2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hoşgeldinizz Şu çantanın fermuarı ben çekemedim hala son iki üç şey kaldı bir elim gitmedi yahu oysaki 8 günüm kaldı neyse bende akşam çekeyim o fermuarı artık benim yaş 30 3 keredir ağdaya gidiyorum korku başa bela ama ilk yaptırdıktan sonra gerisi geliyor hatta niye şimdiye kadar çile çekmişim diyorum devamını dilerim sanmıyorum ama inşallah çıkmazlar hemen

banyı 2dkka kız hemen koy gel camsır suyunu sonra sungerle gec hemencık aynayıda hallettnmı yerıde bı vıleda yada havluyla alıver ben oyle yapıyorm toplam 5dkka

ohh masallah ne guzel bı aksam olucak ınsallah ama yorma kendnı
ama bence bu vcuudn doguma yaklastıgnın belırtııs olabılr cnm neden durduk yere olsunkı yoksa?

hosgeldın cnm
cantanın fermuarını bende cekdım ıyı barı kafa rahat en azından.
agda olayıne gelnce gecen hafta yaptrmısdım ama yarn catı manesı var o malum bolgee bısı yokda bacaklar cıkdı bıle kucuk kucuk

bırazdan kuvete oturup bacaklarmı alcam hemde dus keyfı yapym dyorm.

selam canım. çantayıda kapattın eh bişey kalmadı artık.
bu arada şimdi aklıma geldi.
ben bebek bezi almıştım eşime göstermeyi unutmuşum. akşam gel dedim göstereyim.
gitttik oğlumuzun odasına aldım bi tane bez gösteriyorum. kardeşimde yanımızda bu arada bizde kaldığından
eşim bezi gördü bu ne yaaa çok küçük almışsınız bunu olmaz ki bu dedii biz kardeşimle koptuk zaten o anda. 6 aylık bir bebek bekliyor sanırım benim eşim. sığmazmış onun içine onun oğlu

aynen ılk yaptrdıkdan sorna ınsan ay nıye ugrasmsm dıyor:)fermuarı cekmelsn cnm hadı kaldır totoyu

zaten anca doğum belirtisi var kendisi yok

kızlar ben tavukçuya gidiyorum belki birazda gezeriz kardeşimle. gerçi çok sıcak oda oruçlu çokta zorlamak istemiyorum neyse akşama görüşürüüzz

Onun totosundan ne olacak ki yaa minickler babalar hiç birşey bilmiyor ..Bende yenidoğan aldım onu gösterdim benimkide küçücük olmasına şaştı ama duygulandı canım yaa

benimde var 2 eksik tel toka ve pişik kremi :))))

ama yinede kapadim fenalık geldi artıkkk , bugunde sahura kadar börekelrimi yapicam yarınde bi sil süpür yaparim kjaftasonuda gezerim artık

agdaya gelince 30 um bende ilk defa baskasına yaptirdim , öldüm öldüm dirildim cok kıymetli canim sanki , oglumda tepinip durdu rahat durmadiiikiiiiiiiiiiiiiii ama çabuk bitti en azından o rahatlık var iştee

haha ay bu erkekler beze bıle heveslenyıolar dmı benmkıde gordkce bunu nasl takcaz smdı nasıl olcak sıgmazkı fılan kac kılo beklyolarsa bende bıtane tester cıkardm hayatm al dene dedım kardesm de geldı aa abla bu ne kucuk dıyoo bende tester var murat abınle oynayın deneyın dedım ıksııde guluyor cok komıkler bunlar yaa:)))))))))

Onun totosundan ne olacak ki yaa minickler babalar hiç birşey bilmiyor ..Bende yenidoğan aldım onu gösterdim benimkide küçücük olmasına şaştı ama duygulandı canım yaa
benim kocişe göre 6 aylıkken yürümeye başlıcak onun oğlu

fazla keyif yapma bence , su kılları cabuk cıkarıyoo

kıza dedim ben daha gelmem bacak dısında agdaya çok canım yandı
benimde c.tesi catı muaynem varr pöff

evt bişikalmadi sayılır :)))

ama eşin hakli bence canişm senin tospa koca totolu tombik olcak sıgmaz sıgmaz

hehehehe
ay bi benimki değilmiş. çok komikler hakkaten yaaaa. ben çok merak ediyorum nasıl alıcak kucağına nasıl bir baba olucak diye. onun heyecanı hepimizi çok güldürüyor ama çokta sevimli

kızlar ben tavukçuya gidiyorum belki birazda gezeriz kardeşimle. gerçi çok sıcak oda oruçlu çokta zorlamak istemiyorum neyse akşama görüşürüüzz
,gırusurz cnmm:)

fazla keyif yapma bence , su kılları cabuk cıkarıyoo

kıza dedim ben daha gelmem bacak dısında agdaya çok canım yandı
benimde c.tesi catı muaynem varr pöff

alıp cıkcaz cnm hemen cıkmaz herhalde 5dkka

ılkı acıyoda alsyo sonrası malum bolge ıcın cok buyuk rahatlık bence agda bacak zaten cok uzadıkca gdyosn onda uzatamyom ben makına veya bayan jıletı ıle ustnden gecyorm ama o bolge cok gec cıkıyo ıyı olyoo

Son ağdaya gittiğimde benim kızda kıpır kıpırdı çok huylanmıştım

hehehehe
ay bi benimki değilmiş. çok komikler hakkaten yaaaa. ben çok merak ediyorum nasıl alıcak kucağına nasıl bir baba olucak diye. onun heyecanı hepimizi çok güldürüyor ama çokta sevimli

gercekden ama cok sevımlılleR eve her geldgnde kapıdan grdıgınde tınylove m napyo dıyp bsına 2 sallyıp ole gecyor odaya tabı benı guldrmek ıcın yapyo ama cok sevmli

Evet gaza geldim birazdan kalkıp o fermuarı çekecem arkadaş

cek bacım ceek bllı olmuyor bu cocuklara:)))))

yok hemen cıkarıyoo otur oturdugun yerde , ben acaip üşeniyom şimdi duşa girmeye o yzuden kimse girmesin derdindeyim

yok hemen cıkarıyoo otur oturdugun yerde , ben acaip üşeniyom şimdi duşa girmeye o yzuden kimse girmesin derdindeyim

sen yorulmussun bugun canım ondan usenyosn esım gelnce ypcam zaten dusda fılan dogrmayym bugunn zten bel agrııs fılan benı supheye dusurdu. otrdum bak soz dınlıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…