseye laf bırakmak istemiyorum. bilmiyorum ne kadar doğru bir yol ama böyle işteBenim de eşim dedi,,yaz günü kokar, hem de bebişin emeceği varsa da emmez dedi,dedim silicem ona vermeden,,tuhafına gitti
benimde duyduklarım hep 3 gün sonra kendine geldiklerini söylemişlerdi. herkesin bünyesi farklı işteBen de spinal oldum demek ki etkileri farklı gercekten.benim de ilk 3 gün basagrım oldu ama dayanılmayacak gibi degildi bide turk kahvesi kola ve bol su içtim 4. Gunün sonunda hem bas ağrılarım hem de dikiş ağrılarım büyük ölçüde geçmişti. Bol su için kızlar bide hareket etmeye çalışın yavaş yavaş.
benim teyzeminde ikizleri vardı ikisde erkek. 3.de erkek oldu ama ikiz değil :))herkese sevgıler oncelıkle.
benım ıkız kızlarım var.8 yasına gırdıler sımdı ıse 3. bebegı dusunuyrum ama korkuyrum dıgerlerıde ıkız olur mu dıe. lutfen cvp beklıyrum
canım yaa cumartesi büyük temizlik yapıldı evimde suan gene toz var yerlerdeevi silecem birazdan bence bu temizlik işi bitmez yaz pencereler acık çabucak toz oluyo maalesef
sırf bende açılmaya faydası olur diye sürekli bir iş yapmaya çalışıyorum belim ağrımasa yerleri silicemcanım bu temizlik işi hakikaten çok nankörmüş yaa;çalışırken bukadar gözüme batmıyodu benimde ama şimdi sanki hergün bişiler var yapacak...kaç posta dip köşe temizlik yaptım,kadın geldi yaaptırdım ama yok anam bugün gene giriştim mutfaktan başlayarak;haliyle yemek yapılıyo bişey kızartılıyo,ee camlar hep açık tozz falan hırrrryani anlıyacağın aynı durumdayız hepimiz,bide sıcaktan ikigünde bir yatak çarşaf değiştirmekte çok zoruma gidiyoo yaaa :S annem temizlik yaparken doğurcan diyoo; bari açılmaya falan faydası olsaada kolay doğursak :)))
Selam kızlar yine toto büyütmekle meşgulum :1 bu çok sıkıcı ama mecburr son 8 günüm kaldı sonra hızlı bir maraton beni bekliyorbebişler gelince bu günleri arayacağız ama olsun alışırız onların miss kokusu bize enerji verir
kızımın adı:Zeynep Duru
Doğum tarihi:03.07.2013
saati:17.06
kilosu:2870gr
boyu:49cm
doğum şekli: genel anestezi sezeryan
haftası:40+1
hastane:Çakmak Erdem Hastanesi
şu mübarek günler hürmetine isteyen ,bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Doğumunu bekleyenlere de en kolay,en sağlıklı doğumlar yaşatsın inşallah...
yıınede devam et sen canım sabırla bende bıo oil aldım vıcık vıcık ama dayanyorm napymben hala krem sürüyorum karnıma. belki daha fazla çatlamaz diye. kaşımamaya çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum
benmdeee gogus altm morardı bılebenimkide yukarı tırmanıyor yaa yolu şaşırdı anladım ben.
