3610 kg. Dogdu uykucu prens uyanmadi emziremedik
Selamin aleykumm ark.haber verdimi bilmiyotumm amaaa ben alperen le geldim cok sukur paArtesi gunu saat 8-15:40 arasi suni sancidan sonra normal dogumla kucakladim ask tanemiii darisi sirasi gelenlere insallah simdi emistik yann koynumda yatiyo. Telden foto yukleyemiyorum. Ama dunyanim en tatlisi kesinlikle dogurunca daha ii anlauacaksinizpasa 51 cm ve 3500 gr dogdu suan dikis ve karnima tam ikinamadigim icin yapilan baski min agrisi var ama hepsii gececekk sadece oglum ve ben ve babamiz kalacagizz cok sukur bana bunlari yasatanaa elhamdilillah pc yapilinca aranisdayimm kimler dogurdu meraktayim cok sukurr bu arada yarim topuk kani aldiracsgiz ve dr kontrolumuz var dua ile insl gusel sonuclar almak dilegi ilee saglicakla kalin muck size bu arada dogum hikayemm cok zorlu insl pc yazilinca yazarimm simdilik bize musadeee
canım bu temizlik işi hakikaten çok nankörmüş yaa;çalışırken bukadar gözüme batmıyodu benimde ama şimdi sanki hergün bişiler var yapacak...kaç posta dip köşe temizlik yaptım,kadın geldi yaaptırdım ama yok anam bugün gene giriştim mutfaktan başlayarak;haliyle yemek yapılıyo bişey kızartılıyo,ee camlar hep açık tozz falan hırrrryani anlıyacağın aynı durumdayız hepimiz,bide sıcaktan ikigünde bir yatak çarşaf değiştirmekte çok zoruma gidiyoo yaaa :S annem temizlik yaparken doğurcan diyoo; bari açılmaya falan faydası olsaada kolay doğursak :)))
Meraba güzel annişler nasılsınız bakalım biz çok çokkk iyiyiz kızımlan dün doktor kontrolümüz vardı NST yede bağlandık sancı felan çıkmadı doktorumuz bu hafta içi doğsa bebek iyi olur dedi kilosu 3780 miş 4kiloyu geçerse mecbur sezeryan olur dedi ilk çatı muayenemizide olduk teyzeleri bir sorun yokmuş anlayacağınız gayet sağlıklıymış cumartesi tekrar gidicez o zaman belli olacak ne olacağı hayırlısıyla bizden haberler böyle sizler nasılsınız bakalım
Meraba güzel annişler nasılsınız bakalım biz çok çokkk iyiyiz kızımlan dün doktor kontrolümüz vardı NST yede bağlandık sancı felan çıkmadı doktorumuz bu hafta içi doğsa bebek iyi olur dedi kilosu 3780 miş 4kiloyu geçerse mecbur sezeryan olur dedi ilk çatı muayenemizide olduk teyzeleri bir sorun yokmuş anlayacağınız gayet sağlıklıymış cumartesi tekrar gidicez o zaman belli olacak ne olacağı hayırlısıyla bizden haberler böyle sizler nasılsınız bakalım
sırf bende açılmaya faydası olur diye sürekli bir iş yapmaya çalışıyorum belim ağrımasa yerleri silicem
alışıcaz tabikiii başka yolu yokk
kızlar merhaba nerdeyse 1 saattır gecmıs okyorm gozlerım dondu vallahı
bugun geceden berı belımde ınce ınce sıız ozellıkle sol tarafımda. vcye her kalkdıgımda ay ay dıye uyanır oldm bacaklarıma kadr ınıyo sızısı ama bel agrısı degıl daha farklı bısı bunu farkettım
sabahda gaz sancısıyla uyandm bıde afedersınız cır cır.
usuyorm su antalyada ceketle gezyorm patık fılan esım soklarda don atlet gezen benı bu skeılde gormeye alısık degıl tabıkı ama gercekden usuyorm..
suanda kendımı bıraz daha ıyı hıssttgım ıcın bı bakym dedım smdde terleme basladı ustumdekılerı cıkarıyorm ay menepozlu gııb oldum noldu bana yaa...
zaten anca doğum belirtisi var kendisi yok
bende yerbeziyle eğilerek sildim açılmaya faydası olsun diye ,ara ara oturdum yere belim ağrıdı çünkü
bi tek banyom kaldı,size bi bakayım ne kaynatmışsınız hemde belimi dinlendireyim sonra banyoyu cifleyip ,kendimide keselicem ve hala güç bulursam kendimde yufka almaya çıkıcam :)))ıspanak almıştım,çürütmeden börek yapayım onları :))
sen bu gidişle doğurursun kız bi üşüme bi terleme bide cırcır :))
kendiside bi gelse hayırlısıylaaa :))) ben dayanamıyorum artık ,kendime iş çıkarmaktan yoruldummmmm
kızlar doktordan geldik haberler iyimi ötümü bilmiyorum...3.400 kilosu boyuda 50 cm çok şükür sağlıklı...çatı muayenesi oldum neyazıkki çatım çok darmış iki farklı doktorda gelip baktı aynı şeyi sölediler normal doğum olmaz bu çıkmaz bu çatıdan çok zorlar ve çok riskli olur dediler.....kararı bana bıraktılar gerçi kendi doktorum bunun kararını ben vermeliyim ve bana kalırsa kesnlikle riske atma dedi...şimdi karar verme zamanı....
