2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hhahah bende bakalım bugün gidicem dr hanım ne diyecek
gülme kıızzz baksana gelmiyor benim sıpa akşama takvim biticek bende geri sardım
Kız bi ilke imza attınn,,süpersinn

hiiçç sancım yok ağrım yok nasıl bişey bu anlamadım. hergün biri arıyor noldu doğurdun mu diye. bende daha bir hafta var diyorum artık soranlara. yarın dr ne dicek bakalım
slm cnm ben doğum yaptım hemde normal
depresyon zamanlarında kuranın mealini okumak insanı çok rahatlatıyor fırsta bulursan oku bence
allah yardımcın olsun geçicek cnm bu günler azcık sabır
sabır ve dua tek destekçimiz. başkada yok heralde. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Bu mübarek günlerde tek yapabileceğimiz dua etmek birde bebişlerimize sımsıkııı sarılmak
Benim de eşim dedi,,yaz günü kokar, hem de bebişin emeceği varsa da emmez dedi,dedim silicem ona vermeden,,tuhafına gitti
işte bu gibi sebeplerden dolayı soğan olayını ben kimseye söylemedim.birde ben bunu yaparsam çevremdeki herkes tuhaf fikirler üretçekler bebek bakımıyla ilgili onu yaptın bunuda yap vs dicekler. o yüzden biraz daha modern kalmaya çalışıyorum bu konularda kimseye laf bırakmak istemiyorum. bilmiyorum ne kadar doğru bir yol ama böyle işte

benimde duyduklarım hep 3 gün sonra kendine geldiklerini söylemişlerdi. herkesin bünyesi farklı işte

herkese sevgıler oncelıkle.
benım ıkız kızlarım var.8 yasına gırdıler sımdı ıse 3. bebegı dusunuyrum ama korkuyrum dıgerlerıde ıkız olur mu dıe. lutfen cvp beklıyrum
benim teyzeminde ikizleri vardı ikisde erkek. 3.de erkek oldu ama ikiz değil :))
belli olmaz yani. ama ikiz olma ihtimali bence daha düşük

canım yaa cumartesi büyük temizlik yapıldı evimde suan gene toz var yerlerdeevi silecem birazdan bence bu temizlik işi bitmez yaz pencereler acık çabucak toz oluyo maalesef

canım bu temizlik işi hakikaten çok nankörmüş yaa;çalışırken bukadar gözüme batmıyodu benimde ama şimdi sanki hergün bişiler var yapacak...kaç posta dip köşe temizlik yaptım,kadın geldi yaaptırdım ama yok anam bugün gene giriştim mutfaktan başlayarak;haliyle yemek yapılıyo bişey kızartılıyo,ee camlar hep açık tozz falan hırrrr yani anlıyacağın aynı durumdayız hepimiz,bide sıcaktan ikigünde bir yatak çarşaf değiştirmekte çok zoruma gidiyoo yaaa :S annem temizlik yaparken doğurcan diyoo; bari açılmaya falan faydası olsaada kolay doğursak :)))

Selam kızlar yine toto büyütmekle meşgulum :1 bu çok sıkıcı ama mecburr son 8 günüm kaldı sonra hızlı bir maraton beni bekliyor bebişler gelince bu günleri arayacağız ama olsun alışırız onların miss kokusu bize enerji verir

sırf bende açılmaya faydası olur diye sürekli bir iş yapmaya çalışıyorum belim ağrımasa yerleri silicem

alışıcaz tabikiii başka yolu yokk

amiiin canım.. Allah analı babalı buyutsun

ben hala krem sürüyorum karnıma. belki daha fazla çatlamaz diye. kaşımamaya çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum
yıınede devam et sen canım sabırla bende bıo oil aldım vıcık vıcık ama dayanyorm napym

benimkide yukarı tırmanıyor yaa yolu şaşırdı anladım ben.
bu arada benim göğüs altım pişik odlu. bende oğluma aldığım pişik kreminden sürüyorum faydası olur heralde dimi :44::44::44:
benmdeee gogus altm morardı bıle

Spinal anestezi ama agrim var oglum iyi anlaticam ins herkeste agri oluyomu acaba
hayırlı olsun cnm oglun Analı babalı buyur ınsallaj

zor gunler gcmıs ama grcekden bundan buyk mutluluk yok tebrık ederım cnm

ayy bende asık olmak ıstyorm ogluma
gecmıs olsun canım

aldıkk hatun haberlerını hayırlı olsun cok svındık neden zor oldukı merk edyorm su pc duzelırde ınsallah dogurmadan bız aydınlanırız

kızlar eşime zorla sigarayi bıraktırdım sanirim :))

sanirim diyorum bugun 2. günümüz inş tiksinirde içmezzz ,

çekirdek yioruz her akşam ortalik batıo ama deger :) dua edin nolur baslamasin oda

ayy hadı cnm ınsallah basalamz yıne tebrıklerr

kızlar, hafif kasılmam oldu çok heyecanlandım acaba doğum başlıyor mudur :) sabrım gelmiyorrrrr