bu arada benim göğüs altım pişik odlu. bende oğluma aldığım pişik kreminden sürüyorum faydası olur heralde dimi :44::44::44:
hayırlı olsun cnm oglun Analı babalı buyur ınsallajSpinal anestezi ama agrim var oglum iyi anlaticam ins herkeste agri oluyomu acaba
kızlar bebegım erken geldı
03.07.2013
36 haftalık
2700
49 cm
normal dogum
kaan bebek
bebegım sarılık oldu hastaneye aldılar.2 gundur hastanede yarın alıcaz ınsallah.kım dogurdu bılmıyorum gecmıse bakamadım ama herkese saglıklı kolay dogumlar dılıyorum benım dogumum cok kolay oldu bı ara yazıcam.ama allah herkese nasıp etsın cok muhtesem bısey dunyada daha baska bı mutluluk yoktur heralde
Geçtiğimiz hafta bugün oğlumu kucağıma aldım. Yapılan spinalin sol tarafta etkili olmadığını doğum için kesilmeye başladığımda öğrendik. sonra tam olarak uyutuldum. Bebeğim emmedi, sütüm gelmedi. 3 günün sonunda tabi sarılık olarak gönderildik. Ertesi gün 3 günlük bebek için çok tehlikeli bir orana gelmişti sarılık ve acil olarak yoğun bakıma yatırıldı. Çok stresli, üzüntülü bir kaç gün geçirdik. Şimdi evimizdeyiz. Hiç bir şekilde tarif edilemez bir hisse aşık oldum oğluma. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Yokluklarını yaşatmasın. Bu bir haftada neler yaşandı şimdi onları okumaya başlayayım :)
Selamin aleykumm ark.haber verdimi bilmiyotumm amaaa ben alperen le geldim cok sukur paArtesi gunu saat 8-15:40 arasi suni sancidan sonra normal dogumla kucakladim ask tanemiii darisi sirasi gelenlere insallah simdi emistik yann koynumda yatiyo. Telden foto yukleyemiyorum. Ama dunyanim en tatlisi kesinlikle dogurunca daha ii anlauacaksinizpasa 51 cm ve 3500 gr dogdu suan dikis ve karnima tam ikinamadigim icin yapilan baski min agrisi var ama hepsii gececekk sadece oglum ve ben ve babamiz kalacagizz cok sukur bana bunlari yasatanaa elhamdilillah pc yapilinca aranisdayimm kimler dogurdu meraktayim cok sukurr bu arada yarim topuk kani aldiracsgiz ve dr kontrolumuz var dua ile insl gusel sonuclar almak dilegi ilee saglicakla kalin muck size bu arada dogum hikayemm cok zorlu insl pc yazilinca yazarimm simdilik bize musadeee
kızlar eşime zorla sigarayi bıraktırdım sanirim :))
sanirim diyorum bugun 2. günümüz inş tiksinirde içmezzz ,
çekirdek yioruz her akşam ortalik batıo ama deger :) dua edin nolur baslamasin oda
kızlar, hafif kasılmam oldu çok heyecanlandım acaba doğum başlıyor mudur :) sabrım gelmiyorrrrr
biraz önce kontrolden geldik. Haftaya doktorumuz izinde olacakmış. yarın saat 10 da sezeryanla doğum yapacağım. bebeğin kafası aşağı fazla inmemiş. açılma da yok. doktor 41. haftayı beklerseniz geldiğimde normal doğum yapabilirsin. çatın geniş ama bebek iri olduğu için zor bir doğum olur dedi. Zaten bebeğin kilosundan dolayı %90 sezeryan görünüyordu. Bizde 41. haftaya bırakıp riske atmayalım dedik. Sonuç olarak şu anda kızımız 3900 gr ve yarın saat 10 da sezeryan olacağım.
Allah kavuştursun.
sırf bende açılmaya faydası olur diye sürekli bir iş yapmaya çalışıyorum belim ağrımasa yerleri silicem
alışıcaz tabikiii başka yolu yokk
ya kızlar benim zilli uyumuyor yaaa
mahfolduk gazını çıkarıyor alttan üstten karnı tok hem emdiriyorum olduğu kadar doymayınca mama veriyorum dr.a danıştım.
altı temiz uyudu gibi oluyo yatırıyorum yatağına 5 dk geçmeden başlıyo yırtınmaya bir türlü uykuya dalmıyor geceden beri en uzun uykusu 40 dk sürdü yani toplasanız gece 11 den beri 6 saat uyumadı
naapıcam ben
bitik vaziyetteyim günlerdir sütümde azaldı iyice uyuyup dinlenemediğimden
eşimde bana çattı yok bebeğe ben bakmıyormuşum bebeğe annem bakıyomuş ben onun yardımcısı gibiymişim böle annemi olurmuuşşş
ayyyyyyyy
iyice zoplattı sinirlerimi zaten herşeye bozuğum kızıma üzülüyorum 40 ı çıksın diyolar düzelir ama ben fenayım daha 17 günlüğüz
canıma okuyor yokmu bunun bi çaresi yaa o ağlayınca böle durmadan ben iyice geriliyorum
mahfolduk gazını çıkarıyor alttan üstten karnı tok hem emdiriyorum olduğu kadar doymayınca mama veriyorum dr.a danıştım.