kızlar doktordan geldik haberler iyimi ötümü bilmiyorum...3.400 kilosu boyuda 50 cm çok şükür sağlıklı...çatı muayenesi oldum neyazıkki çatım çok darmış iki farklı doktorda gelip baktı aynı şeyi sölediler normal doğum olmaz bu çıkmaz bu çatıdan çok zorlar ve çok riskli olur dediler.....kararı bana bıraktılar gerçi kendi doktorum bunun kararını ben vermeliyim ve bana kalırsa kesnlikle riske atma dedi...şimdi karar verme zamanı....
canım haberler ıyıde... sanırım sezeryan kesınlesdı senın ıcın. ama oglundan ve senden onemlı degıl banada aynı sey soleseler dıretmezdım gercekden. hangı tarıhde dusunuyosn smdı.?
kızlar ben geldim ama haber yok daha benim sıpa geleceği yok dr diyo içerde sıkışık duruyor daha gelmiyor mu diye hayırlısı artık pazartesi yine gidicem sonra ne olacağını düşünücez dedi moralim çok bozuldu
Allahım ne zaman geleceğini bilir sabırla beklemekteyim
canim ya , hayirlisi olsun inş,
sezeryanda olursan bölgesel ol bana göre , Allah yardimcin olsun canim
kızlar ben geldim ama haber yok daha benim sıpa geleceği yok dr diyo içerde sıkışık duruyor daha gelmiyor mu diye hayırlısı artık pazartesi yine gidicem sonra ne olacağını düşünücez dedi moralim çok bozuldu
gördünmü yavrum yine sıramı bekleyemedimbenim için önmeli olan oğlumun ve benim sağlığım ..hep diyodum zaten en ufak bir risk olursa normal diye diretmem diye...
bölgesel derken spinalmi yani belden aşağı uyuşturma..
allahım hayırlısıyla kucağınıza kavuştursun inşallah.biraz önce kontrolden geldik. Haftaya doktorumuz izinde olacakmış. yarın saat 10 da sezeryanla doğum yapacağım. bebeğin kafası aşağı fazla inmemiş. açılma da yok. doktor 41. haftayı beklerseniz geldiğimde normal doğum yapabilirsin. çatın geniş ama bebek iri olduğu için zor bir doğum olur dedi. Zaten bebeğin kilosundan dolayı %90 sezeryan görünüyordu. Bizde 41. haftaya bırakıp riske atmayalım dedik. Sonuç olarak şu anda kızımız 3900 gr ve yarın saat 10 da sezeryan olacağım.
Allah kavuştursun.
oy oy oyyy sonunda... gözün aydın. bayramda doğuracağın için tekrar çıkarherkese selamm ,
elektriklerimiz yoktu ,bizde işlerimizi hallettik , çantamızın fermuarini çektik artıkk
agdamizi yaptirdikkkkçok canim yandıı , kötü bi deneyimdi benim içinnnn , inş çıkmaz hemennn
yemek yapicaz geçmişi okuyalim birazcik
selam canım. çantayıda kapattın eh bişey kalmadı artık.
bu arada şimdi aklıma geldi.
ben bebek bezi almıştım eşime göstermeyi unutmuşum. akşam gel dedim göstereyim.
gitttik oğlumuzun odasına aldım bi tane bez gösteriyorum. kardeşimde yanımızda bu arada bizde kaldığından
eşim bezi gördü bu ne yaaa çok küçük almışsınız bunu olmaz ki bu dedii biz kardeşimle koptuk zaten o anda.6 aylık bir bebek bekliyor sanırım benim eşim. sığmazmış onun içine onun oğlu
oyy tosuncuk kızz.... maşallahh. çatı muayenesi yapıo demekki doktor:18::18::18:cumartesi bizde gideceğiz bakalım yapacakmıMeraba güzel annişler nasılsınız bakalım biz çok çokkk iyiyiz kızımlan dün doktor kontrolümüz vardı NST yede bağlandık sancı felan çıkmadı doktorumuz bu hafta içi doğsa bebek iyi olur dedi kilosu 3780 miş 4kiloyu geçerse mecbur sezeryan olur dedi ilk çatı muayenemizide olduk teyzeleri bir sorun yokmuş anlayacağınız gayet sağlıklıymış cumartesi tekrar gidicez o zaman belli olacak ne olacağı hayırlısıyla bizden haberler böyle sizler nasılsınız bakalım
hayırlısı olsun canım hakkkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?