ınslalah en kısa zamanda kavusmak nasıp olur ama uzme kendnı bole annesının karnnı svmıs ne guzel:)
kızlar ben geldim ama haber yok daha benim sıpa geleceği yok dr diyo içerde sıkışık duruyor daha gelmiyor mu diye hayırlısı artık pazartesi yine gidicem sonra ne olacağını düşünücez dedi moralim çok bozuldu
Allahım ne zaman geleceğini bilir sabırla beklemekteyim
evet cnm bende rise atamam birde doktoruma güveniyorum koay kolay sezeryan demez dediyse kesinlikle vardır bir bildiği...haftaya çarşamba olacak yarın doktora kararımızı bildiricez eğer uygunsa çarşamba olsun diycezz bakalımmm allahtan hayırlısı
sen daha bekle bak ben ne dedm benim oğlan seninkinden önce gelecek...şaka yaparken gerçe oldu
yeni iki gün önce gittik çocuk dr.na zaten pazt. kalp ekosunu çektircez kanunide bide orda danışırım artık bi dr.a napam?cok uzuldum cnm ya..
tekraR Bı doktramı gorunsenız?
allahım hayırlısıyla kucağınıza kavuştursun inşallah.
oy oy oyyy sonunda... gözün aydın. bayramda doğuracağın için tekrar çıkar
oyy tosuncuk kızz.... maşallahh. çatı muayenesi yapıo demekki doktor:18::18::18:cumartesi bizde gideceğiz bakalım yapacakmı
hayırlısı olsun canım hakkkınızda
halılarımızı serdik puf puf çok güzel hep böle dursa ev hiç kirlenmese sadece yatak odasındamı dursak heryeri kapatsakmı
yatağımızıda kurduk yarım saat uğraşa uğraşa cahillik zorr.
arkadaşın birine bebiş görmeye gittim. aman allahım babasının fotokopisi gibiydi. kucağımda tuttutm baya benim kız kıskansında gelsin die.
şimdi sıra yemektee çorbamız var bezelye ve bulgur pilavı yapacaukk. iftardan sonra gelirik
evet cnm bende rise atamam birde doktoruma güveniyorum koay kolay sezeryan demez dediyse kesinlikle vardır bir bildiği...haftaya çarşamba olacak yarın doktora kararımızı bildiricez eğer uygunsa çarşamba olsun diycezz bakalımmm allahtan hayırlısı
sen daha bekle bak ben ne dedm benim oğlan seninkinden önce gelecek...şaka yaparken gerçe oldu
gördünmü yavrum yine sıramı bekleyemedimbenim için önmeli olan oğlumun ve benim sağlığım ..hep diyodum zaten en ufak bir risk olursa normal diye diretmem diye...
bölgesel derken spinalmi yani belden aşağı uyuşturma..
:))) ben en son dogurcam sende benden sonra iştee
valla eşimede gelince kızmakta sonuna kadar haklısınız
ama ben dün o sinir uykusuzluk ve çaresizlik anımda dozer gibi geçtim üstünden valla
ya bana o lafları edince bide annem babam yanımda iyice cinlendim, ben içeri ece nin yanına gittim püskürttükten sonra sinirimi
salonda babama beni şikayet ediyorkomik insan yaa kimi kime şikayet ediyosun?
babam dedi oğlum o lohusa, karnından bi karış açmışlar, kız bıçak altından çıkalı şurda iki hafta oldu daha, sen napıyosun?
moral vermen lazım senin, biz ona sana destek için burdayız fln. ben tabi babamı duyunca bu seferde ağlama krizine girdim
ayyyy offf bilmiyorum yaa
depresyondayım sanırsam ki
ama ben dün o sinir uykusuzluk ve çaresizlik anımda dozer gibi geçtim üstünden valla
ya bana o lafları edince bide annem babam yanımda iyice cinlendim, ben içeri ece nin yanına gittim püskürttükten sonra sinirimi
babam dedi oğlum o lohusa, karnından bi karış açmışlar, kız bıçak altından çıkalı şurda iki hafta oldu daha, sen napıyosun?
moral vermen lazım senin, biz ona sana destek için burdayız fln. ben tabi babamı duyunca bu seferde ağlama krizine girdim
kızlar doktordan geldik haberler iyimi ötümü bilmiyorum...3.400 kilosu boyuda 50 cm çok şükür sağlıklı...çatı muayenesi oldum neyazıkki çatım çok darmış iki farklı doktorda gelip baktı aynı şeyi sölediler normal doğum olmaz bu çıkmaz bu çatıdan çok zorlar ve çok riskli olur dediler.....kararı bana bıraktılar gerçi kendi doktorum bunun kararını ben vermeliyim ve bana kalırsa kesnlikle riske atma dedi...şimdi karar verme zamanı....