altı temiz uyudu gibi oluyo yatırıyorum yatağına 5 dk geçmeden başlıyo yırtınmaya bir türlü uykuya dalmıyor geceden beri en uzun uykusu 40 dk sürdü yani toplasanız gece 11 den beri 6 saat uyumadı
naapıcam ben
eşimde bana çattı yok bebeğe ben bakmıyormuşum bebeğe annem bakıyomuş ben onun yardımcısı gibiymişim böle annemi olurmuuşşş
ayyyyyyyy
iyice zoplattı sinirlerimi zaten herşeye bozuğum kızıma üzülüyorum 40 ı çıksın diyolar düzelir ama ben fenayım daha 17 günlüğüz
canıma okuyor yokmu bunun bi çaresi yaa o ağlayınca böle durmadan ben iyice geriliyorum
banyonun temizlenmesi lazım ama şuan gözümde büyüyor zaten saat epey ilerlemiş. iftar yaklaşmış sayılırbitmiyorkı temzlik anam calısırken daha ıyydı ınan valla bıkdım toz almakdan arkamı donyorm yıne aynı.
benmde belim fenaa agrıyor supurrken bıle sızlıyor vıleda uretılmıs ıykıde
sende kendimi görüyorumm.kızlar merhaba nerdeyse 1 saattır gecmıs okyorm gozlerım dondu vallahı
bugun geceden berı belımde ınce ınce sıız ozellıkle sol tarafımda. vcye her kalkdıgımda ay ay dıye uyanır oldm bacaklarıma kadr ınıyo sızısı ama bel agrısı degıl daha farklı bısı bunu farkettım
sabahda gaz sancısıyla uyandm bıde afedersınız cır cır.
usuyorm su antalyada ceketle gezyorm patık fılan esım soklarda don atlet gezen benı bu skeılde gormeye alısık degıl tabıkı ama gercekden usuyorm..
suanda kendımı bıraz daha ıyı hıssttgım ıcın bı bakym dedım smdde terleme basladı ustumdekılerı cıkarıyorm ay menepozlu gııb oldum noldu bana yaa...
canım benim sakin olmaya çalış. eşinede kızdım sana destek olması gerekir şu duurmda. tabiki annelerimizde bakıcaz bebeğe. ben mesela tek başıma yıkayabileceğimi düşünmüyorum bebeği. annemlerden destek bekliyorum bizde kalmasını istiyorum.ya kızlar benim zilli uyumuyor yaaa
naapıcam ben
ayyyyyyyy
tek yapabildikleri şey ağlamak bebişlerin. çok zor gerçekten mama verirsek suda mı vermek lazımmış. bunuda yazdım aklıma sağol canımCanım Allah yardımcın olsun mama veriyorsan su vermelisin bilmiyorum veriyormusun:44: ayrıca bazı çocuklar kucağa alıştımı yerinde uyumazlar aynı durumu yaşamıştım yerinde uyumuyordu kucakta uyuyordu ya da sen yatagına yatıp meme ağzında uyutmayı dene şuda bir gerçek her şeyi tam olsa bile bebek o olur olmadık şeye ağlar düzelir annesi dedikleri gibi 40 çıkınca daha iyi oluyorlar
tek yapabildikleri şey ağlamak bebişlerin. çok zor gerçekten mama verirsek suda mı vermek lazımmış. bunuda yazdım aklıma sağol canım
sayenizde hep bişeyler öğreniyorum.[/QUOT
Sadece anne sütü verdiğin zaman gerek yok fakat mama verince gerek var mama içini yakarmış bebeğin susatırmış zaten birazcık çay kaşığıyla veriliyor
naapıcam ben
ayyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?