2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ınslalah en kısa zamanda kavusmak nasıp olur ama uzme kendnı bole annesının karnnı svmıs ne guzel:)

bıızmde gunlerımız aynıydı sennde basdan berı senden takıp edyodm sen yarı yolda bırakdn benı

hadı az kaldı ozamn ogluna kavusmana

cok uzuldum cnm ya..
tekraR Bı doktramı gorunsenız?
yeni iki gün önce gittik çocuk dr.na zaten pazt. kalp ekosunu çektircez kanunide bide orda danışırım artık bi dr.a napam?
böyle durumlarda insan kendini bazen çaresiz hissediyor yaa
ilk çocuğunda olsa 5. çocuğunda olsa fark etmiyo, duygular hep aynı

:))) evt bayramda dogurcam benn

biz yaptık , size kolay gelsinnn

HAyırlısı gülüm ben sıramı sana veriyorum ama başka kimseye vermem

valla eşimede gelince kızmakta sonuna kadar haklısınız
ama ben dün o sinir uykusuzluk ve çaresizlik anımda dozer gibi geçtim üstünden valla
ya bana o lafları edince bide annem babam yanımda iyice cinlendim, ben içeri ece nin yanına gittim püskürttükten sonra sinirimi
salonda babama beni şikayet ediyor komik insan yaa kimi kime şikayet ediyosun?
babam dedi oğlum o lohusa, karnından bi karış açmışlar, kız bıçak altından çıkalı şurda iki hafta oldu daha, sen napıyosun?
moral vermen lazım senin, biz ona sana destek için burdayız fln. ben tabi babamı duyunca bu seferde ağlama krizine girdim
ayyyy offf bilmiyorum yaa
depresyondayım sanırsam ki

canım ben sezaryan yapcak olsam epidural isterım spinal yan etkileri var

kızlar çok acil bir sorum var. karnıma garip birşey oluyor. bebek birden oynuyor gibi hissediyorum sonra bi bakıyorum ardından göbeğimin üst kısmı taş gibi olmuş birkaç saniye sürüp rahatlıyor. bu nedir? doğum kasılması dedikleri bu mu? 2 defa oldu son yarım saatte??bebek de çok hareketli çoştu resmen

bu adamlarrrrr varyaaa , dogum yapinca uzaklasmalılarrrrr

adamlarda da mı oluyor acaba bu lohusalık geçecek canım bu sıkıntılı günler de geçecek... eceyle birlikte yaşamaya da alışacaksınız... siz neler neler atlattınız yahuuu

Ayy hadi bakalim hakkinda hayirlisi cnm,ama bnce doktorunu dinle yinede;ne guzel bebegin kilosu falanda gayet iyiymis sen carsambaya bitir bu isi ve darisi basimiza ins....

Aynen dedigin gbi doktora gidince hakkaten sanki biseyim yokmus gbi hissedyrm bnde:))) ahahah uyduruyomusum gbi geliyoo ; bugunki isler bitti bakalim acilma sanci olcakmi :)) sirf bunun icin temzlk yaptm :))))

hayırlı olsun canım hayırlı evat olsun inşalah

slm cnm ben doğum yaptım hemde normal
depresyon zamanlarında kuranın mealini okumak insanı çok rahatlatıyor fırsta bulursan oku bence
allah yardımcın olsun geçicek cnm bu günler azcık sabır

canım sana da hayırlı olsun ben de kendime inanamıyorum kusarken bie korkudan ağlardım ama benimki çatır çatır olanından değil epudüral normal ben dikişlerden çok çekiyporum çok acıyo

biz yaptık , size kolay gelsinnn
bizde yaptık geldik salata teyzeden ohh oturduk bizde
erkeklerr.. babanada
benim hep öle oluo kızımın popuşu bacağı sanıyorumm

Canım benım
Sıkma canını.Erkeklerin lohusalığı daha kötü.Ecemize gelince istersen doktora götür.Ama onunda yaşadıkları kolay değil.Hala onun etkileri sürüyor olabilir. Yada kolik olabilir. Benim yeğenimde böyleydi.İlk doğduğu günden beri kız hiç gece uyumadı.Ailece sabahlıyorduk.Uyutma şeklini bir görsen dizimizde kolumuzda saçma sapan yatış şekliyle uyutuyorduk.Ancak müzikle uyutabiliyorduk.Birde oyle dene istersen.Kolik cdsi var nette bir onu dene.Bebek müzikleri var onları dene.Saç kurutma makinası da anne karnındaki sesi andırıyormuş onu dene.Birde çıplak bir şekilde oda çıplak karnının üzerine göğsüne doğru yatır.Kalp sesini duyuncada rahatlarmış.Birde bir dua buldum onuda dene.Birde yatağında uyumuyorsa seninle uyumak istiyor olabilir korktuğu için.Yanına yat.Umarım bunlardan biri işe yarar.
Geceleri sebepsiz ağlayan yeni doğmuş cocuklara,gece yatırılırken (beled suresi (90) okunmaya devam edilirse çocuk sebepsiz ağlamalardan inşallah kurtulur.

Bu sure temiz bir kağıda yazılıp kundağına iliştirilirse rahat uyuması umulur.

Peygamber Efendimiz (s.a.s) torunları Hz. Hasan ve Hüseyin'e aşağıdaki duayı okuyup onların şeytandan ve bütün kötülüklerden korunmasını Allah'tan (c.c) istemiştir.

اَُعيِ ذُكَ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

“Üîzüke bi kelimâti’llahi-t-tâmmeti min külli şeytanin ve hâmmetin ve min külli aynin Lâmmetin.”

ANLAMI:"Allah sizi; şeytanların,zehirli mahlukların ve nazarı değen gözlerin şerrinden,eksiksiz kelamının yüzü suyu hürmetine korusun."

Evet canım kasılma o.Bende dun doktorun yanındayken oldu.Bunlar kasılma dedi.İyi birseymiş bebeği doğum kanalına itiyormuş.

evt bişikalmadi sayılır :)))

ama eşin hakli bence canişm senin tospa koca totolu tombik olcak sıgmaz sıgmaz
heheheheh babası da öyle diyo kocman olcak benim oğlumun totosu diyorr
yarın görücez bakalım ne durumda benim sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…