ayy umutlandırdın benııııyarın kontrol var baklm ama ısde doktra gdnce de ınsann bısyı kalmıyo sankı yalancı gııb olyo ınsan
ınsallah sennkıde cok bekletmez annesı valla ınsan yapcak bısı bulmyor dedgn gıbı
Merhaba kızlar kimler doğurdu neler oldu uzak kaldım meraktayım,geçtiğimiz cmts kızıma kavustum bugün biraz gözümü açtım nete bakabildim,spinal anestezi ile yaptım doğumumu ve çektiğim basağrısını kelimelerle anlatmam mümkün değil,normalde canım katıdır dün sabah ağlayarak acile gittim,spinalin bu yan etkisinden haberim yoktu bilseydim kesinlikle geneli tercih ederdim umarım biran önce kurtulurum kızımı günlerdir emziremedim kendimle ugrasmaktan dün gece basladık çok şükür yavas yavas pek işine gelmesede, biberon rahatlıgını arıyor,geceleride uykumuz yok gaz sancımız var ne yapacagız bilmiyorum saat 4-5 e ayaktayız,neyse yazayım dedim doğurmayan arkadaslar varsa ve spinal düşünüyorsa tekrar tekrar düşünsün derim böyle bi agrı yok inanın cocuğunuzu gözünüz görmüyor sırf çabuk toparlayayım genelle ugrasmayayım dedim 4 gündür çocuğumu kucaklayamadım,hepinizi öpüyorum bundan sonrada gaz sancılarına,uykusuzluklara çözümlerimizi paylaşalım.hoşçakalın
slm cnm ben doğum yaptım hemde normal
depresyon zamanlarında kuranın mealini okumak insanı çok rahatlatıyor fırsta bulursan oku bence
allah yardımcın olsun geçicek cnm bu günler azcık sabır
bizde yaptık geldik salata teyzeden ohh oturduk bizdebiz yaptık , size kolay gelsinnn
erkeklerr.valla eşimede gelince kızmakta sonuna kadar haklısınız
benim hep öle oluo kızımın popuşu bacağı sanıyorummkızlar çok acil bir sorum var. karnıma garip birşey oluyor. bebek birden oynuyor gibi hissediyorum sonra bi bakıyorum ardından göbeğimin üst kısmı taş gibi olmuş birkaç saniye sürüp rahatlıyor. bu nedir? doğum kasılması dedikleri bu mu? 2 defa oldu son yarım saatte??bebek de çok hareketli çoştu resmen
ya kızlar benim zilli uyumuyor yaaa
mahfolduk gazını çıkarıyor alttan üstten karnı tok hem emdiriyorum olduğu kadar doymayınca mama veriyorum dr.a danıştım.
altı temiz uyudu gibi oluyo yatırıyorum yatağına 5 dk geçmeden başlıyo yırtınmaya bir türlü uykuya dalmıyor geceden beri en uzun uykusu 40 dk sürdü yani toplasanız gece 11 den beri 6 saat uyumadı
naapıcam ben
bitik vaziyetteyim günlerdir sütümde azaldı iyice uyuyup dinlenemediğimden
eşimde bana çattı yok bebeğe ben bakmıyormuşum bebeğe annem bakıyomuş ben onun yardımcısı gibiymişim böle annemi olurmuuşşş
ayyyyyyyy
iyice zoplattı sinirlerimi zaten herşeye bozuğum kızıma üzülüyorum 40 ı çıksın diyolar düzelir ama ben fenayım daha 17 günlüğüz
canıma okuyor yokmu bunun bi çaresi yaa o ağlayınca böle durmadan ben iyice geriliyorum
kızlar çok acil bir sorum var. karnıma garip birşey oluyor. bebek birden oynuyor gibi hissediyorum sonra bi bakıyorum ardından göbeğimin üst kısmı taş gibi olmuş birkaç saniye sürüp rahatlıyor. bu nedir? doğum kasılması dedikleri bu mu? 2 defa oldu son yarım saatte??bebek de çok hareketli çoştu resmen
heheheheh babası da öyle diyo kocman olcak benim oğlumun totosu diyorrevt bişikalmadi sayılır :)))
ama eşin hakli bence canişm senin tospa koca totolu tombik olcak sıgmaz sıgmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?