2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşşaalh bebeğine Gözünüz Aydın allah analı babalı büyütsün inş. darısı hamile arkadaşların başına

Meraba güzel annişler nasılsınız bakalım biz çok çokkk iyiyiz kızımlan dün doktor kontrolümüz vardı NST yede bağlandık sancı felan çıkmadı doktorumuz bu hafta içi doğsa bebek iyi olur dedi kilosu 3780 miş 4kiloyu geçerse mecbur sezeryan olur dedi ilk çatı muayenemizide olduk teyzeleri bir sorun yokmuş anlayacağınız gayet sağlıklıymış cumartesi tekrar gidicez o zaman belli olacak ne olacağı hayırlısıyla bizden haberler böyle sizler nasılsınız bakalım

bende hallettim bugun evi canım mis gibi oldu ohhh benımde gözüme cok batıyor ufacık toz bilekeşke faydası olsa canım acılmaya ama agrı sancı bişiler yok bende daha gelesi yok kuzuların herhalde

bızımde yarın muanemız ne olcak merk edyorm sankı doguma gdyomus gıbı hssttm kendmı bı anda

ınsalah fazla bekletmez annesı

gözün aydın canim , maşallahhh tospik kizina :))))

sırf bende açılmaya faydası olur diye sürekli bir iş yapmaya çalışıyorum belim ağrımasa yerleri silicem
alışıcaz tabikiii başka yolu yokk

bende yerbeziyle eğilerek sildim açılmaya faydası olsun diye ,ara ara oturdum yere belim ağrıdı çünkü
bi tek banyom kaldı,size bi bakayım ne kaynatmışsınız hemde belimi dinlendireyim sonra banyoyu cifleyip ,kendimide keselicem ve hala güç bulursam kendimde yufka almaya çıkıcam :)))ıspanak almıştım,çürütmeden börek yapayım onları :))

sen bu gidişle doğurursun kız bi üşüme bi terleme bide cırcır :))

zaten anca doğum belirtisi var kendisi yok

kendiside bi gelse hayırlısıylaaa :))) ben dayanamıyorum artık ,kendime iş çıkarmaktan yoruldummmmm

kızlar doktordan geldik haberler iyimi ötümü bilmiyorum...3.400 kilosu boyuda 50 cm çok şükür sağlıklı...çatı muayenesi oldum neyazıkki çatım çok darmış iki farklı doktorda gelip baktı aynı şeyi sölediler normal doğum olmaz bu çıkmaz bu çatıdan çok zorlar ve çok riskli olur dediler.....kararı bana bıraktılar gerçi kendi doktorum bunun kararını ben vermeliyim ve bana kalırsa kesnlikle riske atma dedi...şimdi karar verme zamanı....

ayy umutlandırdın benıııı yarın kontrol var baklm ama ısde doktra gdnce de ınsann bısyı kalmıyo sankı yalancı gııb olyo ınsan

ınsallah sennkıde cok bekletmez annesı valla ınsan yapcak bısı bulmyor dedgn gıbı

hadi hayırlısı canımm

canım haberler ıyıde... sanırım sezeryan kesınlesdı senın ıcın. ama oglundan ve senden onemlı degıl banada aynı sey soleseler dıretmezdım gercekden. hangı tarıhde dusunuyosn smdı.?

kızlar ben geldim ama haber yok daha benim sıpa geleceği yok dr diyo içerde sıkışık duruyor daha gelmiyor mu diye hayırlısı artık pazartesi yine gidicem sonra ne olacağını düşünücez dedi moralim çok bozuldu
Allahım ne zaman geleceğini bilir sabırla beklemekteyim

canim ya , hayirlisi olsun inş,

sezeryanda olursan bölgesel ol bana göre , Allah yardimcin olsun canim

canım haberler ıyıde... sanırım sezeryan kesınlesdı senın ıcın. ama oglundan ve senden onemlı degıl banada aynı sey soleseler dıretmezdım gercekden. hangı tarıhde dusunuyosn smdı.?

evet cnm bende rise atamam birde doktoruma güveniyorum koay kolay sezeryan demez dediyse kesinlikle vardır bir bildiği...haftaya çarşamba olacak yarın doktora kararımızı bildiricez eğer uygunsa çarşamba olsun diycezz bakalımmm allahtan hayırlısı

sen daha bekle bak ben ne dedm benim oğlan seninkinden önce gelecek...şaka yaparken gerçe oldu

canim ya , hayirlisi olsun inş,

sezeryanda olursan bölgesel ol bana göre , Allah yardimcin olsun canim

gördünmü yavrum yine sıramı bekleyemedim benim için önmeli olan oğlumun ve benim sağlığım ..hep diyodum zaten en ufak bir risk olursa normal diye diretmem diye...

bölgesel derken spinalmi yani belden aşağı uyuşturma..

:))) ben en son dogurcam sende benden sonra iştee

evet cnm spinal ,

en iyisi diretsen nolcak ortada bi sonuc var ,

çabucak toparlarsin inş , ne zaman olcak şimdi ?

slm canım.banada drum aynı şeyleri daha önce söylemişti.sancılarım erken görülünce çatı muayenesi yapmıştı 1 ay önce çatın dar yok basık vs dedi.aynı kaderi yaşıyoruz.ben normal doğum diye diretince 40 haftaya kadar bekleyelim demişti ozamanlar ona göre karar veririz.korkudan dra bile çok sık gitmiyorum.inş hayırlısı olur.söylenecek söz bulamıyorum.sezaryenden normal doğumdan daha çok korkuyorum.druna güveniyorsan tabiki bebegin saglığını riske bende olsam atmam.ama erkende değil mi sezaryan için sanki...:44::44::44:

Son düzenleme:
allahım hayırlısıyla kucağınıza kavuştursun inşallah.

oy oy oyyy sonunda... gözün aydın. bayramda doğuracağın için tekrar çıkar

oyy tosuncuk kızz.... maşallahh. çatı muayenesi yapıo demekki doktor:18::18::18:cumartesi bizde gideceğiz bakalım yapacakmı

hayırlısı olsun canım hakkkınızda

halılarımızı serdik puf puf çok güzel hep böle dursa ev hiç kirlenmese sadece yatak odasındamı dursak heryeri kapatsakmı
yatağımızıda kurduk yarım saat uğraşa uğraşa cahillik zorr.
arkadaşın birine bebiş görmeye gittim. aman allahım babasının fotokopisi gibiydi. kucağımda tuttutm baya benim kız kıskansında gelsin die.
şimdi sıra yemektee çorbamız var bezelye ve bulgur pilavı yapacaukk. iftardan sonra gelirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…