2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar tam 15 dk. Ya bir kasılmalar oluyor sancı da hafif hafif gelip gidiyor 38+5 olduk bu arada doğuracakmıyım acaba :s bu arada bugün kuaförde yaşlı bir teyze belin dik ayaklarını uzatır vaziyette yere otur dedi sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmaklarının üstüne koymaya çalış dedi tabiki koyamadım sonra bu eski bir yöntem sen 2 gün içinde doğuracaksın dedi ))) doğrumu bilemedim

Bizde geldik babamızın iftarını yaptırdık. Bende artık meleğimi kucağıma almak istiyorum. Çok zorlanıyorum artık babamız bizden heycanlı hadi artık doğurmuycakmısın diye sorup duruyor:)) Bende tık yok gerçi ara ara sancım oluyor. Sonra yok rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere inş.

iyi akşamlar canlar herkes iyi inş. evde eşim olunca çok giremiyorum nete

her akşam yürüyüşlerden sonra karnımın alt tarafınna doğru baskı hissediyordum zaten ağrııdan sürüne sürüne yürüyorum dün akşam bi geldim eve karnımın altı çatlamışş remen bi anda oldu yaa sen gel 38. haftaya kadar çatlama yürüyüşten sonra bi gece de çatla çok canım sıkıldı bi de yanıyo acıyo sormayın gitsin

yarın da doktor kontrolümüz var keşke bebek kanala girmiş acılman başlamış falan dese doktor yaa artık yürümek oturmak kalkmak her şey eziyet oldu

şekerler nasılsınız bakalım.ben hayırlısıyla beklemedeyim.bugün nst ye girdim.bebek iyi.bende sıkıntı yok.bu arada bende herşey aynı.açıklık 1 cm. bebeğin kafası hala tam aşağıda değil.bundan sonra her gün nst ye gireceğim.pazartesi veya salı günü belli olacak doğumun nasıl olacağına.o güne normal doğurdum, doğurdum..doğuramadım sezeryan.doktoruma da dedim.siz izne çıkmadan ben doğursam diye.izne çıkacak olunca kendimi pek bi öksüz gibi hissettim.

bebeğim ve benim için hakkımda hayırlısı olsun.hakkımda nasıl bir doğum hayırlıysa öyle olsun.Allahım bebeğimi hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin......hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar

Son düzenleme:
Kıslar nişan dedikleri geldi:))
Şimdi nolcak????

canım gözün aydın haydi normal doğum olsun.dün ben hastanede muayene olurken bir bayan nişanı geldiği için dr gelmişti 7 cm açıklık olmuş.bence hemen dr koş evde doğurma

sanki şu son sayılı günler hiç geçmiyor.off benim eşimde bebek nezaman geldi gelicek diye sormakta drumuza.ama cvp heran drum diyor.bekledik bekledik son günleri bekleyemiyoruz galiba eşimle..

temmuz ayında gebelik hiç çekilmiyor çok sıcakkkk.en güzel aylar mayıs nisan eylül ekim galiba.birdaha doğurursan bu zamanları planlıyacağım

senasnr slm

canım daha doğum yapmadın mı?inşallah hayırlısıyla olur.var mı ağrın sızın belirtin....?
gününde dolmuş.
galiba bebek yerini çok sevdi rahatı keyfi yerinde.....

Son düzenleme:
senasrn slm

canım daha doğum yapmadın mı?inşallah hayırlısıyla olur.var mı ağrın sızın belirtin....?
gününde dolmuş.
galiba bebek yerini çok sevdi rahatı keyfi yerinde.....

a.s canım yok be güzelim bende birşey evet ya baya sevdi bugün gördüm kafasının yanında hem ayakları hem de elleri orada sıkışık duruyo ama gelmiyo
pazartesi dr tekrar çağırdı ozamana kadar birşey olmazsa şayet hayırlısı artık

bende yaptım ama koydum üstüne demekki 2 günden çok benim
bende 3 haftadır falan başladı birden arttı bebişlerin hediyesi artık
Kıslar nişan dedikleri geldi:))
Şimdi nolcak????

amaninnnn:18::18::18:allahım kolaylıklar versin

evet cnm spinal ,

en iyisi diretsen nolcak ortada bi sonuc var ,

çabucak toparlarsin inş , ne zaman olcak şimdi ?
canım yarın doktoru arayıp çarşamba gnü çin gün alıcaz..38 de alalım 39 u bekleme bebek kanala inmiş daha çok bekleyip riske atmyalım dedi..oyüzden 38.haftanın içinde alıcaz..

banada istersen bekle ama sonuçta bebek iri ve sen zaten normal yapamayacaksın çektiğin acıyla kalacaksın dedi..38.haftada olacak zaten bebek gelişimini tamamlamış oluyo...yani diretmenin bi anlamı yok diye düşündük kararımızı verdik eşimle...birde bana 3 doktorda aynı şeyi söledi ..biri farklı bişey sölese bende terettüt ederdim ama her bakan çok zor diyince başka bişey düşünemedim yeterki sağlıklı olsunda hayırlısı olsun...
senin içinde haırlısı olsun canım
canım ben sezaryan yapcak olsam epidural isterım spinal yan etkileri var
yaaa ben bunları hep birbirine karıştırıyorum..bakkalım doktora sorayım o ne diyo bi önersi varmı??

ayyy o dertbendede var sen dur dur 38. haftada çatla hemmde ne çatlak sinirlerim bozuldu resmen bir gecede nasıl oldu anlamadım...bakmamaya çalışıyorum sende öle yap

ayyy o dertbendede var sen dur dur 38. haftada çatla hemmde ne çatlak sinirlerim bozuldu resmen bir gecede nasıl oldu anlamadım...bakmamaya çalışıyorum sende öle yap

o kadar da kremler kullandık da işte olacağı varsa oluyormuş demek ki canım hayırlısı artık bakmasanda kaşıntısı hatırlatıyor kendini

hayırlısı olsun canım.inşallah bebişini sağlıkla kucagına alırsın.Allah herkese güzel sağlıklı doğum versin.bebeğine uzun ömürler versin.

canım gözün aydın haydi normal doğum olsun.dün ben hastanede muayene olurken bir bayan nişanı geldiği için dr gelmişti 7 cm açıklık olmuş.bence hemen dr koş evde doğurma

şanslıymış walla,hiç eziyet çekmeden birden 7cm açıklığa sahip olmak iyiymiş walla :)))
darısı başımıza inşallah :))
)

bende yaptım ama koydum üstüne demekki 2 günden çok benim

amaninnnn:18::18::18:allahım kolaylıklar versin

Valla ilk kez duydum bu yöntemi :) doğrumu bilmem zaten millet hamile görünce hemen uzman kesiliyor :) eğet doğurursam 2 gün içinde yönteme biraz inanabilirim :))

canım yarın doktoru arayıp çarşamba gnü çin gün alıcaz..38 de alalım 39 u bekleme bebek kanala inmiş daha çok bekleyip riske atmyalım dedi..oyüzden 38.haftanın içinde alıcaz..
ayy canım karar verdiniz demek hayırlısı olsun hakkınızda
o kadar da kremler kullandık da işte olacağı varsa oluyormuş demek ki canım hayırlısı artık bakmasanda kaşıntısı hatırlatıyor kendini
bende kaşıntı olmuo şükürr neden anlamadım

kızlar benim göğüs uçlarım kaşınıyor.neden ki?

hiç sancı da yok.dün akşam sancı olmuştu.bugün yoldayken oldu.başka da tık yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…