ınsallah cnm oledır

ıyı olmus cnm hayırlısıyla kavusun ınsallah

sırf bende açılmaya faydası olur diye sürekli bir iş yapmaya çalışıyorum belim ağrımasa yerleri silicem

alışıcaz tabikiii başka yolu yokk

bitmiyorkı temzlik anam calısırken daha ıyydı ınan valla bıkdım toz almakdan arkamı donyorm yıne aynı.
benmde belim fenaa agrıyor supurrken bıle sızlıyor vıleda uretılmıs ıykıde

kızlar merhaba nerdeyse 1 saattır gecmıs okyorm gozlerım dondu vallahı

bugun geceden berı belımde ınce ınce sıız ozellıkle sol tarafımda. vcye her kalkdıgımda ay ay dıye uyanır oldm bacaklarıma kadr ınıyo sızısı ama bel agrısı degıl daha farklı bısı bunu farkettım
sabahda gaz sancısıyla uyandm bıde afedersınız cır cır.
usuyorm su antalyada ceketle gezyorm patık fılan esım soklarda don atlet gezen benı bu skeılde gormeye alısık degıl tabıkı ama gercekden usuyorm..

suanda kendımı bıraz daha ıyı hıssttgım ıcın bı bakym dedım smdde terleme basladı ustumdekılerı cıkarıyorm ay menepozlu gııb oldum noldu bana yaa...

Herkesi göğüs ucu problemi sorunu sardı vallahi:44: ben iki çocuk emzirdim öyle ilk günler yara acı falan hissetmedim aylar sonra emiş gücü fazlalaşınca yaşadıım bu problemi..ayrıca evet çok acı verici birşey bunun için kremler var memenizi emdikten sonra kremleyin sonrada emzirmeden silin verin devamlı memeniz nemli olsun kurumasın.. gerçi olduktan sonra yine olur :26::26:tek tavsiyem sadece ucunu degil koyu kısmın hepsini bebeğin agzına vermeye özen gösterin Allah yardımcınız olsun

ya kızlar benim zilli uyumuyor yaaa
mahfolduk gazını çıkarıyor alttan üstten karnı tok hem emdiriyorum olduğu kadar doymayınca mama veriyorum dr.a danıştım.
altı temiz uyudu gibi oluyo yatırıyorum yatağına 5 dk geçmeden başlıyo yırtınmaya bir türlü uykuya dalmıyor geceden beri en uzun uykusu 40 dk sürdü yani toplasanız gece 11 den beri 6 saat uyumadı
naapıcam ben
bitik vaziyetteyim günlerdir sütümde azaldı iyice uyuyup dinlenemediğimden
eşimde bana çattı yok bebeğe ben bakmıyormuşum bebeğe annem bakıyomuş ben onun yardımcısı gibiymişim böle annemi olurmuuşşş
ayyyyyyyy
iyice zoplattı sinirlerimi zaten herşeye bozuğum kızıma üzülüyorum 40 ı çıksın diyolar düzelir ama ben fenayım daha 17 günlüğüz
canıma okuyor yokmu bunun bi çaresi yaa o ağlayınca böle durmadan ben iyice geriliyorum

Canım Allah yardımcın olsun mama veriyorsan su vermelisin bilmiyorum veriyormusun:44: ayrıca bazı çocuklar kucağa alıştımı yerinde uyumazlar aynı durumu yaşamıştım yerinde uyumuyordu kucakta uyuyordu ya da sen yatagına yatıp meme ağzında uyutmayı dene şuda bir gerçek her şeyi tam olsa bile bebek o olur olmadık şeye ağlar düzelir annesi dedikleri gibi 40 çıkınca daha iyi oluyorlar

cok uzuldum cnm ya..
tekraR Bı doktramı gorunsenız?

bitmiyorkı temzlik anam calısırken daha ıyydı ınan valla bıkdım toz almakdan arkamı donyorm yıne aynı.
benmde belim fenaa agrıyor supurrken bıle sızlıyor vıleda uretılmıs ıykıde
banyonun temizlenmesi lazım ama şuan gözümde büyüyor zaten saat epey ilerlemiş. iftar yaklaşmış sayılır
ben yavaştan yemek işine başlasam iyi olcak.akşama eşimde evde iftarda hem arkadaşımda gelcekmiş benim kardeşim eşimin kardeşi hep bizde zaten kalabalık eğlenceli bir iftar olucak bu akşam
sende kendimi görüyorumm.
ağrı sızı cır cır hepsii var bende de. bi terleyip bi üşümekte var aynııısııı.
sıpamında hala gelesi yok çok fenaaa

canım benim sakin olmaya çalış. eşinede kızdım sana destek olması gerekir şu duurmda. tabiki annelerimizde bakıcaz bebeğe. ben mesela tek başıma yıkayabileceğimi düşünmüyorum bebeği. annemlerden destek bekliyorum bizde kalmasını istiyorum.
sen takılma hiç eşine annene falan. mümkün olduğunca emzirip ilgilenmeye çalış bebişinle. en zoru uykusuzluktur eminim sinirler o yüzden geriliyor şimdi.
sen anneden destek almaya devam et. senin yardıma ihtiyacın var elbette eşinde bunu anlıycaktır zamanla. bebek bakmak kolay şey mi

tek yapabildikleri şey ağlamak bebişlerin. çok zor gerçekten mama verirsek suda mı vermek lazımmış. bunuda yazdım aklıma sağol canım
sayenizde hep bişeyler öğreniyorum.

herkese selamm ,

elektriklerimiz yoktu ,bizde işlerimizi hallettik , çantamızın fermuarini çektik artıkk

agdamizi yaptirdikkkk çok canim yandıı , kötü bi deneyimdi benim içinnnn , inş çıkmaz hemennn

yemek yapicaz geçmişi okuyalim birazcik

sen o kocayı gönder bize cnm biz alalim ifadesiniiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…